Jump to content

drlacan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    505
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About drlacan

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

drlacan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ. Τουλάχιστον είχε screen protector περασμένο;
  2. Η συσκευασία έχει μέσα θήκη σιλικόνης όπως φαίνεται σε μερικά unboxing;
  3. drlacan

    Asus Zenfone 2

    Παιδιά μια βοήθεια γιατί πάει καιρός που το άφησα το σπορ και έχω χαθεί. Εχω ένα Zenfone 5 από τότε που βγήκε και του έχω βγάλει την ψυχή, και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος θέλω να πάρω ένα Zenfone 2 για δώρο (4/32). Το θέμα είναι το εξής: δεν θέλω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα κλπ, χρειάζομαι κάτι απροβλημάτιστο out-of-the-box. Δεν χρειάζομαι τοι απόλυτα τέλειο οπότε δεν θα φλασάρω custom κλπ. Το άλλο θέμα είναι οι μπάντες 4γ και οι διαθέσιμες εκδόσεις. Εν ολίγοις, εάν πάρω από το vickmall ή το geekbuying να ζητήσω να μου βάλουν WW ρομ ή να το αφήσω να έρθει όπως έρθει; Μάλλον από βικ θα το πάρω γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους. Και επίσης έχει κανείς κανένα ενημερωμένο site με μπάντες 4g από Ευρώπη γιατί δεν θα το έχουμε Ελλάδα. Να ξέρω τί θα παίζει και τί όχι. Εάν ζητήσω να μου το φλασάρουν σε ww πριν το στείλουν από το βικμαλ τί μπορεί να πάει στραβά; Ευχαριστώ!
  4. Η πλάτη είναι πλαστική. Το wifi μια χαρά μου φαίνεται.
  5. Την φουλ έξτρα έκδοση το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο την έχει μόλις... 110 ολόκληρα ευρώ ακριβότερα από όσο το πήρα εγώ (και οι περισότεροι εδώ μέσα). Απίστευτο μου φαίνεται.
  6. Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πώς παίρνουμε screenshot ;
  7. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που το θέλεις από το to2c; Γιατί τόσα άτομα εδώ (όπως κι εγώ) το πήραμε από βίκμαλ και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Τικάρεις το international version και τα δώρα (όσο για το ρουτ, που κάνει και 5 δολάρια, δεν βλέπω το λόγο) και τέλος.
  8. Ευχαριστώ πολύ. Είχα συνηθίσει με την CM10 στο Galaxy που σε οποιαδήποτε φάση κι αν χτυπούσε ήθελε σύρσιμο.
  9. Ναι αν θυμάμαι καλά η δεύτερη περίπτωση που αναφέρω είναι όταν ήδη κάνω κάτι στο κινητό. Αυτό είναι δηλαδή; Θα το έχω στο νου μου να το τσεκάρω.
  10. Ορισμένες φορές όταν χτυπάει το τηλέφωνο η λειτουργία για να απαντήσεις είναι με σύρσιμο του δαχτύλου δεξίά, και ορισμένες άλλες είναι με πάτημα πράσινου πλήκτρου, σταθερού όμως (χωρίς slide του δαχτύλου δεξιά). Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό;
  11. No offense αλλά διάβασες καθόλου το νήμα;
  12. To skype παίζει κανονικά, και μάλιστα έκανα βιντεοκλήση με 3g με αρκετά καλό αποτέλεσμα (με φουλ σήμα όμως). Με απενεργοποιημένη την κάμερα ήταν άριστο. Στο δικό μου το gps δουλεύει εξαιρετικά. Την πρώτη φορά που το άνοιξα το τέσταρα με το GPStest, κλείδωσε πολλούς δορυφόρους σε μερικά δευτερόλεπτα, και από εκεί κι έπειτα που εγκατέστησα το sygic (γνήσιο από προσφορά) δουλεύει κάτι παραπάνω από απροβλημάτιστα. Δεν ανοίγω ποτέ την υποβοήθηση aGPS. Δοκίμασες με το GPStest να δεις τί βρίσκει και αν κρατάει το σήμα; Btw είμαι με την 1.14.4.16 όπως αγοράστηκε.
  13. Καταλαβαίνεις ότι ακόμη κι αν ανακοινωθεί τα Χριστούγεννα, θα είναι διαθέσιμο στα κινεζομάγαζα κατά το Πάσχα, έτσι; Και να ανακοινωθεί νωρίτερα, δεν το βλέπω.
  14. Εμένα μου το έστειλαν μια μέρα μετά το tracking.
  15. 4 ώρες μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο, εκτός αν το λιώνεις το παιχνίδι και είναι και αρκετά ενεργοβόρο. Η διαχείριση μπαταρίας, πού σου λέει ότι πήγε το φορτίο της σε αυτό το διάστημα; Εγώ με σχετικά νορμάλ χρήση (κλήσεις κανονικά, wifi και δεδομένα από κανένα 1-1,5ωρο έκαστο αλλά τμηματικά όχι συνεχόμενα, καθόλου gps και φωτογραφία) περνάει το 24ωρο. Στις διακοπές με όλα τα παραπάνω συν καμιά ώρα gps με sygic, κα'να δυο φωτογραφίες και λίγάκι παραπάνω δεδομένα έβγαζε 15-18 ώρες, με λίγο προσοχή και οικονομία πριν το σφύριγμα της λήξης φυσικά. Και στις δύο περιπτώσεις, οθόνη στο φουλ. Αλλά δεν παίζω ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι. Επίσης έχω απενεργοποιήσει όλους τους συγχρονισμούς. Όποια εφαρμογή εγκαθιστάς (σίγουρα όχι μόνο αυτές των mail) οπώσδήποτε κάνε αμέσως μια βόλτα από τις ρυθμίσεις της να δεις μήπως πάει ανά διαστήματα να μπουν ιντερνετ γιατί "ξυπνάνε" και τρώνε μπαταρία. Μια φίλη πχ με το που έβαλε yahoo mail έπαθε πλάκα με το πόσο λιγότερο κρατούσε η μπαταρία χωρίς μάλιστα να το ανοίγει καν (το άνοιγε μια φορά τη μέρα). Μόλις απενεργοποιήσαμε τον συγχρονισμό του συνήλθε.
×
×
  • Create New...