Jump to content

lionheart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lionheart

  1. lionheart

    iPhone 4

    http://www.any-data-recovery.com/product/iphone-data-recovery.html Το παραπάνω δοκίμασα με επιτυχία πριν αρκετό καιρό! Μπορείς να δοκιμάσεις το trial και αν δεις ότι σε καλύπτει, αγόρασε το!
  2. Παιδιά καλημέρα! Έχω το παραπάνω tablet και μετά από επιστροφή στην εταιρεία για λόγους πολλών κολλημάτων, μου επιστράφει αναβαθμισμένο στην έκδοση 4.2.2. Το θέμα όμως είναι ότι αν κλείσω το tablet και βάλω τον φορτιστή (όχι usb) το tablet ανοίγει! Το ίδιο συμβαίνει και αν βάλω πρώτα τον φορτιστή και μετά μετά το κλείσω! Τι μπορώ να κάνω; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Παιδιά καλησπέρα! Είχα ρωτήσει και πριν και από ότι είδα και άλλο μέλος ρώτησε αλλά απάντηση δεν πήρε ούτε εγώ! Υπάρχει κάποια custom rom stable που να αξίζει? Ευχαριστώ πολύ! :)
  4. Ναι με CWM και άνοιξε χωρίς κάποιο πρόβλημα!
  5. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Τον παραπάνω οδηγό χρησιμοποιήσα εγώ και όλα οκ! Το έχω τώρα πάνω από εβδομάδα! Xposed παίζει με kitkat? Δεν έχω βάλει ποτέ xposed!
  6. Κανείς βρε παιδιά? Δεν έχει βρει κανείς κάποια καλή rom? :)
  7. Παιδιά καλησπέρα! Ποια custom Rom προτείνετε για το mini? Τα θέλουμε όλα αν γίνεται.......μπαταρία, kit kat, σταθερότητα! :) Γενικά ποιά rom είναι από τις καλύτερες που έχετε δοκιμάσει! Ευχαριστώ πολύ!
  8. Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :)
  9. Παιδιά καλησπέρα! Αν κάνω un-root θα χαθεί και το Unlock bootloader ή πρέπει να κάνω restore πρώτα τα EFS από το freegee και μετά unroot? Επίσης πως μπορώ να βγάλω ρε το Google Search απο το UI ?? Ευχαριστώ πολύ! :)
  10. Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :)
×
×
  • Create New...