Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.

εχω την εξης απορια :

μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες μου απο την internal storage στη sd?

επίσης να το κανω απο εδω και περα να εγκαταστει μονο στην sd?

εχω την 2,1 με root και μετα το oclf και καμποσες εφαρμογες, εχει αρχισει και μειώνεται απειλητικά. Το ψαχνω ωρα, αλλα με μπερδεψε και κουραστηκα.

sorry αν εχει ξαναειπωθεί.

thanks

καμια ιδεα?

KISS - Keep It Simple Stupid

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσωπικό αν μπορούσα να εχω την ίδια ταχύτητα στο éclair ο μόνος λόγος για να πάω σε froyo θα ήταν το Flash support και τίποτα άλλο. να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα ποτέ να βάλω custom rom speed boosted στο éclair οπότε δεν εχω άποψη. πάντως με stock rom και oclf η απόδοση ήταν πολύ φτωχή. ίσως με voodoo να παίζει καλύτερα.

Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★

applied fixes: 3-button combo :ninja:

θελω λιγη βοηθεια σε κατι ευκολο για σας.θελω να εχω προσβαση στο ιντερνετ(εκτος απο wifi) μονο μεσω 3g και οχι με 2g.αν θυμαμαι καλα πηγαινω ρυθμισεις/δικτια κινητης τηλεφωνιας/λειτουργια δικτιου κ διαλεγω ενα απο τα gsm/wcdma.ποιο ομως;;;μηπως ειμαι πολυ λαθος;;εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι...

θελω λιγη βοηθεια σε κατι ευκολο για σας.θελω να εχω προσβαση στο ιντερνετ(εκτος απο wifi) μονο μεσω 3g και οχι με 2g.αν θυμαμαι καλα πηγαινω ρυθμισεις/δικτια κινητης τηλεφωνιας/λειτουργια δικτιου κ διαλεγω ενα απο τα gsm/wcdma.ποιο ομως;;;μηπως ειμαι πολυ λαθος;;εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι...

ένας πολύ απλός τρόπος να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το 3G σου είναι με το εξής πρόγραμμα που σου έχει ένα κουμπάκι switch ως widget. φυσικά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την συνδρομή για 3G από τον provider σου.

http://www.appbrain.com/app/apn-on-off-widget/net.maicas.android.apnoo

καλησπερα παιδια.

εχω την εξης απορια :

εχω την 2,1 με root και μετα το oclf και καμποσες εφαρμογες, εχει αρχισει και μειώνεται απειλητικά. Το ψαχνω ωρα, αλλα με μπερδεψε και κουραστηκα.

thanks

Όχι, αυτό που θέλεις δεν είναι εφικτό στην 2.1

Μόνο η 2.2 έχει υποστήριξη app2sd

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

για να απενεργοποιω το 3g εχω το apnswitch.εχω κανονικα internet μεσω 3g.αυτο που φοβαμαι ειναι οταν θα παω να μπω στο ιντερνετ και δεν εχει 3g το κινητο θα μπει μεσω 2g και θα εχω προβλημα με τους λογαριασμους μου.θελω να μπαινει μονο μεσω 3g.ευχαρισω για τον χρονο σας...

για να απενεργοποιω το 3g εχω το apnswitch.εχω κανονικα internet μεσω 3g.αυτο που φοβαμαι ειναι οταν θα παω να μπω στο ιντερνετ και δεν εχει 3g το κινητο θα μπει μεσω 2g και θα εχω προβλημα με τους λογαριασμους μου.θελω να μπαινει μονο μεσω 3g.ευχαρισω για τον χρονο σας...

το πρόγραμμα που σου είπα κλείνει όλα τα mobile networks οπότε δεν θα έχεις ανεπιθύμητες χρεώσεις. :O

It allows you quickly enable or disable your 3G/EDGE/GPRS with only ONE click and lets you know the current connection status in a straight view.
Edited by aktizol
quote from the author

καλησπερα παιδια.

