Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τη πρόταση. Τίποτα σε ενσύρματο βρίσκουμε; Αυτό κοστίζει σχεδόν τα μισά όσα πήρα το P500 :p

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μετα απο τοσο καιρο που εχετε το κινητο στα χερια σας τι εχετε να πειτε?

να το παρω ή να προτιμησω καποιο αλλο στην κατηγορία του? ευχαριστω εκ των προτερων..

Με την προοπτική ότι σε λίγο θα πάρει επίσημη android 2.3 είναι μακραν το καλύτερο στην κατηγορία του. Ιδιαίτερα τώρα που έχει πέσει η τιμή του στα 200ευρώ. Δούλεψα λίγο και το galaxy 3 αλλά πραγματικά καμία σχέση!

Παμε κατι αλλο, που ειναι το speedial το ρημαδι;

Phgaine sto contacts, epele3e kapoio contact na deis ta thlefwna pou exeis balei! Se opoio noumero 8eleis krata to pathmeno kai 8a sou bgalei ena menu, ekei sto telos exei to set speed dial! :)

• Administrators
Phgaine sto contacts, epele3e kapoio contact na deis ta thlefwna pou exeis balei! Se opoio noumero 8eleis krata to pathmeno kai 8a sou bgalei ena menu, ekei sto telos exei to set speed dial! :)

Ενημερωτικά... τα greeklish απαγορεύονται στο forum και post γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Modpic.gif

Με την προοπτική ότι σε λίγο θα πάρει επίσημη android 2.3 είναι μακραν το καλύτερο στην κατηγορία του. Ιδιαίτερα τώρα που έχει πέσει η τιμή του στα 200ευρώ. Δούλεψα λίγο και το galaxy 3 αλλά πραγματικά καμία σχέση!

+1 το ιδιο λεω και εγω καλητερο απο το galaxy

δεν εχω βρει τιποτα ουτε στο manual ουτε στο νετ. τι να σου πω....αν ξερει καποιος αλλος ας πει.

ανοιγουμε επαφες παταμε αριστερο κουμπακι μενου επιλεγουμε περισσοτερα κ μετα ταχειες κλησεις.το θεμα για μενα ειναι μετα απο απενεργοποιηση τηλ. οτι πρεπει να ορισεις ξανα τις ταχειες κλησεις.

:ninja:

εκανα κ εγω αναβ. σε 10h κ στα μυνηματα εχασα το ελληνικο πληκτρολογιο, εκανα ρεσετ πατοντας σπιτακι-κατω ενταση-κουμπι on of και επανηλθε το πληκτρολογιο με την καινουργια εκδοση απειραχτη. δοκιμασε το ιδιο κ εσυ .

Ευχαριστώ πολύ. Όντως πέτυχε

Από το επίσημο service της lg, μου είπαν μετά από 3 μέρες ότι πρέπει να το πάω στο service στον πύργο αθηνών και θα δούμε!!!!

Πολύ ευγενικοί αλλά χάλια εξυπηρέτηση!!!!!!!!!

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

Γεια σας παιδιά. Απόκτησα κι εγώ πριν καμιά βδομάδα το συγκεκριμένο κινητό και ερχόμενος από Symbian, είμαι ενθουσιασμένος με τα Android. Το πήρα μεταχειρισμένο και ήρθε με το mik kernel, προβλήματα με την micro sd δεν είδα αν και έχει μέσα μια 4 GB (δεν την έβγαλα να δω μάρκα).

Κανένα headphones της προκοπής έχει να προτείνει κανείς; Κατά προτίμηση handsfree (δηλαδή με μικρόφωνο για κλήσεις) και κουμπία τουλάχιστον για απάντηση κλήσης και volume. Αν είχε κι άλλα κουμπιά για play/pause, next/previous track κλπ ακόμα καλύτερα.

δυστηχως δεν ειπαρχει τετοιο ακουστικο,το εχω ψαξει.αν εσυ βρεις κατι ενημερωσε μας

ανοιγουμε επαφες παταμε αριστερο κουμπακι μενου επιλεγουμε περισσοτερα κ μετα ταχειες κλησεις.το θεμα για μενα ειναι μετα απο απενεργοποιηση τηλ. οτι πρεπει να ορισεις ξανα τις ταχειες κλησεις.

ωραιος ο σταυρος...στην stock v10b όντως εκεί ήταν...σε custom(LOL 1.4) που έβαλα τώρα δεν υπάρχει(περίεργο) οπότε το πήγα με shortcut

Ευχαριστώ πολύ. Όντως πέτυχε

Από το επίσημο service της lg, μου είπαν μετά από 3 μέρες ότι πρέπει να το πάω στο service στον πύργο αθηνών και θα δούμε!!!!

Πολύ ευγενικοί αλλά χάλια εξυπηρέτηση!!!!!!!!!

επισης προσεξα οτι στην οθονη με τις εφαρμογες πριν πατουσα το εικονιδιο της εφαρμογης 2φορες για να ανοιξει κ πολες φορες κ τριτη,ενω τωρα ανοιγει αμεσα

δυστηχως δεν ειπαρχει τετοιο ακουστικο,το εχω ψαξει.αν εσυ βρεις κατι ενημερωσε μας

Μόνο αυτό έχω βρεί

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Handsfree-LG-SGEY0005576-Black-Blister.aspx

Όσοι ασχολούνται με custom ROMs ας δοκιμάσουν την νέα LOL 1.4.2 .

Την έχω από χθες το βράδυ και μου φαίνεται καλύτερη και ταχύτερη από την vooid echo

Το πηρα και εγω σημερα, πρωτες εντυπωσεις αψογες, τρομερη ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα του (ο βασικος λογος που το πηρα κιολας)

δεν υπαρχει αυτο

συγνωμη αλλα δε το βρισκω :wacko:

λοιπον επαφες, μενου και εχω τις επιλογες: ευρεση, νεα επαφη, πολλαπλη επιλογη, επιλογες εμφανισης, λογαριασμοι και περισσοτερα.

στο περισσοτερα οταν παταω μου εμφανιζει εισαγωγη/εξαγωγη και το προφιλ μου :wacko:

για βοηθηστε ρε παιδες :!:

επισης προσεξα οτι στην οθονη με τις εφαρμογες πριν πατουσα το εικονιδιο της εφαρμογης 2φορες για να ανοιξει κ πολες φορες κ τριτη,ενω τωρα ανοιγει αμεσα

ναι κατι θα εκαναν με το sensitivity. το ειχε αναφερει και το gsmarena οτι απο τη μανα του δεν ηταν τοσο ευαισθητο στο πατημα οσο αλλα κινητα και ηθελε να το πιεσεις περισσοτερο το δαχτυλο.

Edited by Voltron

Έχει κανένας άλλος με την νέα vers πρόβλημα με το GPS γιατί σε εμενα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει σωστά ή έτσι όπως με είχε συνηθίσει (πρώτα κλείδωνε σε μερικά δευτερόλεπτα και στο IGO και στο Aura sygic και τώρα θέλει πάνω από 10 λεπτά και αν κλειδώσει)

Έχει κανένας άλλος με την νέα vers πρόβλημα με το GPS γιατί σε εμενα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει σωστά ή έτσι όπως με είχε συνηθίσει (πρώτα κλείδωνε σε μερικά δευτερόλεπτα και στο IGO και στο Aura sygic και τώρα θέλει πάνω από 10 λεπτά και αν κλειδώσει)

Hard reset... :worry:

οταν λες νεα version εννοεις τη v10h?

αν ναι, εγω προσωπικα δεν ειχα καποιο θεμα προχθες που χρησιμοποιησα το ndrive για να με παει καπου

σημερα θα δοκιμασω παλι παντως με το ndrive 11 που περασα πριν απο λιγο

παντως σε μενα η νεα εκδοση δουλευει περιφημα, σταματησαν απο οτι φαινεται τα sd unmount , βελτιωθηκε καπως η αποκριση, γενικα παει πιο γρηγορα (και βεβαια μου αδειασε χωρος αφου περιλαμβανονται στη νεα εκδοση τα διαφορα updates που ειχα κανει)

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

οταν λες νεα version εννοεις τη v10h?

αν ναι, εγω προσωπικα δεν ειχα καποιο θεμα προχθες που χρησιμοποιησα το ndrive για να με παει καπου

σημερα θα δοκιμασω παλι παντως με το ndrive 11 που περασα πριν απο λιγο

παντως σε μενα η νεα εκδοση δουλευει περιφημα, σταματησαν απο οτι φαινεται τα sd unmount , βελτιωθηκε καπως η αποκριση, γενικα παει πιο γρηγορα (και βεβαια μου αδειασε χωρος αφου περιλαμβανονται στη νεα εκδοση τα διαφορα updates που ειχα κανει)

Ναι την 10h εννοώ, εγώ πάλι μετά από το συγκεκριμένο update μονο προβλήματα μου παρουσιάζει, αργή να ανοίξει το τηλέφωνο (κάνει 3 λεπτά περίπου) κολλάει πολλές φορες (λες και είναι overload ο επεξεργαστής) και τώρα αυτό με το gps ... άντε να δω τι άλλο θα μου βγάλει :s

Επειδή πρόκειται να αλλάξω συσκευή σύντομα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας, εσείς που το αγοράσατε και το δοκιμάσατε:

γιατί να προτιμήσω το optimus 500 από samsung 551?

Επειδή πρόκειται να αλλάξω συσκευή σύντομα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας, εσείς που το αγοράσατε και το δοκιμάσατε:

γιατί να προτιμήσω το optimus 500 από samsung 551?

μαυρο χάλι η οθόνη του samsung...θα χεις προβλημα συμβατοτητας με εφαρμογες....

Φίλε Λάμπρο απλά ΔΕΝ συγκρίνονται . Το LG είναι το καλύτερο κινητό στην κατηγορία του με μία οθονάρα για 3.2 κατά την γνώμη μου. Το samsung σχεδιαστηκά δεν βλέπεται . Επίσης μπορεί να έχουν android Και τα 2 αλλά τα μενού του είναι πολύ πολύ διαφορετικά !!!!

Το optimus με 190 ευρω περίπου , τα κάνει όλα . Η επιλογή δική σου .

Ρε παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να αλλάζει το μενού των ειδοποιήσεων ;

Το μανίσιο δεν μου πολυαρέσει με τα περίεργα χρωματάκια του . Και γενικά δεν είμαι φαν του άσπρου. Λογικά δεν θα γίνεται να την βγάλουμε έ ;

Μια απο τα ιδια και σε μενα, κανει πολυ ωρα να κλειδωσει και αν... Δοκιμασμενο με ndrive kai sygic aura. Ενω πριν κλειδωνε σε δευτερολεπτα..

Edited by almanak