tasos7panda Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πείρα και εγώ το galaxy s και θα ήθελα μια διευκρίνηση... Πως μπορώ να αποκλείσω το κινητό μου απ το να μπαίνει μόνο του στο internet για πιθανές ενημερώσεις και τα σχετικά???Φοβάμαι μην μου έρθει κανένας τρελός λογαριασμός!!! Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πείρα και εγώ το galaxy s και θα ήθελα μια διευκρίνηση... Πως μπορώ να αποκλείσω το κινητό μου απ το να μπαίνει μόνο του στο internet για πιθανές ενημερώσεις και τα σχετικά???Φοβάμαι μην μου έρθει κανένας τρελός λογαριασμός!!! Ευχαριστώ... Καταρχας καλοριζικο φιλε. Πηγαινε στον dialer (εκει που παιρνεις τηλ) και πατα *#1234# και πες μας τι λεει, αν θελεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos7panda Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καταρχας καλοριζικο φιλε. Πηγαινε στον dialer (εκει που παιρνεις τηλ) και πατα *#1234# και πες μας τι λεει, αν θελεις. γράφει: PDA: I9000XWJM2 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000XXJM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) γράφει: PDA: I9000XWJM2 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000XXJM1 Ωραια, εχεις μεσα την παλια κλασσικη eclair. Παραθετω απο την πρωτη σελιδα αυτου του θεματος: Δε μπορώ να ΞΕσυνδεθώ από το internet με 3G! Éclair: Βάλε ένα από τα APN on-off widget, APN switch, DCswitch ή ΑPNdroid (όλα στο market), έτσι θα μπορείς να ανοιγοκλείνεις τα 3G δεδομένα χωρίς πρόβλημα. (Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις που έχουν περασμένα τα APN στην κάρτα SIM και δεν κλείνουν με τον παραπάνω τρόπο γιατί δε φαίνεται το APN στις ρυθμίσεις. Εκεί πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο. Στο μεταξύ φτιάξε ένα άκυρο APN με τύπο internet και συνδέσου σ'αυτό. Επίσης αν έχεις βάλει κάποιου είδους market enabler, πρέπει πρώτα να το βγάλεις για να δημιουργήσεις νέο APN). Στις froyo rom αυτο πλεον γινεται πιο απλα και χωρις καποια ειδικη εφαρμογη. Για οποιεσδηποτε αλλες τετοιες αποριες (και πολλες αλλες που ισως σου δημιουργηθουν) θα σε παρακαλουσα να διαβασεις την πρωτη σελιδα αυτου του θεματος. Καλοδουλευτο:) Edited May 7, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδιά καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει την εξής απορία?:blink: Μου εμφάνισε μύνημα για περιορισμένο χώρο κ συγκεκριμένα ενα εικονίδιο κόκκινης κάρτας sd,πάνω αριστερά..Το θέμα είναι πως απο,μενού - ρυθμίσεις - χώρος αποθήκευσης,έχω αρκετά διαθέσιμα ελεύθερα ΜΒ στην εσωτερική κ εξωτερική μνήμη..ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συμβαίνει όταν γεμίσει το dbdata με κάτι... αν κλικάρεις αυτήν την κόκκινη κάρτα θα σε πάει στη διαχείριση εφαρμογών. Πήγαινε στο ΌΛΑ, ή αν έχεις Eclair ακόμα menu, φίλτρο, όλα, ώστε να βλέπεις όλες τις εφαρμογές... και κοίτα αρχικά στο Μedia Storage, και σε κάποια app που έχουν σχέση με Gallery... θα δείς κάποιο που είναι τεράστιο το data ή το cache κομμάτι του (ΠΟΛΛΑ MB). Πάτα clear data ή cache στο συγκεκριμένο, και καθάρισες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos311 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω εισαγωγη των επαφων