ilka71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 [ATTACH]61326[/ATTACH] Ποιά από τις δύο cerberus εφαρμογές χρειάζεται εάν σου κλέψουν το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 [ATTACH]61326[/ATTACH] Ποιά από τις δύο cerberus εφαρμογές χρειάζεται εάν σου κλέψουν το κινητό; Δεν βοηθάει το sscreenshot, ειδικά όσους χχρησιμοποιούν αγγλικό menu. Τι πληροφορίες βγάζει μέσα για το καθένα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Δεν βοηθάει το sscreenshot, ειδικά όσους χχρησιμοποιούν αγγλικό menu. Τι πληροφορίες βγάζει μέσα για το καθένα; Εντάξει κατάλαβα τι κάνει η καθεμιά. Edited May 27, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλημέρα στα παλικαρια και μπαίνω με την μια στο ψητό. Εάν έχω αντικλεπτικο και μου το κλεψο υν και φλασσρουν καινούργια ρομ, βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλημέρα στα παλικαρια και μπαίνω με την μια στο ψητό. Εάν έχω αντικλεπτικο και μου το κλεψο υν και φλασσρουν καινούργια ρομ, βρίσκεται? Οχι δεν βρίσκεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Θελω κανω μια ερωτηση! Εχει τυχει κανεις στον αναλυτικο λογαριασμο του να δει "Χρεωσεις απο λοιπες υπηρεσιες" Wild Girls και λοιπα, γυρω στα 2,9€ χρεωση καθε 5:30 το πρωι; Εχω οικογενειακο πακετο και τα εντοπισα στον πατερα μου και μιλησα με την Voda για να δουμε τι ειναι. Ξεκινησα με φραγες στα πενταψηφια και τωρα περιμενω να ερθει η συσκευη να δω τι μπορει να παιζει γιατι μου ειπαν οτι μαλλον απο καποιο προγραμματακι ειναι. Εχει συναντησει κανεις αλλος κατι τετοιο! Ηρθε χρεωση στον λογαριασμο στον συγκεκριμενο αριθμο 100€+. Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Γνωρίζει κανείς γι' αυτό; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) [ATTACH]63693[/ATTACH]Δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία πριν... Είναι μήνυμα που ήρθε στο whatsapp από τον αριθμό που φαίνεται. Προφανώς ψάρεμα; Edited August 22, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Γνωρίζει κανείς γι' αυτό; [ATTACH]63693[/ATTACH]Δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία πριν... Είναι μήνυμα που ήρθε στο whatsapp από τον αριθμό που φαίνεται. Προφανώς ψάρεμα; Και σε μένα ήρθε πριν από λίγο και εχθες στη γυναίκα μου. Edited August 22, 2015 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 [ATTACH]63693[/ATTACH]Δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία πριν... Είναι μήνυμα που ήρθε στο whatsapp από τον αριθμό που φαίνεται. Προφανώς ψάρεμα; Προφανώς σπαμ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Και μετά διαβάζω που λένε κάποιοι ότι στο android δεν χρειάζεται antivirus. Εμένα μου ήρθε ένα βιντεομήνυμα αλλά ποτέ δεν το άνοιξα (ευτυχώς για εμένα) να δω τι είναι! Ευτυχώς έχω το, eset το οποίο κατευθείαν μου έδειξε ότι υπάρχει θέμα με αυτό το μήνυμα , αλλά λόγω που το κινητό φοράει kitkat, δεν μπορεί να γίνει μπλοκάρισμα μηνύματος. Τελικά έβαλα το root call blocker και δεν φτάνει καθόλου στην συσκευή μου κανένα πλέον τέτοιο μήνυμα ! Πριν όμως που το έβρισκε το eset, παρόλο που δεν το μπλοκάριζε, μπήκα στην βάση του eset για λεπτομέρειες, και διάβασα απίστευτα πραγματα που μπορεί να κάνει ανοίγοντας το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eχεις κάποιο λινκ να δούμε και εμείς τι κανει το βιντεομηνυμα που σου ηρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eχεις κάποιο λινκ να δούμε και εμείς τι κανει το βιντεομηνυμα που σου ηρθε; Οχι δεν έχω! Μέσα από το eset ειχε σύνδεσμο... και με πήγε κατευθείαν και το διάβασα, και έλεγε ότι ειναι μια εφαρμογή να εγκαταστήσεις για να βλέπεις κατι βινεακια που θα σου έρχονται, αλλά με κάτι υπερχρεωσεις στο λογαριασμο σου, και επίσης ότι μπορεί να σου σβήνει διάφορα απο το κινητό σου κ.α πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Οχι δεν έχω! Μέσα από το eset ειχε σύνδεσμο... και με πήγε κατευθείαν και το διάβασα, και έλεγε ότι ειναι μια εφαρμογή να εγκαταστήσεις για να βλέπεις κατι βινεακια που θα σου έρχονται, αλλά με κάτι υπερχρεωσεις στο λογαριασμο σου, και επίσης ότι μπορεί να σου σβήνει διάφορα απο το κινητό σου κ.α πολλά! Και αυτό είναι ιός; Χμμ!! Ανάλογο με την εγγραφη στα πενταψήφια μου ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Δεν είναι ιός. Ξεγελάει αδαείς χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογή εκτός play store, και τους χρεώνει χωρίς να το ξέρουν. Δε χρειάζεται antivirus. Κοινή λογική χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ πρέπει να ρωτήσω αλλά μου φαίνεται σωστό μιας κι έχει να κάνει με security: Επειδή θα πουλήσω το παλιό μου κινητό, θέλω εφαρμογή: - Να μπορώ να κρατήσω τα saved data των εφαρμογών μου - Να κάνω διαγραφή δεδομένων (ξέρω ότι γίνεται με factory reset, αλλά επειδή ίσως υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσει ο επόμενος, θα ήθελα να είμαι λίγο πιο σίγουρος) Σημείωση: Δεν είμαι root και δε θα ήθελα να το κάνω (LG G2) Edited August 28, 2015 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εφόσον δεν είσαι ρούτ, προσπάθησε να πάρεις backup με το helium backup και ότι πάρει. Για σωστό backup μόνο με ρούτ, πράγμα που όπως λες όμως δεν το θέλεις, οπότε το helium είναι μονόδρομος για σένα. Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής, δεν θα μπορεί να επαναφέρει τίποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για όσουν είχαν πάρει τη δωρεάν προσφορά του Cerberus, σήμερα έλαβα αυτό: You received a free license for Cerberus in our birthday promotion in April 2014. We deeply apologize, but it was not feasible to make it last for a lifetime, so your license will expire after 3 years of free service, on May 1st 2017. We are sending you this notice well in advance of the license expiration, because by then the app will be more expensive and subscription-based (with an annual or monthly fee). If you want to purchase a lifetime license with a one-time payment now, you can use this link: XXXX . All your Cerberus account settings will remain unchanged, including the number of devices that you can manage with the account. This option will be available until the end of October 2015. We never made, and we will never make any retroactive changes to paid licenses, so if you buy the license now it will not expire. Otherwise, you can enjoy Cerberus for free until the end of April 2017 and then decide if you want to keep using our service, with the licensing options that will be available at that time. Thank you, The Cerberus Team. Αν δεν τηρούν το "lifetime" στις δωρεάν, προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι να το τηρήσουν και στις πληρωμένες... Από εδώ και στο εξής Google device manager, και δεν χρειάζεται να δίνω τόση πρόσβαση και σε άλλους (εκτός την αγαπημένη μας google). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για όσουν είχαν πάρει τη δωρεάν προσφορά του Cerberus, σήμερα έλαβα αυτό: Αν δεν τηρούν το "lifetime" στις δωρεάν, προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι να το τηρήσουν και στις πληρωμένες... Από εδώ και στο εξής Google device manager, και δεν χρειάζεται να δίνω τόση πρόσβαση και σε άλλους (εκτός την αγαπημένη μας google). Σεβαστή άποψη, αλλά έχω την αγορασμένη και ποτέ δεν είχα θέμα μαζί τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σεβαστή άποψη, αλλά έχω την αγορασμένη και ποτέ δεν είχα θέμα μαζί τους. Κι εγώ τα ίδια αλλά αν είναι να πάει με subscription σκέφτομαι μήπως να αγοράσω κι άλλη άδεια όντως από τώρα. Τόσο ευχαριστημένος είμαι είναι η αλήθεια αν και όντως φάουλ η κίνηση τους όσον αφορά το promotion πέρυσι. Βγάζοντας κάποια συσκευή από τις ήδη κατοχυρωμένες μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω άλλη; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κι εγώ τα ίδια αλλά αν είναι να πάει με subscription σκέφτομαι μήπως να αγοράσω κι άλλη άδεια όντως από τώρα. Τόσο ευχαριστημένος είμαι είναι η αλήθεια αν και όντως φάουλ η κίνηση τους όσον αφορά το promotion πέρυσι. Με βαση ποια κριτηρια εισαι ευχαριστημενος :confused: Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για όσουν είχαν πάρει τη δωρεάν προσφορά του Cerberus, σήμερα έλαβα αυτό: Αν δεν τηρούν το "lifetime" στις δωρεάν, προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι να το τηρήσουν και στις πληρωμένες... Από εδώ και στο εξής Google device manager, και δεν χρειάζεται να δίνω τόση πρόσβαση και σε άλλους (εκτός την αγαπημένη μας google). Και σε μένα το ίδιο μήνυμα ήρθε. Απλά Απαράδεκτοι. Έχω κάνει και το ανάλογο σχόλιο στο play , με την ανάλογη βαθμολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Με βαση ποια κριτηρια εισαι ευχαριστημενος :confused: Το χρειάστηκα 2 φορές. Μια γιατί έχασα τη συσκευή έξω και μια γιατί δεν έβρισκα την αδερφή μου για πολλές ώρες. Τη πρώτη βρήκα τη συσκευή στα χέρια ενός πιτσιρικά (στην καφετέρια!) ο οποίος ισχυρίστηκε πως θα το πήγαινε στην αστυνομία και τη δεύτερη και πάλι με τη βοήθεια εντολών ήρθα εν τέλη σε επικοινωνία. Γνωρίζω πως υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, ίσως πλέον το ίδιο το android να προσφέρει τις ίδιες Υπηρεσίες αλλά είναι τόσο πλήρες το Cerberus που μετά από 3 χρόνια λέω να συνεχίσω με αυτό. :-) Συνεχίζω φυσικά να πιστεύω πως η κίνηση της ομάδας που βρίσκεται πίσω από αυτό όσον αφορά τη προσφορά είναι 100% φάουλ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κι εγώ τα ίδια αλλά αν είναι να πάει με subscription σκέφτομαι μήπως να αγοράσω κι άλλη άδεια όντως από τώρα. Τόσο ευχαριστημένος είμαι είναι η αλήθεια αν και όντως φάουλ η κίνηση τους όσον αφορά το promotion πέρυσι. Βγάζοντας κάποια συσκευή από τις ήδη κατοχυρωμένες μου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσω άλλη; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γίνεται κανονικά αυτό που λες. Εγώ που το αγόρασα λίγο καιρό πριν δοθεί δωρεάν δεν θα έχω πρόβλημα μέχρι νεωτέρας σωστά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδιά βοήθεια! κατέβασα αυτό το CM Locker που θα δείτε στην φωτο με κόκκινο και από τότε: - αντικατέστησε τον launcher μου με διό του σβήνοντας αυτόν του κινητού μου - πετάει συνέχεια αυτό το process που βγάζει διαφημίσεις το RECENTS. - το έχω κάνει uninstall και συνεχίζει να εμφανίζεται στην οθόνη μαζί με αυτό το HOLA Launcher. 1. Πώς τα σβήνω αυτά? 2. Πώς θα μπορέσω να κάνω κάτι να μην εγκαθίστανται? 3. Πόσο απαράδεκτο είναι apps από το Google Play να έχουνε μέσα SPAMWARE-MALWARE http://s10.postimg.org/p9yz4ps2x/Capture.jpg http://s2.postimg.org/42lqazxdl/Screenshot_2015_09_19_02_09_54.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts