Jump to content

astrapogiiannos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

astrapogiiannos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι πιο smoothy και πολύ πιο φιλικό ως προς τον χρήστη.. Ειδικότερα πριν χρόνια που συγκρίνα λενοβο με xiaomi ήταν πιο μπροστά η λενοβο και σιγά σιγά ακολουθούσε η xiaomi, καθαρά ως προς τον χρήστη.. Και σε βαθμίδα τιμής έως 160 ευρώ πάντα.. Παίζανε σε λεπτομέρειες, και πάντα με παρόμοιους επεξεργαστές.. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε εταιρείες ειδικά σε αυτό το νήμα.. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.. Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Πολύ καλές κατασκευές και οι δύο εταιρείες πιστεύω ειδικά αν συγκρίνεις με τις ακριβές του τύπου Samsung.. Όσον αφορά με ρομ κλπ δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί κανείς.. Θα ψάξω στο XDA και αν βρω κάτι θα ανεβάσω.. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλησπέρα παιδιά! Το έχω το κινητό κάτι γύρω στους 5 μήνες, και μετά από αρκετά κρας τεστ μπορώ να πω ότι πλησιάζει το 3310 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  3. Βγαινουμε λιγο απο το θεμα βεβαια αλλα!.. Η φαση με το 4G δεν ειναι τοσο η ταχυτητα ,αλλα ο ογκος δεδομενων πως ερχονται στοι κινητο σου (σου στελενι μαζικα τις πληροφοριες για αυτο αφενος ειναι πιο γρηγορα αλλα απο την αλλη σου τρωει περισσοτερα megabyte ) στο σπιτι εχεις ρουτερ και οι πληροφοριες ερχονται ενσυρματα .. Δοκιμασε να σερφαρεις σε PC με wifi απο κινητο και ταχυτητες 3G και δοκιμασε και με ADSL απο ρουτερ , ιδιες ταχυτητες αλλα καμια σχεση.. Πληροφοριακα παντα! :)
  4. Παιδια τι λεει το τζαμι, ειναι gorilla ή ειναι μονο τιτλος? Αν ασκηθει πιεση πανω του, αντεχει ή φαινεται η lcd απο πισω να αλλαζει χρωματα? Γενικα απο θεμα κατασκευης θα αντεξει, ή θα πρεπει να ενισχυθει? τενκ γιου Απο λογισμικο τωρα κανενα κολλημα παιζει (καλα ειναι και νωρις κι ολας)? Κανενας που να παιζει βαρια παιχνιδια μπορει να τα σεικωσει, ή κρασαρουν ολα στο background και ανεβαζει θερμοκρασιες? Ηχειο, ομιλια, το touch, σημα παιζουν ολα καλα? Το nfc υπαρχει οντως, χρησιμευει σε τπτ? Ευχαριστω εκ των προτερων.. Τωρα οσο για το 4G (για τα κινεζικα κινητα) ,οσοι εχουν wind (και το εχουν ενεργοποιησει και απο την wind) και του φαινεται η ενδειξη 4G -ας κανουν κανα speedtest να δουν αν πιανουν οντως ταχυτητες για 4G..
  5. Γεια και απο μενα , οποιος εχει το c58 να μου πει αν δουλευει το NFC παρακαλω με την international rom (a48) ,τρην καλη ομως, οχι απο τα κινεζομαγαζα.. Ευχαριστω.. Επισης οποιος μπορει να πιστοποιησει την μπαντα των 800 για 4G σε c58 και c72. Eυχαριστω και παλι..
  6. 15αυγουστος στην Αθήνα και η φάση είναι Samsung j5 και τα μυαλά στο μπλέντερ!!!
  7. Καλησπερα παιδες!!! Εχουμε πληροφοριες για την κινεζικη marshmallow οσον αφορα το root και τα gapps ? Γενικα δεν μπορεσα να βρω κατι στο νετ ,και οι 500 σελιδες ειναι ολοκληρος τομος :p για να ψαξω.. Οποια πληροφορια δεκτη, και γνωμες γενικα! Ευχαριστω εκ των προτερων. Kαι απαντω πως δεν υποαρχει marshmallow κινεζικη ,τουλαχιστον stable :P Aλλα η ερωτηση για το ρουτ παραμενει !! :)
  8. αν ειναι με ρομ απο κινεζομαγαζο σου πεταει διαφημιστικα ανοιγοντας τον explorer και αν εχεις τικαρει στις ρυθμισεις εκει που λεει να γινει εγκατασταση εφαρμογων απο μη αξιοπιστες εφαρμογες τοτε σου κανει και εγκαταστασεις, δεν νομιζω να εχει ιο. βρες αυτην την επιλογη για τις αξιπιστες εφαρμογες και ξετικαρε το, και ξαναδες!!
  9. αν εχεις SD card βαλτην σε ενα αλλο κινητο ή σε SD reader να περασεις μια ρομ μεσα, και προσπαθησε να κανεις φλας μονο καποιο ρυκοβερυ (cwm - twrp) μιας που κανει γρηγορα να το φλασαρει, και τοτε εγκατασταση μεσα απο εκει, και αν πετυχει πετυχε!!! ;)
  10. με την τελευταια oficial (stable) ολα καλα, πρεπει να το ζωρισεις πολυ για να ζεσταθει..
  11. ενεργοποιησε το debug στο κινητο ,καπου στο φλαστουλ σου εχει επιλογη για φλας με μπαταρια ή χωρις, εγω το εχω με και το κανω με την μπαταρια πανω, και να κανεις firmware upgrade πανω αριστερα οταν φασαρεις την ρομ, κανε αυτα και βλεπουμε!
  12. ειναι λιγο πιο σμουθυ λιγοτερο ζεσταμα και λιγοτερα κολυματα η οθονη αφης. μπαταρια λιγο πολυ την πινει οποτε δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα. ισως ειναι και ελαφρως πιο γρηγορο, θελει δουλεια ομως ακομη για να φτιαξουν μια σωστη ρομ (οπως MIui απο τις κινεζικες ειναι κορυφη), μην μπεις στην διαδικασια να την περασεις για μενα! περιμενε για κατι νεοτερο..
  13. Τον είχα βάλει αδερφέ αλλά όταν ήθελε να σκαλωσει και πληκτρολόγιο να του κουμπονα δεν δούλευε.. Οπότε οφισιαλ και πάλι οφισιαλ..
  14. εμενα με οφισιαλ ST και DEV οπως και με την ινδικη ROW δουλευουν ολα ρολοι. Μονο με την ινδικη ζεστενεται λιγο και την ακουει καπως το touch αλλα κατα τα αλλα ολα καλα!!! μπαταρια αναλογα με την χρηση απο 8 ωρες εως 48..
×
×
  • Create New...