Jump to content

kostas023

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas023

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostas023's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία για το Symbian Belle το οποίο είναι μόνο στα Αγγλικά και Αραβικά....(Εννοείται στα Αγγλικά θα το έχω αν το περάσω :P ).... Δεν είμαι σίγουρος ακόμη για το τι να κάνω....να την περάσω ή όχι? Απ'ότι είδα πάντως η Belle είναι ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!!!!Αλλάζουν τα πάντα πάνω στο λειτουργικό!
  2. Αν θα άλλαζα το N8 μου?Με τίποτα!!!Εδώ και 6 μήνες που το έχω με έχει κάνει να καταλάβω γιατί το Symbian (που μερικοί το λένε μειονέκτημα της συσκευής) είναι το καλύτερο λειτουργικό για μένα.Έχουν περάσει από τα χέρια μου iOS,Android,Windows Phone 7 αλλά σε κανένα από αυτά δεν βρήκα την λειτουργικότητα του Symbian. Τι με κάνει να μην θέλω να αποχωριστώ το Ν8 μου?Για να δούμε: 1) Ποτέ δεν έμεινα από μνήμη με 16 GB + 4 GB η microSD μου. 2) Το HDMI και οι ατέλειωτες ώρες ταινιών που έβλεπα στην HD TV μου με την παρεούλα μου χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να γράφω DVD. 3) Το USB OTG φυσικά που όποτε ήθελα να να μεταφέρω αρχεία στο κινητό μου από ένα φλασάκι,μια φωτογραφική κτλ. σύνδεα απλά τον αντάπτορα και έκανα την δουλειά μου. 4) Εννοείται την 12 MP κάμερα που έχει τραβήξει πάνω από 2.500 φωτογραφίες όλο αυτό το καιρό...Έκανα σύγκριση και με την ψηφιακή μου αλλά νομίζω πως ο φακός Carl Zeiss κάνει την κάμερα του Ν8 να ξεχωρίζει.Επίσης το Xennon φλας κάνει θαύματα στο σκοτάδι. 5) Τα 720p βίντεο που πιάνουν αρκετή μνήμη όμως η ποιότητα τους είναι εντυπωσιακή και αξίζει.Σύντομα μας έρχεται αναβάθμιση που θα τραβάμε στα 30fps με Autofocus ;) . 6) Το Ovi Maps που έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές ακόμα και στο εξωτερικό.Δεν συγκρίνεται με κανένα Google Maps και είναι free για ΠΆΝΤΑ ;) 7) Εννοείται το Ovi Store που έχει οποιαδήποτε εφαρμογή χρειαστώ και όχι όπως είπε η nektaria πιο πάνω 10.000 εφαρμογές για blog,1.000 με ένα ζωολογικό κήπο που επαναλαμβάνει ότι λες :P και άλλες τόσες άχρηστες εφαρμογές. 8) Η κατασκευή του.Το είχα σε θήκη αρχικά αλλά η αίσθηση του αλουμινίου δεν συγκρίνεται με καμία σιλικόνη η πλαστικό.Το Gorila Glass επίσης με κάνει σίγουρο πως όσο και να το ρίχνω δεν θα πάθει ούτε γρατζουνιά η οθόνη του (το λέω μετά από πέσιμο 18 σκαλοπατιών στο σπίτι μου). 9) Το λειτουργικό που έχω συμμαζεμένα τα πάντα όπως τα θέλω εγώ και όχι όπως τα θέλει η Google και η Apple όλα χύμα στο κύμα μέσα στο μενού να γυρνάω 15 σελίδες το μενού για να βρω μια εφαρμογή. 10) Τέλος το να ξέρω πως το λειτουργικό σύστημα που φοράει η συσκευή μου (καλή ώρα Symbian) θα υποστηρίζεται ως το 2016 είναι ότι καλύτερο για μένα και όχι όπως κάνουν στα Android που βγαίνει πχ η 2.3 έκδοση του λειτουργικού και ξεκινάνε όλοι όσοι έχουν Android μετά με μια μαργαρίτα στο χέρι (θα την πάρουμε,δεν θα την πάρουμε,θα την πάρουμε,δεν θα την πάρουμε) lol :P
  3. Νομίζω πως το έχω και εγώ αυτό γιατί στο nfs το έχω ευθεία το κινητό αλλά γέρνει λίγο στο παιχνίδι προς μία κατεύθυνση και δεν πάει ακριβώς ευθεία... Παιδιά ένα τεράστιο και σπαστικό πρόβλημα που με ενοχλεί αφάνταστα είναι στους χάρτες που τους βάζω εκτός σύνδεσης και μου πετάει κάθε τρεις και λίγο ένα παράθυρο και λέει "Απαιτείται σύνδεση δικτύου. Ορισμός πρόσβασης για σύνδεση;" Και πρέπει κάθε φορά να πατάω όχι γιατί αν πατήσω Ναι μου βγάζει να επιλέξω το Cosmote MMS (γιατί το Cosmote Internet το έχω σβήσει,συνδεόταν μόνο του και μου έτρωγε κάρτα)...τι να κάνω για να μην μου το βγάζει αυτό?Από τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει μεθόδους εντοπισμού θέσης τα Υποβοηθούμενο GPS Ενσωματωμένο GPS Τα άλλα 3 τα έχω βγάλει αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει... :/
  4. Καλημέρα nektaria δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...πραγματικά με έσωσες...από την πρώτη φορά που έκανα Hard Reset πριν κάνα 2 μήνες δεν μου έβγαζε υπότιτλους με τίποτα και την ενημέρωση δεν μου την έβγαζε πουθενά...έψαξα στο ίντερνετ,ζήτησα βοήθεια στο Nokia Discussions και δεν ήξεραν να μου πουν...έπρεπε από την αρχή να ρωτήσω εδώ....εσύ που την βρήκες??? :D Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ :)
  5. Παιδιά μετά από Hard Reset που έκανα στο Ν8 μου δεν μου βγάζει μαζί με τις υπόλοιπες ενημερώσεις την ενημέρωση για το Video δηλαδή αυτή που το κάνει να παίζει εξωτερικούς υπότιτλους .srt και .sub....Τι μπορώ να κάνω?Δοκίμασα και δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους και στις εγκατεστημένες εφαρμογές δεν υπάρχει πουθενά. Η συσκευή μου είναι Cosmote Branded δεν ξέρω αν παίζει κάνα ρόλο αυτό...Περιμένω την βοήθεια σας.
  6. Παιδιά θέλω να καθαρίσω το κινητό μου και να ξαναπεράσω την PR 1.2 στο Ν8 μου...μπορώ απλά να κάνω reinstall μέσω Ovi Store ή πρέπει να κάνω Hard Reset? Σημείωση: Δεν θέλω να μείνει τίποτα μέσα,θα τα κρατήσω backup.
  7. Μα αυτό λέω πως δεν την έχω...δεν την βγάζει πουθενά την αναβάθμιση ούτε από Software Update ούτε από Ovi Suite...στις εγκατεστημένες εφαρμογές τις έχω ψάξει όλες μία προς μία αλλά δεν υπάρχει ενώ πριν το hard reset υπήρχε...... Εκτός από αυτό το πρόβλημα είχα και άλλα μετά το hard reset όπως όταν πάω να στείλω μήνυμα μερικές φορές μου βγάζει μια προειδοποίηση που λέει "Συζητήσεις: Μη υποστηριζόμενη λειτουργία" αλλά πατάω να το ξαναστείλει κάνα δύο φορές και μετά το στέλνει....πφφφ μου αρέσει τρελά το κινητό αλλά έχω αγανακτήσει με τόσα προβλήματα ρε παιδιά....Το wifi καλά που έσβησα το δίκτυο του σπιτιού μου αλλιώς δεν σταματάει να συνδέεται...τα βίντεο που έχω δοκιμάσει όλες τις κωδικοποιήσεις υποτίτλων και τα περισσότερα αρχεία βίντεο αλλά δεν παίζουν και η ενημέρωση λείπει και δεν μου την βγάζει.... Δεν ξέρω τι να κάνω πια... :/
  8. Μα αυτό ρωτάω που θα την βρω να την ξαναπεράσω?
  9. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά εφόσον έχει σχέση με Software Update το γράφω εδώ. Πριν καιρό έκανα hard reset τη συσκευή μου (Ν8) και μετά ξαναπέρασα την PR 1.1 χωρίς κανένα πρόβλημα...Και Ovi Store κανονικά δούλευε και γενικά όλα μια χαρά...χρειάστηκε να κάνω update μόνο τα θέματα (midnight) και κάνα 2 ακόμη που βγάζει αλλά μέσα σε αυτά δεν ήταν η ενημέρωση του Player με τους υπότιτλους.....νόμιζα ότι ήταν μέσα στην PR 1.1 μάλλον.... Έλα όμως που δεν ήταν.....τις προάλες πέρασα την PR 1.2 και πάλι τίποτα....δοκίμασα να πάω 4-5 μήνες πίσω που ήταν η αναβάθμιση αλλά πάλι δεν μου την έβγαζε... Και ρωτώ εσάς παιδιά...τι να κάνω???Πώς θα βρω την αναβάθμιση....Βλέπω συχνά ταινίες στο κινητό και βαρέθηκα να κάνω διαδικασία να τους ενσωματώνω επειδή δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους πια :( ούτε .srt ούτε .sub! Καμιά ιδέα???
  10. Παιδιά τον τελευταίο καιρό άρχισε να μου κάνει διάφορα....μου ζητάει συνέχεια να κάνει σύνδεση όταν μπαίνω στους χάρτες ενώ το έχω σε επιλογή "Εκτός σύνδεσης" ....πως μπορώ να το διορθώσω? Επίσης αργεί να κάνει αναζήτηση...δηλαδή πατάω να με βρει ακόμα και στο αυτοκίνητο όταν είμαι αλλά δεν με βρίσκει ή με βρίσκει μετά από πολύυυ ώρα, μπορεί και 20 λεπτά μετά....Όταν πέρασα την 3.07 των Ovi Maps απεγκατέστησα την παλιά όπως έλεγε στο Nokia Beta Labs....Μήπως πρέπει να ξαναπεράσω τους χάρτες?
  11. Καλησπέρα...πριν λίγη ώρα είδα την PR 1.2 για Cosmote branded (αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός) και χάρηκα όσο να'ναι :P Εν το μεταξύ παλιά είχα πρόβλημα....λόγω Hard Reset που φυσικά ξαναπέρασα την PR 1.1 είχα χάσει την ενημέρωση με τους υπότιτλους και δεν μου τους έβγαζε...ελπίζω με την σημερινή ενημέρωση να φτιάχτηκε... :P Επίσης σε λίγες ώρες περιμένουμε και την 2.8 έκδοση του Ovi Store που θα μας ειδοποιεί όταν υπάρχει νεότερη έκδοση για κάποια εφαρμογή που έχουμε κατεβάσει :)
  12. Λοιπόν παιδιά είχα καιρό να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας.... Το καλοκαιρινό δωράκι το έχω εγκαταστήσει και ότι παιχνίδι θέλω το κατεβάζω από εκεί free :) Το Snes το πέρασα επίσης και παίζω super mario :P Όσο για πρόωρους θανάτους του Symbian και τέτοιου είδους χαζομάρες είναι πλέον παρελθόν.. Ο Stephen Elop ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει το Symbian τουλάχιστον μέχρι το 2016 :D
  13. Παιδιά βρήκα αυτά τα ποστ....νομίζω ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα.Είναι ακόμη η αρχή και έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 2 χρόνια υποστήριξης με αναβαθμίσεις. http://mynokiablog.com/2011/03/25/first-major-update-arriving-in-summer-exciting-things-for-symbian-and-qt-lots-of-new-devices-and-platform-improvements/ http://blogs.forum.nokia.com/blog/nokia-developer-news/2011/03/25/open-letter-to-developer-community Αυτές οι αναβαθμίσεις που παίρνουμε μέχρι τώρα κάνουν λίγο καλύτερη τη συσκευή...το καλοκαίρι όμως θα έρθει η πρώτη σημαντική αναβάθμιση. Με αυτήν θα έρθει ο νέος browser,η αλλαγή στο UI,ίσως με τον νέο browser να έρθει και flash 10 (ίσως και ο 10.2 που βγήκε πρόσφατα),και κάτι που μας είχε δείξει η Nokia σε βίντεο παρουσίαση πριν λίγο καιρό το HTML5. Γενικά μη σκάτε τόσο πολύ με τις αναβαθμίσεις.Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. ΥΓ: Να και μια φωτό που βρήκα (λογικά ιδέα για το πως θα ήθελαν να γίνει το Symbian με το νέο UI): http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/03/IconsN8-332x450.png
  14. Καλά πίστευε ότι θέλεις.Οι εικόνες είναι δικές μου και δεν είπα ποτέ ότι το κινητό είναι δικό μου και το έχω εδώ στην Ελλάδα.Το κινητό το έκανα κράτηση για 45 λεπτά μέσω της Nokia από το ίντερνετ και δεν ήμουν ο μόνος. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα...και όποιος έχει την αντίθετη άποψη ας μου το πει να του στείλω με πμ το Account που έχω στην Nokia με την σελίδα για να μπει και να δει. Πάντα φιλικά Κώστας. ΥΓ: Έμαθα τελικά για την εφαρμογή Chat που σας έλεγα.Είναι διαθέσιμη για κατέβασμα ακόμη και τώρα και είναι πολύ ωραία.Όποιος την θέλει pm :)
×
×
  • Create New...