Jump to content

vipercubic

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vipercubic

  • Ημ. Γέννησης 17/04/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

vipercubic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εντάξη μη το ξεφτιλίζουμε το θέμα έτσι?.... http://lmgtfy.com/?q=SGS+info @Tyxerakias "Κυβοχιάς"! :lol::lol: @domigr και στο μαρκετ βγαίνει μαν! http://www.appbrain.com/app/samsung-galaxy-s-info/com.sgsinfo
  2. Πέρνα την να μας πεις :) (Φαίνεται με SGS info) Άσε που άμα ήταν official θα είχε βουίξει ο τόπος και θα φαινόταν και Κιες..
  3. Με root explorer /data/data/com.swype.android.inputmethod/swypedata/udb/UserData.udb Νομίζω πως παλιότερα το έπαιρνε και το Titanium αλλά πλέον κάτι άλλαξαν και δεν το παίρνει, δεν είμαι σίγουρος όμως θα το ελέγξω στο επόμενο restore.
  4. Πλακαααα κανεις??? :p Το online kitchen είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό ;) Προσωπικά έκανα διάφορα μικρομαγειρέματα συνδυάζοντας τα στοιχεία από κάθε ρομ που μου άρεσαν περισσότερο αλλά μέχρι τώρα ήταν πολύ χρονοβόρα διαδικασία και μεγάλες πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Πλέον ο καθένας με 5 γνώσεις θα μπορεί να μαγειρέψει το ρομ του και να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του!!! ΥΓ. Να έρθει και με το καλό η CM7 και μετά θα αρχίσει το πάρτι.. :happy:
  5. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10178275&postcount=22984 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ :) Custom rom στο επόμενο επίπεδο!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑαααααααααα ΥΓ. Άντε να μπει και σε κανέναν server της προκοπής γιατί με 4 slots που έχει μέχρι να κάνεις το 1 cook θα έχει βγει καινούργιο base :lol:
  6. Σε μένα παίζει μια χαρά πάντος :confused: (και στο galaxy s συναδέλφου) Darky's 7.5 και οι 2
  7. Ωχ βιάστηκα να απαντήσω έχεις δίκιο! Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ (το tether σηκώνει μια σύνδεση δικτύου στην ουσία στο pc) είναι ή bridge με την τοπική σύνδεση (μάλλον δεν θα δουλέψει) αλλιώς μόνο μέσω (open)vpn πιθανώς να δουλέψει. Το αποκλείω να το κάνει κάποιος αρχάριος και νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να κάνω οδηγό και δοκιμές (υπάρχει άνθρωπος χωρίς wifi σήμερα? :S). @wysiawyg Φίλε μου πραγματικά χάνεις το 50% του τηλεφώνου χωρίς Internet.. πάρε ένα Wifi ρουτερ πλέον και με 30€ παίρνεις κάτι αξιόλογο..
  8. Φυσικά! Settings->wireless and network->Tethering
  9. Δυστυχώς ε? Τι κρίμα που χρειάζεται να πληρώσεις για κάτι που ο άλλος έφαγε αμέτρητες ώρες για να γράψει, και σου κάνει τη ζωή εύκολη σε καθημερινή βάση. Έρε λαμογιά που μας δέρνει. Δίνουμε 4.20€ για ένα πακέτο τσιγάρα και δεν δίνουμε 2.30€ για να κάνουμε την ζωή μας εύκολη και να υποστηρίξουμε και τον developer να βγάζει αναβαθμίσεις.. δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Δεν είναι καμιά πολυεθνική που σου ζητάει 30-40-50€. Ένας τυπάκος είναι που έχει βγάλει τα μάτια του για να βγάλει ένα τόσο μαματο launcher...
  10. Φίλε μου πόσο δίκιο έχεις. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ την πρώτη μέρα που το πήρα έβαλα JM8 (μόλις είχε βγει) και διορθώθηκαν πολλά από τα προβλήματα που είχα με την JM1. Πάντως με JPY modem (Darky 7.5) το GPS είναι απίστευτο σε μένα. Lock-άρει πολύ γρήγορα (5-10 sec) και δεν χάνει στίγμα ποτέ..! Εντάξη εάν έχει πολύ συννεφιά μπορεί να κάνει και μισό λεπτό για lock.. :p Δοκίμασε να γυρίσεις το ntp pool σε europe. (SGS tools από μάρκετ, τελευταία επιλογή Gps fix). Εάν και πάλι σου αργεί, δοκίμασε τον κερνελ του hardcore (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756) έχει κάποια gps optimisations.
  11. Ελληνικά φαντάζομαι εννοείς ότι δεν έχει στο πληκτρολόγιο γιατί στο UI έχει, όσο για το swype μέσω CWM κάνε ένα search σε αυτό το νήμα έχει αναφερθεί 12335456 φορές :p Άσε το lagfix κλειστό δεν χρειάζεται πάει σφαίρα χωρίς αυτό (και κερδίζεις και σε μπαταρία). Στείστο όπως θέλεις και σε λίγο που βγαίνει η 7,6 κατέβασε την no wipe version και ρίχτην από πάνω, δεν χάνεις τίποτα. Αυτή θα έχει και Ελληνικό Swype ενσωματωμένο :)
  12. Επειδή βλέπω έχει πολύ επιτυχία ο Darky, όποιος θέλει το framework με την μπαταρία του atonda (για Darky jpy εννοείται) ας μου πεί να το ανεβάσω κάπου. :) Προσπαθεί το παλικάρι να φτιάξει το θέμα του για darky jpy, αλλά του βγάζει κολλήματα εγώ πορταρα μόνο την μπαταρία γιατί μου άρεσε πολύ. http://www.heberger-image.fr/data/images/17241_signature.png
  13. Εάν ψάξεις στο επίσημο νήμα θα το βρεις... ήμαρτον 5 δευτερόλεπτα υπόθεση στο google... το ποστ ποιο πολύ ώρα έκανες να το γράψεις :mad:
  14. Υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει/βολεύει η στοκ εφαρμογή messaging περισσότερο απο το handcent? Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο :p
  15. Μόλις έκανα μια δυσάρεστη παρατήρηση, στις επαφές (την default εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για να πάρουμε τηλ) μετά το Froyo, όταν κάνεις αναζήτηση κάποιο όνομα, στα αποτελέσματα πλέον δεν φαίνονται τα εξτρά πεδία που μπορεί να έχει καταχωρημένα μια επαφή ( εταιρία, σημείωση κτλ), παρά μόνο ονοματεπώνυμο. Στην αναζήτηση όμως τα λαμβάνει ως κριτήριο (ευτυχώς!). Έχει βρει κανείς κάποια εφαρμογή να συμπεριφέρεται ανάλογα ή κάποια έκδοση ρομ που να δουλεύει η αναζήτηση επαφών όπως στην eclair?
×
×
  • Create New...