Jump to content

Jcage

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jcage

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Jcage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Travel adapter model : STA-U12ED Input: 100-240v ~ 50/60Hx 0.2A Output: 5.1V 0.7A
  2. Όταν είσαι στις επαφές πατάς το κουμπί κάτω αριστερά και μετα πηγαίνεις "Επιλογές προβολής" Μπορείς να αλλάξεις την σειρά ανάλογα με τις προτιμήσεις σου δλδ την ώρα που βρίσκεσαι στο μενού πατάς πάλι το κουμπί κάτω αριστερά και πατάς μετακίνηση στοιχείου, μετά κρατώντας πατημένο το στοιχειο που θες το μετακινείς όπου σε βολεύει. Πας στα μηνύματα πατάς το κάτω αριστερά κουμπί και μετά ρυθμίσεις και θα το δεις εκεί Δεν ξέρω αν εχει, ψάξου στο μαρκετ για κατι ανάλογο..
  3. What's even better about the LG Optimus One, is that LG has announced that it will be coming out with an Android 2.3 Gingerbread upgrade for it, which makes it one of the few Android phones to have that distinction. The Android 2.3 upgrade should roll out in a few months Read more: http://www.brighthub.com/mobile/google-android/articles/105026.aspx#ixzz1IZMISMRR
  4. Δεν έχω βρεί κάτι απο Δευτέρα αν δεν έχει βρεθεί λύση θα πάρω τηλ. την lg Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να αναφέρει κάτι στο manual..
  5. Παιδιά παρατήρησα ότι κάθε φορα που κάνω uninstall και install την εφαρμογή του gps (δοκίμασα μονο με την Sygic) το gps κλειδώνει άμεσα, αλλα μετά από μια μέρα (max) ξανά κάνει τα ίδια.. το ξανά έκανα uninstall και install πάλι δουλεύει καλά (και μετά από μια μέρα τα ίδια) λέτε να υπάρχει software πρόβλημα? δεν μπορώ να καταλάβω :S Θα δοκιμάσω το ίδιο και με IGO όταν επιστρέψω σπίτι και θα ενημερώσω. Καλο είναι να δοκιμάσει και κανένας άλλος που έχει το ίδιο problem και να ποστάρει για να ξέρουμε που βαδίζουμε! (όχι τίποτα άλλο αλλα φεύγω εκτος Eλλάδος για δουλειά και θα λείπω 6 μήνες και δεν θέλω να έχω μαζί ένα προβληματικό κινητό) :S
  6. Βασικά εμενα ακούγεται ένα click, πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου και βγάλε τον ήχο κλειδώματος οθόνης.. και δες εάν σου κάνει αυτό τον θόρυβο πάλι..
  7. Μέσα στο σπίτι?????? :blink: σε γυάλινο σπίτι μένεις???? :p Σε εμένα δεν έκανε τιποτα το συγκεκριμένο app ουτε η vers2.
  8. Ναι την 10h εννοώ, εγώ πάλι μετά από το συγκεκριμένο update μονο προβλήματα μου παρουσιάζει, αργή να ανοίξει το τηλέφωνο (κάνει 3 λεπτά περίπου) κολλάει πολλές φορες (λες και είναι overload ο επεξεργαστής) και τώρα αυτό με το gps ... άντε να δω τι άλλο θα μου βγάλει :s
  9. Αυτό γίνετε μέσα από τις ρυθμίσεις στο απόρρητο? Αν ναι έκανα και δεν κάνει τίποτα..
  10. Έχει κανένας άλλος με την νέα vers πρόβλημα με το GPS γιατί σε εμενα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει σωστά ή έτσι όπως με είχε συνηθίσει (πρώτα κλείδωνε σε μερικά δευτερόλεπτα και στο IGO και στο Aura sygic και τώρα θέλει πάνω από 10 λεπτά και αν κλειδώσει)
  11. Εάν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά αυτό που πόσταρα θα έβλεπες ότι πλέον η εφαρμογή του Pc βλέπει ότι έχω την τελευταία version και όταν σβήσω το κινητό για να ανάψει θέλει κάνα τρίλεπτο... Reset πως κάνουμε?
  12. Παίδες, αγόρασα προχθές το συγκεκριμένο κινητό και το σύνδεσα με το pc και μου έβγαλε ότι υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού και προσπάθησα να του κάνω update αλλα στο 55% "κρασαρε" η εφαρμογή (σε windows 7 32bit) και έκλεισε το πρόγραμμα, το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι αργή παρα πολύ να άνοιξη το κινητό και παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε το update η εφαρμογή λέει ότι έχω την τελευταία version.. Γίνετε να το επαναφέρω στην προηγουμενη με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...