απο το γαλαξια (η και απο το google) στο OUTLOOK? Δεδομενου οτι ολες οι επαφες περιεχονται σε ενα μονο φακελο csv ή vcf που ομως το OUTLOOK δε μπορει να διαβασει γιατι θελει μονο μια επαφη σε καθε αρχειο. Ειδικα το google λεει "export για OUTLOOK" αλλα ματαια. Κανω εισαγωγη στο OUTLOOK αλλα δεν παιρνει αυτες τις επαφες. THANKS. Παράθεση Panos Samsung Galaxy S / 2.2 απειραχτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γεια σας, εχω ενα προβληματάκι, μετα απο ηαρδ ρεσετ και επανεγκατασταση του σκυπε μεσω mybackup pr δεν μπορω να κανω login στο skype!!! Exει αντιμετωπίσει και άλλος ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γεια σας, εχω ενα προβληματάκι, μετα απο ηαρδ ρεσετ και επανεγκατασταση του σκυπε μεσω mybackup pr δεν μπορω να κανω login στο skype!!! Exει αντιμετωπίσει και άλλος ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ ναι και σε μενα εγινε..σε καποια φαση.. βγαλε την εφαρμογη εντελως και ξαναβαλτην απο την αρχη....οχι απο το Myback up αλλα απο το μαρκετ.. σε μενα ετσι λύθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω εισαγωγη των επαφων απο το γαλαξια (η και απο το google) στο OUTLOOK? Δεδομενου οτι ολες οι επαφες περιεχονται σε ενα μονο φακελο csv ή vcf που ομως το OUTLOOK δε μπορει να διαβασει γιατι θελει μονο μια επαφη σε καθε αρχειο. Ειδικα το google λεει "export για OUTLOOK" αλλα ματαια. Κανω εισαγωγη στο OUTLOOK αλλα δεν παιρνει αυτες τις επαφες. THANKS. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το outlook, αλλά αν ενώσεις όλες τις vcf σε μία, δεν την παίρνει το outlook? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παρατήρησα ότι στο μαρκετ δε μου εμφανίζει τις εγκατεστημενες εφαρμογες στο «εφαρμογες», μονο τους χαρτες και youtube. Έκανα 2 ρεσταρτ αλλά τίποτα. επισης οταν παταω νεες εφαρμογες η παιχνιδια Τρωω ερρορ.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παρατήρησα ότι στο μαρκετ δε μου εμφανίζει τις εγκατεστημενες εφαρμογες στο «εφαρμογες», μονο τους χαρτες και youtube. Έκανα 2 ρεσταρτ αλλά τίποτα. επισης οταν παταω νεες εφαρμογες η παιχνιδια Τρωω ερρορ.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk κανε εκκαθαριση δεδομενων. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 κανε εκκαθαριση δεδομενων. Ωραιος ο παιχτης! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παρατήρησα κάτι ακόμα. Όταν κάνω κληση ο ηχος του ακουστικου ειναι πολυ δυνατος. Αν πατησω την αυξηση εντασης και μετά μείωση είναι κανονικά τέρμα χαμηλωμένο οπως το θέλω. Γιατί να συμβαίνει αυτο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παρατήρησα κάτι ακόμα. Όταν κάνω κληση ο ηχος του ακουστικου ειναι πολυ δυνατος. Αν πατησω την αυξηση εντασης και μετά μείωση είναι κανονικά τέρμα χαμηλωμένο οπως το θέλω. Γιατί να συμβαίνει αυτο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Tι θελεις να πεις?οτι δεν σου κραταει τις ρυθμισεις εντασης που βαζεις εσυ? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Tι θελεις να πεις?