Jump to content

verman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

verman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια πρόσκληση και από εμένα. Λήγει άμεσα, οπότε σπεύσατε! https://account.oneplus.net/invite/claim/GL6U-BE2E-PVTZ-WD0S
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω παραγγείλει ήδη μπαταρία και την περιμένω, αλλά έλεγα αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα.
  3. Καλημέρα σε όλους και συγγνώμη προκαταβολικά αν αυτό που θα αναφέρω έχει ερωτηθεί ξανά. Εδώ και 10 περίπου μέρες, και με το κινητό να είναι (ή δείχνει να είναι) φορτισμένο, ενώ χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή ξαφνικά η οθόνη αρχίζει να τρεμοπαίζει, χάνεται το σήμα και το κινητό κολλάει. Βγάζω μπαταρία (η μόνη λύση), ξαναβάζω, ανοίγω και κολλάει στην οθόνη με το samsung. Ξαναβγάζω μπαταρία, βάζω, συνδέω φορτιστή και ανοίγει κανονικά με την μπαταρία να είναι στο επίπεδο πριν κολλήσει. Έχω ήδη προσπαθήσει battery calibration και factory reset. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι για το S Pen έχουμε; Αν αναγνωρίζει ελληνική γραφή;
  5. Καλημέρα! Έχω διαβάσει στο νήμα πόσο καλά συνεργάζεται το Note 8 με το Note 2 (και γενικότερα τα Note μεταξύ τους). Ξέρει κάποιος αν η συνεργασία είναι το ίδιο καλή και με το S III; Επίσης, το S Pen αναγνωρίζει κανονικά τα Ελληνικά; (ΥΓ Έχω ένα Turbo X Hive II που θέλω να πετάξω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα στο lag και ψάχνομαι για νέο tablet.)
  6. Ναι, τα έκανα όλα σύμφωνα με τον οδηγό. ΟΚ, το έχω κατεβάσει και θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Edit: Τελικά έτρεξα το fix και διορθώθηκε. Ευχαριστώ Superuser όπως και τον steliosz78 από το thread της ICS :-)
  7. Καλησπέρα. Το έγραψα και στο thread της ICS, αλλά να ρωτήσω και εδώ: Έβαλα την CM9 με semaphore. Όλα καλά, αλλά δεν μου συγχρονίζει το ημερολόγιο με το Google calendar, ενώ στο συγχρονισμό λογαριασμών όλα τα άλλα είναι εντάξει. Υπάρχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!
  8. Μετά από καιρό με GB, έβαλα την CM9 με Semaphore και πραγματικά το κινητό είναι αγνωριστο! Ευχαριστώ για τις πλήρης οδηγίες! Ένα πρόβλημα μόνο: δεν συγχρονιζει το ημερολόγιο με το Google calendar. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα γενικά ή αν εγώ δεν έχω κάνει κάτι; Στο συγχρονισμό λογαριασμών, στον Google φαινεται ότι συγχρονίζει τα πάντα εκτός από ημερολόγιο. Ευχαριστώ!
  9. Αυτό έκανα πριν, και το επανέλαβα και τώρα. Τίποτα. Το ίδιο. Edit. Όπα, έκανα ξανά τα wipes, και άνοιξε!!! Για να δούμε....
  10. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με JW1 και kernel semaphore. Σήμερα το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι, είδα ότι είχε ανοίξει το Google Earth και το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν (ενώ το ξυπνητήρι συνέχιζε να χτυπάει). Η οθόνη δεν δούλευε, ούτε κανένα πλήκτρο οπότε αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Όταν έβαλα ξανά μπαταρία, μπούταρε μέχρι την οθόνη με το χρωματιστό S και μετά έκανε επανεκκίνηση. Ξανά έξω μπαταρία, ξανά τα ίδια. Πριν λίγο έβαλα πάλι την JW1 (μετά από όλα τα wipes - ευτυχώς δουλεύει ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων), αλλά πάλι το ίδιο. Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!
  11. Στον 13G που έχω, γίνεσαι root μέσα από το CWM. Δεν το κάνει ο kernel αυτόματα.
  12. Καλημέρα. Έχω περάσει την jvo με τον speedmod kernel. Αν θέλω να περάσω τον Kernel του supercurio, απλά το κάνω με odin έτσι όπως είναι τώρα το τηλέφωνο ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν;
  13. Μετά από αρκετές μέρες, επιτέλους ξανά μαζί με το γαλαξία :yahoo: Χρειάστηκε βέβαια και δεύτερη αποστολή στο service και αλλαγή της κεντρικής πλακέτας, αλλά πλέον το πρόβλημα λύθηκε :happy: Και τώρα υπάρχει το εξής δίλημμα: ποια ρομ να βάλω;;; Σκέφτομαι για jvo...
  14. Τον έχω, αλλά σε κωματώδη κατάσταση :)
×
×
  • Create New...