Jump to content

jiorgos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jiorgos

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jiorgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τα έκανα αυτά όλα κανονικά, βρήκε το τηλέφωνο-συσκευή μου έγραψε στο τέλος ALL DONE! αλλά root ΔΕΝ έγινε!! Κάποιος κάτι; Το δοκίμασα πάλι σε άλλο υπολογιστή ΧΩΡΙΣ ύπαρξη pc companion, έκανε όλη την διεργασία, μαύρα παράθυρα κ.τ.λ στο τέλος all done, αλλά τπτ...Μήπως δεν θέλει;:confused: Με συγχωρείτε, ξεχασα να πω ότι έχω το neo V με adroid 2.3.4 και έκδοση 0.62...
  2. Σε υπερευχαριστώ!!! Μόλις το είδα..Έχεις δίκιο, εγώ περίμενα να δω κάτι στην αναδυόμενη μπάρα ενημερώσεων στην αρχική οθόνη..Παρεπιπτόντως, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Και πάλι Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα, σε όλους, το έχω ρίξει στο διάβασμα αρκετές ώρες, πιθανό να μου ξέφυγε κάπου που θα το έχετε αναφέρει...Γιατί γράφοντας στο google με παρέπεμψε εδώ, αλλά δεν το βρήκα:( Και για να μη το κουράζω άλλο, σας αναφέρω το μικρό προβληματάκι στο neo V μου...Έχω ενεργοποιήσει την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, αλλά αυτό στον κόσμο του καμμία αναφορά πουθενά....Σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι θα το εκτιμούσα δύο φορές..Ήδη εκτιμώ τη δυνατότητα που μου παρέχετε να βρίσκομαι εδώ... Ευχαριστώ πολύ... ΥΓ. Εφαρμογή μηνυμάτων η δική του
  4. Αλκη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Ενα ευχαριστώ ΔΕΝ κοστίζει :):bow:
  5. Σε υπερευχαριστώ, με κάλυψες απόλυτα..Εχω σκοπό να βάλω την έκδοση 18, στη 19 είδα κάποια προβληματάκια με την κάμερα. Ωραία θα κάνω τότε όλη τη δουλειά με το πρασινογράμματο xrecovery...Και μια διευκρίνιση..προτείνεις να κάνω ένα backup με xrecovery τη μαμίσια και ένα τις εφαρμογες με titanium; Γιατί όταν επανέφερα χθες τη "μαμά" έπρεπε από την αρχή να κατεβάζω και εγκαθιστώ αυτές... Και πάλι ζητάω συγγνώμη:worry:
  6. Καλημέρα, αφιέρωσα πολύ ώρα στο να διαβάσω - μελετήσω περισσότερο στο θέμα για να βάλω την gingerDX. Ομολογώ είναι εξαιρετική δουλειά...Θα με συγχωρέσετε όμως να σας ρωτήσω κάτι... 1. xrecovery αυτό που έχω περασμένο μου βγάζει πράσινα γράμματα, όχι πορτοκαλί που λέτε εσεις..(το είχα βάλει για να περάσω κάποια froyo rom που την έβγαλα πάλι, γιατί ήταν μόνο στα αγγλικά). Οπότε μιλάτε για άλλη έκδοση; 2. Με τόσα που διάβασα έχασα το μπούσουλα με ποιο πρόγραμμα τελικά να κάνω backup τις εφαρμογές μου, όπως είναι τώρα στο τηλέφωνο...Με xrecovery, Titanium, κάτι άλλο; 3. Εϊναι ανάγκη αφού βάλω τη νέα rom να βάλω τη cpu να δουλεύει ψηλά; Κάπου διάβασα ότι έτσι μειώνεται ο χρόνος ζωής στο τσιπάκι... Χαζοερωτήσεις είναι το ξέρω, αλλά ΔΕΝ έχω ασχοληθεί πριν με το αντικείμενο, που ομολογώ είναι ιδιαίτερα προκλητικό:)
  7. Θα κάνω αυτό που μου είπες και σε ευχαριστώ:) Αλλά έκανα κάτι που έπρεπε να έχω κάνει πριν ποστάρω...Δοκίμασα να μπώ με άλλες δύο συσκευές που έχω, αλλά και με άνα λαπτοπ και ΔΕΝ τα κατάφερα...Πιθανή βλάβη στο ασύρματο το ρούτερ.... Πάντως τη συμβουλή σου την κρατάω για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο..Ευχαριστώ:)
  8. Καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στα γρήγορα, λιγάκι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα σας, σχετική όμως με το Χ8... Μόλις πρίν λίγο είχα συνδεθεί μέσω wifi με τη συσκευή μου, έκανα τι ήθελα, το απενεργοποίησα και θέλησα να ξαναμπώ μετά από λίγο, αλλά ΔΕΝ κάνει σύνδεση...Το δίκτυο που μπαίνω το βλέπω, όπως και όποιο άλλο δίκτυο υπάρχει γύρω, αλλά παρ'ολα αυτά μου γράφει ανεπιτυχής σύνδεση...Τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ!
