Jump to content

WassUp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About WassUp

  • Ημ. Γέννησης 07/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

WassUp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 'Εχει κανείς το firmware BOKE1 (Android 2.3.3); Ανοίγει και σε άλλους το Vlingo (Voice talk) με μονό click του Home button μια κάθε τόσο ή έχει πρόβλημα το κουμπί μου; Κανονικά ανοίγει με διπλό κλικ.
  2. Πήρα κι εγώ το Galaxy S2 κι έχω μερικά ερωτήματα. Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να κάνω root και install το CWM με σκοπό στο μέλλον να βάλω το CM9; Αν κάνω root με CF-Root θα μπόρω να βάλω το CM9 (ή άλλο rom) αφού το CWM έρχεται μαζί με τον kernel; Επίσης θα ήθελα κάτι ανατρέψιμο για σκοπούς εγγύησης, δηλαδή πως μπορώ να unroot και να γυρίσω πίσω στο stock Samsung recovery όταν χρειαστεί; Λέω να κάνω root με το S2 και να βάλω το CWM μέσω Rom Manager αλλά είναι ανατρέψιμα; Ευχαριστώ!
  3. Πως μπορώ να αναβαθμίσω στην επίσημη 2.3.3 από rooted 2.2 με custom kernel; Mόνο μέσω KDZ;
  4. Από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13654302#post13654302 : http://www.facebook.com/LGItalia The official LG Italy FB page just posted the following: Ready to upgrade to Gingerbread? The new version of Android for mobile will be available from July for the holders of Optimus One. Some of the latest outing with upgraded graphics and features. Among with the video of LG 01 with Gingerbread: http://www.youtube.com/watch?v=Y17Gi...&feature=email
  5. Υπάρχει κάποιο app που να κάνει αυτόματο προγραμματισμένο backup (ανα βδομάδα π.χ.) επαφών, μηνημάτων κλπ σε sites στυλ Dropbox; Κάτι free αν υπάρχει, το δωρεάν Titanium backup δεν κάνει σε Dropbox. Επίσης, κανένα one-click rooting app για το κινητό μας υπάρχει στο market; Edit: 2.2 mik-kernel έχω. Ευχαριστώ!
  6. Μια απορία που την έχω καιρό: Το κινητό το πηρα μεταχειρισμένο και ήρθε με 2.2 και mik kernel απο xda. Αν κάνω update με αυτό το kernel στο επίσημο 2.2.2 ή 2.3.χ όταν βγει θα brickάρει; Με λίγα λόγια, πρέπει να βάλω το εργοστασιακό kernel πριν κάποιο επίσημο update;
  7. Ευχαριστώ για τη πρόταση. Τίποτα σε ενσύρματο βρίσκουμε; Αυτό κοστίζει σχεδόν τα μισά όσα πήρα το P500 :p
  8. Γεια σας παιδιά. Απόκτησα κι εγώ πριν καμιά βδομάδα το συγκεκριμένο κινητό και ερχόμενος από Symbian, είμαι ενθουσιασμένος με τα Android. Το πήρα μεταχειρισμένο και ήρθε με το mik kernel, προβλήματα με την micro sd δεν είδα αν και έχει μέσα μια 4 GB (δεν την έβγαλα να δω μάρκα). Κανένα headphones της προκοπής έχει να προτείνει κανείς; Κατά προτίμηση handsfree (δηλαδή με μικρόφωνο για κλήσεις) και κουμπία τουλάχιστον για απάντηση κλήσης και volume. Αν είχε κι άλλα κουμπιά για play/pause, next/previous track κλπ ακόμα καλύτερα.
  9. Παρατήρησε κανείς τριγμούς από την οθόνη; Πάνω στην οθόνη αφής, κάτω δεξιά, εκεί που συναντά το πλαστικό στο πλάι της οθόνης.
  10. To επίσημο installation σου κάνει paste αυτόματα όλα τα απαιτούμενα αρχεία στην κάρτα μνήμης μέσω ενός setup wizard. Δεν δημιούργησε /Voice στην κάρτα ούτε υπάρχει κάτι μέσα στο επίσημο GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe. Δηλαδή έπρεπε το setup να έρθει με διάφορες γλώσσες μέσα στο /Voice; Edit: Βρήκα ένα πακέτο με όλες τις γλώσσες, δημιούργησα το /Voice και έβαλα μέσα τις γλώσσες που με ενδιαφέρουν. Τα settings βλέπουν τις γλώσσες, δοκιμή πλοήγησης όταν ξαναοδηγήσω.
  11. Το installation του Garmin που κατέβασα από το επίσημο site δεν δημιουργεί καν το /Voice.
  12. Το πρόβλημα τελικά ήταν που δεν ενώθηκε με δορυφόρους την πρώτη φορά γι' αυτό δεν έβλεπε τον χάρτη. Τώρα όλα μια χαρά. Μια άλλη απορία όμως: Τα αρχεία των φωνητικών οδηγιών της πλοήγησης είναι μέσα στο αρχείο του χάρτη ή είναι generic για κάθε γλώσσα; Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω την Ελληνική ή Αγγλική φωνή ξεχωριστά και να την βάλω στην κάρτα μνήμης;
  13. Κατέβασα το Garmin Mobile XT 5.0030 (το ξέρω ότι υπάρχει πλέον το 50) από το επίσημο site και ακολούθως το "αγόρασα" επιτυχώς. Κατέβασα τον κυπριακό χάρτη με filename "gmapprom.img," δημιούργησα το ανάλογο UNL, και τα τοποθέτησα στο φάκελο του Garmin (H:\Garmin). Το πρόγραμμα λέει ότι δεν υπάρχει χάρτης ("no map"). Τι μπορεί να φταίει; Ο χάρτης ή το πρόγραμμα; Μήπως φταίει που δεν ενώθηκε ακόμη με δορυφόρους; Help a Garmin noob out pls :D
  14. Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε στα Μηνύματα να αποθηκεύει στα Απεσταλμένα περισσότερα από 20; Π.χ. απεριόριστα; Έψαξα λίγο στα settings και δεν βρήκα κάτι.
×
×
  • Create New...