Jump to content

Panos311

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos311

  1. Παιδια, το android lost υποσχεται οτι κανει κανει δουλεια ακομη και μετα εορτης/κλοπης. Αν δεν κανω λαθος, στις οδηγιες του περιγραφει πως να το φυτεψεις εξ αποστασεως! Ψαξ' το λιγο για το μαμοτο!
  2. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω εισαγωγη των επαφων απο το γαλαξια (η και απο το google) στο OUTLOOK? Δεδομενου οτι ολες οι επαφες περιεχονται σε ενα μονο φακελο csv ή vcf που ομως το OUTLOOK δε μπορει να διαβασει γιατι θελει μονο μια επαφη σε καθε αρχειο. Ειδικα το google λεει "export για OUTLOOK" αλλα ματαια. Κανω εισαγωγη στο OUTLOOK αλλα δεν παιρνει αυτες τις επαφες. THANKS.
  3. Παιδια, αφου διαβασα ολες τις συμβουλες που μου δωσατε, θελω να σας ενημερωσω για το τι εκανα και τι αποτελεσμα ειχε: Εκανα hard reset με *2------# καπως ετσι. Τα δεδομενα εμειναν, τα applications χαθηκαν. Ειχα κανει backup τα apps με το appmonster (free ed) αλλα μετα το ρεσετ δε βρηκα τιποτα! Επισης ειχα αντιγραψει ολους τους φακελους στο κομπιουτερ μου αλλα φαινοταν αδειο απο αρχεια του appmonster. Εν ολιγοις, τα ξαναεβαλα ενα ενα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μετα το reset ειχε την 2.2 που ειχα κανει ενημερωση απο το κιες και οχι την 2.1 που ειχε εργοστασιακα. Αποτελεσματα: 1. Το Bluetooth δουλευει κανονικα πλεον, παντως εχω την υποψια οτι ειχα αποθηκευσει 2 φορες το γαλαξια στο κιτ του αυτοκινητου. Τα εσβησα ολα και εκανα καινουρια συνδεση. Ευχαριστιεμαι ΒΤ!!! 2. Ακυρο-Ασχετο 3. Παραμενει με το ιδιο προβλημα. Μαλλον ειναι ατελεια των επαφων. 4. Οι αποτυχημενες επανεκκινησεις διορθωθηκαν. Τερμα τα restart. Ομως, μετα απο επανεκκινηση του τηλεφ, καπου μπερδευεται κατα την εκκινηση με τις σελιδες τω ΡΙΝ τηλεφωνου και ΣΙΜ. Ετσι, οταν ξεκιναει μου δειχνει το μοτιβο που εχω βαλει τωρα για κλειδωμα τηλεφωνου, μετα το ΠΙΝ της ΣΙΜ και μετα το εξαφανιζει (Μερικες φορες δε μου βγαζει καθολου τη φορμα που βαζουμε το ΠΙΝ της ΣΙΜ). Αρα, το τηλεφωνο ανοιγει αλλα δεν εχει σημα. Παταω το μεσαιο κουμπι και μου βγαζει τη φορμα για να βαλω το ΠΙΝ και ολα ΟΚ. 5. Ακυρο-Ασχετο Αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε για αυτα που εκανα, ευπροσδεκτο. Ευχαριστω πολυ ολους σας
  4. Εχω και αλλο συνταρακτικο νεο. Ειναι γεματο paid applications. Να υποθεσω οτι τις απελευθερωσαν (samsung apps @ kies) και στην Ελλαδα? Μηπως γινει και στο Μαρκετ? Παιδια ψαχτειτε!
  5. Παιδια μολις εκανα update το Samsung Kies! Σημερινη εκδοση (2/5/11). Λετε να προετοιμαζουν το εδαφος για την Gingerbread?
  6. Ρε παιδια, αυτα τα ομορφα τα screenshots πως τα βγαζετε? Πχ στο PC γινεται με το PRTSC, στο γαλαξια πως?
  7. Ευχαριστω Παρη, μου αρκει να ξερω οτι γινεται να συνδεεται αυτοματα και δεν ζηταω κατι υπερβολικο! Απο εκει και περα θα κανω ολα αυτα που προαναφερθηκαν.
