Jump to content

nikolaki12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolaki12

  1. Παιδια καλησπερα και συγνωμη εξ'αρχης για την ασχετοσυνη μου αλλα εχω μεινει πολυ πισω. Πριν κανα χρονο περιπου βαρεθηκα να φλασαρω και εκτοτε εχω ξεμεινει με την froyo 2.2.1 απο την κουζινα του doc. Για να περασω την slimbean τι πρεπει να κανω? Να περασω με odin την τελευταια stock και μετα με cwm την slim? Μπορω απο την froyo που εχω τωρα να φλασαρω με cwm κατευθειαν την slim? Ευχαριστω
  2. καλησπερα παιδια.. επειδη ελειπα και εχω να φλασαρω απο την jpy(εδω και κανα 3μηνο) μπορει καποιος να μου πει τι τελευταιο και σταθερο παιζει αυτη την περιοδο? Βασικα σκεφτομαι να φλασαρω απο την κουζινα την jvk.. θελει να περασω την stock πρωτα για bootloaders ή την φλασαρω πανω απο την jpy με cmw? Thanks
  3. Τελικα αναφορικα με τα wipes μεσα στην διαδικασια του flashing τι παιζει? επειδη εχω διαβασει χιλιαδες διαφορετικες εκδοχες οπως πρωτα data,cache,dalvik και μετα data και dalvik κτλπ.. Οταν περνας μια wipe εκδοση custom rom υπαρχει λογος να κανεις και wipe τα data πριν την περασεις? Αφου φλασαρεις, γιατι να κανεις wipe τα data και να χασεις οσες εφαρμογες υπαρχουν ηδη στην rom (αδικα στις δινει σαν επιλογη η kitchen για παραδειγμα?)? Αλλοι λενε οτι το cache καλυτερα να μην το κανεις wipe αφου φλασαρεις και οτι το dalvik χρειαζεται ακομα και αν φλασαρεις kernel..:wacko: Ξερει καποιος ποια ειναι η σωστη σειρα τελικα?
  4. αυτο δεν το κανουν απο μονοι τους οι voodoo και speedmod? προσφερει κατι παραπανω?
  5. Αρκετα καλη αναλυση για μια πρωτη προσέγγιση στην Κουζινα.. Για αρχάριους σεφ :) https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0
  6. Απο το πρωι ειχα προβληματα με την μπαταρια να κανει τα δικα της.. Μεχρι που πριν μια ωρα εσβησε ξαφνικά και στο reboot εκανε μονο δονησεις και εμενε στο boot logo..Εχω τα 3 κουμπια για recovery και δοκιμασα τα παντα..Factory reset,ξαναφλασαρα την kitchen(μαλλον η v.7.5 δεν μου εκατσε καλα χθες),φλασαρα μια darky's v.8 που ειχε ξεμεινει στην sd, ξαναδωστου wipe data,cache,dalvik...Τιποτα! παλι ξεμενε στο boot με απανωτες δονησεις! Ειχα μεινει με τελευταια επιλογη να ξαναφλασαρω με odin μεχρι που δοκιμασα το restore απο το cwm..Αυτο εκανε δουλεια και τωρα ειμαι με του darky την 7.5 που ειχα πριν 2 βδομαδες και αφου το αφησω εννοειται να ηρεμισει θα σκεφτω τι να κανω μετα.. Τα εγραψα ολα αυτα για να σας συμβουλεψω ολους να παρετε ενα backup με το cwm..Μπορει να πιανει λιγο χώρο αλλα εμενα σημερα με εσωσε απο περαιτερω ταλαιπωρία..
  7. Το προβλημα συνεχιζεται..Μετα απο καθε reboot χανω 4% μπαταρια..την καταπινει κανονικα!Με βλεπω να ξαναφλασαρω.. :(
  8. Φλασαρα ενα theme πριν λιγο και η μπαταρια επεσε απο το 44% στο 27%!!! Αλλο παλι και αυτο!
  9. Προς χρηστες της κουζινας.. Ανέβηκε νεα εκδοση, η V.7.5
  10. ετσι εκανε και σε μενα αρχικα..Μετα στρωνει.. κανε κανενα reboot
  11. ακούγεται προφανες αλλα μερικες φορες σε αυτα σκονταφτουμε.. Το upgrade το εκανες με wifi on? το λεω αυτο γιατι με τα Fix και τα script ξεχναμε καμια φορα οτι το upgrade χρειαζεται Internet..
  12. Μετα απο αμέτρητα βαλε βγαλε εφαρμογών βρηκα οτι το προβλημα με το φορτωμα της cpu απο το android.process.acore το δημιουργουσε ο autokiller.. Οποτε συνεχιζω χωρις αυτον..
  13. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη η διαδικασια αλλα εγω εκανα αυτο: Με τον root explorer εκανα copy τον efs στην sd και μετα μεσω usb ενα backup στο pc.
  14. Για να δεις αλλαγη εκει πρεπει να βαλεις lagfix. δεν φταει ο kernel αλλα το rfs(το ext4 δινει μεγαλα σκορ) Βασικα αν δεν εχεις προβλημα μην δινεις σημασια.. Ημουν κι εγω φαν του ext4 και του μεγαλου quadrant αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω:) το rfs ηταν προβλημα στην eclair αλλα πλεον στην 2.2.1 ειναι μια χαρα και μαλλον το ext4(lagfix) πιο πολυ κακο(μπαταρια) παρα καλο κανει..
  15. Για οσους ενδιαφερονται, το ιδιο παθαινει και το adwlauncher ex 1.1(πηγα να το βαλω σημερα λογω του προβληματος μου με τον launcherpro) Οσοι ειχατε βαλει την ν.1.0 μεσα στο database και προς το τελος εχει ενα αναλογο αρχειο με adw μεσα.Διαγραψτε το και πλεον ο 1.1 δεν πεταει το changelog καθε φορα που πας να αλλαξεις κατι στις ρυθμισεις.. Παρεμπιπτόντως, αν ο adwlauncher ex ειχε τα widgets του pro θα ηταν ο καλυτερος ολων(αποψη μου)
  16. Παντως οταν παταω επανω για να δω λεπτομεριες, μου δειχνει (οπως και στην φωτο του link) οτι ειναι απο τον launcherpro. Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, στην προκειμενη ομως εμενα αυτος μου δημιουργει το προβλημα..Κριμα παντως γιατι τον ηθελα σαν επιλογη και μεχρι να βρω λυση δεν τον ξαναβαζω..
  17. Μια παρατηρηση που εκανα χθες και αφορα στους χρηστες launcherpro και την καταναλωση της μπαταριας: Εχω εδω και καιρο το adwlauncher ex αλλα εχθες ειπα να βαλω τον launcherpro γιατι ηθελα να φτιαξω μια homescreen με links και μου ειχαν λειψει και τα widget του.. Με το που τον εκανα launch το κινητο αρχισε να ρουφαει την μπαταρια! Δεν εχω ξαναδει οσους μηνες το εχω κατι τετοιο.Πανικοβλήθηκα και αρχισα να ψαχνω την αιτια μεχρι που κατεληξα στο android system info(free προγραμμα στο market) και εκει ειδα οτι το android.process.acore ηταν στα 100% cpu (μερικες φορες εμφανιζονταν και δυο απο αυτα:wacko:). Το total cpu load ηταν σε normal αριθμους και για να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω τι σημαινε το 100% στο συγκεκριμενο..Αυτο ομως που εβλεπα στην πραξη ηταν την μπαταρια να πεφτει 1% καθε 2 με 3 λεπτα! Εκανα ολα οσα μπορουσα να κανω(με tips απο γκουγκλαρισμα) αλλα μονο οταν αλλαζα launcher εφτιαχνε και σταματαγε να ρουφαει..Το μονο που απομενει να δοκιμασω ειναι η απενεργοποίηση του lagfix ή και αλλαγη kernel γιατι ηταν τα μονα δυο που αλλαξα απο τοτε που μου δουλευε κανονικα μεχρι τωρα που τρωει αυτο το σκαλωμα.. Το εγραψα εδω μηπως και εχει τυχει σε κανενα και βρηκε την λυση ή για καποιους που μπορει να το εχουν και να μην το ξερουν. Υπαρχει και αναφορα στο xda αλλα και topic στο forum του launcherpro: http://www.launcherpro.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=2542&sid=f1cd264768f8ec11139baab624f455ff
  18. ελα Bill... Ειδα,ναι..μιλαμε για ελαχιστη βεβαια,αλλα ειδα.. Εχω και μια προκατάληψη βασικα με το rfs απο τοτε που αρχισα να διαβαζω για το κινητο μας.. Αλλα απο την στιγμη που στο ματι μου φερνει πιο γρηγορο και δεν μου δημιουργει προβληματα απο πλευρας σταθεροτητας και μπαταριας τοτε γιατι οχι.. απλα με την τελευταια εκδοση με μπερδεψε λιγο ο φιλος μας o Hardcore.. οχι τιποτα αλλο αλλα με τρωει και ο κ#$%ς μου..:p παω για υπνο καλυτερα..:)
  19. καλησπερα παιδια.. εχει περασει κανεις την τελευταια εκδοση του speedmod, την k12i? Αν ναι, ποια επιλογη ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη στο lagfix? προς το παρον εχω οπως και στην προηγουμενη του εκδοση το ext4 all.. με το convert/system τι παιζει? επισης με το mount κατι(δεν θυμαμαι :p)..εχει επιλογη μεσα safer(recommended) και faster( καλα, αυτο δεν το αγγίζω με τιποτα! :))
  20. Τωρα ειδα το post σου και το προβλημα που ειχες λυνεται και ετσι: "Άνοιξε το youtube app που λογικά θα βρίσκεται στην αρχική σου οθόνη, κάνε login με τα στοιχεία του gmail λογαριασμού που θέλεις να προσθέσεις και έπειτα άνοιξε την εφαρμογή google mail και θα δεις να έχει προστεθεί ο λογαριασμός που θέλεις. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό άλλα πολλοί το έχουν αυτό το πρόβλημα, το οποίο λύνεται με αυτόν τον κάπως παράδοξο τρόπο."(απο τον οδηγο για νεους χρηστες) Ειδα οτι το ελυσες, απλα το αναφερω αν εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και εχει στην διαθεση του μοναχα wifi..:)
  21. Βγαζει 7.7 ο τρελος!:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091&page=1397
  22. Δεν αντιλέγω. Απο την μια υπαρχουν τα donations και απο την αλλη χτίζουν την φημη τους και σιγουρα ολο και καποια εταιρια θα τους τσιμπήσει.. Ομως στην τελικη, μαζι με αυτους κερδισμενοι βγαινουμε κι εμεις.. Οσο για το μαγειρεμα, θελει πολυ διαβασμα οπως ειπε και ο Βασιλης (αργει και το jig:p). Θα ακολουθησω τους πιο εμπειρους εκει και εδω μεσα.. Καληνυχτα απο μενα..
  23. ;) βασικα αν εχω καταλαβει σωστα, υπαρχει μια ευγενής (?) άμιλλα μεταξυ Doc kai darky..Ειχε ανέβει τελευταια ο Darky και τωρα με αυτο το μπαμ ο Doc ξαναπηρε το πανω χερι.. Γενικα υπαρχουν μερικα τσακαλια εκει μεσα που κανουν παπαδες.. Και ολα αυτα προς οφελος δικο μας..:happy:
×
×
  • Create New...