οτι δεν σου κραταει τις ρυθμισεις εντασης που βαζεις εσυ? Ναι. Στην ουσία εγω το εχω στο χαμηλότερο (για να μην με ακούνε όλοι λες και εχω μεγάφωνο) ενω το κινητό ξεκινάει τέρμα κ ας δειχνει χαμηλωμενη την ενταση. Μολις παταω αυξηση μια φορα,χαμηλωνει και ξεκολαει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ναι. Στην ουσία εγω το εχω στο χαμηλότερο (για να μην με ακούνε όλοι λες και εχω μεγάφωνο) ενω το κινητό ξεκινάει τέρμα κ ας δειχνει χαμηλωμενη την ενταση. Μολις παταω αυξηση μια φορα,χαμηλωνει και ξεκολαει. Sent from my GT-I9000 using TapatalkΔεν εχω τετοιο θεμα..τι να πω..την jvh εχεις βαλει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν εχω τετοιο θεμα..τι να πω..την jvh εχεις βαλει? Ναι και σημερα εβαλα και τον updated voodoo kernel Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ναι και σημερα εβαλα και τον updated voodoo kernel Sent from my GT-I9000 using TapatalkΕλα εδω http://tinychat.com/myphonesgs να μη γεμιζουμε το thread Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω εισαγωγη των επαφων απο το γαλαξια (η και απο το google) στο OUTLOOK? Δεδομενου οτι ολες οι επαφες περιεχονται σε ενα μονο φακελο csv ή vcf που ομως το OUTLOOK δε μπορει να διαβασει γιατι θελει μονο μια επαφη σε καθε αρχειο. Ειδικα το google λεει "export για OUTLOOK" αλλα ματαια. Κανω εισαγωγη στο OUTLOOK αλλα δεν παιρνει αυτες τις επαφες. THANKS. θέλεις για κάποιον λόγο να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε το outlook; ή απλά να κάνεις διαχείριση επαφών στον υπολογιστή; αν ισχύει το δευτερο, παράτα το outlook και εγκατάστησε το MyPhoneExplorer Client (το πρόγραμμα από τη σελίδα τους στο internet και τον client για το κινητο από το market). Δεη νομίζω ότι θα ξανασχοληθείς με outlook ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Προσπαθώ να συγχρονίσω και να προσθέσω το youtube στους λογαριασμούς και δεν τον παίρνει.Βασικά στις κοινοποιήσεις δεν μου βγάζει αυτή του fb..Θα πρέπει να προσθέσω το λογαριασμό του youtube στο ''λογαριασμοί και συγχρονισμός''?Πώς θα το κάνω αυτό? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλημερα σας.Επιασα στα χερια μου πριν μια εβδομαδα την ενλογο συσκευη και μου αρεσε παραπολυ σε σχεση και με ενα iphone3g που ειχε ενας φιλος μου.Γενικα smartphone δεν ειχα ποτε και θελω να ρωτησω κατα ποσο πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του στα 350 που το βρισκω απο skrtouz και 1)Αν το αγορασω θα ειναι εγκατεστημενο το android 2.1.Για να το αναβαθμισω σε 2.2 οfficial χωρις root πρεπει απλα να ακολοθησω τα βηματα με μεσο kies απο υπολογιστη? 2)H καμερα του εχει κανενα καλο προγραμμα για ικανοποιητικες φωτογραφιες το βραδυ? 3)Ειναι σιγουρο οτι θα ερθει επισημη αναβαθμιση σε 2.3ginger. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Καλημερα σας.Επιασα στα χερια μου πριν μια εβδομαδα την ενλογο συσκευη και μου αρεσε παραπολυ σε σχεση και με ενα iphone3g που ειχε ενας φιλος μου.Γενικα smartphone δεν ειχα ποτε και θελω να ρωτησω κατα ποσο πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του στα 350 που το βρισκω απο skrtouz και 1)Αν το αγορασω θα ειναι εγκατεστημενο το android 2.1.Για να το αναβαθμισω σε 2.2 οfficial χωρις root πρεπει απλα να ακολοθησω τα βηματα με μεσο kies απο υπολογιστη? 2)H καμερα του εχει κανενα καλο προγραμμα για ικανοποιητικες φωτογραφιες το βραδυ? 