platijet Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μπαινει κατευθειαν στο kies γιατι στις ρυθμισεις της usb ειναι επιλεγμενη η συγκεκριμενη συνδεση.μπες στις ρυθμισεις και αλλαξε το σε ''ερωτηση κατα την συνδεση....'' η ''ask...'' αν εχεις αγγλικο μενου φιλικα θα σου πω κατι ,αυτο που ρωτας περα οτι εχει απαντηθει αρκετες φορες εδω και με μια αναζητηση θα μπορουσες να το βρεις,υπαρχει επισης και στο manual της συσκευης το οποιο επισης θα μπορουσες να το ξεφυλλισεις και να μην παιδευεσαι τοση ωρα να βρεις λυση. ελπιζω να μη με παρεξηγησεις,στο λεω παντα φιλικα Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, και βέβαια δεν παρεξηγώ, αλλα με τις λέξεις " mass storage " " συσκευη αποθηκευσης " κλπ δεν μου έβγαλε κάτι. Φυσικά δεν μπορούσα να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες και δεν έχω οδηγίες χρήσης γιατί το τηλ΄δεν είναι δικό μου, επίσης πάλι όπως μου είπες δεν γινόταν και κατα τύχη πήγα να διαβάσω την ¨εκδοση της FW και είδα οτι εκεί έχει τις ρυθμίσεις για USB σύνδεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1967 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ NAVIGATOR MLS (ΠΛΟΗΓΟΣ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ FROYO H MLS ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited October 20, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 δηλαδη αγορασαμε (με το ζορι ) και μην πει κανεις οτι ηταν δωρο, λογισμικο πλοηγησης με ημερομηνια ληξεως?:blink: Δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Το χρησιμοποιείς επ' άπειρον εφόσον το κινητό σου δεν αναβαθμίζεται και δεν ενημερώνεται :lol::lol: Το οποίο θεωρείται πολύ φυσιολογικό στην εποχή που ζούμε. Τι τις θελεις και συ τις αναβαθμίσεις, αφού μπορείς πάντα να ρωτάς έναν περιπτερά ή ένα βενζινά για οδηγίες; :p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ NAVIGATOR MLS (ΠΛΟΗΓΟΣ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ FROYO H MLS ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Maki η rom που φορας ειναι αυτη? http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30341 Για πες καμια αποψη,μπαταρια,αφη και αλλα και ποσες μερες την εχεις? Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Το χρησιμοποιείς επ' άπειρον εφόσον το κινητό σου δεν αναβαθμίζεται και δεν ενημερώνεται :lol::lol: Το οποίο θεωρείται πολύ φυσιολογικό στην εποχή που ζούμε. Τι τις θελεις και συ τις αναβαθμίσεις, αφού μπορείς πάντα να ρωτάς έναν περιπτερά ή ένα βενζινά για οδηγίες; :p:p και αμα σου τυχει κανενας παρομοιος? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Σιγά μην αφήσει κάποιος το galaxy με την 2.1 για να έχει το Destinator. Η MLS πληρώθηκε ελάχιστα χρήματα και γι αυτο κλωτσαει στο να δώσει την αναβάθμιση. Άσχετα ότι θα την κάνουν στο προγραμμα τους για να μπορει να πουληθεί στο market. Φαύλος κύκλος. Εγω θα το πεταγα και θα έβαζα κάποιο άλλο απ αυτά που κυκλοφορούν. @@@ Το samfirmware που δεν το θεωρώ αξιόπιστο σαν ενημέρωση, αναφέρει σήμερα ότι η samsung σκέφτεται να δώσει και τα android 3 στο galaxy. Αν κυκλοφορήσουν τον Γενάρη και εφόσον η samsung πράγματα αποφασίσει να δώσει την αναβάθμιση, πιστεύω το καλοκαίρι θα την έχετε. Ελπίζω κάποια στιγμη η Google να απαγορεύσει τα extra sense που βάζουν οι εταιρείες, και να τους υποχρεώσει να δίνουν προσαρμοσμενους τους drivers κάθε συσκευής τους, ώστε οι αναβαθμισεις να δίνονται απο την google και όχι απο κάθε εταιρεία. Κάτι ανάλογο με αυτο που κάνει Microsoft στα pc. Μόνο έτσι θα παει μπροστά το λειτουργικο. Αν το αφήσει στις εταιρείες, εξεπιτηδες δεν θα δίνουν τα updates για να προωθούν τις πωλήσεις των νέων μοντέλων. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αν το αφήσει στις εταιρείες, εξεπιτηδες δεν θα δίνουν τα updates για να προωθούν τις πωλήσεις των νέων μοντέλων. Πολυ σωστη αυτη η παρατήρηση γιαυτό και μου φαίνεται αδυνατο να παρει το galaxy s την 3. Σίγουρα θα εχει βγει ο διάδοχος που θα την φοράει απο την αρχη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω πρόβλημα. Έβαλα εχθές για λίγο το Launcer Pro έτσι για να το δω και να το δοκιμάσω λίγο και αφού το έκανα επανεγκατάσταση, το κινητό δεν δουλεύει όπως δούλευε. Κάνει "σπασίματα" και "κολλήματα". Σε μερικές περιπτώσεις κιόλας αργεί πολύ στο να φορτώσει κάτι, ή αν κάνει κάτι παγώνει για αρκετά δευτερόλεπτα. Τι να κάνω? Δεν είμαι ρούτ ούτε έχω βάλει lagfix. Τι μπορεί να φταίει? Άν κάνω ρουτ και lagfix θα διορθωθεί? Ευχαριστώ. Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πολυ σωστη αυτη η παρατήρηση γιαυτό και μου φαίνεται αδυνατο να παρει το galaxy s την 3. Σίγουρα θα εχει βγει ο διάδοχος που θα την φοράει απο την αρχη... Πάντως τί άγχος και αυτό με τις αναβαθμίσεις. Να δίνεις ένα κάρο λεφτά και να ξέρεις οτι η (επίσημη) ημερομηνία λήξης είναι τόσο κοντά! Ο μόνος τρόπος για να ησυχάσεις από αυτό το ντέρτι είναι να πας προς Apple. Εκεί μόνο εάν δεν σε καλύπτει το hardware χάνεις την αναβάθμιση! :cool: Λέτε κάποτε να τα καταφέρουν και οι άλλες εταιρείες! Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν η Samsung είχε το κύρος και την αξιοπιστία της Apple (σε ότι αφορά την υποστήριξη)… iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 παιδιά καλημέρα,θυμάται κανείς που εχει αγοράσει το galaxy απο expansys τι product code εχει..ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1967 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Maki η rom που φορας ειναι αυτη? http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30341 Για πες καμια αποψη,μπαταρια,αφη και αλλα και ποσες μερες την εχεις? ναι φιλε μου η ρομ ειναι το κατι αλλο την περασα εχτεσ η ταχυτητα φουλ η μεν αφη τελεια περιεχει αρκετα προγραμματα μεσα (barcode scanner-rom manager- sgs tools-sgs toolbox και αλλα η μπαταρια απο χτεσ το απογευμα μεχρι τωρα και μετα απο πολλα ειναι 92% ειναι τελεια και μην περιμενεται η επισιμη που θα ερθει να ειναι καλυτερη σασ το λεω απο πολλεσ εγκαταστασεισ που εκανα ευχαριστω πολυ συγνωμη για τα κεφαλαια για πριν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν αναβάθμιση για 2.2 froyo, το θέμα είναι πότε? Γενικά σαν εταιρία είναι για τα βουνά η MLS οπότε για κάποιον που το χρειάζεται άμεσα έχει 2 λύσεις. Ή δεν κάνει αναβάθμιση σε φρόντο και περιμένει την MLS πότε θα θυμηθεί να βγάλει νέα έκδοση, ή αλλάζει λογισμικό πλοήγησης.. (btw η υπογραφή τα σπάει :lol:) το καλυτερο ειναι το igo 8.4 που περνει πολυ ευκολα και τα rαdαr ταχυτητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 παιδια μια ερωτηση εχω συχρονισει το ημερολογιο με το gmail με αποτελεσμα να εχω εορτολογιο. το θεμα ειναι οτι μου βγαζει ειδοποιηση για την επομενη μερα και οχι για την σημερινη πχ σημερα με ειδοποιησε για τα αυριανα συμβαντα. και κατι αλλο εχω επιλεξει την ειδοποιηση να ειναι 10 λεπτα before μετα αμα παω να την αλλαξω μεσα απο το κινητο το συμβαν εξαφανιζεται υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Κιόλας απάντηση.....Είστε απίστευτοι. Πώς θα το κάνω αυτό?είμαι και λίγο άσχετος Μάλλον εννοείς να μην το κλείνω καθόλου και απλά να το βάζω σε λειτουργία πτήσης το βράδυ για να απεργοποιούνται όλα τα υπόλοιπα (σήμα...)??? Ναι αυτό εννοεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavoukoglouE Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ναι φιλε μου η ρομ ειναι το κατι αλλο την περασα εχτεσ η ταχυτητα φουλ η μεν αφη τελεια περιεχει αρκετα προγραμματα μεσα (barcode scanner-rom manager- sgs tools-sgs toolbox και αλλα η μπαταρια απο χτεσ το απογευμα μεχρι τωρα και μετα απο πολλα ειναι 92% ειναι τελεια και μην περιμενεται η επισιμη που θα ερθει να ειναι καλυτερη σασ το λεω απο πολλεσ εγκαταστασεισ που εκανα ευχαριστω πολυ συγνωμη για τα κεφαλαια για πριν δλδ ρε φιλε λες να παρουμε την αποφαση και να την περασουμε!εγω λεω να περιμενω λιγο ακομα!οχι για τυχων λαθος αλλα...ξερω εγω.....? ας εχω καλυτερα αυτη που θα μου δωσει ως επισημη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ναι φιλε μου η ρομ ειναι το κατι αλλο την περασα εχτεσ η ταχυτητα φουλ η μεν αφη τελεια περιεχει αρκετα προγραμματα μεσα (barcode scanner-rom manager- sgs tools-sgs toolbox και αλλα η μπαταρια απο χτεσ το απογευμα μεχρι τωρα και μετα απο πολλα ειναι 92% ειναι τελεια και μην περιμενεται η επισιμη που θα ερθει να ειναι καλυτερη σασ το λεω απο πολλεσ εγκαταστασεισ που εκανα ευχαριστω πολυ συγνωμη για τα κεφαλαια για πριν Χε χε χε, ένας λόγος άκόμη να χαίρομαι για την επιλογή της συγκεκριμένης συσκευής, αφού ερχόμενος από windows mobile πίστευα ότι η ανεπίσημη ανάπτυξη ROM στο galaxy s θα ήταν υποτυπώδης. Πόσο μάλλον όταν η Σάμ είναι οπως είναι (δηλαδή όχι HTC) και οι εργοστασιακές ROM είναι συγκριτικά ολοκληρωμένες. Όμως, ναι, φαίνεται ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα! Μην ξεχνάτε και ότι επίσης μας ετοιμάζουν cyanogen, για να μη βαριόμαστε! ΥΓ - Όλα αυτά τα ωραία που έρχονται ΕΙΝΑΙ ελευθερία επιλογών, στήσιμο της συσκευής ΟΠΩΣ τη θέλεις, και φρεσκάρισμα της τη στιγμή που αρχίζει ενδεχομένως να σε κουράζει. Μπροστά σε όλα αυτά, το κύρος μιας εταιρίας που σε έχει κουμπωμένο πέντε χρόνια στα ίδια πλακάκια το γράφω στα αρχεία που δεν πιάνει μελάνι. Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχω παραγγείλει αυτή την θήκη: http://www.exportprive.com/ultra-slider-pastel-series-hard-case-samsung-galaxy-i9000-soul-p-13690.html Την έχει και κάποιος άλλος αν δεν κάνω λάθος γιατί την είδα εδώ στο myphone. Πόσο περίμενε να παραλάβει; Εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin80gr Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω: μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιο κρυφό φάκελο, για να μπορούμε πχ να βάλουμε εκεί κάποιες φωτογραφίες ή έγγραφα ή οτιδήποτε; Στη χειρότερη περίπτωση να χρειάζεται να βάλουμε κάποιο κωδικό για να μην τον ανοίγουν, αν και κατά βάση θα ήθελα να μην φαίνεται καθόλου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχω παραγγείλει αυτή την θήκη: http://www.exportprive.com/ultra-slider-pastel-series-hard-case-samsung-galaxy-i9000-soul-p-13690.html Την έχει και κάποιος άλλος αν δεν κάνω λάθος γιατί την είδα εδώ στο myphone. Πόσο περίμενε να παραλάβει; Εντυπώσεις; ΜΜΜ Γαμάτη φαινεται. Ομως ρε αδερφε πολλα δεν ειναι 23 γιουρια. Εγω με 7Ε πήρα απο e-click παρομοια. βέβαια σιγουρα η δική σου είναι πιο ποιοτική αλλα και 23 μου φαινονται πολλα. Βεβαια περι ορέξεως.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω: μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιο κρυφό φάκελο, για να μπορούμε πχ να βάλουμε εκεί κάποιες φωτογραφίες ή έγγραφα ή οτιδήποτε; Στη χειρότερη περίπτωση να χρειάζεται να βάλουμε κάποιο κωδικό για να μην τον ανοίγουν, αν και κατά βάση θα ήθελα να μην φαίνεται καθόλου... studiokuma και εισαι οκ!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ναι φιλε μου η ρομ ειναι το κατι αλλο την περασα εχτεσ η ταχυτητα φουλ η μεν αφη τελεια περιεχει αρκετα προγραμματα μεσα (barcode scanner-rom manager- sgs tools-sgs toolbox και αλλα η μπαταρια απο χτεσ το απογευμα μεχρι τωρα και μετα απο πολλα ειναι 92% ειναι τελεια και μην περιμενεται η επισιμη που θα ερθει να ειναι καλυτερη σασ το λεω απο πολλεσ εγκαταστασεισ που εκανα ευχαριστω πολυ συγνωμη για τα κεφαλαια για πριν φιλε μου γνωρίζεις αν σαυτη τη rom εχουν προσθέσει και ελληνικό swype? thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin80gr Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Ελπίζω να δουλέψει και να σωθώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδιά ξέρω ότι έχουμε αναφέρει και δοκιμάσει για κάθε είδους θήκη που κυκλοφορεί, αλλά ξέρει κανένας καμιά απλή σιλικονένια μαύρη (κατά προτίμηση) θήκη που να έχει καλή και στενή εφαρμογή, δηλαδή να μη βγαίνει πολύ εύκολα; Θέλω απαραίτητα σιλικονένια γιατί με βολεύουν στην αφή. Πήγρα μια πάμφθηνη από το ebay η οποία κάνει μια χαρά τη δουλειά της, αλλά ψιλο-βγαίνει. Το αστείο είναι ότι πήρα ακριβώς την ίδια από τον ίδιο πωλητή για ipod touch 4g και μπήκε γάντι, δεν κουνιέται από τη θέση της! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει matroska (.mkv) στο galaxy? Εάν ναι, χρειάζεται μετατροπή στην ανάλυση της οθόνης? (800χ480). ΥΓ. Στο galaxy tab παίζει κατευθείαν τις ματρόσκες χωρίς καν extra Player. Ακόμα και τις 1080p έχω πάθει πλάκα :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει matroska (.mkv) στο galaxy? Εάν ναι, χρειάζεται μετατροπή στην ανάλυση της οθόνης? (800χ480). ΥΓ. Στο galaxy tab παίζει κατευθείαν τις ματρόσκες χωρίς καν extra Player. Ακόμα και τις 1080p έχω πάθει πλάκα :O Παίζει τουλαχιστον 720p , 1080p ειναι υπερβολη...αλλα μπορεί να παιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts