Jump to content

trikalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    612
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trikalos

  • Ημ. Γέννησης 13/02/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

trikalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα παιδιά, σε μια δραστηριότητα τρέξιμο ποδηλατο πως μπορούμε να κάνουμε export data gpx files για να βάλουμε την διαδρομή στο strava η στο Relive σε τηλέφωνο iPhone.
  2. Καλημερα παιδιά, σε μια δραστηριότητα τρέξιμο ποδηλατο πως μπορούμε να κάνουμε export data gpx files για να βάλουμε την διαδρομή στο strava η στο Relive σε τηλέφωνο iPhone.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, έχω μια κάρτα cosmote what’s up και μια wind F2G , ξέρεις αν λειτουργούν αυτές?
  4. Καλησπέρα παιδιά, επειδή γλυκοκοιτάζω για αγορά το πρώτο μου τηλέφωνο iPhone. Το 11 pro έχει δυο κάρτες ? γιατί έχω μπερδευτεί.
  5. Καλησπέρα φίλε

    Άλλαξες πλακέτο στο x720? Αν ναι αυτή που έβαλες ήταν σαν την αυθεντική? Υποστήριζε quick charge και σύνδεση δεδομένων με PC?

    Ρωτάω γιατί στο Ali που ψάχνω δεν έχει κανένας την ίδια που να παίζει σωστά σε όλα.

    Ευχαριστώ

  6. Μου έχει βγάλει αυτήν εδώ την εικόνα στην παραγγελία μου, τι λέει αυτό? https://drive.google.com/file/d/1rtSDj2kls5yHCqRg1ZbfE2edNMm3mqnU/view?usp=drivesdk
  7. Ευχαριστώ, το παράγγειλα και θα δούμε.
  8. Κοίτα να έχω το κινητό μόνο για φόρτιση δεν μου κάνει. Αυτή που πείρες εσύ δουλεύουν όλα? Είναι δύσκολα να παραγγείλω και εγώ? Αν μπορείς στηλε μου κάποιο λινκ να δω.
  9. Ναι από AliExpress την πήρα. Έχουν θέμα αυτές? Ξέρεις κάποια που να λειτουργεί κανονικά?
  10. Θα περάσω κάποια και θα γράψω.
  11. Καλησπέρα, το κινητό το έχω για δεύτερη συσκευή πλέον. Το έχω μόνο για το drone, mavic 2pro για να το πετάω. Στο κινητό μου είχε σπάσει η οθόνη και σε μια βόλτα που είχα κάνει με το ποδήλατο με έπιασε βροχή και είχε βραχεί. Έχω αλλάξει οθόνη και μετά την βροχή μου έκανε κάποια κουλά με το βισμα φόρτισης, όπου δεν φορτίζει όταν το κινητό είναι εν λειτουργία πολλές φορές και δεν αναγνωρίζει συσκευές. Πχ το χειριστήριο του mavic το κάνει σύνδεση μετά από επανεκκίνηση, αν το τηλέφωνο λειτουργεί για μια ώρα και πας να συνδέσεις το χειριστήριο η το pc δεν το βλέπει!!! Σήμερα άλλαξα και την πλακέτα που έχει το βισμα usb αλλά το ίδιο. Έχω γην rom του tora 26 της έχω κάνει εκκαθάριση την έχω ξαναπεράσει αλλά το ίδιο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?
  12. Έχω εδώ και 10 μέρες το κινητό από Banggood και μου ήρθε σε 15 μέρες με priority line . πήρα το 6g 128gb gold στα 405€
  13. Ποιο από τα λινκ θα κατεβάσω για την σωστή ρομ 26s me root? Έχω την 23s, πως θα περάσω την 26s ?
  14. Την έχει βάλει κάποιος? Αξίζει να αναβαθμίσουμε?
  15. Παιδιά 26s του tora33 με ελληνικά έχει βγει!?
×
×
  • Create New...