Jump to content

Budah

Members
  • Δημοσιεύσεις

    434
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Budah

  1. Ταχεία φόρτιση σε συνδυασμό με καλογραμμένο OS, για να μην ρουφάει την μπαταρία χωρίς λόγο.
  2. Σημειωτέον, ότι δεν είναι edge-to-edge η εικόνα. Έχει μαύρη κορνίζα η οθόνη γύρω-γύρω και μάλιστα χοντρή. Πάντως, για τα χαρακτηριστικά του, δείχνει εξαιρετική επιλογή!
  3. Budah

    OnePlus X

    Την περασα πριν μερικές ωρες και έχω την εντύπωση ότι μου έχει δημιουργήσει θέμα στο WiFi. Μου έκανε 2 φορές το ίδιο πραγμα. Το αφήνω στην ακρη, πάω να μπω μετά σε μία σελίδα και δεν την ανοίγει. Παταω on/off στο wifi και μετά μπαίνει κανονικα. Το αντιμετώπισε κανένας άλλος;
  4. Budah

    OnePlus X

    Μου φάνηκε να τρώει περισσοτερα μικρά σκαλωματα σε σχέση με το OxOs. Επίσης -αν και αυτό μπορεί να μην το βρήκα εγω- δεν μπορούσα να βάλω το menu button αριστερά και το back δεξιά. Δεν είχε την επιλογή που έχει στα settings του OχOS.
  5. Budah

    OnePlus X

    Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που θα πω, αλλά περασα την CM13 και ξαναγυρισα στο Oxygen... :D
  6. Budah

    OnePlus X

    Αν η εταιρία με το επόμενο update δεν διορθώσει την κάμερα και την δόνηση εν ώρα κλήσης, για μένα έχει φάει άκυρο. Δεν ξερω τι κάνουν οι άλλες εταιρίες αλλά για τέτοια θέματα θα πρέπει να βγαίνουν critical updates άμεσα.
  7. Budah

    OnePlus X

    Ναι η κάμερα του είναι απο μέτρια εως και κακή. Δεν ξέρω αν είναι software ή hardware το πρόβλημα, αλλά κι εγώ περίμενα κάτι καλύτερο όταν πρωτοεβγαλα φωτος.
  8. Budah

    OnePlus X

    Το πρόβλημα με την δόνηση εν ώρα κλήσης το έχω κι εγώ. Γενικά θέλει δουλειά το λογισμικό. Το έχουν λίγο παρατημενο οι τυπαδες της 1+
  9. Budah

    OnePlus X

    Είναι μια καλή εναλλακτική για τα λεφτά της η συσκευή, χωρίς να αποτελεί super value4money πρόταση. Εγώ το πήρα για το design και το όνομα της oneplus, σε σχέση με κάποια οικονομικά κινέζικα που εβλεπα (cubot x16, ulefone Paris κτλ.). Δεν έχω ενθουσιαστεί κιόλας, αλλά το θεωρώ μια καλή πρόταση μεταξύ των premium (iPhone, Galaxy S6 κτλ) και των πολύ οικονομικών κινέζικων. Στην ίδια κατηγορία θα εβαζα τα letv και τα zuk. Μια εικονα για το κομματι μπαταρια: Με δεδομένα και WiFi always on, 30 λεπτα ομιλια, κάνα μισαωρο χαζολογημα στο ίντερνετ, full φωτεινοτητα (χωρις auto) και 15' λεπτά Skype, στις 14 ώρες έκλεισε από μπαταρία.
  10. Budah

    OnePlus X

    Ευχαριστώ Φώτη. Μόλις μου ήρθε update για το oxygenos. Το έκανα και τώρα μου εμφανίζει την sd στο storage και μπορώ και μεταφέρω μέσα και τα apps. Ενεργοποιήθηκε και το 4G, VODAFONE, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δουλεύει κανονικα.
  11. Budah

    OnePlus X

    Στο κινεζικό 4G με VODAFONE CU δε βλέπω πάντως. Δεν ξέρω αν φταιει ή συσκευή ή η vodafone
  12. Budah

    OnePlus X

    Παρέλαβα πριν μερικές ώρες από gizchina. Παράδοση εντός 2 ημερών μέσω DHL από το EU WAREHOUSE. Το είχαν λίγο τσιμπημενο αλλά δε πειράζει. Κινεζική έκδοση σε λευκό με oxygenos. Αν δεν είχε τα black borders πιστεύω θα ήταν ανάμεσα στα 5 πιο όμορφα κινητά αυτή τη στιγμη. Φοβερή κατασκευή, ταχύτατο, ωραια χρώματα. Αυτά προς το παρον
  13. Budah

    OnePlus X

    Δηλαδή με Vodafone στην Θεσσαλονίκη δεν θα έχω 4G? Γιατί είδα ότι η Vodafone υποστηρίζει και την 2600.
  14. Budah

    OnePlus X

    Τι διαφορά έχει η συσκευή που πουλάνε στο επίσημο site με αυτή που πουλάνε στα υπόλοιπα; Θέλω το λευκό, αλλά δεν το έχει στο επίσημο site.
  15. Quick Charge δεν έχει έτσι; Είμαι μεταξύ αυτού και του Cubot X16. Το κακό είναι ότι θέλω λευκή συσκευή και είναι πολύ χάλι αυτά τα μαύρα borders.
  16. Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω octa-core με 2.5D οθόνη και χωρίς black borders, λέω να πάρω αυτό να τελειώνω. Με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλώματα και να τραβάει σχετικά καλές φωτο. Θα με καλύψει; Και αν ναι, από που προτείνετε να το πάρω; Παίζει να το παραλάβω φέτος;
  17. Καλησπέρα παίδες, ψάχνω κάτι λίγο εξεζητημένο και δεν ξέρω καν αν υπάρχει να σας πω την αλήθεια. Λοιπόν, η συσκευή θέλω να έχει τα εξής στοιχεία: 1. ΟΧΙ μαύρες μπάρες γύρω από την οθόνη. Δεν μου αρέσει καθόλου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχεδόν όλα βγαίνουν έτσι. Καλύτερα να κρατούσαν τα κλασσικά bezel. Ειδικά στις λευκές συσκευές δείχνουν άθλια. 2. Να έχει 2.5D Curved οθόνη. 3. Να έχει quick charge 4. Να υποστηρίζει 4G Vodafone. Budget δεν υπάρχει επί της ουσίας, αλλά μην φτάσουμε και σε 500άρια. Δεν έχει νόημα. Μετά αν είναι θα πάρω κανά Samsung ή iPhone.
  18. Ρε παίδες να ρωτησω... Τι παίζει και όλες σχεδόν οι ωραίες κινεζικες συσκευές έχουν αυτό το άθλιο μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη; Ποιος ο λόγος να κανείς το bezel μικρότερο αν είναι να έχει αυτή τη μαύρη ασχήμια;
  19. Από antelife και μου το έστειλαν με Sweden Post γύρω στις 27 του μηνός. Στο λίγο διάστημα που πρόλαβα να το "χαρώ" πάντως, δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Μόλις το παρέλαβα πέρασα την .05. Την πρώτη φορά που άνοιξε μετά το update μου πετούσε σφάλμα για το Play Store. Διορθώθηκε μετά την πρώτη επανεκκίνηση. Στη συνέχεια έβαλα μέσα την sim, μου την χάλασε με την πρώτη είσοδο (!). Την έβγαλα και είχε πάνω 2 γερές χαρακιές και δεν δούλευε ούτε στο προηγούμενο μου τηλέφωνο. Πήγα στην vodafone έβγαλα άλλη και την έβαλα προσεκτικά, πιέζοντας το sim tray λίγο προς τα επάνω όπως το έσπρωχνα για να μην την ξανα-αχρηστεύσει. Δούλεψε κανονικά. Κατά τ'άλλα αργούσε πολύ να εμφανίσει την lockscreen όταν πατούσα το power button και έτρωγε ένα περίεργο slowmotion κολλημα στον app drawer.
  20. Λοιπόν παίδες... δεν ξέρω τι να πω. Είχα δώσει παραγγελία στις 19/11 και σήμερα το πρωί επιτέλους παρέλαβα (σχεδόν 2.5 μήνες αναμονή). Πριν 2' γλίστρησε από την άκρη του πάγκου και έσπασε το μπροστινό τζάμι...
  21. Αυτό είναι υποκειμενικό και υπάρχει και ο παράγοντας "ταλαιπωρία". Εμένα π.χ. και τους περισσότερους από εμάς στο myphone που είμαστε και λίγο gadgetακιδες μπορεί να μην μας πειράζει, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω, που αν του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ξαναπάρει κινέζικο ούτε για πλάκα.
  22. Αν σου βγάλει μια επώνυμη συσκευή κάποιο πρόβλημα μέσα στις 15 πρώτες ημέρες, θα πας στο κατάστημα και θα στο αντικαταστήσουν με άλλο. Στην περίπτωση των κινέζικων πρέπει να προσέχεις να μην έχει λήξει το deadline του PayPal, να το στείλεις πίσω, να περιμένεις 1 μήνα να φτάσει και μετά να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, γιατί αφού θα έχουν περάσει ήδη 2 μήνες από την ημέρα που το παρήγγειλες, πολύ απλά δεν θα θελήσεις να σου στείλουν άλλο. Εγώ κινέζικα δεν προτείνω σε κανέναν. Τα παίρνω με δική μου ευθύνη και πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάνει εως και 2 μηνες να φτάσει και να έχει και παιδικές ασθένειες.
  23. Όποιος έχει παραγγείλει μέσα στο Δεκέμβρη και του έχει αποσταλλεί κιόλας, να το θεωρεί θαύμα. Εγώ έχω δώσει την παραγγελία από τις 19/11 περίπου και το στείλαν (αν το έστειλαν όντως, γιατί δεν φαίνεται ακόμα στο tracking) πριν 3 μέρες...
  24. Thanx φίλος! Οπότε θεωρητικά αν το έχουν όντως στείλει, θα πάει πρώτα Σιγκαπούρη, από εκεί Σουηδία και μετά θα έρθει εδώ και όλα αυτά μέσα σε περίπου 14 μέρες...:blink: Θα σας ενημερώσω για το Sweden Post όταν και αν παραλάβω.
×
×
  • Create New...