Jump to content

aktizol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aktizol

  1. δοκίμασες την κλασσική λύση να κανείς un-mount τις sd κάρτες και να το συνδέσεις? και το debugging off, εμένα έτσι μου συνδεόταν και με το lagfix πάνω δεν παίζει ρόλο.
  2. ποια είναι η πιο καινούργια version του swype στα ελληνικά? υπάρχει η version 2.9.51.13071?
  3. βασικά αυτή την εποχή η πιστωτική συμφέρει ποιο πολύ από ποτέ αφού οι ελληνικές τράπεζες δίνουν την visa τουλάχιστον χωρίς συνδρομή. :O
  4. έχεις εγγύηση για 2 χρόνια οπότε μην αγχώνεσαι, το μόνο που μπορεί να χρεωθείς είναι τα μεταφορικά και τίποτα άλλο. μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31999L0044:en:HTML
  5. εμένα μου δουλεύει το kies ως εξής. κάνω unmount την εσωτερική και την εξωτερική memory και βγάζω το debug mode off. μπορεί να χρειαστεί να βάλεις το usb 1-2 φορές για να δουλέψει. χωρίς αυτό το τρικ δεν συνδέεται με τίποτα στο δικό μου. είναι οδηγία από την samsung και λένε ότι έχει σχέση με κάποια long file names τα οποία δημιουργούν το πρόβλημα αν η κάρτα είναι mounted και το kies προσπαθεί να τα διαβάσει.. :cool:
  6. BLN - back light notification :ninja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813389
  7. αυτό συνεπάγεται ότι θα λείπουν όλα τα samsung fixes?
  8. με την vodafone επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάς στο αμάξι και να μην σου κόβεται. δεν ξέρω αν είναι οι κεραίες τους ή κάτι άλλο πάντως το σήμα τους πέφτει συνέχεια είναι απαράδεκτοι με τόσους πελάτες να μην το έχουν φτιάξει τόσα χρόνια. εγώ πάντως για αυτόν τον λόγο άλλαξα provider. :blink:
  9. προσωπικά εγώ είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή θήκης, ζελατίνας η άλλου προστευτικού το οποίο απλά χαλάει το design της συσκευής και υποβαθμίζει την οθόνη της. μου θυμίζει νοοτροπία του αγοράζω καινούργιο αμάξι και βάζω καλύματα, και όταν αλλάξω το αμάξι που θα έχει παλιώσει θα έχει όμως ολοκαίνουργια καθίσματα που εγώ βέβαια δεν θα τα έχω χαρεί ποτέ... :X
  10. έχεις vodafone? αυτό που λες με τις κλήσεις το κάνει η vodafone με όλα τα κινητά. παλιότερα νόμιζα ότι έφταιγε το sony ericsson μου :-)
  11. δηλαδή η εν λόγο ζελατίνα χρειάζεται και πτυχίο μάστερ για την τοποθέτηση :p
  12. η προεπιλογή στο νούμερο δουλεύει σίγουρα σωστά όταν πας να καλέσεις με slide στο όνομα και όχι με click. :!: δοκίμασες το GetDataBack? http://getdataback-ext2.qarchive.org/ ή κάποιο παρόμοιο ...
  13. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η πολιτική της Samsung για τα καμμένα pixels. Έχω ένα dark pixel στο κέντρο της οθόνης. Άραγε το αλλάζουν με ένα ή πρέπει να έχω περισσότερα?
  14. διάβασε αυτό πριν αρχίσεις και σκοτώνεις χωρίς λόγο εφαρμογές:: http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them :wacko:
  15. εγώ έχω πάρει αυτό και είναι επίσης πολύ καλό: http://www.buyjabra.com/accessories/universal-charging-kit-car-usb-137.html :ninja:
  16. το root δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις, μόνο το lagfix.
  17. Από μπαταρία είναι χάλια. Μια μέρα το πολύ με απλή χρήση ίντερνετ. Μια μέρα και μισή ίσως σε αναμονή. Πάντως και με το αρχικό ρομ η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Νομίζω ότι είναι το αδύνατο σημείο του κινητού. Αλλά με φορτιστή στο γραφείο και το αμάξι δεν νομίζω να έχεις ποτέ πρόβλημα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
  18. το πρόγραμμα που σου είπα κλείνει όλα τα mobile networks οπότε δεν θα έχεις ανεπιθύμητες χρεώσεις. :O
  19. ένας πολύ απλός τρόπος να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το 3G σου είναι με το εξής πρόγραμμα που σου έχει ένα κουμπάκι switch ως widget. φυσικά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την συνδρομή για 3G από τον provider σου. http://www.appbrain.com/app/apn-on-off-widget/net.maicas.android.apnoo
  20. βασικά δεν με βλέπω να βάζω κάποιο άλλο rom μέχρι να βγει το Gingerbread rooted, lagfixed, speed-moded και να είναι stable επίσης. αυτήν την στιγμή το κινητό παίζει super-fast, χωρίς FCs και όλα δουλεουν τέλεια Wi-Fi, 3G, YouTube, GPS, Swype. εχω διαβάσει ότι πολλοί που κάνανε δεύτερο φλασάρισμα στο rom του Darky είχανε πολλά προβλήματα. οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπω σε περιπέτειες. επίσης το backup τον εφαρμογών, τα account syncs και όλα αυτά μου πήρανε 5 ώρες να τα κάνω config όταν πέρασα από éclair σε froyo. οπότε δεν πρόκειται να το ξανακάνω για το τίποτα. :D
  21. προσωπικό αν μπορούσα να εχω την ίδια ταχύτητα στο éclair ο μόνος λόγος για να πάω σε froyo θα ήταν το Flash support και τίποτα άλλο. να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα ποτέ να βάλω custom rom speed boosted στο éclair οπότε δεν εχω άποψη. πάντως με stock rom και oclf η απόδοση ήταν πολύ φτωχή. ίσως με voodoo να παίζει καλύτερα.
  22. καλησπέρα Παναγιώτης, είχα ακριβώς το ίδιο configuration με εσένα και απλά πέρασα από την νύχτα στην μέρα. και δεν μιλάω ποτέ για quadrant scores. μιλάω απλά για πραγματική απόδοση που την νιώθεις χωρίς κανένα benchmark application. πάντως το δικό μου με stock éclair και oclf μου είχε ακόμη lag. πλέον με darky 4.1 και advanced ext4 πραγματικά είναι πιο γρήγορο από iphone4 που το έχουμε συγκρίνει δίπλα δίπλα.
  23. καλησπέρα panos_vz, η διάφορα δεν είναι της τάξης των 0.20ms εμένα μου κόλλαγε και για 2-3 δευτερόλεπτα πολλές φορές και με το lagfix πάνω.
  24. froyo 2.2 εδώ και το Sygic δουλεύει καλύτερα από πριν και βρίσκει satellites στην ίδια πόλη στα 5". κάτι άλλο σου φταίει μάλλον.
×
×
  • Create New...