Jump to content

woner

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by woner

  1. Κάποια βοήθεια για το παραπάνω...?
  2. Καλησπέρα παιδιά..θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το παραπάνω notification που μου έχει βγάλει εδώ και ένα μήνες περίπου, χωρίς να γίνεται κάποια ενέργεια όταν πατάω στο συγκεκριμένο πεδίο. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Προς ενημέρωση η συσκευή δεν είναι rooted και το firmware που έχω, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, είναι το G935FXXU2ERD6_OREO. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια..
  3. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε..Αφού εγκαταστήσω το σωστό cwm για i9505 μέσω odin (download mode,pda αρχείο,PASS/RESET κλπ), είναι σημαντική η διαδικασία του πρώτου μπουταρίσματος. Συγκεκριμένα, 1.Απενεργοποιούμε την επιλογή auto reset στο odin και περναμε το σωστό cwm αρχείο για Ι9505 2.Βγάζουμε μπαταρία για περίπου 20 sec. 3.Σημαντικό το πρώτο bootαρισμα της συσκευής για αυτό κρατάμε πατημένα volume up+home+on/off button για να εκκινήσει στο recovery, ΑΛΛΑ στην πρώτη δόνηση που θα κάνει η συσκευή αφήνουμε το on/off button και συνεχίζουμε να κρατάμε πατημένα τα υπόλοιπα δύο κουμπιά για περίπου 10 sec και μας φέρνει στο cwm recovery.
  4. Καλημέρα, είμαι με stock 5.0.1 και θέλω να περάσω cm12.1 αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω το cwm. Συγκεκριμένα αφού περάσω μέσω του odin το αντίστοιχο .tar αρχείο και προσπαθήσω έπειτα να μπώ στο recovery, με βάζει ξανά μέσα στο μαμά 3e recovery.
  5. Αφησέ την όσο κρατήσει, εμένα προσωπικά ακόμα αντέχει και ομολογώ τέτοια εφαρμογή δύσκολο να την πετυχενα μόνος μου
  6. Όταν ανοίγω το kies με ή χωρίς συνδεδεμένη τη συσκευή μου βγάζει αναφορά σφάλματος..ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
  7. Το ενδεχόμενο ρε παιδιά η ίδια η Samsung να τροφοδοτεί με συγκεκριμένα "περιτυλίγματα" τις συσκευές της, σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές δεν μπορεί να ισχύει;
  8. Εχω πρόβλημα με το Gmail, μου βγαζει συνεχώς σφάλμα. Σκέφτομαι να κάνω ενα wipe data/factory reset και να ξαναπεράσω απο την αρχη τα gapps, μηπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Ωστόσο δεν μπορω να τα κατεβάσω απο τα αρχικα link, ουτε και το site της slim rom..
  9. Καλησπέρα είμαι καιρό τώρα με τη slim build 8 και semaphore 3.1.0 και τις τελευταίες δύο μέρες όταν το βάζω για φόρτιση bootαρει συνεχώς και με πετάει στο recovery!Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  10. Καλησπέρα, έχω περασμένα τα gapps AIO_Aroma.4.2.2.build.8 και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίσω το ημερολόγιο με facebook..
  11. Είμαι με slimjb και θέλω να πάρω backup τις εφαρμογές μου ωστόσο το titanium backup με το φτάνει στην τρίτη κατά σειρά εφαρμογή, βγαζει σφάλμα. Έχω δοκιμάσει την εκκαθάριση μνήμης απο την διαχείριση αλλα τίποτα, γνωριζουμε τι μπορει να φταιει;
  12. Καταπληκτικό δώρο παιδιά, ευχαριστούμε! Καλή μου τύχη!
  13. Ναι την βλέπω κανονικά..παίζει ρόλο αν είναι σε fat system;
  14. Σε win7 το βλέπει και χωρίς το kies, ωστόσο για να περάσει μια ταινία απ' ότι βλέπω,μιας και το δοκιμάζω τώρα, θέλει ΠΟΛΥ ώρα! Το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπω το αρχείο της ταινίας καθόλου απο το μαμά file manager,ενώ όταν τοποθετώ την microsd στο card reader του pc ,μπορώ και την βλέπω μέσα την ταινία..
  15. Καλησπέρα,έχω μια προσωρινή microsd 2gb με μια ταινία περασμένη μέσα,αλλά δεν μπορώ να δώ τον φάκελο της ταινίας απο τo ταβλετ, όταν την βάζω μέσα??Γενικά δεν μου βγάζει καμία εφαρμογή (π.χ. mx player) την ταινία..
  16. Σε ευχαριστω..μάλλον έχεις δίκιο,μου φαίνεται και μένα δύσκολο να τραβάει ρεύμα απο την ταμπλέτα.Ωστόσο με μια ματιά βρήκα κάτι που εξυπηρετεί αρκετά πιστεύω..http://www.miniinthebox.com/all-in-1-usb-2-0-sync-adapter-with-sd-mmc-microsd-card-reader-for-samsung-galaxy-tab_p450031.html
  17. Καλησπέρα σε όλους,πρώτη φορά γράφω στο συγκεκριμενο thread, καθώς σήμερα πήρα το tabletάκι (wifi).Η αγορά έγινε απο την προσφορά της vodafone στα 159 euro χωρίς πρόγραμμα σύνδεσης.Έχει δοκιμάσει κανείς αν η ταμπλέτα μπορει να δει και να διαβάσει αρχεία (π.χ.ταινίες) απο εξωτερικό σκληρό,αν ναι και πώς?
  18. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους !!
  19. Στις τελευταίες nightly παρατηρώ ότι δεν υπαρχει η επιλογή του εντοπισμού σφαλμάτων..
  20. Ναι το εξωτερικό είναι,ευχαριστώ!Απο ότι βλέπω περιλαμβάνει και το on/off,μια χαρά!
  21. Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρώ ανταλλακτικά και συγκεκριμένα το Volume Button για την συσκευή? Έπεσε κάτω η συσκευή ενος φίλου,με αποτέλεσμα να μένει πατημένο το Volume Down!!Όπως φαντάζεστε όταν το χει σε κάποια τσέπη τον βάζει σε recovery mode και συν αυτό,μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.Θα κάνω μια προσπάθεια να το αντικαταστήσω σύμφωνα με κάποια replacement tutorials που κυκλοφορούν αλλά δεν έχω ιδέα απο που θα μπορούσα να παραγγείλω το ανταλλακτικό..
×
×
  • Create New...