Jump to content

Ποιος πάροχος κινητής διαθέτει την καλύτερη κάλυψη δικτύου;

TN97
 Κοινοποίηση

Ποιο δίκτυο έχει την καλύτερη κάλυψη;  

1.083 members have voted

1. 1. Ποιο δίκτυο έχει την καλύτερη κάλυψη;

• Cosmote
      372
    • Vodafone
      309
    • Wind
      184
    • Κανένα, και τα τρία κινούνται στα ίδια επίπεδα
      172
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ / Δεν έχω άποψη
      48

Recommended Posts

Και εάν δεν υπήρχαν τα κομπλεξικά που γκρεμίζουν και καταστρέφουν κεραίες και αν μπαίναν εκεί που έπρεπε και άν.....

Κανονικα, αλλα βρησκουν και τα κανουν. Με τη γιαγια να ψηφιζει τον εκαστοτε μογγολο Δημαρχο γιατι εβγαλε τις νομιμες κεραιες, και παραλληλα να καθοντε διπλα στο πλυντηριο ενω πλενει.

Βασικα το δικαιομα ψηφου θα επρεπε να πηγενει αναλογα με το μορφοτικο επιπεδο και τα προβληματα μας θα εξαφανιζοντουσαν :lol:

excuse the typos :)

• Απαντήσεις 253
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανονικα, αλλα βρησκουν και τα κανουν. Με τη γιαγια να ψηφιζει τον εκαστοτε μογγολο Δημαρχο γιατι εβγαλε τις νομιμες κεραιες, και παραλληλα να καθοντε διπλα στο πλυντηριο ενω πλενει.

Βασικα το δικαιομα ψηφου θα επρεπε να πηγενει αναλογα με το μορφοτικο επιπεδο και τα προβληματα μας θα εξαφανιζοντουσαν :lol:

excuse the typos :)

βασικα, θα επρεπε καποια στιγμη να ερθει μια ομαδα απο την Ε.Ε. και να διδαξει στους 'ξερολες' πως λειτουργουν και τι ακτινοβολια εχουν οι κεραιες..

για να γινει βεβαια αυτο, θα πρεπει να εξυγιανθει και το περιβαλλον των τριων εταιριων, που κανουν μεταξυ τους συμφωνιες για το κλεψιμο του καταναλωτη..

Καλησπέρα.Χρησιμοποιώ και τις 3 εταιρίες και ταξιδεύω συχνά από Αθήνα στην Μακεδονία και ανατολικό Αιγαίο.Σήμα έχουν όλες πάνω κάτω το ίδιο.Η διαφορά είναι στην ποιότητα του σήματος και η αποψη μου είναι ότι με την WIND δεν είχα ποτέ πρόβλημα και η ποιότητα κλήσεων είναι κορυφαία!Με την COSMOTE έχω βαρεθεί να πέφτει η κλήση όταν μιλάω και με την VODAFONE στην οποία έχω εταιρική σύνδεση δεν μπορώ να πραγματοποιήσω πολλές φορές εξερχόμενη κλήση και ακούω τον εκνευριστικό τριτωνικό ήχο.Οπότε ψήφισα WIND και με αποδείξεις.

TCL 40 NXTPAPER

πάντως εσείς που έχετε ΚΟΣΜΟΤΕ είτε δε μιλάτε πολύ είτε χαίρεστε που βλέπετε σήμα άσχετα αν λειτουργεί το τηλέφωνό σας...

Ως κάτοχος what's up και ως συνδρομητής που καλώ Cosmote πολλές φορές παίρνω το μήνυμα "no circuit or channel available".

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ψήφισε ΚΟΣΜΟΤΕ. Αν θεωρείτε ότι καλύπτει 2 χωριά παραπάνω άνετα θα σας βρω 2 άλλα χωριά στα οποία πάσχει από κάλυψη σε σχέση με Wind/Vodafone.