εχω την εξης απορια :

thanks

Μόνο αν έχεις froyo.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Παιδια ειμαι κατοχος του iphone3gs και ψηνομαι τελευταια για το galaxy.Μερικες ερωτησεις πολυ σημαντικες

1)Ως κινητο πρωτα απο ολα δουλευει σωστα?Δηλαδη ακους καλα το συνομιλητη?Εχει καλο σημα?Ακουγεται δυνατα ο ηχος κλησης?

2)Για τη συγκεκριμενη εκδοση android που εχει υπαρχουν εφαρμογες διαθεσιμες σε μεγαλη ποσοτητα?Σπαει ωστε να μπορω να κατεβασω και εφαρμογες επι πληρωμη?

3)Η πλοηγηση στο ιντερνετ μεσω του browser ειναι εξισου καλη με το iphone?

4)Για το συγκεκριμενο υπαρχει προγραμμα blacklst οπως στο iphone?

5)Ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth γινεται κανονικα?

Τελος που νομιζετε οτι υστερει σε σχεση με το 3gs?

Ευχαριστω

Παιδια ειμαι κατοχος του iphone3gs και ψηνομαι τελευταια για το galaxy.Μερικες ερωτησεις πολυ σημαντικες

1)Ως κινητο πρωτα απο ολα δουλευει σωστα?Δηλαδη ακους καλα το συνομιλητη?Εχει καλο σημα?Ακουγεται δυνατα ο ηχος κλησης?

Σε σχέση με το 3GS δεν ξέρω σε σχέση με το 3G του ρίχνει σε ενταση ήχου κλήσης,και ποιότητα ομιλίας.Το σήμα δείχνει να είναι πιο ασταθές αλλά δεν ξέρω και πόσο μετράει αυτό μια και στο iphone η ένδειξη ήταν λάθος για 4iOS.Εμένα πάντως κλήση από Low signal δεν μου έχει ρίξει ακόμα..Επίσης είναι τρομακτικα χαμηλό το SAR του ~0.23 το χαμηλότερο της αγοράς και δεν ψήνει τόσο τον εγκέφαλο σου.

2)Για τη συγκεκριμενη εκδοση android που εχει υπαρχουν εφαρμογες διαθεσιμες σε μεγαλη ποσοτητα?Σπαει ωστε να μπορω να κατεβασω και εφαρμογες επι πληρωμη?

Υπάρχουν πολλες εφαρμογές και free πολυ περισσότερες από το iPhone.Δεν υπάρχει έλεγχος οπότε οποιαδήποτε εφαρμογή κατεβάσεις από το internet ή σου στείλει φίλος σου παίζει άνετα.Το μόνο ζήτημα που συνάντησα είναι το απίστευτα sucky facebook app και η έλλειψη σοβαρού VNC client.Ρίξε μια ματία και στο AppBrain

3)Η πλοηγηση στο ιντερνετ μεσω του browser ειναι εξισου καλη με το iphone?

Πολύ καλύτερη.Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται με το browser wars στο anroid.Toυλάχιστον 4 αξιολογοί browser και flash support...

4)Για το συγκεκριμενο υπαρχει προγραμμα blacklst οπως στο iphone?

Tι ακριβώς blacklist θες?Είμαι σίγουρος πως η Sammy έχει ένα call filter στα settings της αλλά θα βρείς σίγουρα και στο market κάτι.Στο iphone μιλάς για την πατάτα το iBlacklist από το Cydia store??

5)Ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth γινεται κανονικα?

Αρχείων εφαρμογών επαφών ότι γουστάεις.Ακόμα και internet sharing μπορείς να κάνεις μέσω bluetooth.

Τελος που νομιζετε οτι υστερει σε σχεση με το 3gs?

To μόνο που μπορείς να του καταλογίσεις ιδιαίτερα στην σύγκριση με το 3gs είναι η έλλειψη τόσων παιχνιδιών.Αν και μπορω να ομολογήσω πως σιγά σιγά βγάζουν μερικά πολύ αξιόλογα.

Last but not least πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το βασικότερο ατού του εν λόγω κινητού είναι η παραμετροποίηση του(και η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ οθόνη του).Αν θελήσεις να το πειράξεις θα γίνει αγνωριστο και σε ταχύτητα και σε φιλικότητα και ευχρηστία.Αν στο iphone κατέβαζες τα πάντα από itunes,και δεν βάζεις cydia γιατί η Apple λέει ότι κάνει κακό τότε το Galaxy δεν είναι για εσένα....

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.

1)Επειδη καποτε τη πατησα με Samsung ειχα φοβερο προβλημα με το σημα αλλα και τη ποιοτητα κλησης γι αυτο ρωταω πως τα παει το συγκεκριμενο.Ειστε ευχαριστημενοι?Δεν το λεω σε συγκριση με το 3gs.

2)Το iblacklist του iphone απο cydia ειναι και με εχει βολεψει απιστευτα.Αν υπαρχει αντιστοιχο τοτε ειμαι ευχαριστημενος.

3)Η νεα εκδοση του Android θα βγει για τη συσκευη αυτη?Γενικα υπαρχει support η σε κανα 4μηνο θα θελω να το αλλαξω?

Εχω κανει jailbreak στο iphone και γενικα μου αρεσει να το ψαχνω.Απλα δεν εχω ασχοληθει με android.Μεχρι τωρα μονο με symbian και iOS εχω ασχοληθει.

Ρωταω πιο πολυ γιατι εχω διαβασει οτι πολυ κοσμος το θεωρει απιθανη συσκευη αλλα δεν τη παιρνει γιατι δεν υπαρχει υποστηριξη στο λογισμικο.

Για το λογισμικό και να μην βγάλει η samsung θα βγάλει το XDA .Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες βελτιωμένες και πειραγμένες εκδόσεις κυκλοφορούν κάθε στιγμή.

Γενικά αν θές να πάρεις κινητό από εταιρία και θές να φοράς το εργοστασιακό λογισμικό και να παίρνεις το νέο android 2 μέρες από την ανακοίνωση του χρείάζεσαι nexus.Δες το Nexus S που θα έρθει στις γιορτές...Όλα τα άλλα Sammy + HTC +LG θα κάνουν από 3 και πάνω μήνες για να το αναβαθμήσουν επίσημα πάντα...

Τώρα κυκλοφορεί η 2.2 σε λίγες μέρες και ελλάδα ενω αναμένουμε ανακοίωση της 2.3 από την google μες τον Δεκεμβρη.Αν η Samsugn πέι ότι θα βγάλει 2.3 λογικα θα την έχουμε μέσα στην άνοιξη.Με τα custom roms πιο πρίν..

Η Google δεν είναι apple και δεν περιμένει τις εταιρίες να αναβαθμήσουν.Βγάζει νέο Upgrade ανα έξι μήνες γιαυτό και το android έχει γίνει αγνωριστο σε ένα σχεδόν χρόνο...

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.

1)Επειδη καποτε τη πατησα με Samsung ειχα φοβερο προβλημα με το σημα αλλα και τη ποιοτητα κλησης γι αυτο ρωταω πως τα παει το συγκεκριμενο.Ειστε ευχαριστημενοι?Δεν το λεω σε συγκριση με το 3gs.

2)Το iblacklist του iphone απο cydia ειναι και με εχει βολεψει απιστευτα.Αν υπαρχει αντιστοιχο τοτε ειμαι ευχαριστημενος.

3)Η νεα εκδοση του Android θα βγει για τη συσκευη αυτη?Γενικα υπαρχει support η σε κανα 4μηνο θα θελω να το αλλαξω?

Εχω κανει jailbreak στο iphone και γενικα μου αρεσει να το ψαχνω.Απλα δεν εχω ασχοληθει με android.Μεχρι τωρα μονο με symbian και iOS εχω ασχοληθει.

Ρωταω πιο πολυ γιατι εχω διαβασει οτι πολυ κοσμος το θεωρει απιθανη συσκευη αλλα δεν τη παιρνει γιατι δεν υπαρχει υποστηριξη στο λογισμικο.

