NetSurfer_g7 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αμα το κανω root θα χαθουν οσες εφαρμογες εχω κατεβασει μεχρι τωρα και η προοδος στα παιχνιδια η μονο στο hard reset γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Με το root δεν χανεις τπτ απο το τηλεφωνο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ένα πράγμα θα σας πω: έχω το Magic (ω ναι) και η official είναι η 1.5 (ακόμη - και προφανώς αυτή θα είναι). Με φαντάζεστε χωρίς root..? :lol: Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Μαλλον θα το κανω σε λιγο καιρο το root γιατι μου εχει σπασει τα νευρα να το μην μπορω να φορτωσω περισσοτερες εφαρμογες λογο περιορισμενης εσωτερικης μνημης.Δεν αγορασα το κινητο για να βαλω μονο τοσες λιγες εφαρμογες.Θελω περισσοτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Μαλλον θα το κανω σε λιγο καιρο το root γιατι μου εχει σπασει τα νευρα να το μην μπορω να φορτωσω περισσοτερες εφαρμογες λογο περιορισμενης εσωτερικης μνημης.Δεν αγορασα το κινητο για να βαλω μονο τοσες λιγες εφαρμογες.Θελω περισσοτερες. Αυτό βέβαια είναι εξαρχής χαζομάρα του κατασκευαστή. Δου δίνει υπερκινητά όπως το desire και άλλα και στα 100mb γεμίζει. Tragic. Δυστυχώς, αναγκαστικά ρουτ κάποιες φορές. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αν κάνω root θα μπορώ να περάσω εφαρμογές που στο μαρκετ μου λέει οτι δεν είναι συμβατές με το κινητό μου?ας πουμε έχω το samsung galaxy ace και το google earth μου λεει οτι δε μπορώ να το βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όχι. Το google earth για διάφορους λόγους δεν είναι συμβατό με αρκετές συσκευές. Ακόμα κι αν βρεις το .apk αρχείο δε θα τρέχει καλά στο κινητό σου. Οπότε το root δεν μπορεί να σε βοηθήσει σ'αυτό το πράγμα. Μπορεί όμως να σε βοηθήσει στο να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές (πχ google books) που δε βρίσκονται στο ελληνικό market ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 help...πως να κανω root το wildfire s μου??? Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 help...πως να κανω root το wildfire s μου??? Με το superoneclick μπορείς να κάνεις root. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στo wildfire S δε γίνεται μόνιμο root παρά μόνο με το xtc clip! Σου απάντησα ήδη και στο θέμα του wildfire S ωστόσο και καλό θα ήταν να μην ρωτάς το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά μέρη ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μαλλον θα το επιχοιρησω αυριο η μεθαυριο.Αμα γινω root μπορω να σβησω καποιες αχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογες που τωρα δεν σβηνονται ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μαλλον θα το επιχοιρησω αυριο η μεθαυριο.Αμα γινω root μπορω να σβησω καποιες αχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογες που τωρα δεν σβηνονται ε? Ναι με το titanium backup. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ναι με το titanium backup. Ή με το SystemApp Remover, το AntTek App manager κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeymakeR Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μόλις έκανα το x8 μου root με τη βοήθεια του forum. Ευχαριστώ παίδες! Παράθεση :kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 καλά ρε παιδια αυτό το ''δημοσκόπηση'' θα πάει πολύ μακριά ακόμη? κλείσαμε 7 μήνες!!! απο δημοσκόπηση έγινε ''οδηγίες για rooting'' ! ήμαρτον! Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 καλά ρε παιδια αυτό το ''δημοσκόπηση'' θα πάει πολύ μακριά ακόμη? κλείσαμε 7 μήνες!!! απο δημοσκόπηση έγινε ''οδηγίες για rooting'' ! ήμαρτον! Ακόμα και έτσι να είναι... δεν βρίσκω λόγο για τόση αγανάκτηση. Δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθείς το συγκεκριμένο thread αν σε ενοχλεί τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drift391 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Σκέφτομαι να κάνω root το κινητό μου αλλά έχω δύο απορίες.:worry: 1)Το root θα υπάρχει άμα περάσω άλλη rom ή ξαναπεράσω την ίδια? 2)Αν όταν το κινητό είναι rooted και κάνω κάτι και δεν δουλεύει καλά, αφού περάσω την stock rom θα είναι όλα όπως πριν το root λογικά? Παράθεση Xiaomi mi6, Xiaomi redmi note3 pro, Xperia z3 compact, xperia z, Lg p990 2x, Samsung galaxy 551, Sony ericsson elm, sony ericsson K800i, NOKIA 5310, Sharp 770sh, Sharp gx17, Nokia 5210, Ericsson t28 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 1) Με άλλη rom (ή την ίδια) θα χρειαστεί να ξανακάνεις root εκτός και αν είναι custom rom και ήδη rooted. 2) Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 το εκανα root απεγκατεστησα εφαρμογες (polaris office, facebook, twitter κλπ) που δεν χρειαζομουνα ... αλλα κατα τα αλλα δεν εχω δει καμια αισθητη διαφορα ισως να μην ξερω να αξιοποιησω την κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Σε τι περιμένεις να δεις διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 To οτι για να βάλω το 2.3.3 στο X10i περίμενα να μπορώ να κάνω root, απαντά στην ερώτηση ; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σε τι περιμένεις να δεις διαφορά; στην ταχυτητα μιας και απαλλαχτηκε απο καποια προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Προφανώς τα προγράμματα από τα οποία απαλλάχτηκε δεν έτρεχαν στο bacjkground και δεν ήταν τόσο ισχυρά για να επηρεάσουν την ταχύτητα της συσκευής. Το μόνο που κέρδισες είναι χώρος στην κύρια μνήμη. Βάλε έναν task manager για να δεις τι τρέχει στο background και μιας εφαρμογή του τύπου startup manager για να μην ανοίγουν κάποιες εφαρμογές αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μου κάνει εντύπωση που απάντησαν τόσοι πολλοί όχι μιας και το root είναι αναστρέψιμο και δεν χάνεις εγγύηση και χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις βασικά πράματα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δε μου προκαλεί εντύπωση μιας και κάνοντας την ερώτηση αυτή σε όσους γνωστούς μου (εκτός φόρουμ) έχουν κάποιο android τηλέφωνο, η απάντηση που παίρνω είναι "τί είναι αυτό;"... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts