Jump to content

madance

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About madance

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

madance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω ηδη παραγγειλει μια αλλα δεν βλεπω να την στελνει το aliexpress.Που μενεις;;
  2. Ναι φίλε έχω καινούρια μπαταρία αλλά σίγουρα θα θέλει φόρτιση γτ κάθεται εδώ και κανα χρόνο.
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή είχα σχεδόν όλα τα LeEco και τα γνωρίζω αρκετά καλά...μετά από πέρασμα 10άδων roms. Συνοπτικά 1) Όταν ανάβει κοκκινο λαμπάκι χωρίς να ανοίγει η συσκευή πατάμε το power (περίπου 30 δεύτερα) μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. 2) Οι ειδοποιήσεις ενεργοποιούνται μέσα από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών ενεργοποιώντας την αυτόματη εκκίνηση. Έτσι δεχόμαστε άμεσα οποιοδηποτε notification απο viber, messenger κλπ. 3) Αν κάποια εφαρμογή δε δουλεύει σωστά στην αρχή κάνετε μια εκκαθάριση μνήμης και της μνήμης cache της εφαρμογής. 4) Προς το παρών η rom του Cuoco και συγκεκριμένα η 5.9.28s Μ8.5 είναι ίσως η καλύτερη και με Ad blocker ενσωματωμένο. Το δυστύχημα είναι ότι βασίζεται ακόμα στο Android 6 το οποίο φεύγει από την αγορά και μερικές εφαρμογές σιγά σιγά θα σταματήσουν να το υποστηρίζουν. Υπάρχει επίσης και μια MIUI 9 αλλά με βάση το android 6 και αυτή.
  4. Καλησπέρα φίλε

    Άλλαξες πλακέτο στο x720? Αν ναι αυτή που έβαλες ήταν σαν την αυθεντική? Υποστήριζε quick charge και σύνδεση δεδομένων με PC?

    Ρωτάω γιατί στο Ali που ψάχνω δεν έχει κανένας την ίδια που να παίζει σωστά σε όλα.

    Ευχαριστώ

  5. Καλησπέρα σε όλους! Έχoυμε το x720 με ROM του torra και του Cris. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν και πως γίνεται να στέλνουμε SMS ελληνικά και μη με 160 χαρακτήρες? Υπάρχει κάποιος τρόπος, ρύθμιση ή κάτι άλλο? Όσες εφαρμογές έχουμε χρησιμοποιήσει δε λαμβάνουν SMS και η μαμά στέλνει μέχρι περίπου 65 χαρακτήρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας στην εγγραφή και πατάς ξέχασα το password κι αντί για τηλέφωνο βάζεις email.Τα link επιβεβαίωσης έρχονται στο mail και ο λογαριασμός στήνεται με τη διεύθυνση που δήλωσες.
  6. Εξαιρετική συσκευή και η κορυφαία ίσως στα χρήματα. Φυσικά με τις rom του Cris και του torra33 που υποστηρίζουν τη συσκευή, πετάει! Σε ήχο είναι εξαιρετικό αν και από youtube μην περιμένεις και πολλά μιας και δεν εξαρτάται από το τηλ. αλλά από τα εκάστοτε mp3 (συνήθως) αρχεία. Η κάμερα είναι πολύ καλή και σαφώς καλύτερη της προηγούμενης συσκευής σου, (που για τα χρήματα με τη σειρά της καλύτερη από πολλές της κατηγορίας). Γενικά το Le 3 Pro είναι συσκευή που παίζει σε άλλη κατηγορία τιμής και σίγουρα ικανοποιεί με το παραπάνω δεδομένης της υποστήριξης από τα παιδιά του forum.
×
×
  • Create New...