Jump to content

drift391

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drift391

  1. Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν μπορει να τραβηξει το mi9 φωτογραφια raw, με το stock miui χωρις root? Ψαχνω επισης να βρω εφαρμογη google camera και δεν εχω βρει καποια που να δουλευει προς το παρον. Αν ξερει καποιος ας μου πει.
  2. Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος ενός mi9 εδώ και λίγες μέρες. Το αγόρασα μεταχειρησμένο (μερικών μηνών σε πολύ καλή κατάσταση). Έχει miui 12.0.1.0 Stable. Παρατηρώ ενώ όταν το λειτουργώ η μπαταρία μπορει να πέφτει π.χ. 10-15% ανα ωρα, όταν είναι σε stand by με κλειστα δεδομένα, wifi, gps, η μπαταρία κατεβαίνει 1 με 1,5% ανα ώρα (7 ώρες το βράδυ σε flight mode χωρίς να ανοίξει καν η οθόνει χάνει 10%)... Παρατήρησα στο battery usage stats ότι την μπαταρία με κλειστή οθόνη την χάλαγε το play store. Εκανα clear cache, unistall updates, τώρα αντί για το play store, την χαλάει το instagram... Στο mi6 που είχα πριν, αντε να εχανα 1% ολο το βράδυ. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστω :)
  3. MDY-08-EI ειναι ο δικος μου φορτιστης του Mi6
  4. Δεν ξέρω παιδιά. Είχα πάθει το ίδιο, είχα μείνει με το miui 10 και android 8 αντί για 9 που είχε βγει. Απλά μου εμφανίστηκε η νέα ενημέρωση 11.0.3.0 και την έκανα την πρώτη μέρα.
  5. Ήρθε και σε εμένα την έβαλα σήμερα το πρωί. Στην τελευταία έκδοση antutu (v8) μου έβγαλε σκορ 267.800.
  6. Ουτε σε εμενα εχει ερθει κατι μεχρι τωρα... Οσοι κανατε την ενημερωση, πως παει απο μπαταρια?
  7. Καλησπερα, μου εμφανιστηκε πριν λιγες μερες νεα αναβαθμιση V10.3.4.0.OCAMIXM. Εχει κανει κανεις σας την ενημερωση αυτη να μας πει εντυπωσεις? Επισης απ οτι βλεπω ειναι andoird 8 παλι και οχι 9...
  8. Πισω στο κουτι γραφει 08/2017, Global ελληνικης εισαγωγης. Να ξαναπω παντως οτι δυσκολα ειναι ορατη. Ειναι σαν μια λωριδα κατω κατω περιπου 5% της επιφανειας της οθονης που φενεται και μια επιφανεια 20% περιπου πανω απο τη λωριδα αυτη, που ισα ισα ειναι κιντρινισμενη, και μονο σε λευκο φοντο την παρατηρεις. Θα ανεβαζα και φωτογραφιες αλλα δεν φενεται απο αλλη καμερα.
  9. Λογικα δεν θα ειναι σε ολα αυτο το ελαττωμα... Εψαξα στο παγκοσμιο miui φορουμ και το ανεφεραν κι εκει μερικοι οτι τους το παρουσιαζε αυτο. Καποιοι επισης λεγανε οτι ειναι αναλογα τον τυπο της οθονης που εχει (δεν εχουν ολα την ιδια οθονη).
  10. Απο την πρωτη μερα που το πηρες ή εγινε σιγα σιγα ετσι? Γιατι αν ειναι να μεινει ετσι το σηνυθιζω τι να κανω. Μη χειροτερεψει οπως αλλα κινητα που υπερθερμενονται και μεγαλωνουν οι κιτρινες επιφανειες...
  11. Καλησπέρα! Αγόρασα το mi6 μεταχειρισμένο πριν μια βδομάδα και παρατηρώ οτι η οθόνη στο κάτω μέρος της είναι ελαφρώς κιντρινισμένη-πιο σκούρα (φένεται λίγο κυρίως στο άσπρο). Έχει ακούσει κανεις ποτέ αυτό το πρόβλημα στο mi6? Ρωτάω γιατι μου μπαίνουν υποψίες καθώς παρότι σε φωτεινότητα είναι μια χαρά η οθόνη, σε σχέση με το redmi note 3 pro που είχα πριν τα χρώματα είναι λίγο πιο άτονα, μπας και ο προηγούμενος είχε αλλάξει την οθόνη με κάποια μη γνήσια...
  12. Καλησπέρα. Έχω περάσει διάφορες rom 2.2 στο κινητό επίσημες και μη. Έχω παρατηρήσει ότι παράδειγμα στις custom roms για να δουλεύει το συρόμενο πληκτρολόγιο της συσκευής (με ελληνικούς χαρακτήρες) πρέπει να κάνω flash με το αρχείο CSC της επίσημης rom. Επειδή θέλω να το αναβαθμίσω στην έκδοση 2.3 στην ιστοσελίδα SamMobile βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές 2.3 rom μόνο που βλέπω ότι είναι για συγκεκριμένες χώρες (δεν υπάρχει ελληνική). Γνωρίζετε αν μπορώ να αλλάξω γλώσσα ώστε να γράφω με ελληνικά με το πληκτρολόγιο της συσκευής?
  13. 1) Εγώ περίπου 6 μήνες που το έχω δεν έχω δει να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας. 2) Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να λέει πότε και αν θα αναβαθμιστεί σε κάποια άλλη έκδοση. 3) Εδώ είναι το τι προτιμάς εσύ. Το nokia έχει Symbian και το galaxy ace και το galaxy 551 android.
  14. Εμένα δεν μου φαινόταν τέλεια η branded rom της vodafone γιατί κόλλαγε πολύ το κινητό κυρίως όταν εγκαθιστούσα πολλές εφαρμογές (άσχετα αν δεν ήταν ανοιχτές). Όσο για αυτό που λες, το Google sky μια δυο φορές το είχα βάλει και δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Τώρα εγώ έχω περάσει μια άλλη επίσημη rom και δεν έχω τόσα κολλήματα.
  15. Επειδή βρήκα την ευκαιρία να αποκτήσω το 2x και δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας. 1) Είχα ακούσει ότι η συσκευή έχει κάποια προβλήματα. Αυτό ισχύει? 2) Αξίζει να αντικαταστήσω το Χ10i μου με αυτό :D?
  16. Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα όταν φορτίζει το κινητό κλειστό, μετά την αναβάθμιση σε 2.3:worry:? Εμένα κλειστό αργεί πολύ να φορτίσει και κάτι φορές, ενώ φτάνει η μπαταρία μέχρι κάποιο ποσοστό μετά άρχισε να αδειάζει.
  17. Απ' ότι φαίνεται εδώ μάλλον!
  18. Ούτε στο δικό μου το έχει και δεν θέλω να κάνω πειράματα αφού όπως λες και εσύ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
  19. Με το νέο update έχει προστεθεί η λειτουργία bravia engine, όπως έχει το xperia Arc?
  20. Σκέφτομαι να κάνω root το κινητό μου αλλά έχω δύο απορίες.:worry: 1)Το root θα υπάρχει άμα περάσω άλλη rom ή ξαναπεράσω την ίδια? 2)Αν όταν το κινητό είναι rooted και κάνω κάτι και δεν δουλεύει καλά, αφού περάσω την stock rom θα είναι όλα όπως πριν το root λογικά?
  21. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση πριν λίγο. Έτρεξα το quadrant benchmark και έβγαλε σκορ 1050
  22. Οκ ευχαριστω. Δηλαδη αμα θελω να ξαναπερασω και βρω την ιδια επισημη εκδοση που ειχα παλια, θα ειναι το κινητο οπως πριν με εγγυηση, και παραδειγμα θα δουλευει το πληκτρολογιο με ελληνικα? (διαβασα οτι με αλλαγη rom μερικοι ειχαν προβλημα με το πληκτρολογιο).
  23. Καλησπερα. Εδω και καιρο διαβαζω τα νεα στο site και σημερα εγινα μελος του forum! Εχω το galaxy 551 εδω και λιγους μηνες και η rom που εχει ειναι της vodafone. Θα ηθελα να την αλλαξω γιατι εχει πολλες αχρηστες εφαρμογες demo και ειναι λιγο αργη νομιζω. Διαβασα τα προηγουμενα σχολια και ειδα οτι μπορω να περασω αλλη επισημη rom απο το http://www.samfirmware.com. Εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να με βοηθησετε: 1)Θα χασω την εγγυηση αν η rom που θα περασω ειναι επισημη? (απ' οτι ξερω οχι, αλλα το κινητο ειναι branded) 2)Υπαρει καποιος τροπος να κανω backup την rom που ειναι περασμενη στο κινητο μου τωρα, ετσι ωστε αν δεν μου αρεσει κατι να το επαναφερω οπως ηταν πριν? 3)Αμα γινει κατι την ωρα που θα περναω την αλλη rom και δεν δουλευει μετα το κινητο, η εγγυηση ισχυει και αν οχι κοστιζει ακριβα το service? Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειμαι λιγο αρχαριος και δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο μεχρι τωρα.
×
×
  • Create New...