  9. Ζητάω ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ!!!!!!!:sorry::sorry: Μπορείς να μου πεις από που να κατεβάσω για Χ8; Το έκανα!!!!:):):) Πήρα από εδώ http://megaupload.com/?d=5MA2P8UY, για Χ8, και έγινε !!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:bow::respect:
  10. Χ8, εκανα χαζομάρα ;;;:wacko::( Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι για Χ8 κατεβάζουμε αυτά που κατεβασα...ή οχι;
  11. Ζητάω συγγνωμη, αλλά αυτό το έκανα σήμερα, ΟΧΙ γιατί το γράφεις κάπου αλλά δοκιμαστικά....Εχω κάνει τη διαδικασία όπως ΑΚΡΙΒΩΣ λές πάνω από 5-6 φορές και ποτέ ΔΕΝ μπήκα στο μενού :( Ακριβώς ΟΤΙ λές, ένα ένα τα αρχεία, αντιγραφή-επικόλληση στο system/bin και αφού προηγουμενως έχω κάνει το mount από r/w σε r/o....και φυσικά τικάρισμα τα αστεράκια που πάλι λες και δειχνεις..αλλά τπτ.. Αυτή τη στιγμή προσπαθω να ξεκλειδώσω το bootloader, μήπως κάτι έχει να κάνει αυτό...Τη συσκευή μου (Χ8) την έχω κάνει root, πάλι με τον τρόπο που είδα εδώ...αυτά έχω για την ωρα... ενα συμπιεσμένο xrecovery και δυο αρχεία chargemon και busybox Υπ'όψην έχω κατεβάσει αυτά που είναι για mini X10
  12. Καλώς τον φίλο :) Οταν αποσυμπιέσω και το xrecovery μου βγάζει άλλα 5 στοιχεία...2 φακέλους (res, sbin) και 3 αρχεία (default.prop, init, init αρχειο RC) Μόλις διάβαζα και σχετικό ποστ στο xda developers που έλεγε ότι πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader, κάτι που ΔΕΝ έχω κάνει...Μήπως φταίει αυτό; Ευχαριστώ και πάλι:)
  13. Σήμερα δοκίμασα να αποσυμπιέσω και το xrecovery, μήπως το "δει" επιτέλους αλλά τπτ...Εχω κάνει 3-4 φορές βήμα-βήμα πάλι την εγκατάσταση αλλά τπτ:wacko::( Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...(κατανοώ ότι είναι βαρετό για εσάς να επαναλαμβάνεστε αλλά θα ΕΚΤΙΜΗΣΩ πάρα πολύ την όποια βοήθεια...)Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα σας, παρακολουθώ ως επισκέπτης πολύ καιρό το φόρουμ και με έχει βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ευχαριστώ όλους σας για αυτό... Τωρα στο θέμα μας, που έιναι το ίδιο πρόβλημα με κάποιων παραπάνω...Δεν μπορώ να μπω στο root explorer (Εχω κατεβάσει το 2.14.2). Εχω κάνει ΟΛΕΣ τις ενέργειες με τη σειρά και αργά-αργά..Μάλιστα διέγραψα μια φορά και ξαναπέρασα τα αρχεία στο system/bin, αλλά παρ' όλα αυτά τίποτα...Δεν λέει να ανοίξει...Αυτά για την ώρα, και ευχαριστώ εκ των προτέρων ...(έχω το X8)
×
×
  • Create New...