Jump to content

Andreas_thess

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About Andreas_thess

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Andreas_thess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Redmi note 3 pro :) Kαι εγώ αλλά το έχουν preorder και θα είναι σίγουρα πιο ακριβό σύμφωνα με τα περισσότερα site...
  2. Oκ κατάλαβα thanks! :) Moυ την σπαει το pre order! και θα το ήθελα σε μαύρο χρώμα αλλά έχει in stock μόνο το άσπρο και κάτι μου λέει οτι το μαύρο θα είναι ακόμα πιο ακριβό.. Y.Γ: Το Z3+(plus) στα 300 ευρώ πως σας φαίνεται? Θα μου το προτείνατε? http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-sony-xperia-z3-plus
  3. Δυστυχώς.. :mad: Αδερφέ κάνεις λάθος.. Το Redmi note 3 Pro κάνει γύρω στα 220.. To Μί Νοte Pro που είναι καλύτερο απο το Redmi κάνει 290 ευρώ.. Κάπου μπερδεύεσαι..
  4. Το γνωρίζω, αναφέρθηκε στην συνέχεια.. :P Στην σύγκριση μπαίνει και το Xiaomi Mi5 αν και είναι ακόμα σε presell, μόνο το λευκό είναι σε stock τα 32 gb και αυτό πάλι σε λίγα μαγαζιά.. Kαι είναι το πιο ακριβό.. αξίζει αλλά είναι νωρίς να το πάρω.. θα γούσταρα πιο πολύ το μαύρο κιόλας και επίσης να έπεφτε η τιμή του.. αλλά θα πρέπει να περιμένω και δεν ξέρω πόσο και άμα θέλω..
  5. Χαίρομαι με αυτά που ακούω για το Mi Note Pro από σένα :) Συμφωνώ στις συγκρίσεις για την κάμερα με αυτά που έχω διαβάσει και δει στο internet. Όσο για το Pro 5, ούτε σε μένα αρέσει το Flyme όπως το βλέπω.. και έχει μικρό community δυστυχώς.. Άλλα είναι καλό στον ήχο που για μένα μετράει μιας και ακούω πολύ μουσική.. Και ναι συμφωνώ είναι σχετικά ακριβό ακόμα.. Γι' αυτό δεν έχω καταλήξει σε αυτό.. Δυστυχώς όπως λες και εσύ δεν μπορείς να εκφράσεις γνώμη για το OP2, θα με βοηθούσε πολύ.. Γνωρίζω για την αυτονομία του RN3 Pro, έχει την καλύτερη απ' όλα τα παραπάνω.. αλλά θα με βοηθούσες άμα μου έδειχνες screenshots από το Mi Note Pro.. αλλά δεν το έχεις.. :P
  6. Δεν το έχεις πλέον δλδ? Άμα επιτρέπεις για ποιο λόγο? Υπήρχε κάτι που δεν σου άρεσε στο κινητό? Μετάνιωσες που πήρες αυτό και όχι κάποιο άλλο? Σε σύγκριση με RN3 Pro, OP2, G4 και Meizu Pro 5 έχεις να πεις κάτι? Όσο για την αυτονομία αυξανόταν με κάποιες ρυθμίσεις, προγράμματα ή OS updates?
  7. Oκ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση :) Έχω διαβάσει ότι έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.. Είμαι σε What's up, με ενδιαφέρει το ιντερνετ στο κινητό αλλά δεν με πειράζει.. :) Χαίρομαι που το ακούω αυτό με την υπερθέρμανση.. Τι εννοείς πέρι αυτονομίας? Έχεις αυτό το κινητό?
  8. Παιδιά έπεσε στα μάτια μου και αυτό.. http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-note-pro Xiaomi Mi Note Pro.. Πιστεύω έχει όλα όσα ζητάω.. Και Hi-fi audio, και premium κατασκευή από Gorilla Glass 3 μπρος και πίσω, και καλό CPU,GPU, και ωραία οθόνη και μεγάλο community, support, updates και ωραίο UI.. Kαι τιμή κάτω από 300 ευρώ http://bit.ly/1Rkr3gy :) Τι λέτε? :D
  9. Έχεις δίκιο.. :P Χμμ δυστυχώς ξεφεύγει σε τιμή... Χμμ την είδα την θήκη που λες.. ωραία φαίνεται.. ίσως να έχεις δικιο οτι με αυτά τα 2 θα αλλάξει η όλη αίσθηση οπότε το build quality πάψει να είναι αρνητικό..
  10. Συμφωνώ οτι σου βγάζει πιο premium αίσθηση σε σχέση με το G4 και OP2 και έχει ωραίο design αλλά δυστυχώς έχει πολύ μικρό community και custom roms ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα 3 κινητά.. και δεν είναι πολύ παραμετροποιήσιμο το Flyme OS.. και εγώ θέλω να ασχολούμαι με το κινητό και γενικά να πειραματίζομαι μιας και βαριέμαι εύκολα.. και μην ξεχνάμε οτι θέλω το κινητό που θα πάρω να μείνει καιρό στα χέρια μου.. :)
