Jump to content

kissmyarch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    216
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kissmyarch

  1. Είναι μόνο για το PRO. Το γράφω και με μεγάλα κόκκινα γράμματα στην αρχή πανάθεμά το! Για το πληκτρολόγιο, πάτα παρατεταμένα πάνω εκεί που είναι να γράψεις, πάτα input method και επίλεξε default keyboard.
  2. Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & πληκτρολόγιο ίσως;
  3. Από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου, αποεπίλεξε το android keyboard. Ενναλακτικά όταν είναι να γράψεις κρατάς πατημένο το χώρο του μυνήματος και στο input method διαλέγεις default keyboard.
  4. Γνωστό bug σε όλες τις 2.3 roms. Ανοιγόκλεισε το πορτάκι και θα ξεκολλήσει. ------------------------------------------------- epic posts... :lol:
  5. Από τη στιγμή που η miniCM7 έγινε port στο pro, δεν έχουν τόσο νόημα αυτές οι ρομς. Διάβασε το τελευταίο μου ποστ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273
  6. Για να περάσεις σε vanilla παρθένο κινητό την υπεργαμάτη rom+kernel των nAa+D_d, ακολουθείς συνοπτικά τα εξής βήματα, όλα μέσω του flashtool: Πριν οποιαδήποτε διαδικασία παίρνουμε backup τις επαφές μας και ότι άλλο θεωρούμε χρήσιμο. 1) Κατεβάζεις το flashtool [1] και το εγκαθιστάς (τελευταία έκδοση 0.6.7). 2) Κατεβάζεις την τελευταία rom + kernel [2]. Κατεβάζεις και τα gapps(google apps) [3]. Rom+gapps τα βάζεις στην SD card από τώρα. 3) Τρέχεις το flashtool και συνδέεις το κινητό έχοντας ενεργοποιημένο το USB debugging. 4) Συνδέεις το κινητό στο pc. Αν δεν αναγνωρίζεται πρέπει να βάλεις τους drivers (μόνο σε windows, το linux είναι μπροστά :P). Κάπου μέσα στους φακέλους του flashtool υπάρχει το gordons gate. Θα ζητηθεί επανεκκίνηση. 5) Root: Πας advanced->Root και διαλέγεις ένα από τα 2. Το zergRush exploit είναι πιο πρόσφατο. Μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις reboot ή θα κάνει μόνο του δε θυμάμαι. 6) Bootloader: συνδέεις το κινητό στο pc και λογικά πλέον θα είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Plugins->bootloader (ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς). Οπότε ξεκλειδώνεις και τον bootloader. 7) Kernel: Έχοντας τοποθετήσει τον κατεβασμένο πυρήνα στο φάκελο του Flashtool->firmwares, συνδέεις το κινητό στο pc, επιλέγεις την αστραπή->flashmode->τον kernel που θες και πατάς οκ. Μόλις τελειώσει η διαδικασία, βγάζεις το κινητό από το usb και κάνεις επανεκκίνηση. Στο logo του nAa πατάς το back button να μπεις στο clockworkmod recovery (cwm). 8) Rom+gapps: Αρχικά αν θες κάνεις ένα backup της ήδη υπάρχουσας rom (backup and restore->backup). Για την εγκατάσταση της MiniCM7 πας install zip from sdcard->choose zip from sdcard->νέα rom. Μόλις τελειώσει, εγκαθιστάς με τον ίδιο τρόπο και τα gapps. Κάνεις ένα full wipe πηγαίνοντας wipe data/factory reset->delete all user data. 9) Επανεκκίνηση και καλοδούλευτο :P Παρατηρήσεις 1) Τα παραπάνω βήματα ισχύουν για τις συσκευές X8, X10mini, X10minipro. Στο link [2] με τα downloads, υποστηρίζονται και οι 3 συσκευές με τις εξής κωδικές ονομασίες: Χ8 --------------- E15 --- shakira X10 mini --------- E10 --- robyn X10 mini pro ----- U20 --- mimmi Στην ονομασία της rom περιλαμβάνεται η τρίτη στήλη, ενώ στον kernel η δεύτερη. 2) Αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση της MiniCM7 κάνουμε ακολουθώντας ΜΟΝΟ τα βήματα 8 και 9, αφού πρώτα έχουμε κατεβάσει τη νέα rom+kernel. Προσοχή: rom+kernel πάνε πακέτο, οπότε φροντίστε να κατεβάζετε πάντα τις τελευταίες εκδόσεις. [1] http://androxyde.github.com/ [2] https://code.google.com/p/minicm/downloads/list [3] http://goo-inside.me/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip ή http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip
  7. Με τη stock εφαρμογή όχι. Βάλτε κάποια άλλη από το market όπως το handcent ή το go sms.
  8. ΟΧΙ Για το μίνι δες το MiniCM7. Υπάρχει ωραιότατος οδηγός εδώ στο forum.
  9. Μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε. Ανανέωσα τα στατιστικά 3-4 φορές τώρα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.
  10. Όχι, δε χάνεις τις ρυθμίσεις ούτε τις εφαρμογές σου.
  11. Ο μόνος τρόπος είναι να ενεργοποιήσεις το 3g...
  12. Κάπου στα advanced settings λέει κάτι για mount. Μπες εκεί και επίλεξε να κάνεις mount την SD.
  13. Root κάνει, xrecovery δε θυμάμαι, αλλά και πάλι για να μπει η gingerdx χρειάζεται cwm. Δες στην υπογραφή μου που έχω έναν οδηγό για το ClockworkMod recovery.
  14. Ναι, εδώ και αρκετούς πυρήνες είναι ενσωματωμένο πλέον. Γι' αυτό πρέπει πρώτα να βάλεις τον kernel και μετά τη rom. Αν δε βλέπει το κινητό σιγουρέψου πως είναι ενεργοποιημένο το usb debug ή/και βάλε αυτούς τους drivers http://www.4shared.com/zip/QGwDZw8R/Gordon_Gate_Setup-2201__usb_fl.html
  15. Βασικά πλέον με το flashtool μπορείς να τα κάνεις όλα. Root --> unlock bootloader --> flash kernel. Δε χρειαζόταν να περάσεις το cwm αφού είναι ήδη στον πυρήνα ;)
  16. Επειδή έχεις αρκετά παλιότερη έκδοση, πιθανόν χωρίς wipe να έχει προβλήματα. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις όμως. Αν κάτι πάει στραβά, μπαίνεις σε cwm και κάνεις wipe.
  17. Το z4root είναι πανάρχαιο πλέον, δε δουλεύει. Δοκίμασε το SuperOneClick ή το Flashtool.
  18. Γίνεται, αλλά παίζει να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα στην πορεία. Οι photos δε χάνονται, είναι στην SD η οποία δεν πειράζεται. Τηλέφωνα τα αποθηκεύεις σε vcf μέσω της default εφαρμογής, μηνύματα μέσω handcent ή κάποιο άλλο 3rd party πρόγραμμα. Το rom manager ΔΕΝ παίζει στα x10 mini. Είναι ειδικό πρόγραμμα για roms που υποστηρίζονται official από την cyanogenmod. Μη δοκιμάσεις να κάνεις update ή δεν ξέρω τι άλλο μέσα από το πρόγραμμα.
  19. Όλες οι custom roms το έχουν προεγκατεστημένο, δε χρειάζεται να το ξαναβάλεις. Την GingerDX πώς την έβαλες;...
  20. Μήπως δεν έχεις βάλει τον kernel; Το ράδιο δεν έχει καμία σχέση με τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν.
×
×
  • Create New...