Jump to content

sporoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sporoz

  • Ημ. Γέννησης 24/12/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Αλβανία

sporoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν είναι μόνο στο φβ. και στην συλλογή όταν κοιτάω τα αρχεία μου μπορεί να το πάθω αυτο. εγώ πρέπει να έχω περίπου 10 εγκατεστημένες εφαρμογές.
  2. το θεμα ειναι οτι δεν τρεχω πολλες εφαρμογες. μονο το facebook για παράδειγμα και αυτά τα απαραίτητα του κινητού. δεν έχω ούτε antivirus ούτε τίποτε...
  3. Για το full wipe στο xrecovery ποια επιλογή πάταω? Wipe dalvik cache?
  4. Ότι νάναι αυτή η εταιρία. Είχα την 2.3 και το πάθαινα αυτό και είπα να το πάω μια πίσω να δω, αλλά απ ότι φαίνεται.. τώρα για να το πάω στο εργοστασιακό πρέπει μετά να το ξανακάνω root? η μπορώ να το πάω ρουταρισμενο τωρα κατευθείαν?
  5. Και τι δηλαδή αυτό το πράγμα θα γίνεται κάθε φορά? Αν το πάω στο εργοστασιακο υπάρχει η δυνατότητα πλέον να βάζω τα προγράμματα στην κάρτα μνήμης? η δεν γίνεται αυτό? βασικά η S.E μέχρι 2.1 το έχει ακόμα? δεν έχει προχωρήσει καθόλου?
  6. Το μινι μου κλεινει πολλες φορες απο μονο του, οταν τρεχω καποιες εφαρμογες, ειδικα στο facebook. Φριζαρει για μια στιγμη σε ενα σημειο για 8-10 δευτερολεπτα και κανει επανεκκινηση. το εχω routed 2.2 Froyo. Οριστε και οι ρυθμισεις: Performance settings Governor: ONDEMAND Min CPU Frequency: 122 MHz Max CPU Frequency: 691 MHz (Το ειχα στο 729 νομιζα αυτο φταιει, αλλα απ οτι φαινεται οχι...) Και τα σχετικα της συσκευεις μου: Εκδοση Kernel: SEMCUser@SEMHost#1 Mod Version: Froyo MiniCM/CMv6 Hybrid by slade87 and owain94. Αριθμος Εκδοσης: v6.0 final. 2GB SD card. Τι παιζει ρε παιδια γιατι ετσι το κινητο? θελει μηπως κανα service????? :((((((((((
  7. Παιδες μια βοηθεια. εχω ενα προγραμμα που κανει κιλλ τις υπηρεσιες τα τασκ δηλαδη, και αμα. μπω μετα απο λιγο παλι, ειναι ολες οι εφαρμογες ανοιχτες, χωρις στην ουσια να ανοιγω καμια. ανοιγουν προγραμματα οπως skype, facebook, χαρτες κ.α. Τωρα τι παιζει με αυτο? τα κλεινω και απ τις ρυθμισεις -) υπηρεσιες που εκτελουνται. η μπαταρια τελειωνει στο πι και φι και μου εχει σπασει τα νευρα.
  8. Ποια ειναι η πλεον καλυτερη ρομ για την 2.3?
  9. Παιδια και κατι αλλο, για να κανω εγκατασταση καποιο θεμα που μου αρεσε και το εχω κατεβασει, πως το κανω? Δηλαδη ειχα κατεβασει καποια και ηταν σε .rar μορφη, τα ανοιγω και εχει κατι φακελους system κ.α και δεν γνωριζω πως τα εγκατεστηθω
  10. Kernel και ρομ? εγω αυτο που κανω ειναι να κατεβασω αυτο απ την σελιδα, το κανω μετονομασια σε install.zip και εγκατασταση. θελει και τιποτε αλλο?
  11. Γεια σας και απο μενα, εχω το μινι προ με εγκατεστημενη την εκδοση Froyo 2.2 στην συσκευη μου. Θα ηθελα να ρωτησω, αν κανω εγκατασταση την Gingerbread την συγκεκριμενη εδώ του slade (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1041099) το τηλέφωνο θα είναι πιο καλό? η είναι ασταθής η gingerbread ακομα? (γιατι ειχα διαβασει καποια παραπονα οτι δεν καθετε καλα και τετοια παρομοια και επειδη ειμαι φανταρος εδω και αρκετους μηνες, εχω χασει την μπαλα.) Επίσης πριν πάω να κάνω εγκατάσταση καποιο ROM, για να το κάνω μια ολοκάθαρη νεα εγκατάσταση (δηλαδή να σβηστεί στο κινητό εκτός απο τις φωτογραφίες και τις επαφες που θα τις περασω στην SIM, να σβηστουν τα πάντα! και τα προγράμματα και όλα! ενα καθαρο firmware θέλω. θα βγαλω και την καρτα μνημης για σιγουρια) πρεπει να επιλεξω απο το XRecovery Wipe Data/factory reset, wipe cache partition Wipe Dalvik Cache Wipe Battery Stats? και μετά να το κάνω install? η λέω μπούρδες? Να τα πατήσω όλα αυτά η δεν χρειάζονται κάποια? Ευχαριστω πολυ παιδια, αν ειναι ευκολο σε καποιον να μου δωσει μια καθαρη απαντηση που να καλυπτει τις αποριες μου? Θα το εψαχνα αλλα δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα που ειμαι εδω. Ευχαριστω πολυ και παλι σε ολους και συγγνωμη αν σας κουρασα με το μυνημα μου.
  12. Γεια σας, για χαρτες, πλοηγηση κτλ, τι προγραμμα μπορω να χρησημοποιησω? πρεπει να το σπασω κιολας για να ειναι δωρεαν στην χρηση του? Σορρυ αλλα ειμαι νεος, ευχαριστω.
  13. Γεια σας παιδια. Μήπως υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα για GPS χάρτες κτλ?? χωρίς χρέωση, όπως το gmobilext garmin για symbian που είναι πολύ βολικό όπως είδα... πρέπει να γίνουν κρακ και τέτοια?? Ευχαριστώ! :-)
  14. Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης ισχυεί για όλα τα θέματα? Είμαι 2.2 rooted και θέλω το HoneyComb theme που βρίσκεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059361 Ευχαριστώ.
  15. Ααα οκ οκ:) Και κάτι άλλο. Απο το XRecovery μπορώ να κάνω ένα ολοκληρωτικό reset του κινητού? Δηλαδή να μην σβήσω την Froyo που έχω, αλλά να σβήσω τα πάντα ότι έχω και δεν έχω (εφαρμογές, μνματα κτλ κτλ) γιατί με τόσα backups που έχω κάνει όταν άλλαζα CM, μου έχει απομείνει πολύ λίγος ελεύθερος χώρος. Ποια επιλογή πατάω? Wipe data/factory reset ? Wipe cache partition?
×
×
  • Create New...