Jump to content

AndreWserr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AndreWserr

  1. θα συμφωνησω, εγω παντα στο 25% την εχω την φωτεινοτητα... :)
  2. φιλε μου γιατι δεν ψαχνεις στον γουγλη?? σιγουρα θα βρεις κατι... :)
  3. Η δονηση σιγουρα τρωει περισσοτερο... ευχαριστω για την απαντηση :)
  4. Παιδια, αν κ αυτη η ερωτηση δεν σχετιζεται κ πολυ με το κινητο, αλλα θα την κανω μηπως γνωριζει καποιος...οταν παιζουμε παιχνιδια στο κινητο, "τρωει"περισσοτερη μπαταρια με ενεργοποιημενο τον ηχο του παιχνιδιου? Ή ειναι το ιδιο?
  5. το drocap2 δεν δουλευει???
  6. φιλε μου, το ξεbrickαρεις μονος σου?? αν ναι, γιατι δεν δινεις οδηγιες για παν ενδεχομενο??? :)
  7. φιλε μου, αν δεν χρειαζεσε πολλες εφαρμογες που χρειάζονται root, κατα την γνωμη μου, καλυτερα να κανεις το επισημο update... :)
  8. δεν υπαρχουν τροποι να το ξεbrickaρουμε μονοι μας?? ή ειναι πολυ δυσκολο κ ουτε καν το αναφερουμε??
  9. δεν το εκανα ακομα, γιατι με "τρομαξαν" καποια παιδια... ειπαν οτι τους κολλησε κ brickαρε η συσκευη... αμα ειναι ομως θα το κανω... αφου ακουω απο τους περισσοτερους καλα λογια... :)
  10. παιδια, καμια φορα εκει που δεν το πειραζω, κανει μονο του επανεκκινηση κ λεει οτι δεν υπαρχει καρτα σιμ, αλλα μολις ολοκληρωνεται η επανεκκινηση γραφω κανονικα το πιν κ μπαινει... τι να παιζει??? δοκιμασα να βγαλω κ να ξαναβαλω την σιμ, αλλα τπτ, παλι μου το εκανε σημερα....
  11. ωραιος, ευχαριστω πολυ! :)
  12. παιδια, σαν ηχο κλησης μπορω να βαλω οποιο τραγουδι θελω, πατωντας παρατεταμενα πανω του κ επιλεγω ως ηχο κλησης... δεν υπαρχει ομως επιλογη ως ηχος μηνυματων... κ οταν παω απο τις ρυθμισεις μηνυματων, μου εχει μονο επιλογη να βαλω το τραγουδι που εχω κ για ηχο κλησης, παω να βαλω αυτο κ μου λεει υπηρχε μη αναμενομενη διακοπη κλπ κλπ... βασικα το ερωτημα μου ειναι πως βαζουμε οποιο mp3 θελουμε για ηχο μηνυματων??? :)
  13. αφαιρεσες κ την σιμ???
  14. παιδια, λετε να κανω την αναβαθμιση σε 2.3 χωρις ενδοιασμους??? ακουσα οτι σε μερικους κολλησε το flashαρισμα κ brickαρε η συσκευη... θελω πολυ να το "ανεβασω" αλλα φοβουμε... :(
  15. φιλε μου τα διαβασα κ τρομαξα... τωρα φοβαμε μην το brickαρω κ σκεφτομαι να μην το αναβαθμισω... :O
  16. θα χαθουν ολα τα δεδομενα μου ετσι??? εννοω εφαρμογες κλπ... κ το root θα χαθει ετσι???
  17. μου εκανε update το market οταν μπηκα πρωτη φορα... φιλε μου, οπως εγραψα το θεμα ηταν απο τις ρυθμισεις να βαλω φιλτραρισμα για ολα... τον κατεβασα κανονικα τον dolphin :) επισης, παιδια, ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του κινητου??? υπαρχει επισημη 2.3??? ή μιλατε για cooked roms??? :)
  18. τι μπορει να παιζει με τον λογαριασμο μου? επισης πως θα δω αν εχω την τελευταια εκδοση του μαρκετ? edit: τελικα επρεπε απο τις ρυθμισεις να βαλω το φιλτραρισμα για ολα... η δευτερη ερωτηση ομως ακομα ισxυει... :)
  19. οχι φιλε μου... κανω αναζητηση κ δεν τον βρισκει... κ αλλα προγραμματα που ειχα στο μινι με αναζητηση δεν μου τα βρισκει... :(
  20. δεν υπαρχει στο μαρκετ... λογικα δεν υποστιριζει 2.2... ουτε ο dolphin υπηρχε στο μαρκετ, απο ενα site τον κατεβασα κ τον περασα στο κινητο... γενικα πολλες εφαρμογες που ειχα στο Mini μου με 2.1 απο το μαρκετ, τωρα δεν υπαρχουν στο μαρκετ... τι να παιζει???
  21. παιδια κανεις δεν γνωριζει??? τουλαχιστον ας απαντησει καποιος για τον browser... δεν μπορω να βρω καποιον αλλο, εκτος απο τον opera mini, που δεν με βολευει κ πολυ... :)
  22. παντως στο x10 mini, μπορουσες να κανεις επανεκκινηση πατωντας συγχρονως το κουμπι on/off με το κουμπι home... :)
×
×
  • Create New...