Jump to content

vipercubic

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vipercubic

  1. Εντάξη μη το ξεφτιλίζουμε το θέμα έτσι?.... http://lmgtfy.com/?q=SGS+info @Tyxerakias "Κυβοχιάς"! :lol::lol: @domigr και στο μαρκετ βγαίνει μαν! http://www.appbrain.com/app/samsung-galaxy-s-info/com.sgsinfo
  2. Πέρνα την να μας πεις :) (Φαίνεται με SGS info) Άσε που άμα ήταν official θα είχε βουίξει ο τόπος και θα φαινόταν και Κιες..
  3. Με root explorer /data/data/com.swype.android.inputmethod/swypedata/udb/UserData.udb Νομίζω πως παλιότερα το έπαιρνε και το Titanium αλλά πλέον κάτι άλλαξαν και δεν το παίρνει, δεν είμαι σίγουρος όμως θα το ελέγξω στο επόμενο restore.
  4. Πλακαααα κανεις??? :p Το online kitchen είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό ;) Προσωπικά έκανα διάφορα μικρομαγειρέματα συνδυάζοντας τα στοιχεία από κάθε ρομ που μου άρεσαν περισσότερο αλλά μέχρι τώρα ήταν πολύ χρονοβόρα διαδικασία και μεγάλες πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Πλέον ο καθένας με 5 γνώσεις θα μπορεί να μαγειρέψει το ρομ του και να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του!!! ΥΓ. Να έρθει και με το καλό η CM7 και μετά θα αρχίσει το πάρτι.. :happy:
  5. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10178275&postcount=22984 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ :) Custom rom στο επόμενο επίπεδο!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑαααααααααα ΥΓ. Άντε να μπει και σε κανέναν server της προκοπής γιατί με 4 slots που έχει μέχρι να κάνεις το 1 cook θα έχει βγει καινούργιο base :lol:
  6. Σε μένα παίζει μια χαρά πάντος :confused: (και στο galaxy s συναδέλφου) Darky's 7.5 και οι 2
  7. Ωχ βιάστηκα να απαντήσω έχεις δίκιο! Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ (το tether σηκώνει μια σύνδεση δικτύου στην ουσία στο pc) είναι ή bridge με την τοπική σύνδεση (μάλλον δεν θα δουλέψει) αλλιώς μόνο μέσω (open)vpn πιθανώς να δουλέψει. Το αποκλείω να το κάνει κάποιος αρχάριος και νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να κάνω οδηγό και δοκιμές (υπάρχει άνθρωπος χωρίς wifi σήμερα? :S). @wysiawyg Φίλε μου πραγματικά χάνεις το 50% του τηλεφώνου χωρίς Internet.. πάρε ένα Wifi ρουτερ πλέον και με 30€ παίρνεις κάτι αξιόλογο..
  8. Φυσικά! Settings->wireless and network->Tethering
  9. Δυστυχώς ε? Τι κρίμα που χρειάζεται να πληρώσεις για κάτι που ο άλλος έφαγε αμέτρητες ώρες για να γράψει, και σου κάνει τη ζωή εύκολη σε καθημερινή βάση. Έρε λαμογιά που μας δέρνει. Δίνουμε 4.20€ για ένα πακέτο τσιγάρα και δεν δίνουμε 2.30€ για να κάνουμε την ζωή μας εύκολη και να υποστηρίξουμε και τον developer να βγάζει αναβαθμίσεις.. δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Δεν είναι καμιά πολυεθνική που σου ζητάει 30-40-50€. Ένας τυπάκος είναι που έχει βγάλει τα μάτια του για να βγάλει ένα τόσο μαματο launcher...
  10. Φίλε μου πόσο δίκιο έχεις. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ την πρώτη μέρα που το πήρα έβαλα JM8 (μόλις είχε βγει) και διορθώθηκαν πολλά από τα προβλήματα που είχα με την JM1. Πάντως με JPY modem (Darky 7.5) το GPS είναι απίστευτο σε μένα. Lock-άρει πολύ γρήγορα (5-10 sec) και δεν χάνει στίγμα ποτέ..! Εντάξη εάν έχει πολύ συννεφιά μπορεί να κάνει και μισό λεπτό για lock.. :p Δοκίμασε να γυρίσεις το ntp pool σε europe. (SGS tools από μάρκετ, τελευταία επιλογή Gps fix). Εάν και πάλι σου αργεί, δοκίμασε τον κερνελ του hardcore (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756) έχει κάποια gps optimisations.
  11. Ελληνικά φαντάζομαι εννοείς ότι δεν έχει στο πληκτρολόγιο γιατί στο UI έχει, όσο για το swype μέσω CWM κάνε ένα search σε αυτό το νήμα έχει αναφερθεί 12335456 φορές :p Άσε το lagfix κλειστό δεν χρειάζεται πάει σφαίρα χωρίς αυτό (και κερδίζεις και σε μπαταρία). Στείστο όπως θέλεις και σε λίγο που βγαίνει η 7,6 κατέβασε την no wipe version και ρίχτην από πάνω, δεν χάνεις τίποτα. Αυτή θα έχει και Ελληνικό Swype ενσωματωμένο :)
  12. Επειδή βλέπω έχει πολύ επιτυχία ο Darky, όποιος θέλει το framework με την μπαταρία του atonda (για Darky jpy εννοείται) ας μου πεί να το ανεβάσω κάπου. :) Προσπαθεί το παλικάρι να φτιάξει το θέμα του για darky jpy, αλλά του βγάζει κολλήματα εγώ πορταρα μόνο την μπαταρία γιατί μου άρεσε πολύ. http://www.heberger-image.fr/data/images/17241_signature.png
  13. Εάν ψάξεις στο επίσημο νήμα θα το βρεις... ήμαρτον 5 δευτερόλεπτα υπόθεση στο google... το ποστ ποιο πολύ ώρα έκανες να το γράψεις :mad:
  14. Υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει/βολεύει η στοκ εφαρμογή messaging περισσότερο απο το handcent? Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο :p
  15. Μόλις έκανα μια δυσάρεστη παρατήρηση, στις επαφές (την default εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για να πάρουμε τηλ) μετά το Froyo, όταν κάνεις αναζήτηση κάποιο όνομα, στα αποτελέσματα πλέον δεν φαίνονται τα εξτρά πεδία που μπορεί να έχει καταχωρημένα μια επαφή ( εταιρία, σημείωση κτλ), παρά μόνο ονοματεπώνυμο. Στην αναζήτηση όμως τα λαμβάνει ως κριτήριο (ευτυχώς!). Έχει βρει κανείς κάποια εφαρμογή να συμπεριφέρεται ανάλογα ή κάποια έκδοση ρομ που να δουλεύει η αναζήτηση επαφών όπως στην eclair?
  16. Εάν δεν στρώσει κάνε μου πμ με λεπτομέρειες θα σου απαντήσω μόλις μπορέσω.
  17. Βάλε την τελευταία έκδοση κερνελ του hardcore (@xda), την version στα 500hz και ενεργοποίησε τα tweaks απο CWM.
  18. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Ήθελα απλά να δώσω τις ευχές μου και να αναφέρω ότι έχω πάθει πλάκα με το (modem, drivers) GPS της JPY. Fix σε 5 seconds και σε μία διαδρομή 120 χλμ (εντός και εκτός πόλης) δεν έχασε ούτε μια στιγμή το σήμα, ούτε παρέκκλινε καθόλου από τον πραγματικό δρόμο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεύει άψογα!! Για το ιστορικό και μόνο να πω ότι δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα και παλιότερα απλά έχανε σίγουρα το σήμα ορισμένες στιγμές και παρέκκλινε κάποιες άλλες. Anyway μπορώ να πω πως το μόνο ψεγάδι που του έβρισκα εγώ έχει διορθωθεί πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό :happy:. Κατά την διάρκεια της διαδρομής δοκίμασα τα iGO, Ndrive και Aura (by sigic) σε landscape mode όλα, μακράν καλύτερο το Aura με μοναδικό του πρόβλημα ότι σε μερικές στροφές έχανε τον προσανατολισμό με αποτέλεσμα να δείχνει το βελάκι να κάνει strafe προς τα αριστερά ας πούμε, αντί να πηγαίνει ευθεία, ίσως διορθώνεται με κάποια ρύθμιση δεν τα έχω ψάξει καθόλου. Anyway εκεί που ήθελα να καταλείξω είναι πως πιστεύω ότι με την 2.2.1 γενιά Firmwares (και με το καλό 2.3) το galaxy γίνεται όντως ο βασιλιάς των smartphones και δεν νομίζω να μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πλέον αυτό (μέχρι να έρθει το nexus :lol: )
  19. 1. Browser. Έχει θεματάκια σε πολύ βαριά site με πολύ φλας και javascript. Π.χ το http://www.zougla.gr που το θεωρώ ένα βαρύ site για κινητή συσκευή το φορτώνει μια χαρά, όπως και scrolarei άνετα (κάνει κάποια glitch αλλά όχι κάτι το τρομερό). DISABLE javascript στα Settings του browser βοηθάει πολύ. 2. Samsung apps lol .. ψάξε στο μαρκετ ανά κατηγορία και θα βρεις σίγουρα κάποια αντίστοιχη εφαρμογή πολύ καλύτερη για να κάνεις την δουλειά σου. Παίζει να έχω μπεί στα samsung apps μόνο την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό. (ένταξη αυτό είναι και υποκειμενικό μπορεί για μένα να είναι απαράδεκτες και κάποιον άλλο να τον βολεύει. anyway πιστεύω σίγουρα θα βρεις κάτι αντίστοιχο στο μαρκετ....) 3. Το youtube το κάνεις update από το μαρκετ και δουλεύει μια χαρά. 4. Το skype Κάνει Sign in αλλά δεν σε δείχνει Online αλλά είναι πρόβλημα του Skype και όχι της ρομ. Skype sux δυστυχώς (βάλε trilian). 5. Εξήγησε μου σε παρακαλώ την λογική σε αυτό που λες. Έχεις 2.2.1 επίσημη με ένα κάρο βελτιώσεις σε σχέση με την 2.2 (δεν έχει βγει επίσημα για Ελλάδα) και θες να βάλεις την Επίσημη 2.2 για Ελλάδα που βγήκε μόλις με προοπτική να πάρεις ξανά την 2.2.1 που έχεις τώρα επίσημα σε 3-4 μήνες πάλι. Εγώ είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω κάτι η εσύ είσαι μαζόχας? :wacko: Τι ακριβώς θα κερδίσεις κάνοντας downgrade?
  20. Μπορείς να μου πεις ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ που να θέλεις να το κάνεις αυτό? Τι ακριβώς παραπάνω θα σου δώσει η επίσημη Ελληνική? Δηλαδή θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο με αυτά που διαβάζω... Συγκρίνεται η 2.2.1 (Jpu/jpx/jpy) με οποιαδήποτε 2.2 ??
  21. Παίζει να έχει αναφερθεί και 5 φόρες στις τελευταίες 10 σελίδες...:mad:
  22. JPY vs JPU/JPX Μέχρι στιγμής η JPY φαίνεται να είναι η ΕΠΊΣΗΜΗ έκδοση 2.2.1 για UK. Καλύτερη μπαταρία και καλύτερο σήμα wifi (νέοι drivers). Επίσης το galerry φορτώνει σφαίρα. Αυτά στην επίσημη, δεν δοκίμασα την coocked του Doc και φυσικά αναμένουμε και από Darky :)
  23. Ναι, σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο μέσα από το ανσανσερ! :lol: j/k. Όχι η 6.0 δεν έχει κανένα πρόβλημα.. @afilopou που διάβασες ότι η 5.6 ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη? Προσωπικά ίδιες τις βλέπω από άποψη ταχύτητας, σπιρτάδας (και οι 2 πετάνε) κτλ
  24. Καλημέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα (στο ίδιο ρομ) με τον Launcher pro, έχανε τις ρυθμίσεις, το έλυσα κάνοντας clear cache, clear data, uninstall και install από την αρχή. @cjvirus Αν και νομίζω ότι ρωτάς σε λάθος thread, κάνε ένα nandroid backup από CWM Recovery. (google it).
×
×
  • Create New...