3)Ειναι σιγουρο οτι θα ερθει επισημη αναβαθμιση σε 2.3ginger. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πιστεύω ειναι από τις συσκευές με το καλύτερο vfm... 1)το ποιο πιθανό ειναι να φοράει την 2.2 αλλα και να μην την φοράει μπορείς εύκολα μα του την αλλάξεις 2) όχι δεν υπάρχει τίποτα 3) σε σκανδιναβία εχει έρθει ηδη, για Ελλάδα λογικά καλοκαίρι και μετα Edited May 9, 2011 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παιδιά HELP σήμερα ΕΝΤΕΛΩΣ στα καλά καθούμενα δεν ανάβει σωστά. Πάτησα το πρωί να το ανάψω, φτάνει στο S, μένει παραπάνω ώρα από ότι πρέπει, και είτε μένει εκεί, είτε μαυρίζει, κάνει μια-δύο δονήσεις, και δεν πάει παραπέρα. Είμαι με stock JS8 από τον οδηγό του Τυχεράκια, και έχω πάνω μόνο root (εδώ και μήνες, από την πρώτη στιγμή που έβαλα τη ρομ δηλαδή). Το τελευταίο πρόγραμμα που πέρασα ήταν το radardroid πριν 1+ εβδομάδα, και δεν παρουσίασε τίποτε, άρα δεν φταίει αυτό. Και γενικά όλα τα προγράμματά μου είναι γνωστά και δουλεύουν. Μέχρι στιγμής δοκίμασα να βγάλω/βάλω μπαταρία, να κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το κουμπί on/off, επανεκκινήσεις με και χωρίς εξωτερική sd και sim, και πάλι τα ίδια. Ευτυχώς μπαίνει σε recovery mode (ούτε το reboot από εκεί είχε διαφορά) και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να κάνω για να αποφύγω το factory reset ή το φλασάρισμα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ξαφνικά χθες το τηλέφωνο έχασε το σήμα. Από τις ρυθμίσεις, είδα ότι έμπαινε μόνο του σε airplane mode, ακόμα και όταν το ξετσέκαρα. Είπα να βάλω άλλη έκδοση rom (ήμουν με GingerCriskelo) μήπως και φτιάξει. Ούτε καν μπούταρε. Είπα να γυρίσω σε 2.1 Έβαλα τις JM9 και JM7 και ξανά κολλάει στο μπουτάρισμα. Έβαλα την JPU stock, το ίδιο. Το θέμα είναι από recovery μπουτάρει, αλλά μόνο αν έχω βγάλει την κάρτα sim. Καμία ιδέα;;;; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παιδιά HELP σήμερα ΕΝΤΕΛΩΣ στα καλά καθούμενα δεν ανάβει σωστά. Πάτησα το πρωί να το ανάψω, φτάνει στο S, μένει παραπάνω ώρα από ότι πρέπει, και είτε μένει εκεί, είτε μαυρίζει, κάνει μια-δύο δονήσεις, και δεν πάει παραπέρα. Είμαι με stock JS8 από τον οδηγό του Τυχεράκια, και έχω πάνω μόνο root (εδώ και μήνες, από την πρώτη στιγμή που έβαλα τη ρομ δηλαδή). Το τελευταίο πρόγραμμα που πέρασα ήταν το radardroid πριν 1+ εβδομάδα, και δεν παρουσίασε τίποτε, άρα δεν φταίει αυτό. Και γενικά όλα τα προγράμματά μου είναι γνωστά και δουλεύουν. Μέχρι στιγμής δοκίμασα να βγάλω/βάλω μπαταρία, να κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το κουμπί on/off, επανεκκινήσεις με και χωρίς εξωτερική sd και sim, και πάλι τα ίδια. Ευτυχώς μπαίνει σε recovery mode (ούτε το reboot από εκεί είχε διαφορά) και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να κάνω για να αποφύγω το factory reset ή το φλασάρισμα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ;;; Δοκίμασες να το αφήσεις για κανά 5λεπτο εκτός λειτουργίας κ με μπαταρία εκτός?Μου είχε σύμβει στο παρελθόν με official froyo,να μένει στο S και να ακολουθούν, μαυρη οθόνη και δονήσεις..κάνε μια δοκιμή πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts