Jump to content

aktizol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aktizol

  • Ημ. Γέννησης 21/07/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Mobistar - Βέλγιο

aktizol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δοκίμασες την κλασσική λύση να κανείς un-mount τις sd κάρτες και να το συνδέσεις? και το debugging off, εμένα έτσι μου συνδεόταν και με το lagfix πάνω δεν παίζει ρόλο.
  2. ποια είναι η πιο καινούργια version του swype στα ελληνικά? υπάρχει η version 2.9.51.13071?
  3. βασικά αυτή την εποχή η πιστωτική συμφέρει ποιο πολύ από ποτέ αφού οι ελληνικές τράπεζες δίνουν την visa τουλάχιστον χωρίς συνδρομή. :O
  4. έχεις εγγύηση για 2 χρόνια οπότε μην αγχώνεσαι, το μόνο που μπορεί να χρεωθείς είναι τα μεταφορικά και τίποτα άλλο. μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31999L0044:en:HTML
  5. εμένα μου δουλεύει το kies ως εξής. κάνω unmount την εσωτερική και την εξωτερική memory και βγάζω το debug mode off. μπορεί να χρειαστεί να βάλεις το usb 1-2 φορές για να δουλέψει. χωρίς αυτό το τρικ δεν συνδέεται με τίποτα στο δικό μου. είναι οδηγία από την samsung και λένε ότι έχει σχέση με κάποια long file names τα οποία δημιουργούν το πρόβλημα αν η κάρτα είναι mounted και το kies προσπαθεί να τα διαβάσει.. :cool:
  6. BLN - back light notification :ninja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813389
  7. αυτό συνεπάγεται ότι θα λείπουν όλα τα samsung fixes?
  8. με την vodafone επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάς στο αμάξι και να μην σου κόβεται. δεν ξέρω αν είναι οι κεραίες τους ή κάτι άλλο πάντως το σήμα τους πέφτει συνέχεια είναι απαράδεκτοι με τόσους πελάτες να μην το έχουν φτιάξει τόσα χρόνια. εγώ πάντως για αυτόν τον λόγο άλλαξα provider. :blink:
  9. προσωπικά εγώ είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή θήκης, ζελατίνας η άλλου προστευτικού το οποίο απλά χαλάει το design της συσκευής και υποβαθμίζει την οθόνη της. μου θυμίζει νοοτροπία του αγοράζω καινούργιο αμάξι και βάζω καλύματα, και όταν αλλάξω το αμάξι που θα έχει παλιώσει θα έχει όμως ολοκαίνουργια καθίσματα που εγώ βέβαια δεν θα τα έχω χαρεί ποτέ... :X
  10. έχεις vodafone? αυτό που λες με τις κλήσεις το κάνει η vodafone με όλα τα κινητά. παλιότερα νόμιζα ότι έφταιγε το sony ericsson μου :-)
  11. δηλαδή η εν λόγο ζελατίνα χρειάζεται και πτυχίο μάστερ για την τοποθέτηση :p
  12. η προεπιλογή στο νούμερο δουλεύει σίγουρα σωστά όταν πας να καλέσεις με slide στο όνομα και όχι με click. :!: δοκίμασες το GetDataBack? http://getdataback-ext2.qarchive.org/ ή κάποιο παρόμοιο ...
  13. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η πολιτική της Samsung για τα καμμένα pixels. Έχω ένα dark pixel στο κέντρο της οθόνης. Άραγε το αλλάζουν με ένα ή πρέπει να έχω περισσότερα?
  14. διάβασε αυτό πριν αρχίσεις και σκοτώνεις χωρίς λόγο εφαρμογές:: http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them :wacko:
×
×
  • Create New...