Jump to content

almanak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by almanak

  1. Πατήστε 10 φορές επάνω στο σήμα της miui 10 και θα εμφανιστούν όλες οι επιλογές στο μενού.
  2. Εγώ έχω μια της mofi και δουλεύει κανονικά με το παράθυρο, όταν με καλούν βγαίνει στο πάνω μισό τα πλήκτρα να απαντήσεις η να απορρίψεις την κλήση.
  3. Με την νέα έκδοση διορθώθηκε το πρόβλημα με το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας, επίσης προστέθηκε μια σελίδα με συντομεύσεις αν κάνεις αριστερά swipe από την κεντρική οθόνη. Κάποιες αλλαγές στο μενού ρυθμίσεων, το σχετικά με το τηλέφωνο βγαίνει πλέον πρώτο πρώτο, όταν κατεβάζεις την μπάρα κάτω έχει μια γραμμή που λέει πόσα μβ καταναλώσεις σήμερα και πόσα αυτό τον μήνα. Οταν υπάρχει κίνηση δεδομένων βγαίνουν βελάκια δίπλα από το σήμα του wi-fi η των δεδομένων. Νομίζω πως είναι και ένα τσακ πιο γρήγορο το κινητο, δεν είμαι σίγουρος για αυτό μπορεί να είναι και placebo..
  4. Ίσως έρθει σταδιακά.. μόλις την πέρασα θα δω και θα σας πω εντυπώσεις.. http://i64.tinypic.com/34zfz2p.png
  5. Όχι βρε παιδιά, εμένα είναι το global με σναπ.
  6. Και σε μένα ήρθε η νέα έκδοση, δίπλα είχε την σημείωση νυχτερινή έκδοση. Δεν πρόλαβα να την κάνω ακόμη λόγω χαμηλής μπαταρίας..
  7. almanak

    Cubot Dinosaur

    Τριτη φορα στην infoquest το δικο μου, τις προηγουμενες δυο εγινε αντικατασταση συσκευης, τωρα εγινε αντικατασταση οθονης και ηχειου. Να δουμε τωρα ποσο θα αντεξει..
  8. almanak

    Cubot Dinosaur

    Εμενα και η τριτη συσκευη αρχισε και κανει τα ιδια νουμερα, δυο φορες αντικατασταση για το ιδιο θεμα της οθονης και παλι τα ιδια. Απαραδεκτο τελειως.
  9. almanak

    Cubot Dinosaur

    Δευτερη αντικατασταση για το δικο μου.. για να δουμε θα αντεξει η θα τριτωσει το κακο; Σε εσας δεν εβγαλε κανενα προβλημα; Τοσο γκαντεμης ειμαι 2 συσκευες σε δυο μηνες τα ιδια πραγματα; Ξεκιναγαν με το ηχειο και σιγα σιγα αρχιζε να μην πιανει το touch σε μια γραμμη ειτε στη μεση ειτε στο πανω μερος της οθονης..
  10. almanak

    Cubot Dinosaur

    Δευτερη φορα το δικο μου βγαζει τα ιδια ακριβως προβληματα και φευγει παλι για infoquest.. Σταματησε το ηχειο να παιζει και το touch δεν πιανει σε μια γραμμη στη μεση της οθονης περιπου. Ειχε γινει αντικατασταση συσκευης πριν απο ενα 2μηνο περιπου με την προηγουμενη να εχει τα ιδια ακριβως προβληματα.
  11. almanak

    Cubot Dinosaur

    Υποψην οτι η infoquest καλυπτει συσκευες που αγοραστηκαν απο καταστηματα που τροφοδοτει η ιδια. Αν η αγορα εγινε απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα δεν καλυπτει η infoquest την εγγυηση.
  12. almanak

    Cubot Dinosaur

    Ίδιο ακριβως θεμα ειχα κι εγω, δεν επιανε το touch σε μια γραμμη λιγο πανω απο την μεση, το εστειλα στην infoquest λογω εγγυησης και σε 3 μερες μου στειλαν καινουρια συσκευη στο κουτι της! Περα απο το προβλημα με το touch εμενα ειχε και ενα θεμα με το ηχειο, ετριζε.
  13. almanak

    www.cubot.gr

    Απο εδω Ελλάδα το πήρα, απο το save it.
×
×
  • Create New...