Χρησιμοποιω το android 2.2 και ειναι super. Απειρα νεα features και πολυ γρηγορη. Μου κανει μερικες φορες λιγο lag ΜΟΝΟ στα animations αλλα νομιζω οτι εμφανιζεται αν εχει φορτωσει με πολλα applications και εχει μεινει λιγη μνημη. Δεν ειχα ποτε προβλημα με σημα ή κλησεις. Ιδιαιτερα μετα την αναβαθμιση ολο το κινητο συμπεριφερεται καλυτερα, ακομα και οι κλησεις γινονται γρηγοροτερα. Για blacklist app δεν ξερω, δεν χρησιμοποιω.

Για εμενα η κορυφαια επιλογη μεχρι τωρα. Αν του βαλεις και το lagfix το τηλεφωνο γινεται ferrari.

btw οσοι εχουν δει τις photo δεν το πιστευουν οτι ειναι απο κινητο. Τις βλεπω σε 40'' tv και δεν φαινεται καθολου pixeliasma. Το ιδιο και στα videos.

θελω να παρω μπακαπ τα δεδομενα του swype αλλα η προσβαση στο φακελο data δεν ειναι εφικτη αν και ειμαι ηδη ροοτ. δοκιμασα και με τον astro file manager αλλα και μεσω swiftp. κανω κατι λαθος?

Eίναι το WCDMA.

θελω να παρω μπακαπ τα δεδομενα του swype αλλα η προσβαση στο φακελο data δεν ειναι εφικτη αν και ειμαι ηδη ροοτ. δοκιμασα και με τον astro file manager αλλα και μεσω swiftp. κανω κατι λαθος?

Ναι, χρησιμοποίησε τον Root Explorer. To astro δε βλέπει τα αρχεία του συστήματος.

Πάντως, σχετικά με το 3 button, σήμερα διάβαζα μία άλλη πιο "hardware" λύση στο XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551

Γνωρίζει κανένας τίποτα περισσότερο γι αυτόν τον τρόπο; Είναι ουσιαστικά μία απλή κατασκευή που συνδέεται στην usb θύρα (του κινητόυ) και το κινητό μπαίνει σε download mode.

Nαι το είχα αναφέρει πριν μερικές σελίδες. Αν έχεις μεράκι στα ηλεκτρονικά, καλό χέρι και ένα κολλητηράκι, φτιάξε ένα μόνος σου. Τι παραπάνω να γνωρίζουμε; Απλά σε λίγο καιρό θα πουλιέται και στο ebay... θα βγάλουν κάποιοι καλά φράγκα :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τα ίδια περιμένω και εγώ...αν στην τελική δεν μου κάνει το επίσημο με optimized θα ψωνίσω darkyy..

Για τον φίλο που έχει απορία πιο πριν...έχω δοκιμάσει για κάνα δίμηνο το oclf και εδώ και κάνα μήνα με voodoo...voodoo με χίλια είναι η άποψη μου και ας λέει το quandrant ότι θέλει...με έχει κάνει μαζί με Jm2 λεβεντιά καμαρωτή

Sent from GALAXY!

Φιλε tonysac αποτι βλεπω εισαι στην ιδια κατασταση με εμενα και με την ιδια official ROM. Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν καταρχας δοκιμασες να λειτουργει σε εσενα το regedit του kies (λογικα οχι πλεον) και δευτερον με ποιον τροπο σκοπευεις να φλασαρεις επισημο γιαουρτι μεσω kies.

edit - εκτος φυσικα αν εχεις απο μαμα το κινητο με JM2. Εγω το εχω αγορασμενο απο amazon.de και λογω της τοτε ασχετοσυνης μου πριν το πρωτο μου φλασαρισμα δεν ξερω τι CSC ειχα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδεια υπαρχει τροπος οταν μας ερχονται ενημερωσεις στο μαρκετ για τις εγκαταστημενες εφαρμογες αντι να πηγαινουμε και να παταμε μια μια τις ενημερωσεις να συντομευσουμε καπως την διαδηκασια? γιατι ειναι και χρονοβορο αλλα και σπαστικο οταν σου ερχονται μαζεμενες 10-15 ενημερωσεις να περιμενεις ποτε θα γινει ληψη μετα εγκατασταση της καθε ενημερωσης ειναι σπασιμο νευρων ποσο μαλλον οταν εχεις 120 εφαρμογες και games

παιδεια υπαρχει τροπος οταν μας ερχονται ενημερωσεις στο μαρκετ για τις εγκαταστημενες εφαρμογες αντι να πηγαινουμε και να παταμε μια μια τις ενημερωσεις να συντομευσουμε καπως την διαδηκασια?

στη 2.2 έχει επιλογή για αυτόματη ενημέρωση σε κάθε εφαρμογή και άλλη μία επιλογή να κάνεις όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις με ένα κουμπάκι

Edited by mirrorofsorrow
Απομάκρυνση εκτός θέματος σχολίων

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδεια υπαρχει τροπος οταν μας ερχονται ενημερωσεις στο μαρκετ για τις εγκαταστημενες εφαρμογες αντι να πηγαινουμε και να παταμε μια μια τις ενημερωσεις να συντομευσουμε καπως την διαδηκασια? γιατι ειναι και χρονοβορο αλλα και σπαστικο οταν σου ερχονται μαζεμενες 10-15 ενημερωσεις να περιμενεις ποτε θα γινει ληψη μετα εγκατασταση της καθε ενημερωσης ειναι σπασιμο νευρων ποσο μαλλον οταν εχεις 120 εφαρμογες και games

Η δυνατότητα που αναφέρεις για το μάρκετ υπάρχει μόνο στη froyo, οπότε υπομονή :).

Μάκης

Μια ερωτηση προς ολους :

στην δικη μου jg1 ρομ, χθες ειχα βαλει το κινητο σε λειτουργια πτησης και ανοιξα το ραδιοφωνο. οταν πηγα να το ενεργποιησω μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ανοιξει οταν δεν ειναι ενεργο το προφιλ συνδεσης.

υπεθεσα οτι εννοει την λειτουργια πτησης και την απενεργοποιησα και αμεσως μολις πατησα να ανοιξει, ανοιξε κανονικα και το ραδιοφωνο.

δηλαδη αν θελω να εχω το τηλεφωνο κλειστο και να ακουω ραδιοφωνο δεν γινεται ? τι ειναι αυτο παλι :(.

Αντώνη, καλημέρα. Φοράω την γερμανική JPO. Έβαλα το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και μετά πάτησα το ριαδόφωνο και η εφαρμογή άνοιξε. Αλλά όταν πήγα να πατήσω το play έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η λειτουργία του ραδιοφώνου όταν είναι ενεργό το προφίλ χωρίς σύνδεση. Οπότε υπάρχει το ίδο θέμα και στο froyo. Λυπάμαι :(.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Κλείδωσε η μικρή μου ξαδέλφη το κινητό στο lock pattern και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με το email μου. WTF?!?!?!?!?!

Έχω ψάξει όλο το ιντερνετ, έχω δοκιμάσει τα πάντα, hard reset δε μπορώ να κάνω γιατί δε πιάνει το 3 button combination. Τι ******** ειναι αυτές;

Κλείδωσε η μικρή μου ξαδέλφη το κινητό στο lock pattern και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με το email μου. WTF?!?!?!?!?!

Έχω ψάξει όλο το ιντερνετ, έχω δοκιμάσει τα πάντα, hard reset δε μπορώ να κάνω γιατί δε πιάνει το 3 button combination. Τι ******** ειναι αυτές;

Μην τρελαινεσαι, αλλα μην βγαλεις την μπαταρια ή το κλεισεις γιατι θεωρω πως θα βγαλεις ακρη με adb, δες στα ποστ του Τυχερακια.

@TonyK Αντωνη το ιδιο κανει και σε μενα με Doc's Rom. Ειμαι περιεργος αν ειναι android bug ή Samsung bug...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@Tyxerakias

Όλες οι Android συσκευές έχουν πρόβλημα με το Pattern lock. Ουσιαστικά αν το λοκάρεις, για να το ξεκλειδώσει σου ζητάει να βάλεις τα στοιχεία σου από το Google Account που είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή. Βάζεις αυτά τα στοιχεία, αλλά η συσκευή απλά σου πετάει ότι είτε το Username, είτε το Password είναι invalid και δεν ξεκλειδώνει τη συσκευή.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο και η Google δεν έχει φιλοτιμηθεί να το διορθώσει!

Με μια αναζήτηση στο google θα δείς ότι γίνεται χαμός από άτομα με το ίδιο πρόβλημα

http://www.google.gr/search?hl=el&q=pattern+locked+android&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Σε πολλά fora δίνουν διάφορες λύσεις για να παρακάμψεις την δικλείδα ασφαλείας της συσκευής(η οποία ήταν τρύπια και ουσιαστικά ακόμα και να στο έκλεβαν, μπορούσαν άνετα να παρακάμψουν το pattern lock), αλλά την διόρθωσαν στην τελευταία παρτίδα του Galaxy S και έτσι δε μπορώ να την εκμεταλλευτώ.

Το 3 button combination σε εμένα δε πιάνει. Και root με adb είχα κάνει, το οποίο τώρα δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί έχω βάλει ως default τον LauncherPro(για να δει την συσκευή ο υπολογιστής πρέπει να βγω στο Original Home, κάτι που δεν μπορώ να κάνω αφού η συσκευή μου έχει κλειδώσει).

Ήθελα να δοκιμάσω να περάσω το Froyo από επάνω, μήπως τυχόν έχουν διορθώσει εκεί το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ με κανένα τρόπο να βάλω σε Recovery Mode τη συσκευή.

@Tyxerakias

Όλες οι Android συσκευές έχουν πρόβλημα με το Pattern lock. Ουσιαστικά αν το λοκάρεις, για να το ξεκλειδώσει σου ζητάει να βάλεις τα στοιχεία σου από το Google Account που είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή. Βάζεις αυτά τα στοιχεία, αλλά η συσκευή απλά σου πετάει ότι είτε το Username, είτε το Password είναι invalid και δεν ξεκλειδώνει τη συσκευή.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο και η Google δεν έχει φιλοτιμηθεί να το διορθώσει!

Με μια αναζήτηση στο google θα δείς ότι γίνεται χαμός από άτομα με το ίδιο πρόβλημα

http://www.google.gr/search?hl=el&q=pattern+locked+android&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Σε πολλά fora δίνουν διάφορες λύσεις για να παρακάμψεις την δικλείδα ασφαλείας της συσκευής(η οποία ήταν τρύπια και ουσιαστικά ακόμα και να στο έκλεβαν, μπορούσαν άνετα να παρακάμψουν το pattern lock), αλλά την διόρθωσαν στην τελευταία παρτίδα του Galaxy S και έτσι δε μπορώ να την εκμεταλλευτώ.

Το 3 button combination σε εμένα δε πιάνει. Και root με adb είχα κάνει, το οποίο τώρα δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί έχω βάλει ως default τον LauncherPro(για να δει την συσκευή ο υπολογιστής πρέπει να βγω στο Original Home, κάτι που δεν μπορώ να κάνω αφού η συσκευή μου έχει κλειδώσει).

Ήθελα να δοκιμάσω να περάσω το Froyo από επάνω, μήπως τυχόν έχουν διορθώσει εκεί το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ με κανένα τρόπο να βάλω σε Recovery Mode τη συσκευή.

Ναι τα έχω δει όλα αυτά, απλά δεν ήξερα αν τα έχεις δοκιμάσει, πολλοί άλλοι κλειδώσανε το κινητό τους εδώ, και κατάφεραν με το gmail να δουλέψει, φαίνεται είσαι ένας απ'τους άτυχους... αν αλλάξεις το πληκτρολόγιό σου σε ελληνικά και πάλι αγγλικά και ξαναδοκιμάσεις; Βασικά δεν ξέρω τί να προτείνω, εκτός από μια βόλτα στο μαγαζί να στο ξεκλειδώσουν... βλακεία της google. Θέλω να πιστεύω ότι έχει διορθωθεί στο Froyo.

- Alex

Δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν στα τοπικά καταστήματα. Αυτό που κάνουν είναι να δοκιμάσουν hard reboot κι αν δεν πιάσει, το στέλνουν στην αντιπροσωπεία, η οποία ούτε που θέλω να ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να μου το επιστρέψει. Τρελή ξενέρα. Anyway, thanx πάντως

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...