  8. tonysac, ευχαριστω για την ανταποκριση. Εχω κανει τις καταλληλες ρυθμισεις στο ΒΤ, ειναι ανοιχτο οταν μπαινω, ρυθμισμενο στο αυτοκινητο, στη θεση 1 σαν προτεραιοτητα. Μπαινω στο αυτοκινητο ετοιμος και θα επρεπε να συνδεομαι οπως κανω με τοσα αλλα κινητα. Αυτο που θα κανω ειναι να ακολουθησω την προταση σου για επαναδημιουργια συνδεσης και να κοιταζω προσεχτικα μη χασω τη μαγικη ερωτηση για "αυτοματη συνδεση", αν και νομιζω οτι δεν το εχω κανει λαθος. Θελω πρωτα να το παλαιψω και μετα να δοκιμασω reset/root. Και οταν θα βγει η επισημη 2.3 θα μπορω να τη βαλω η θα πρεπει παντα να εχω χακαρισμενη? Οι χακαρισμενες ειναι παντα πιο μπροστα?
  9. saliez, σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου. Στην πραγματικοτητα γουσταρω πολυ να το χακαρω, αλλα κρατιεμαι γαιτι αναμενεται η επισημη 2.3, οποτε λεω να περιμενω λιγο. Ασε που θελω διαβασμα για να το κανω, αλλα μου αρεσει η διαδικασια. Η Ολλανδικη τι νουμερο ειναι? (2.3 η παραπανω?). Διοτι αν η Ολλανδικη εκδοση ειναι παλι μεταγενεστερη της ...αναμενομενης 2.3, τοτε να το κανω. Και με τα Ελληνικα τι γινεται? Θα βαλω ελληνικο πληκτρολογιο μεσω εφαρμογης?
  10. Γεια σας παιδια. Εχω τα εξης προβληματα, για τα οποια σας παρακαλω αν ξερετε να μου πειτε κατι, θα το εκτιμουσα. 1. Το bluetooth οταν μπαινω στο αυτοκινητο δε συνδεεται μονο του (Εννοειται πως ειναι ανοιχτο) , αλλα πρεπει καθε φορα να μπω στις ρυθμισεις και να πατησω "συνδεση". Το ΒΤ εχει ηδη ρυθμιστει απο πριν για συνδεση με το κιτ αυτοκινητου (Mitsubishi Outlander Communicator/Navi) . 2. Το ΒΤ δεν μενει μονιμως ορατο, παρα μονο για τα δευτερολεπτα που αναφερονται στην αναλογη επιλογη. Μηπως παιζει ρολο? 3. Το ιστορικο των επαφων περιεχει και εμαιλ μαζι με κλησεις και σμσ. Εγω επιλεγω να φαινονται μονο κλησεις και σμσ αλλα μολις ξαναμπω στο ιστορικο κλησεων, παλι ειναι ολα εκει (τα περισσοτερα email ειναι σαβουρα και με ενοχλουν να φαινονται αναμεσα στις κλισεις και τα σμσ). 4. Οταν κανω restart το κινητο για οποιονδηποτε λογο (πολλες φορες και απο κολλημα που εχει φαει) ανοιγει, δονειται, ξανασβηνει, ξαναανοιγει και ξανα απ την αρχη. καποια στιγμη ζηταει ΡΙΝ και δουλευει κανονικα. 5. Ενω εχω την εκδοση 2.2, δεν επρεπε να μου προσφερει την 2.2.1 τι Kies? Ολα ειναι εργοστασιακα, PDA: JPH, PHONE: JPP, CSC: JP9, BUILT: 2010.12 Παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμησω διοτι ασχετα με τη νεα εκδοση 2.3 που αναμενεται, αμφιβαλω αν αυτο το πρωιμο λειτουργικο θα καταφερει να λυσει αυτα τα προβληματα. Ευχαριστω Panos
  11. Οντως η HOLe ειχε υπηρεσια αμεσης ενημερωσης του λογαριασμου σου και μετα το αλλαξε στο να βλεπεις εναν εναν τους λογαριασμους που εχουν εκδοθει ηδη (το ιδιο με αυτο που σου στελνει σπιτι δηλαδη). Αλλα ουτε τοτε μπορουσες να βγαλεις ακρη γιατι τα 60 λεπτα μετραγαν απο την ημερα ενεργοποιησης σου!!! Ειχα κι εγω παραπονεθει για τον υπολογισμο του δωρεαν χρονου των κινητων, γιατι δεν ταιριαζε καν με τον ημερολογιακο μηνα, και ετσι δε μπορουσα να εχω ιδεα που βρισκομαι, ακομα και αν θυμαμαι τι τηλεφωνηματα εχω κανει. Προτεινα να το κανουν απο 1 ως 31. Αυτοι ανταποκριθηκαν και το ... εξαφανησαν απο το web. Τωρα εχουν ενα "ξυλινο" λογαριασμο. Φτωχια καταραμένη!
×
×
  • Create New...