Jump to content

Lied

Members
  • Δημοσιεύσεις

    455
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Lied

  • Ημ. Γέννησης 03/05/1986

Lied's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω παλι το εχω δει σε ολες τις συσκευες απο iphone 4-4s-5 και nokia και samsung. Μετα απο αρκετη χρηση η μπαταρια πεφτει και μια ενδειξη της πτωσης αυτης ειναι οτι δε μπορει να κρατησει το μεγιστο φορτιο της για πολυ. Εμενα παλι δεν εχω ιδεα τι κανει η δικια μου γιατι δεν την φορτιζω πανω απο το 80-90%.
  2. Me 2! Δεκα χαρακτηρες
  3. Νομιζω η επαγγελματικη αναπαραγωγη υποπεπτει στα τελη που πληρωνει το μαγαζι στην AEΠΗ το μεσο δεν ελεγχετε ουτε παιζει ρολο απ οσο γνωριζω απο τη στιγμη που δεν ειναι αντιγραμμενο χωρις να υπαρχει το original. Οποτε και κομπλε και νομιμος. :)
  4. Δοκιμασα λιγο το napster. Δεν περιμενα τιποτα ιδιαιτερο να σας πω την αλληθεια. Πλεον εχει αντικαταστησει τον media player μου γιατι ολο και κατι θυμαμαι πως θελω να ακουσω και το βαζω καπακια. Βαριεμαι πλεον να συνδεσω το κινητο στο PC για οποιοδηποτε λογο :P Προς το παρον το εχω τσαμπα, αλλα αξιζει τα 5ευρω για μενα μονο και μονο για το χρονο που γλυτωνω να ψαχνω στα torrentαδικα ελληνικα, και να rippαρω σαπιας ποιοτητας youtube vids. Για το Data τα περισσοτερα τα κατεβαζω ενω εχω wifi οποτε δε μου ακουμπαει το πακετο παρα μονο οταν θελω.
  5. Σοβαρα τωρα, χωρις να θελω να κανω διαφημιση του κινητου που πηρα, χε... αν ειναι htc nokia apple η οτι αλλο, τη δουλεια μου θελω να κανω χωρις να θελω να το πεταξω στον τοιχο. Πριν απο αυτο ειχα iphone5 (λογο δουλειας δοκιμαζω πανω κατω οτι θελω για οσο θελω) για 4 μηνες και ηταν το μονο που μου καλυψε ολες μου της απαιτησεις. Ταχυτητα, χρηστικοτητα office και cloud backup, απροβληματιστη λειτουργια. Η αλληθεια ειναι πως πιστευα οτι θα εκανα υποχωρηση και στα 3 πηγαινοντας απο ios σε android. To backup της google ειναι σαπιο, το S4(που πιστευα οτι ειναι οσο γρηγορο παει ενα android) μου εδεινε lag συνεχως και γενικα ολο προβλημα με καποιο setting θα ειχα ή εψαχνα μαιλ clients που καταλαβαιναν το τι συμαινει threaded view. Ο μονος λογος που πηρα HTC αντι για το S4 ηταν γιατι λεω "εεεεε ιδια σκτα θα ειναι αφου εχουν το ιδιο hardware, ας παρω HTC που μου αρεσει το UI και η εμφανιση περισσοτερο και ο ηχος με ενδιαφερει περισσοτερο απο την φωτογραφια κινητου" Ευχαριστη εκπληξη, που δε μου λειπει καθολου, το iphone5 και το nokia 800 που δεν καταφερα να το αποχωριστω 2 χρονια!!!! PS: Για να μην ειμαι τελειως αδικος, μου λειπει το VIP setting του iphone και τα settings για τη ληψη των attachments στα μαιλς του S4
  6. Χαρουμενος κατοχος εδω και 2 μερες και εγω! Εχω να πω οτι ημουν ετοιμος να παρω iphone5 εχοντας δοκιμασει αυτο το 4S και γενικοτερα οτι εχει κυκλοφορησει απο Android Iphone και Winphone εκτος απο HTC. Μετα απο δυο μερες χρησης αναρωτιεμαι... Ο κοσμος γιατι ασχολειτε με το S4??? :lol::lol::lol: By the way. Ενα σαπιο tint μοβμπλε σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι το φυσιολογικο γνωστο προβλημα? Γιατι σε 0 φως η καμερα νομιζει οτι ειναι ολη ανοιχτο μωβ αντι των μωβ πινελιων που εχω δει στα internets οτι εχει.
  7. Εγω πιστευω πως ο νικητης για φετος ειναι το One. Σε αυτη τη δημοσκοπηση καταφερνει να ειναι ισοπαλο με ενα κινητο που θα επρεπε να το ειχε ξεπερασει κατα πολυ. Οχι λογο χαρακτηριστικων αλλα λογο κεκτημενης ταχυτητας, μαρκετινγκ και διαφημισης που εχει ρηξει η samsung πανω του.
  8. One και απο εμενα. Αν και η amoled εχει αλλη ομορφια o ηχος ειναι κατι που χρησιμοποιώ πολυ περισσότερο και εκει εχει να δωσει η HTC. Οσο αναφορα το S4, το επιασα λιγο και εχει και αυτο το laggaκι του οπως φανταζομαι θα εχει και το HTC, αλλα τουλαχιστον στο HTC εχουμε ενα πολυ ποιο προσεγμένο UI art. Της Samsung το βαρεθηκα, πρεπει να κανουν καμια αλλαγη στο UI
×
×
  • Create New...