  11. Nαι δεν λέω είναι σημαντικός τομέας το service.. To 925 που έχω τώρα χρειάστηκε να το πάω service μια φορά.. Nαι γνωρίζω οτι δεν φαίνονται ιδιαίτερα οι όποιες διαφορές και τις περισσότερες φορές είναι θέμα υλοποίησης και λογισμικού.. Αλλά έχω απαιτήσεις από ένα κινητό σε αυτόν τον τομέα μιας και πρόκειται να το κρατήσω καιρό.. Το 925 το είχα πάρει όχι επειδή δεν είχα απαιτήσεις αλλά περισσότερο λόγω της κάμερας του, το οτι ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και γενικά επειδή βιαζόμουν να πάρω κινητό και δεν είχα χρόνο ούτε να πολύ σκεφτώ ούτε να αγοράσω κάτι από Κίνα μεριά. To έχω δει το V10. Δεν τρελάθηκα και επειδή θέλω αρχές Απριλίου να έχω νέο κινητό στα χέρια μου και τα 470 ευρώ που κάνει τώρα μου είναι πάρα πολλά, το απορρίπτω.. και δεν νομίζω οτι σε μισό μήνα θα έχει πέσει 100 ευρώ κάτω.. Όσο για τα buttons έχεις δίκιο μάλλον.. Όλα θέμα συνήθειας είναι.. :) Ακριβώς, ο μόνος ενδοιασμός μου για το Pro 5 είναι αυτός.. Btw ενδιαφέρομαι για τα 3gb Ram, το έχω βρει στα 350 ευρώ.. Τώρα άμα το απορρίψω και θα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε G4 και OP2, δύσκολο το δίλημμα.. και τα δύο μου φαίνονται ίσα και όποιο και να επιλέξω δεν θα χάσω κάτι.. Με το G4 κερδίζω σε θέμα οθόνης και κάμερας για λίγο, με το OP2 κερδίζω σε θέμα cpu,gpu,ram και υλικών κατασκευής για λίγο.. Σε θέμα σερβις έρχεται το G4, σε θέμα community το OP2 και σε θέμα UI,ΟS και updates μάλλον είναι ίσα με το UI της LG να μου αρέσει πιο πολύ.. NFC,IR και fingerprint δεν με εντυπωσιάζουν.. Πιο πολύ με εντυπωσιάζουν καινοτομίες και χρηστικότητα σε θέμα λογισμικού... Όσο για την κάμερα ναι το LG G4 μπροστά με τα άλλα δυο να ακολουθούν.. Όσο για το Xiaomi συμφωνώ με οτι είπες... :)
  12. Όχι.. βασικά να σου πω τους ενδοιασμούς μου.. Το Meizu Pro 5 μου αρέσει πολύ, έχει Hi-fi audio που είναι μεγάλο συν για μένα μιας και λατρεύω την μουσική, πολύ καλό επεξεργαστή,gpu και Ram που ζητάω. Στο μόνο που κολλάω είναι το τι υποστήριξη θα έχει από διάφορα communities,custom roms κτλ, updates και γενικά για το Flyme OS. Δεν μου γεμίζει το μάτι και σε σχέση με το Oxygen OS και MUUI το community του δεν πιάνει μία μπροστά τους. Πολύ πιο μεγάλα τα 2 τελευταία και με περισσότερο κόσμο να βοηθάει, feedback κτλ κτλ... To LG G4 έχει ωραία οθόνη, φανταστική κάμερα και μου άρεσε το UI της LG.. Κολλάω στο οτι είναι το χειρότερο σε θέμα cpu, gpu, ίσως build quality και μουσικής, έλλειψη capacitive buttons, ύπαρξη buttons στο πίσω μέρος( δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει) καθώς και τι υποστήριξη θα έχει από την LG καθώς δεν υπάρχουν τα διάφορα communities μιας και έχει το Stock Android και όχι κάποια πιο open source και dev ROM όπως τα υπόλοιπα 3 κινητά.. Το OnePlus 2.. Όλα καλά.. Καλύτερο σε θέμα μουσικής, cpu, gpu, ram από το LG G4.. Χειρότερο σε θέμα μουσικής απο το Meizu.. Επίσης χειρότερο σε θέμα οθόνης και κάμερας και από τα δύο.. Επίσης δεν μου πολύ άρεσε η Oxygen OS αλλά έχει μεγάλο community και υποστήριξη καθώς και αρκετές custom Roms όπως η CM13.. To Xiaomi RN3 Pro λόγω τιμής, οθόνης, κάμερας και cpu, gpu αλλάζει κατηγόρια. Είναι η φθηνή λύση που τα έχει, ειδικά σε θέμα ROM αλλά δεν ξέρω άμα αξίζει να δώσω 100 ευρώ λιγότερα και να χάσω την καλύτερη οθόνη, κάμερα και cpu,gpu.. Άμα είναι να δώσω κάτω από 250 ευρώ τότε θα πάρω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. Το Mi Note είναι κατώτερο σε θέμα cpu, gpu και το Mx5 φοράει τον Mediatek που δεν θέλω..
  13. Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Πήγα είδα από κοντά το LG G4 και με το πλαστικό και με το δέρμα. Μπορώ να πω οτι δεν τρελάθηκα πολύ.. εντάξει ωραία οθόνη( όχι τίποτα ουάου όμως) και φανταστική κάμερα, αλλά μου φάνηκε πολύ ελαφρύ, δεν με πολύ άρεσε η καμπύλη που έχει και επίσης τα buttons οn screen.. Είδα και κάτι Meizu, δυστυχώς όχι το Pro 5.. Μου άρεσε το λογισμικό τους, δεν είναι κακό.. Επίσης είχαν καλή ποιότητα κατασκευής. Στιβαρά σε σχέση με το LG G4..
  14. Δυστυχώς ο επεξεργαστής τους δεν λέει.. Σε ευχαριστώ πάντως που με ενημέρωσες ;) Αα λέω και εγώ! :P οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ! :) Μπα το Meizu Pro 5 είναι το καλύτερο σε σχέση με το Mx4 Pro και το Mx5.. :)
×
×
  • Create New...