Jump to content

dipodo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dipodo

  1. SOS!!!! εκανα κατι τραγικα λαθος και δεν ξερω τι. προσπαθωντας απο το xrecovery να βαλω το CWM, μου εβγαζε συνεχεια μηνυμα λαθους...... προσπαθησα να κανω reboot, αλλα κολλαει στο "sony ericsson" (πριν απο το logo). Και πατωντας το back.... με βγαζει στο clowckworkMOD.... αλλα στο κινητο δεν μπορω να μπω με τπτ. Εκανα οτι wipe μπορουσα αλλα και παλι τπτ. Καμμια ιδεα??? Β Ο Η Θ Ε Ι Α :confused:
  2. Την CM6-1.0.1, γιατι δεν θελω να ειναι μονο vga η καμερα..... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου παντως :)
  3. ακομα μια ερωτηση, ισως χαζη...... μετα την εγκατασταση της MiniCM, οταν ανοιξω το κινητο, θα εχει χαθει οτι εχω στην καρτα μνημης? (θεωρω αυτονοητο πως οτι ειναι στην μνημη της συσκευης θα χαθει)
  4. ειμαι στο σημειο που εχω κανονικα xrecovery και ετοιμαζομαι για miniCM..... αποριες: α. για τις επαφες εκανα αντιγραφο ασφαλειας στην sdcard (ενα vcf αρχειο), το οποιο περασα στον υπολογιστη και μετα θα το ξαναπερασω στην καρτα και θα κανω απο εκει επαναφορα. θα δουλεψει αυτο??? β. στο backup που θα κανω με το xrecovery, θα ειναι και οι εφαρμογες? ή μονο τα δεδομενα τους? δηλαδη αν κανω restore πρεπει να εγκαταστησω παλι τις εφαρμογες? γ. αν παρω το backup αρχειο που θα κανει το xrecovery, το αποθηκευσω στον υπολογιστη, αλλαξω καρτα μνημης και ξαναπερασω το backup αρχειο στην καινουργια καρτα, θα κανει κανονικα restore??
  5. εχω το εξης θεμα.... ειμαι στην προσπαθεια εγκαταστασης του xrecovery... και στο κομματι με τα permissions, οταν παω στο αρχειο xrecovery.tar δεν μου βγαζει το ιδιο παραθυρο με τα αλλα 2 αρχεια για να αλλαξω τα permissions..... καμμια ιδεα ? EDIT: ειχα κανει βλακεια, ολα οκ, ευχαριστω πολυ για τον οδηγο!!!
  6. Επειδη ειναι πολλα τα θεματα, μια ερωτηση..... παραθετω το πως εχω καταλαβει εγω τα βηματα που πρεπει να γινουν και αν καπου κανω λαθος διορθωστε με. 1. root 2. busybox 3. titanium 4. xrecovery 5. app2sd Αν θελω να βαλω την 2.2 ROM, σε ποιο σημειο πρεπει να γινει? Αμεσως μετα το root?
  7. το τελευταιο official της SonyEricsson. 2.1-update1 - εκδοση 2.1.1.Α.0.6
  8. αν απενεργοποιησω την κινηση δεδομενων, θα μπορω να λαμβανω MMS?
  9. διαβαζω στο xda διαφορα σχετικα με το OCLF. υπαρχει θεμα και στα x10mini? χρειαζεται το προγραμμα αυτο ?
  10. Σιγουρα δεν ειναι αυτο, γιατι πχ μετα απο 4 ωρες το κατεβασε κανονικα το μηνυμα..... :confused:
  11. εχει κανεις προβλημα με τα MMS? εχω το Handcent SMS, οταν ερχεται MMS το εμφανιζει κανονικα σαν εισερχομενο, αλλα οταν παταω να κατεβασει το περιεχομενο, γραφει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη αυτη την στιγμη, δοκιμαστε ξανα αργοτερα". Καποιες φορες το κατεβαζει παντως.....
  12. αγαπητε AndreWserr.... μπορω να εχω και εγω πμ για το ιδιο θεμα? :)
  13. οσα λες, τα εχω κανει.... και συνηθως η μπαταρια μου κραταει 3 και 4 μερες.... αυτο που περιεγραψα παραπανω δεν συμβαινει παντα.... συμβαινει στο ασχετο, χωρις λογο.... και το προβλημα το εχω εντοπισει στο οτι δεν κλειδωνει η οθονη στο οριο. απλα μενει ανοιχτη στην μεγιστη φωτεινοτητα. αν το κλειδωσω με το χερι και μετα ξεκλειδωσω, δουλευει μια χαρα
  14. Καλησπερα σε ολους Εχω το εξης θεμα με το X10 mini μου. Καποιες στιγμες, η μπαταρια εξαντλειται απιστευτα γρηγορα. Π.χ. φορτισμα μεχρι το 100% στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 8 να ειναι στο 54%. Παρατηρησα δυο πραγματακια.... Καποιες φορες, οταν αφηνω το κινητο να χαμηλωσει απο μονο του την φωτεινοτητα και να κλειδωσει την οθονο δεν το κανει και μενει στην συνηθισμενη φωτεινοτητα που εχω στην κανονικη χρηση. Επισης οταν πηγαινω στην "Χρηση μπαταριας", τις φορες που ξεφορτιζει γρηγορα, η "Προβολη" ειναι στο 67-70% !!!!!! Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων
  15. στις διαφημισεις της Wind ακουγεται το Katy Perry - Hot N Cold
×
×
  • Create New...