Jump to content

perrygogas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About perrygogas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

perrygogas's Achievements

  1. Παιδιά επανέρχομαι με το θέμα που δεν ηχογραφούσε τις κλήσεις. Αρχικά ευχαριστώ που ξοδέψατε χρόνο για ιδέες! Το θεμα λύθηκε μετά από 5 μήνες!!! Παρατήρησα ότι όταν καλούσα από την στιγμή που δεν ηχογραφούσε έβγαζε την Εικόνα 1 και μερικές φορές πατώντας το κουμπί πίσω (όχι πάντα) έβγαινε η παλιά οθόνη κλήσης της Xiaomi όταν και ηχογραφούσε η Εικόνα 2! Χθες το έκανα 2 φορές και η κλήση ηχογραφήθηκε. Δεν μπορούσα να το επαναλάβω όμως. Τελικά με πολύ ψάξιμο στις επιλογές της εφαρμογής έκανα στην εικόνα 3 "clear defaults" και πλέον βγαίνει η εικόνα η κλασική της Xiaomi η εικόνα 2 και ηχογραφεί κανονικά...!!!
  2. άει Το κατέβασα αλλά αυτά που λένε οι οδηγίες δεν υπάρχουν...... Ούτε folder "downloaded_rom", ούτε μετά το about phone αυτά που λέει...
  3. Πιο ακριβός να κάνεις; Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση. Μόλις το κατέβασα και τίποτα... Βασικά βλέπω τώρα υπάρχει από πριν το contacts and dialer αλλά δεν εμφανίζει το εικονίδιο με την ηχογράφηση ούτε ηχογραφεί... Τελικά αν ο original dialer ήταν το contacts and dialer, υπάρχει αλλά όταν καλώ δεν έχει την ηχογράφηση... παρακάτω δεν υπάρχει πια το εικονίδιο που είχα και έδειχνε ότι ηχογραφεί... Από εδώ το κατεβάζω? θα σβηστούν όλα?
  4. Πώς το κάνω όμως αυτό?
  5. Γεια σας, έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Από τον Νοέμβριο το κινητό δεν καταγράφει με τον Recorder τις κλήσεις μου πράγμα που είναι πολύ απαραίτητο για την δουλειά μου. Αυτό έγινε αφού με κάποιο τρόπου -προφανώς από λάθος δικό μου κάτι θα πάτησα- εξαφανίστηκε από κάτω το εικονίδιο των κλήσεων, ο dialer της Xiaomi. Μη μπορώντας να το ξαναβρώ πουθενά για να το βάλω, έβαλα το dialer της Google αλλά πλέον δεν μπορώ να ηχογραφήσω τις συνομιλίες. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Το ερώτημα είναι -πλην της επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις- τι άλλο μπορώ να κάνω? Δηλαδή, πού θα βρω να επαναφέρω τον βασικό dialer της Xiaomi που έκανε και αυτόματα την ηχογράφηση μέσω του Recorder? Πηγαίνοντας στα apps στα settings: Δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποιος είναι ο dialer Δεν υπάρχει τρόπος -ή δεν τον βρήκα εγώ- να βγάλεις το shortcut της εφαρμογής στην επιφάνεια (screen) αν δεν είναι ήδη εκεί. Τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ πολύ!
  6. Έχω το Xiaomi Redmi Note 7 Γέμισε η internal memory και αναγκάστηκα για να κάνω χώρο, να μεταφέρω με cut and paste τα folders με τις φωτος στην SD. Από τότε: Οι εφαρμογές gallery -δοκίμασα 4 με 5- δεν βλέπουν όλα τα folders και νομίζω χάθηκαν πολλές φωτος Όταν βγάζω φωτο ή βίντεο δεν υπάρχει πουθενά! χωρίς μήνυμα λάθους. Δεν εμφανίζεται πουθενά σε καμία εφαρμογή! Τι παίζει? τι μπορώ να κάνω?
  7. perrygogas

    Jiayu S3

    Ω ευχαριστώ πολύ θα το δω!!!
  8. perrygogas

    Jiayu S3

    Αχα! γίνεται και με το Flash tool? χωρίς να κάνω ταυτόχρονα flash την ROM?
  9. perrygogas

    Jiayu S3

    Ναι Andorid 6. Για να κάνω root θέλω το recovery και για να βάλω το recovery θέλω root! :P Δεν έχω recovery βγάζει το ρομποτάκι του android ανάσκελα με ανοιχτή την κοιλιά και κάτι μήνυμα λάθους.
  10. perrygogas

    Jiayu S3

    Την 6 έχω...
  11. perrygogas

    Jiayu S3

    Thanks από αυτά που διαβάζω εκεί μπορεί να γίνει μόνο κατά την διάρκεια της διαδικασίας της εγκατάστασης ROM?
  12. perrygogas

    Jiayu S3

    Ρε παιδιά, οδηγίες κανείς για το πώς να εγκαταστήσω το TWRP? Και αν χρειάζομαι root πώς το κάνω? δoκίμασα King Root αλλά κάνει fail...
  13. perrygogas

    Jiayu S3

    Γιατί αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά με τα android? Άσε που έπρεπε ασύρματα να συνδέεται...
  14. perrygogas

    Jiayu S3

    Παιδιά το τηλ μου δεν το βλέπει το Laptop (Win 10) μέσω USB... Έχω ψάξει πολύ, έχω τσεκάρει το USB debugging mode on, έχω βάλει να ανοίγει σε MTP protocol, έχω κάνει install ξανά τον wpdmtp.inf κλπ και ΤΙΠΟΤΑ!!! δεν το βλέπει καθόλου! Τι να κάνω???
×
×
  • Create New...