Απλά η δημοσκόπηση πειράζει το οπτικό νεύρο και την αντίληψη που έχω για το τι σημαίνει κινητή τηλεφωνία. Αν με ρωτούσατε πριν 10 χρόνια ίσως η απάντηση να ήταν Cosmote. Πραγματικά ΑΠΟΡΩ πως η WIND φτάνει να έχει τόσο χαμηλό ποσοστό τη στιγμή που έχει καλύτερα στατιστικά στο δίκτυό της (drop calls,ποιότητα ήχου,ταχύτητες internet) μετρημένα από ανεξάρτητο φορέα. Οκ,να δεχτώ ότι όσοι ψηφίζουν Vodafone έχουν μια Α εμπειρία χρήσης λόγω του γρήγορου ΙΝΤΕΡΝΕΤ που προσφέρει αλλά Cosmote γιατί...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλά Cosmote γιατί...

Η περισσότερο καλοπροέραιτη σκέψη που έκανα έχει ως απάντηση το ότι τους βολεύει γιατί όλοι έχουν What's Up ..... :p

Φυσικά ουδεμία σχέση έχει με το θέμα η επιλογή τους, αλλά τι να κάνεις, δεν γίνονται μόνο σε αυτό το θέμα λανθασμένες επιλογές ;)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εγώ ευτυχώς με wind παίρνω κανονικά τηλέφωνο με την πρώτη και έχω καλή ποιότητα σήματος χωρίς διακοπές κτλ...Μυνήματα ζήτημα είναι τον τελευταίο χρόνο να μην πήγαν με την πρώτη 2-3 μυνήματα ενώ με το cu που έχω χάνω που και που κλήσεις αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι στα μυνήματα....δεν πάνε με τίποτα...Όλα αυτά για την περιοχή της Κορίνθου που κινούμαι κυρίως γιατί στην Αθήνα στις περιοχές κοντά στον Υμμητό έχω μια χαρά σήμα και ποιότητα υπηρεσιών και από τις δύο ετερίες...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

πάντως εσείς που έχετε ΚΟΣΜΟΤΕ είτε δε μιλάτε πολύ είτε χαίρεστε που βλέπετε σήμα άσχετα αν λειτουργεί το τηλέφωνό σας...

Ως κάτοχος what's up και ως συνδρομητής που καλώ Cosmote πολλές φορές παίρνω το μήνυμα "no circuit or channel available".

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ψήφισε ΚΟΣΜΟΤΕ. Αν θεωρείτε ότι καλύπτει 2 χωριά παραπάνω άνετα θα σας βρω 2 άλλα χωριά στα οποία πάσχει από κάλυψη σε σχέση με Wind/Vodafone.

Απλά η δημοσκόπηση πειράζει το οπτικό νεύρο και την αντίληψη που έχω για το τι σημαίνει κινητή τηλεφωνία. Αν με ρωτούσατε πριν 10 χρόνια ίσως η απάντηση να ήταν Cosmote. Πραγματικά ΑΠΟΡΩ πως η WIND φτάνει να έχει τόσο χαμηλό ποσοστό τη στιγμή που έχει καλύτερα στατιστικά στο δίκτυό της (drop calls,ποιότητα ήχου,ταχύτητες internet) μετρημένα από ανεξάρτητο φορέα. Οκ,να δεχτώ ότι όσοι ψηφίζουν Vodafone έχουν μια Α εμπειρία χρήσης λόγω του γρήγορου ΙΝΤΕΡΝΕΤ που προσφέρει αλλά Cosmote γιατί...

Πες τα χρυσόστομε...εγω τα είπα...από το πρώτο μήνυμα πως θα έρθει η δημοσκόπηση...η προκατάληψη στο μεγαλείο της!

...Τουλάχιστον στην Αθήνα πάντα....αν πιάνει στα κατσικοχώρια που μπορεί να βρεθώ ή περάσω 1 φορά στην ζωή μου δεν με νοιάζει και δεν με απασχολεί.!

ετσι..! γιατι Ελλαδα ειναι Μονο η Αθηνα

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι αντιλήψεις ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

ετσι..! γιατι Ελλαδα ειναι Μονο η Αθηνα

Αν το λες για την κάλυψη,ποιος είπε ότι η WIND δε πιάνει στα κατσικοχώρια; ίσα ίσα,την πρωτιά έχει :p Ρωτήστε τους κυνηγούς τι κάλυψη έχει η WIND στα Άγραφα Ν.Καρδίτσας-νομίζω ότι πιάνουμε κορυφή στο χαρακτηρισμό "κατσικοχώρια"- και θα πάρετε απάντηση του στυλ "μόνο αυτή έχει κάλυψη" :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψήφισα την Cosmote κι αυτό διότι στα τελευταία 10 χρόνια που χρησιμοποιώ κινητό, είναι η μόνη από τις 3 που έχω δοκιμάσει και δεν μ' έχει αφήσει ποτέ (μα ποτέ όμως) από σήμα.

Με το What's up μου δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, παρά τις αμέτρητες αναφορές που έχουν γίνει και που αφορούν τη μη δυνατότητα κλήσεων ή αποστολής μηνυμάτων.

Η μόνη φορά που το διαπίστωσα με τα μάτια μου, ήταν μόλις πρόσφατα από τις αναβαθμίσεις που έκανε η Cosmote στο δίκτυό της, όπου η μισή Ελλάδα ήταν χωρίς "τηλέφωνο".

Λόγω του ότι έχω να κάνω με χώρους δύσκολους από άποψη κάλυψης, όπου και να βρέθηκα, ποτέ το σήμα μου δεν έχει πέσει κάτω από τις 3 γραμμές.

Πριν 2 χρόνια είχα επιχειρήσει να βάλω "σταθερό" Vodafone με απογοητευτικά αποτελέσματα.

Δεν είναι λογικό να λες έχω σταθερό και ο συνομιλητής σου να σε καλεί και να παίρνει το μήνυμα ότι πιθανώς το έχεις απενεργοποιημένο.

Τα ίδια και στα καρτοκινητά που κατά καιρούς είχα.

Με τη Wind την οποία πάμπολες φορές έχω δοκιμάσει, είτε με καρτοκινητό, είτε με σύνδεση είχα τα ίδια (άσχημα) αποτελέσματα.

Πάντως πραγματικά λυπάμαι, γιατί θεωρώ πως εδώ και πάρα πολύ καιρό πως σαν εταιρία (στη Wind αναφέρομαι) βγάζει τρελά πακέτα και προσφορές, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να υποστηρίξει κάλυψη, ώστε ο πελάτης να τα αξιοποιήσει ανάλογα.

Πριν λίγο καιρό που μετέφερα το Frog αριθμό μου στην Q, κυριολεκτικά το μετάνιωσα, αφού σχεδόν ποτέ δεν είχα σήμα, με αποτέλεσμα να μην είμαι σε θέση να αξιοποιήσω το πακέτο του 1€ με ομιλία (πόσο μάλλον ίντερνετ). Φυσικά τώρα επέστρεψα πάλι στο Frog.

Ο καθένας κρίνει συνολικά, ανάλογα με τις περιοχές που βρίσκεται-κινείται και όχι με τη συνολική γεωγραφική κάλυψη που οι εταιρίες κατά καιρούς μας δίνουν ποσοστιαία.

έχεις δηλαδή την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από τους περισσότερους συνδρομητές Κοσμποτε. Αν θες λοιπόν στειλε μου με προσωπικό μήνυμα τις περιοχές με σχετική ακρίβεια που πότε η WΙΝD δεν είχε σήμα και θα σου πω αν κάτι τέτοιο ισχύει και γιατί ισχύει. Αν μου αναφέρεις ότι μόνο κοσμποτέ πιάνει χωρίς προβλήματα μυρίζομαι ΟΤΕ κ δήμαρχο καλό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχεις δηλαδή την ακριβώς αντίθετη εμπειρία από τους περισσότερους συνδρομητές Κοσμποτε. Αν θες λοιπόν στειλε μου με προσωπικό μήνυμα τις περιοχές με σχετική ακρίβεια που πότε η WΙΝD δεν είχε σήμα και θα σου πω αν κάτι τέτοιο ισχύει και γιατί ισχύει. Αν μου αναφέρεις ότι μόνο κοσμποτέ πιάνει χωρίς προβλήματα μυρίζομαι ΟΤΕ κ δήμαρχο καλό...

Δεν έχω πρόβλημα να σου αναφέρω δημοσίως τις περιοχές στις οποίες έχω πρόβλημα κάλυψης για 2 λόγους:

1. Δεν είμαι προπαγανδιστής. Είμαι αντικειμενικός στις απόψεις μου και πάντα μιλάω από προσωπική εμπειρία, αποφεύγω τα άνευ σκοπού θαψίματα καθώς και τον φανατισμό.

2. Είναι σωστό να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τις περιοχές όπου εγώ έχω πρόβλημα,

για να με επαληθεύσουν ή και να με διαψεύσουν αν θέλεις.

Υπενθυμίζω ότι θα αναφερθώ μόνο στις περιοχές που με αφορούν, πουθενά αλλού.

Περιοχή Φάληρο (Αρχές Δελφών - Εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος - Μπότσαρη).

Cosmote: Φουλ σήμα με εξαίρεση 2 κατοικίες η μία υμιυπόγεια και η άλλη ισόγεια,

όπου το σήμα πέφτει 1 με 2 γραμμές. Ακόμα κι εκεί πάντως η κάλυψη είναι επαρκείς χωρίς διακοπές.

Vodafone: Καλό σήμα γενικά στην περιοχή 2-3 γραμμές, με εξαίρεση τις πιο πάνω κατοικίες, καθώς και στο σπίτι μου (1ος όροφος), όπου το σήμα με το ζόρι πιάνει 1 γραμμή. Κάποιες φορές μάλιστα το κινητό έχανε τελείως το δίκτυο (σπάνιο, αλλά υπαρκτό το θέμα).

Wind: Καθόλου σήμα και στα 3 σημεία που αναφέρω πιο πάνω.

Κάποιες φορές εμφανίζεται το όνομα του δικτύου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση κλήσης.

Στην περιοχή γενικά το σήμα παίζει κάτω του μετρίου, αν και κάποιες φορές βλέπω φλασαρίσματα όπου πιάνει (για λίγο όμως) μέχρι και τέρμα.

Εμμανουήλ παπάς (χωριό στο νομό Σερρών), όπου η Vodafone απλά δεν υπάρχει, η Cosmote μου δίνει επικοινωνία, με μικρό σήμα πάντως και η Wind πετάει (πιο φουλ δε γίνεται).

Εδώ να αναφέρω ότι με F2G της προσφοράς που έχω με δωρεάν 1.5gb, είναι το μόνο μέρος που μπορούσα να αξιοποιήσω το ίντερνετ και μάλιστα σε πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες.

Στις υπόλοιπες περιοχές που κινούμαι, το σήμα είναι επαρκές και στις 3 εταιρίες ή τουλάχιστον αυτό θυμάμαι εγώ.

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου, αν και δεν πολυενδιαφέρει το παρών θέμα, είναι ότι ο λόγος που έχω επιλέξει την Cosmote (WU), είναι και το γεγονός πως το 99% των γνωστών μου (οικογένεια, φίλοι και γενικά οι επαφές μου) έχουν επίσης WU, άρα και τα όποια προβλήματα ενδεχομένως να προέκυπταν, δεν θα με ανάγκαζαν να φύγω απ' αυτό το πακέτο, γιατί όπως καταλαβαίνεις, το να μιλάς με 5€ το μήνα, είναι μεγάλη υπόθεση...

Εγω θα συμφωνισω με τον φιλο bezoss. Μενω κυψελη και το σημα της Vodafone ειναι αθλιο. Στο ύψος σκοπελου - καυκασου 1 με 2 γραμμες και χαμηλοτερα αν δεν εισαι κοντα στο μπαλκονι ... μαυρα χαλια...

το προβλημα που ειχε η κοσμοτε στην οδο δελφων (θεσ/νικη) φτιαχτηκε?

Κοίτα, στην περιοχή όπου βρίσκομαι εγώ (Κυβέλεια) δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα.

Αν αναφέρεσαι για πιο κάτω (Μπότσαρη και μετά) δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Απ' όσο ξέρω πάντως από την αδερφή μου (Μαρτίου) δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ:

Ταξιδευω συχνα σε ολο το Αιγαιο (Δωδ/σα, Κυκλαδες) και λεω τα εξης:

μεταξυ VOD και wind που χρησιμοποιω, σε gsm μακραν η wind (σε ολη τη θαλασσα) και μαλιστα με σταθερο σημα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , οπου η VOD υστερει ενω πολλες, παρα πολλες φορες και για μεγαλη διαρκεια, καλυπτεται απο την VOD ΤΟΥΡΚΙΑΣ , δηλαδη roaming:!:

Εντος των νησιων και σε ολη την εκταση τους και τα 2 ειναι εξισου καλα με τη Wind να εχω την αισθηση οτι εχει καλυτερη ποιοτητα στις κλησεις.

Οσον αφορα το 3G, χωρις αμφιβολια VODAFONE. Μακραν ταχυτερο downloading, υπερ-σταθερο δικτυο και μεγαλη γεωγραφικη καλυψη ακομη και σε απομακρυσμενες περιοχες και χωρια ξεχασμενα (και στη Βορεια Ελλαδα). Η δε Wind ειναι καλη αλλα εχει ασταθες δικτυο 3G. Στο ιδιο ακριβως σημειο, αμετακινητος, εκει που δειχνει 5 γραμμες και 3,5g κατεβαινει στα 3g και παιζει συνεχεια απο 2 εως 5 γραμμες και σε ορισμενες περιπτωσεις χανεται τελειως !

Τελος, για την cosmote ειχα τις αμφιβολιες μου και γιαυτο ρωτησα εναν τεχνικο της εταιριας και μου ειπε κατα λεξη: Εχουμε σημα παντου αλλα βαζουμε σε καθε σημειο μια κεραια και οχι περισσοτερες οπως κανουν οι αλλες εταιριες.

Τα συμπερασματα δικα σας.

...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ:

Ταξιδευω συχνα σε ολο το Αιγαιο ...................................

Οσον αφορα το........................................., εκει που δειχνει 5 γραμμες και 3,5g κατεβαινει στα 3g και παιζει συνεχεια απο 2 εως 5 γραμμες και σε ορισμενες περιπτωσεις χανεται τελειως !

Τελος, για την cosmote ειχα τις αμφιβολιες μου και γιαυτο ρωτησα εναν τεχνικο της εταιριας και μου ειπε κατα λεξη: Εχουμε σημα παντου αλλα βαζουμε σε καθε σημειο μια κεραια και οχι περισσοτερες οπως κανουν οι αλλες εταιριες.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Εγω συμπεραινω φιλαρακο οτι μαλλον εχεις μια υποβοσκουσα προκαταληψη για την κοτε. :whistle:

Κοίτα, στην περιοχή όπου βρίσκομαι εγώ (Κυβέλεια) δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα.

Αν αναφέρεσαι για πιο κάτω (Μπότσαρη και μετά) δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Απ' όσο ξέρω πάντως από την αδερφή μου (Μαρτίου) δεν υπάρχει πρόβλημα.

σορυ, λαθος οδο ειπα. Ανθεων εννοουσα. Ενω στη παραλιακη λεωφορο και προς καλαμαρια ολα καλα, καπου στη μεση (Ανθεων) δεν υπηρχε δικτυο κοσμοτε

WIND γιατί έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου, γιατί ακόμα και με μια γραμμή σήμα κάνεις σαν ανθρωπος ένα τηλέφωνο . Κι επίσης γιατί στις περιοχές και στα μέρη που κινούμαι ή ενδιαφερομαι να κινηθώ μία φορά το χρόνο μόνο συμπεριλαμβανομένου και του Εμ. Παπα Σερρών είναι η καλύτερη.

Υποστηρίζω την Vodafone ότι έχει καλύτερο δίκτυο. Αν και είναι θέμα περιοχής το σήμα για το πόσο ποιανεί μια εταιρεία.

WIND γιατί έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου, γιατί ακόμα και με μια γραμμή σήμα κάνεις σαν ανθρωπος ένα τηλέφωνο . Κι επίσης γιατί στις περιοχές και στα μέρη που κινούμαι ή ενδιαφερομαι να κινηθώ μία φορά το χρόνο μόνο συμπεριλαμβανομένου και του Εμ. Παπα Σερρών είναι η καλύτερη.

ειναι λογικο η wind να μην εχει τα προβληματα που εχουν οι αλλοι 2 παροχοι, απο τη στιγμη που εχει τους λιγοτερους συνδρομητες.

Στον Εμμαν.Παππα που πηγα την προηγουμενη βδομαδα το σημα τις vodafone ηταν καλο και ειχε και edge.το ιδιο και στo Αγιο πνευμα ..στο μονο μερος σε εκεινη την περιοχη που ειχες ασθενες σημα αλλα κανενα προβλημα με τις κλησεις ηταν στην Πενταπολη... (συχνα handover GSM 3G)

Edited by zerokill