Jump to content

mi6

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mi6

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

mi6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. συνηθως οι εποχιακες προσφορες ειναι για νεες συνδεσεις, οποτε εαν θελεις να μπορεις να παρεις καποια χριστουγεννιατικη προσφορα, μετετρεψε τη συνδεση σου σε καρτοκινητο πρωτα, ωστε να προλαβεις τη προσφορα (συνηθως 10ημερου).
  2. ειμαι καπνιστης και ειμαι υπερ του να μη καπνιζει κανενας σε εσωτερικους χωρους. Δηλαδη τι θα παθουμε εαν δε καπνισουμε για 2 ωρες στο καφε η στο εστιατοριο? Και οταν δε μπορω να μη καπνισω για 2 ωρες συνεχομενο, βγαινω εξω και κανω ενα τσιγαρο, 5 λεπτα υποθεση ειναι. Πριν λιγες ημερες ημουν σε ταβερνα με συγγενεις και παρολο που δεν απαγορευαν το καπνισμα, εγω βγηκα εξω και εκανα 1 τσιγαρο. Εαν δεν εβγαινα εξω, θα εκανα χαλαρα 5-6 τσιγαρα μεσα. Κερδισμενος βγηκα α) για την υγεια μου και την υγεια των αλλων στο τραπεζι και β) για το πορτοφολι μου Σε ολες τις ανεπτυγμενες χωρες, οι πολίτες ακολουθουν αυτο το μετρο. Εαν θελουμε να λεμε οτι ειμαστε πολιτισμενοι, θα επρεπε να κανουμε το ιδιο. Ουτε γκρινιες ουτε τιποτα. Και οσο αφορα τους καταστηματαρχες που βγαινουν στη τηλεοραση και γκρινιαζουν, δε φταιει ο νομος κατα του καπνισματος, αλλα η οικονομικη κριση. Και στο τελος εαν δεν τους αρεσει ο νομος, να το κλεισουν το μαγαζακι και να πανε σε καμμια τριτοκοσμικη χωρα. Να ξερετε κατι ομως: Οσες ταβερνες/εστιατορια εχουν καλο φαγητο και service, δε χανουν πελατες με τιποτα..
  3. το service τους ειναι ομως.. Η SE δινει ρεστα στο service (μιλαω για θεσσαλονικη παντα)
  4. 8gb ειναι υπεραρκετα για μενα
  5. ακομη και το SE P-800 ειναι αντιγραφη του i-phone. (το οτι το SE βγηκε πολλα χρονια πριν το i-phone, δεν εχει καμμια σημασια, ειναι αντιγραφο του i-phone..). πιστευω οτι πρεπει να αφησουμε την ατελειωτη κοντρα και οι πιο ψυχραιμοι να παραδεχτουμε αυτα που λενε οι lovers και να συνεχισουμε τη ζωη μας με συσκευες που εχουν ελευθερο ΒΤ, δε χρειαζονται δωρεαν θηκη για το σημα, κτλ..
  6. το να εχει καποιος πολυπλοκο κινητο, σε σημαινει οτι ειναι 'ψαγμενος', σημαινει οτι εχει πολυ ελευθερο χρονο.. Εγω ειμαι επαγγελματιας και εχω πολυ λιγο ελευθερο χρονο και πιστευω οτι η επιλογη συσκευης μου (samsung 6112 dual sim) ειναι πολυ πιο ψαγμενη απο το να αγορασω htc η apple, γιατι πολυ απλα δε χρειαζομαι να κουβαλαω 2 συσκευες, ουτε να αγχωνομαι για τη μπαταρια, ουτε να καθομαι με τις ωρες για αναβαθμισεις και να μου βγαινουν τα ματια στη μικρη οθονη (εχω λαπτοπ που δε συγκρινεται με κανενα 'smart' phone). Εαν αγοραζα i-phone, δε θα ημουν 'ψαγμενος', αλλά τελειως τρελος.. ο καθενας αγοραζει τη συσκευη που τον ικανοποιει, ομως η λεξη 'ψαγμενος' δεν εχει καμμια σχεση με το τι συσκευη εχει.. ξερω 3-4 ατομα που εχουν το 4 μονο και μονο για μοστρα, μηπως και αυτοι ειναι ψαγμενοι? ουτε τις μισές λειτουργιες του τηλεφωνου δε ξερουν.. τους παραδεχομαι ομως, γιατι μου λενε οτι το εχουν για μοστρα, ουτε το παιζουν 'ψαγμενοι' ουτε τιποτα..
  7. πηγαινεις σε ενα καταστημα του παροχου σου και τους δειχνεις τα μηνυματα και θα μπορεσουν να σου δωσουν τον τηλ.αριθμο της εταιριας που σου τα στελνει. Τους παιρνεις τηλ και τους απειλεις με καταγγελια στην προστασια καταναλωτη
  8. το 6112 που πηρα εγω εχει βιβλιαρακι στα ελληνικα και αυτοκολλητο σαμσουνγκ, αλλά δε γραφει απο που εχει φτιαχτει (made in). γραφει μονο 'made by samsung' κατω απο τη μπαταρια. Και το ξυπνητηρι ('ατζεντα' - 'ειδοποιηση') αλλες φορες χτυπαει, αλλες οχι
  9. το 2152 που πηρες ειναι original? απο ποιο μουλτιραμα το πηρες?
  10. εστειλα e-mail στη samsung και περιμενω απαντηση. Το ΙΜΕΙ ειναι μοναδικος αριθμος, ο οποιος αντιπροσωπευει μια συσκευη. 2 ΙΜΕΙ σημαινει 2 συσκευες.. Αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο με τη samsung. Εαν ειναι παρεμποριο θα τους φαω ζωντανους αυτους στο multirama! Ισως ετσι να εξηγειται το οτι το ξυπνητηρι της συσκευης οποτε θελει δουλευει..
  11. εγραψα το *#06# στο 6112 dual sim για να δω το ΙΜΕΙ και μου εβγαλε 2 ΙΜΕΙ.. Οταν εβγαλα τη μπαταρια, το αυτοκολητο εγραφε 'made in samsung'.. Εψαξα και τα 2 ΙΜΕΙ στο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ελεγξω εαν το ΙΜΕΙ ειναι original η παρεμποριο?
  12. εγραψα το *#06# στο 6112 dual sim για να δω το ΙΜΕΙ και μου εβγαλε 2 ΙΜΕΙ.. Οταν εβγαλα τη μπαταρια, το αυτοκολητο εγραφε 'made in samsung'.. Εψαξα και τα 2 ΙΜΕΙ στο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ελεγξω εαν το ΙΜΕΙ ειναι original η παρεμποριο?
  13. εγραψα το *#06# στο 6112 dual sim για να δω το ΙΜΕΙ και μου εβγαλε 2 ΙΜΕΙ.. Οταν εβγαλα τη μπαταρια, το αυτοκολητο εγραφε 'made in samsung'.. Εψαξα και τα 2 ΙΜΕΙ στο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ελεγξω εαν το ΙΜΕΙ ειναι original η παρεμποριο?
  14. εαν αγορασες κατι που δεν το καλυπτει η εγγυηση, το πας πισω και ζητας τα λεφτα σου..
×
×
  • Create New...