karlesg Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) 1) Μετα απο αυτο περιμενω να με προσκυνησετε :p 2) Ο Νευτων ανακαλυψε την βαρυτητα μ'ενα μηλο,ο Φραγκλινος τον ηλεκτρισμο μ'ενα χαρταετο κι ενα κλειδι κι εγω το προβλημα της οθονης του Ν8 με....το netbook μου ! 3) Θα δουλεψω στη Nokia :p Πριν απο λιγα λεπτα λοιπον σκαλιζα λιγο το netbook και συγκεκριμενα πειραζα τις ρυθμισεις των γραφικων μεσα απ'το προγραμματακι της Intel. Οπως θα γνωριζετε,τα περισσοτερα netbook εχουν cpu Atom και οθονες που βασιζονται στην τεχνολογια led. Αφου λοιπον ρυθμιζα τη φωτεινοτητα και την αντιθεση,εφτασα στη ρυθμιση Γαμα. Ανεβαζοντας την τιμη της,η οθονη εμφανισε τα ιδια ακριβως προβληματα με αυτα του Ν8 ! Φωτογραφιες με πιξελιασματα και δυσχρωμιες, βιντεο με περιεργα χρωματα κτλ κτλ (το δοκιμαζα σε ταινια που χω και στο Ν8). Οποτε οταν το επανεφερα στην αρχικη ρυθμιση,η οθονη και παλι γινοταν περδικι ! Αυτο θα πει ανακαλυψη ! :D Περα απο τις χαζομαρουλες, νομιζω πως διαπιστωσα τελειωτικα οτι ειναι προβλημα software και μαλιστα πολυ ευκολα διορθωσιμο. Γι αυτο ας πουμε ολοι μαζι στη Nokia: διορθωσε την γαμα ρυθμιση στα γραφικα του Ν8 ! Και για οσους θελησουν να το ψαξουν καλυτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_correction δε γνωριζω τι ακριβως προβλημα εχει το Ν8, αλλα κοκκινιλα και gamma δεν πολυταιριαζουν. Εχεις αναπαραγει ακριβως το προβλημα με το gamma; κανε τη δοκιμη με ενα πατερν και συνδεση στο hdmi της τηλεορασης και ναλλαξεις το gamma για νασαι σιγουρος. Και οσοι εχετε συγχρονες τηλεορασεις δοκιμαστε να πειραξετε στην ισορροπια λευκου τα r-offset, r-gain να δειτε αν αναπαραγεται το προβλημα. Edited January 21, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Φωτογραφιες με πιξελιασματα και δυσχρωμιες, βιντεο με περιεργα χρωματα κτλ κτλ (το δοκιμαζα σε ταινια που χω και στο Ν8). Λογικό είναι καθώς αυξάνοντας το Gamma βλέπεις διάφορα artifacts (σκουπίδια) που παράγονται λόγο της απωλεστικής συμπίεσης της εικόνας (είτε πρόκειται για φωτογραφίες είτε για βίντεο) και τα οποία υπό νορμάλ φωτισμό (ή χαμηλή μεγέθυνση) φυσικά δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά από το μάτι αλλά είναι πάντα εκεί. Οι αλγόριθμοι συμπίεσης λαμβάνουν υπόψη τους διάφορες παραμέτρους ώστε να τα κρύψουν όσο μπορούν σε συνάρτηση πάντα και με την επιθυμητή ποιότητα που έχει ορίσει ο χρήστης ή ο κατασκευαστής αλλά όταν το παρακάνουμε με την φωτεινότητα του βίντεο ή την μεγέθυνση των εικόνων γίνονται τελικά αντιληπτά. Edited January 21, 2011 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ξαναρωταω μπορουμε να βαλουμε βιντειο σαν ηχος κλησης;πως γινεται; Φιλε δε νομιζω να γινεται. Εκτος και αν θελει συγκεκριμενης αναλυσης βιντεο! Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Παιδιά τελικά με την PR 1.1 τι θα γίνει πότε θα έρθει? Για σήμερα λέγαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Την αλλη βδομαδα παω για 4 μερες Βιεννη.Η Σλοβενια ειναι κοντα.Καπου 2 ωρες δρομος για την Λουμπλιανα.Παω λοιπον σε ενα καταστημα Nokia μπαινω μεσα και βλεπω τον πορτοκαλι καημο μου.Συμφωνα με το Ν8 του φιλου μου στο πακετο εχει Σλοβενικα μαζι με τα Ελληνικα φυσικα.Τι κανω?Το αγοραζω? Αν έχει το product code 0599925 (BALKANS OR) τότε θα είσαι οκ. και μεσω υπολογιστη κανεις αναβαθμιση χωρις να χανεις τα ελληνικα? λεγατε οτι μονο ΟΤΑ μπορεις χωρις να χαθουν τα ελληνικα Αν το στο πακέτο γλωσσών που έχει το product code της συσκευής σου, είναι τα ελληνικά τότε δε θα χαθούν όπως και να το κάνεις. Αν το έχεις φλασάρει για να περάσεις τα ελληνικά τότε θα χαθούν αν κάνεις αναβάθμιση firmware μέσω υπολογιστή. αν έχει αλλαχτεί το product code με κάποιο Ελληνικό Από όσο διαβάζω δεν έχει βρεθεί τρόπος για να αλλάξει το product code. (εκτός και αν έχεις έναν ειδικό προγραμματιστή που κάνει κάνα 3000αρο) Edited January 21, 2011 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το πήγα τελικά πίσω στο Πλαίσιο και το κράτησαν να το ελέγξουν. Για να δούμε τι θα γίνει :p. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ρε παιδια παντως αυτο το μαιλ προγραμμα της νοκια τελικα ειναι χάος μεγαλο.... απο σημερα ξαφνικα δεν μπορω να στειλω τιποτα(photo Κτλ)...μονο παιρνω μαιλ΄... το παρατησα μιλαμε τελειως.....:mad: δεν εισαι σιγουρος αν στειλεις ενα μαιλ οτι εφυγε δεν εφυγε και ολα τα σχετικα...ασε που αν το πειραξεις μπορει να αρχισει αυτο το wifi να συνδέεται συνεχεια........χωρις να εχει σταματημό.... ακομη και με το n97 ειναι πιο απλα τα πραγματα....το στελνεις και τελος.... πλεον μαιλ στελνω μονο μεσα απο τον οπερα...... ελπιζω παντως να τα διορθώσουν ολα αυτα με το επομενο update....γενικα να παρουν λιγο μπρος γιατι αυτα ειναι σημαντικα πραγματα.......πλεον.....για ενα κινητο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δυστυχως εμενα δε μου στελνει mail απο τοτε που προσπαθησα να πρωτοστειλω οποτε το εχω συνηθησει πια. Στελνω μεσω του browser πολυ πιο ανετα αλλα ειναι μεγαλο φαουλ αυτο με το ενσωματωμενο cllient και πρεπει να στρωσει επιτελους. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπερα , σημερα παρατηρησα 4 μικρες γραζουνιες 4-5 χιλιοστα η καθε μια :( Και το προσεχω πολυ , μονο τσεπη το βαζω . Μαλλον απο καποιο κερμα εγιναν . Κριμα . Και κατι αλλο παιδια , Ας μου θυμισει καποιος γιατι αρχισε να χανει το μητωο κλησεων . Το ειχα διαβασει καποια στιγμη σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν συγκρατησα τον λογο γιατι δεν μου ειχε τυχει . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 αν φτιαξετε τον συγχρονισμο στο email καθε 4ωρες δεν θα συνδεετε. το ειχε πει αρχικα ο mirror of sorrow. επισης το widget email να ξερεται πρεπει να κανετε εξοδο για να μην μενει ανοιχτο Ημέρες ανάκτησης: Καμία Πρόγραμμα ανάκτησης: 15:00 - 15:01 Συχνότητα ανάκτησης: Κάθε 4 ώρες Μέγεθος λήψης: πλήρες email Αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου στο email. Στους προορισμούς έχω στο διαδίκτυο μόνο web vodafone και όποτε βάζω το οικιακό μου ασύρματο δίκτυο, δε ξεσυνδέεται με τίποτα. Επίσης: Αλλαγή σε wlan: Μη αυτόματα Χρ. δεδ. σε οικείο δίκτυο: Ερώτηση πάντα Χρήση δεδομ. σε περιαγ.: Ερώτηση πάντα Πάντα χρησιμοποιώ "επιλογές - έξοδος" για κάθε πρόγραμμα (δεν είμαι άσχετος). Δοκίμασα να αλλάξω το ασύρματο μου, και να το βάλω στο wap, πάλι συνδέεται. Έβγαλα όλα τα widget που θέλουν internet, πάλι τα ίδια. Φυσικά έχω θέση widget εκτός σύνδεσης. Άρα? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Και κατι αλλο παιδια , Ας μου θυμισει καποιος γιατι αρχισε να χανει το μητωο κλησεων . Το ειχα διαβασει καποια στιγμη σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν συγκρατησα τον λογο γιατι δεν μου ειχε τυχει . Δες εδώ και εδώ.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVeL1 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δες εδώ και εδώ.:) φιλε Johny-B, τα λινκ που παραραθετεις ειναι ασχετα με το προβλημα στο μητρωο κλησεων, θα ηθελα και εγω να μαθω γιαυτο το προβλημα γιατι το παρατηρησα στο n8 του brother. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 http://mynokiablog.com/2011/01/21/update-nokia-sweden-says-major-n8-update-due-later-spring-time-undetermined-pr1-1-due-february/ Update: Nokia Sweden says Major N8 update due later Spring – time undetermined. PR1.1 due February. Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 φιλε Johny-B, τα λινκ που παραραθετεις ειναι ασχετα με το προβλημα στο μητρωο κλησεων, θα ηθελα και εγω να μαθω γιαυτο το προβλημα γιατι το παρατηρησα στο n8 του brother. Το πρόβλημα μάλλον σχετίζεται με τις συνεχείς συνδέσεις από κάποια εφαρμογή η οποία ζητάει κάθε λίγα λεπτά να συνδεθεί με αποτέλεσμα να γεμίζει το μητρώο με καταχωρήσεις δεδομένων και να σβήνονται οι κλήσεις. Κάνοντας αυτές τις ρυθμίσεις λύνεται το πρόβλημα αυτό με το μητρώο και αυξάνει και η "αντοχή" της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπερα , σημερα παρατηρησα 4 μικρες γραζουνιες 4-5 χιλιοστα η καθε μια :( Και το προσεχω πολυ , μονο τσεπη το βαζω . Μαλλον απο καποιο κερμα εγιναν . Κριμα . Στην οθονη εγιναν οι γρατζουνιες η στο μεταλλικο σωμα του κινητου;;; Οπως και να΄χει, καλο ειναι να μη βαζουμε ενα κινητο χυμα στην τσεπη μαζι με αλλα αντικειμενα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Μερικά screenshots από το πως θα φαίνονται το νέο qwerty portrait πληκτρολόγιο και ο νέος browser: http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/01/29o0ao2-171x300.png http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/01/2dqn7kp.jpg-171x300.png http://mynokiablog.com/2011/01/21/new-symbian3-portrait-qwerty-and-browser-screenshots/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Και εδώ μερικές λεπτομέρειες για το πως υλοποιείται σε τεχνικό επίπεδο το νέο πληκτρολόγιο (ονομάζεται "Partial Input Mode"). Το S^3 ενημερώνει το AVKON (το SYMBIAN UI manager) πως πρέπει να κάνει resize το μέγεθος της φόρμας της εφαρμογής στον χώρο που αφήνει ελεύθερο το πληκτρολόγιο - στο S^1 τέτοιος αυτοματισμός δεν υπάρχει και προσπαθούν να βρουν τρόπο να το δώσουν και εκεί για όσες εφαρμογές είναι γραμμένες σε QT φυσικά ;) Edited January 21, 2011 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Σύμφωνα με το παρακάτω λινκ, οι αναβαθμίσεις αναμένονται ως εξής: PR 1.1 24 ιανουαρίου Improvements New WLan Icon New clock animation if you select for the screensaver to have music song listed Overall fast and very smooth performance. New features landscape dialer search for music, pictures etc new split input interface (cool) cached web pages with forward and backward buttons, configuration of view for functions,(grid and list) navigation using address from contact book Bug fixes WLAN search, the functionality of not saving the message for SMS, keyboard … Touch responsiveness. PR 2.0 15 Φεβρουαρίου 50+improvements r coming new web browser with lots of function like copy,paste,multiple tabs,visual bookmarks ,web page saving,synchronization with pc,ultra fast etc. split screen keyboard new improved gallery improvement in homescreens etc PR 3.0 Καλοκαίρι 2011 PR 3.0 is when Symbian UI completely changes to what was expected to be Symbian^4. This time last year it appeared that Symbian^3 handsets would not be able to update to Symbian^4 but what with the changes, we’re now going