Jump to content

giwrgos_sd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giwrgos_sd

  1. Παιδια καλησπερα, αν παρω το κινητο απο το banggood, το global edition, θα εχει καποιο προβλημα σε σχεση με να το παρω απο το skroutz? Θα λειτουργει απροβληματιστα στην Ελλαδα?
  2. Παιδιά καλησπέρα, μπορώ να αγοράσω απο κάπου το 3t? Αλλά απο κάπου σίγουρα, να μην εχω θεμα με τελωνεία και εγγυήσεις, έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα?
  3. παιδιά είδα το κινητο στο public και παρατηρησα αυτο που λενε λιγο πιο πανω, οτι σε ασπρο φοντο φαίνονται κοκκινα τετραγωνάκια, που ουσιαστικά ειναι το πληκτρολογιο. Οταν ρώτησα εκεί μου παν οτι αυτα ειναι εκθεσιακά μοντελά και οτι γενικά δεν υπάρχει θεμα. Πως ειναι σε εσας μετα απο καιρό χρήσης? Έχετε θέμα?
  4. παιδια καλησπέρα, προσπαθώ να παραγγείλω απο banggood το xiaomi powerbank 2 10000mah, και λεει οτι δε στελνει στην ελλαδα. επισης στο gearbest δε το χει καθόλου. Από αλλου παίζουν αυθεντικά?
  5. Παιδιά καλησπέρα, θελω να πάρω τα janoski max, παντού τα βρίσκω στα μαγαζιά γύρω στα 130 ενώ στα παρακάτω τα βρήκα 70 http://www.energyshoes.gr/shop/nike-sb-stefan-janoski-max-deep-blue/ http://sales4.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/nike-sb-stefan-janoski-max-deep-blue/ http://www.tzabatzis.gr/stefan-janoski/stefan-janoski-max-dark-blue/ https://www.shoesonsale.gr/shop/nike-sb-stefan-janoski-max-deep-blue/ έχετε άποψη για τα μαγαζιά αυτά? λέτε να είναι μούφα ή β διαλογής?
  6. Και απο που το παίρνω? Υπάρχει καποιο λινκ?
  7. Τι ακριβώς ειναι το powergo?
  8. Παιδιά θελω να παραγγείλω το xiaomi 10000, απότι εχω καταλάβει απο όσα λετε η καλύτερη επιλογή είναι απο banggood? Κουπόνι που μπορώ να βρώ? Θα παραγγείλω 3 ξέρετε να υπάρχει κάποια προσφορά?
  9. http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=4130 Αυτό λέτε να είναι αυθεντικό ρε παίδες? Η είναι τοσο σίγουρο οτι ολα στην Ελλάδα έιναι μουφα και να το παρω απεξω? Το βιαζομαι λιγο γιαυτο
×
×
  • Create New...