to receive ALL updates as and when they’re ready. http://mynokiablog.com/2011/01/21/nokia-n8-new-firmware-pr1-1-due-24th-january-2011-pr2-0-february-14th-and-pr3-0-in-summer/ Το τονίζω όμως ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημα και επιβεβαιωμένα. Όλοι οι blogers μαζεύουν πληροφορίες από διάφορα φόρουμ και τα συγκεντρώνουν σε μία λίστα όπως η παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν όλες αυτές οι αλλαγές σε κάθε έκδοση ούτε οι ημερομηνίες είναι σωστές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Μερικά screenshots από το πως θα φαίνονται το νέο qwerty portrait πληκτρολόγιο και ο νέος browser: http://mynokiablog.com/2011/01/21/new-symbian3-portrait-qwerty-and-browser-screenshots/ Ψεύτικα είναι όλα για να κάνει "ντόρο" το συγκεκριμένο site Το ένα "screenshot" έχει ανάλυση 374×654 και το άλλο 372X651, πως γίνεται να είναι screenshots απο Nokia που έχει ανάλυση 360χ640; Πολύ παραμύθι τελικά τρώμε, κατα τη γνώμη μου θα πρέπει η Νόκια να τραβήξει μια μήνυση, να βγάζει μονη της video με previews και να ανακοινώνει ημερομηνίες όπως κάνει η Apple . Αρκετό σανό φάγαμε....:mad: Edited January 21, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Είναι καλυμμένος διότι σου λέει στην ανάρτηση του ότι: Jim has tipped us a couple of new screenshots (not sure where from) of the new Portrait QWERTY which seems to have received a little cosmetic changes. Οπότε τρέχα γύρευε - το μόνο σίγουρο είναι ότι το S^3 υποστηρίζει Split (όπως έδειξα από το QT bug-tracker) και τέλος, η μορφή του πληκτρολογίου κλπ θα φανεί στο τελικό firmware. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δηλαδη δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης του κλασσικου αριθμητικου πληκτρολογιου που εχουμε και τωρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. όταν είμαι συνδεδεμένος με ακουστικό bluetooth και πηγαίνεις να πληκτρολόγησης ένα τηλεφωνικό νούμερο το πληκτρολογιο γρασάρει κολλάει. το έχετε τσεκάρει? είναι κάποιο ελάττωμα τις δικης μου συσκέψεις? Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.Μπορεί να υπάρχει κάποιο "θέμα" συμβατότητας ακουστικού-τηλεφώνου και εμφανίζεται το κόλλημα που λες.Αν μπορείς δοκίμασε με κάποιο άλλο ακουστικό να δεις τι γίνεται. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 449 στο Πλαισιο. Πολυ γρηγορα επεσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δηλαδη δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης του κλασσικου αριθμητικου πληκτρολογιου που εχουμε και τωρα? λογικα θα διαλεγεις οπως ειναι στο 5th Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ρε παιδια για δοκιμαστε και κατι αλλο..γιατι θα τρελαθω.... επειδη μου την εδωσε τωρα πηγα να σβησω ολους τους λογαριασμους μου στο mail..(ειχα γυρω στα 5 μαιλ...)....... παταω διαγραφη στο πρωτο λογαριασμο βγαινει το μυν αφαιρεση γραμματοκιβώτιου περιμενω κανενα 5λεπτο τιποτε... κανω restart το κινητο κανω την ιδια κινηση ο λογαριασμος διαγράφεται με την μια.... παω να διαγραψω τον επομενο και παλι τιποτα.....τα ιδια βγαινει το παραπάνω μυνημα και περιμενω.... ξανα restart και παλι απο την αρχη..... εκανα 5 φορες restart το κινητο για να διαγραψω τους 5 λογαριασμους μου...:blink: και τωρα επιτελους για πρωτη φορα απο το μεσημερι δειχνει το κινητο να μην συνδέεται με τιποτα.... οτι να ναι........ ξανα μαιλ μονο με browser....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts