makois Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Είναι ανάλογα την διάθεση του υπαλλήλου. Έχω παει κ εγώ χωρίς χαρτάκι κ το ζήτησα λέγοντας οτι θα φύγω εκτός το απόγευμα για μια βδομάδα κ μου το έδωσαν. Δεν είχε κ κοσμο βέβαια.. Παιζει κ αυτό ρολο.πάνε μωρέ.. Τι εχεις να χάσεις Τελικά πήγα δεν είχε κόσμο είπα απλά το tracking number και με ταυτότητα μου το έδωσαν χωρίς πρόβλημα! Από αυτό γράψω τώρα και μέχρι στιγμής είναι άψογο! Edited April 16, 2013 by makois Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τυχερε....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 στο smartkeyboard pro 4.6.3 δεν το κάνει, δοκιμασμένο σε fire και hero 10. ήχος και δόνηση είναι ξεχωριστά Ατυχησα. Εβαλα 4.6.3 αλλα εξακολουθει και το κανει. Αναγκαστικα πρεπει να απενεργοποιησω εντελως την δονηση. Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ατυχησα. Εβαλα 4.6.3 αλλα εξακολουθει και το κανει. Αναγκαστικα πρεπει να απενεργοποιησω εντελως την δονηση. Κριμα.Δεν μου χει γίνει ποτέ, τι να πω. Καταλαβα... Ουτε το e-star mid7114 7" αξιζει; Το εχει στα public 89€ με full προσβαση σε play store και αναβαθμισιμο σε JB...Ούτε. Και η γνώμη μου είναι μακρυά από φθηνιάρικα τέτοια τάμπλετ, δεν έχουν καμιά υποστήριξη κι όλας, αν πάθει τίποτα και χρειάζεται να το ξαναφλασάρεις, δεν πρόκειται να βρεις firmware Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καταλαβα... Ουτε το e-star mid7114 7" αξιζει; Το εχει στα public 89€ με full προσβαση σε play store και αναβαθμισιμο σε JB... αν ψάχνεις το φτηνότερο - απλούστερο κινέζικο με hdmi καλή προταση αυτή τη στιγμή είναι το cube u25gt http://www.ipadalternative.com/en/170-cube-u25gt-7-rk2928-a9-12ghz-1024-x-600-hdmi-tablet-.html http://www.aliexpress.com/store/product/7inch-Cube-U25GT-Tablet-PC-OS-512RAM-8GB-ROM-RockChip-RK2928-1-0GHz-Android-4-1/103919_730853244.html http://www.merimobiles.com/cube-u25gt-rk2928-7-inch-1024-600-with-android4-1-hdmi-1-4-8gb-1080p_p/meri7697.htm είναι στα 1,0ghz (όχι 1,2 που λέει το ipadalat), του περνάς την απλουστευμένη και stripped down ρομ του roman http://www.slatedroid.com/topic/55882-top-notch-tablets-cube-u25gt-firmware-release-1/ και είσαι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 αν ψάχνεις το φτηνότερο - απλούστερο κινέζικο με hdmi καλή προταση αυτή τη στιγμή είναι το cube u25gt http://www.ipadalternative.com/en/170-cube-u25gt-7-rk2928-a9-12ghz-1024-x-600-hdmi-tablet-.html http://www.aliexpress.com/store/product/7inch-Cube-U25GT-Tablet-PC-OS-512RAM-8GB-ROM-RockChip-RK2928-1-0GHz-Android-4-1/103919_730853244.html http://www.merimobiles.com/cube-u25gt-rk2928-7-inch-1024-600-with-android4-1-hdmi-1-4-8gb-1080p_p/meri7697.htm είναι στα 1,0ghz (όχι 1,2 που λέει το ipadalat), του περνάς την απλουστευμένη και stripped down ρομ του roman http://www.slatedroid.com/topic/55882-top-notch-tablets-cube-u25gt-firmware-release-1/ και είσαι ΟΚ! Σωστά, γιατί ο RK2928 είναι Cortex A9, καμιά σχέση με τ άλλα μονοπύρηνα με Cortex Α8 αρχιτεκτονική που σέρνονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έχει τρέξει κανείς το νέο 3dmark Bench? Ενώ μου έχει βγάλει διάφορα σκορ, πχ Ice Storm 1911, δεν βλέπω πουθενά το Performance score ως σύνολο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αν και σιγουρα θα εχει απαντηθει κατι παρομοιο δεν βρισκω κατι στην αναζητηση. Εχω παραγγειλει ενα ainol novo hero απο pandawill με singapore post.Απο τις 13/4/13 γραφει στο site της singapore despatched to overseas GR. Στο site των ΕΛΤΑ ποτε να αρχισω να κοιταω για να δω που βρισκεται το δεμα; Η' το overseas GR θα ειναι η τελευταια ενημερωση και απλα μια μερα θα ερθει το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ξέρεις κανείς αν το royal mail ταχυδρομειο της αγγλιας είναι απλό η κούριερ κ με ποια εταιρεία θα ερθει στα χέρια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 H ainol εχει καμια 'επισημη' διαδικασια για τυχον αναβαθμιση του λογισμικου/rom κλπ των συσκευων της, είτε εντός των συσκευων/μενού ή απο την ιστοσελίδα της; Ή δεν υπάρχει θέμα/δυνατότητα αναβάθμισης, οπότε δεν προβλέπεται τίποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos28FG Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/116942-easypix-smartpad-ep800-ultra Πήγα στον κωτσόβολο και το δοκίμασα με antutu και έβγαλε σκορ 14724.Έχει gpu mali-400m και αναλυση έβγαλε 728χ976 . Ξέρει κάποιος εάν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/116942-easypix-smartpad-ep800-ultra Πήγα στον κωτσόβολο και το δοκίμασα με antutu και έβγαλε σκορ 14724.Έχει gpu mali-400m και αναλυση έβγαλε 728χ976 . Ξέρει κάποιος εάν αξίζει? ...θετικά χαρακτηριστικά: 1. Επεξεργαστής Samsung Exynos 4412 Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 2. Bluetooth (GPS στη μητρική σελίδα δεν αναφέρει, οπότε μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό τρικ (A-GPS support), χαίρω πολύ, εξυπνάδες και τα Ελληνάκια εκτός από τα Κινεζάκια. :mad: αρνητικά: 1. 8GB ROM (προβληματίζει αν θες πολλές εφαρμογές και κυρίως μεγάλα σε όγκο παιχνίδια) 2. Σχετικά μικρή μπαταρία (3-5 ώρες max σε απαιτητικά παιχνίδια αλλιώς είσαι οκ για πιο νορμάλ χρήση) 3. OEM άρα περιορισμένη ως ανύπαρκτη υποστήριξη και πρόσβαση σε custom roms, κλπ. Ειδικά επόμενες εκδόσεις Android (4.1.x, 4.2.x) χλωμό να βρεις/εγκαταστήσεις. 4. Περιορισμένη εγγύηση για Ελλάδα (υποτίθεται η νομοθεσία λέει 2 χρόνια minimum εντός Ε.Ε., άσχετα αν ο καθένας κάνει ότι θέλει αν δεν τον κυνηγήσεις) Edited April 17, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αν και σιγουρα θα εχει απαντηθει κατι παρομοιο δεν βρισκω κατι στην αναζητηση. Εχω παραγγειλει ενα ainol novo hero απο pandawill με singapore post.Απο τις 13/4/13 γραφει στο site της singapore despatched to overseas GR. Στο site των ΕΛΤΑ ποτε να αρχισω να κοιταω για να δω που βρισκεται το δεμα; Η' το overseas GR θα ειναι η τελευταια ενημερωση και απλα μια μερα θα ερθει το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ; Θα γραψει καποια στιγμη οτι εφτασε ελλαδα και μετα τη διαδικασια παραδοσης απο ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ξέρεις κανείς αν το royal mail ταχυδρομειο της αγγλιας είναι απλό η κούριερ κ με ποια εταιρεία θα ερθει στα χέρια μου; Royal mail ειναι το κανονικο ταχυδρομειο της Μ.Βρετανιας και θα παραλαβεις κανονικα απο τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 H ainol εχει καμια 'επισημη' διαδικασια για τυχον αναβαθμιση του λογισμικου/rom κλπ των συσκευων της, είτε εντός των συσκευων/μενού ή απο την ιστοσελίδα της; Ή δεν υπάρχει θέμα/δυνατότητα αναβάθμισης, οπότε δεν προβλέπεται τίποτε; Δεν υπάρχει κατι μαλλον? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα πήρα το ainol novo 10 hero πριν πέντε ημέρες από merimobiles έκανε δέκα έξη ημέρες να έρθει πάρα πολύ καλό tablet αλά μου φάνηκε μεγάλο και το έδωσα σε ένα φίλο τώρα σκέπτομαι να πάρω το ίδιο αλά επτά ίντσες επίσης περνά από το μυαλό να έχει και gps επιδη η ainol δεν έχει gps υπάρχει κανένα αντίστοιχο να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Καλημέρα πήρα το ainol novo 10 hero πριν πέντε ημέρες από merimobiles έκανε δέκα έξη ημέρες να έρθει πάρα πολύ καλό tablet αλά μου φάνηκε μεγάλο και το έδωσα σε ένα φίλο τώρα σκέπτομαι να πάρω το ίδιο αλά επτά ίντσες επίσης περνά από το μυαλό να έχει και gps επιδη η ainol δεν έχει gps υπάρχει κανένα αντίστοιχο να πάρω Όλα τα κινέζικα μηχανήματα που έχουν gps είναι υποδεέστερα. Τώρα εμφανίστηκε το hyundai T7 το οποίο φαίνεται να είναι εξαιρετικό μηχάνημα (με μικρή μπαταρία) ΚΑΙ gps. Με τη διαφορά ότι υπάρχουν πλήθος αναφορές ότι το gps δεν δουλεύει. Η πρότασή μου είναι να αγοράσεις ένα καλό μηχάνημα (σαν το Τ7) που να έχει bluetooth και να αγοράσεις και ένα ποιοτικό bluetooth gps. Εγώ έχω πάρει από το ebay ένα copilot για 12 ευρώ και πιάνει και μέσα στο σπίτι μου. Σημείωσε ότι δεν θα βρεις τέτοιας ποιότητας gps σε καμμία ταμπλέτα όσο ακριβή και να είναι. Edited April 18, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos28FG Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/116942-easypix-smartpad-ep800-ultra Πήγα στον κωτσόβολο και το δοκίμασα με antutu και έβγαλε σκορ 14724.Έχει gpu mali-400m και αναλυση έβγαλε 728χ976 . Ξέρει κάποιος εάν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Δεν υπάρχει κατι μαλλον? :( Βγάζει αναβαθμίσεις αλλά οι σελίδες της είναι στα κινέζικα οπότε δε βγάζεις άκρη. Αλλά υπάρχουν σε πολλά topic οδηγίες αναλυτικά για το πως κανείς αναβάθμιση. Ποιο μοντέλο έχεις? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismar87 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημερα!! Εχει αγορασει κανεις το hyundai T10 ή εχει ακουσει κατι γι αυτο?μου φαινεται αρκετα καλο,το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το ασπρο χρωμα(δεν το εχω δει σε μαυρο πουθενα) και οτι τρεχει android 4.0,αλλα απο οτι ειδα αναφερουν οτι θα αναβαθμιστει σε 4.2 μεσα στον απριλιο,τωρα απο που και πως δεν ξερω,γιατι δεν εχω βρει και καποιο επισημο site του κατασκευαστη,αλλα σε γενικες γραμμες μου φαινεται καλο για τα λεφτα του,γιατι και το hyundai x900 που ειναι στα ιδια λεφτα και εχει retina,εχω δει οτι παρουσιαζει lags και οτι οι κινεζικες ρετινες δεν ειναι ακομη σε καλο επιπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Όλα τα κινέζικα μηχανήματα που έχουν gps είναι υποδεέστερα. Τώρα εμφανίστηκε το hyundai T7 το οποίο φαίνεται να είναι εξαιρετικό μηχάνημα (με μικρή μπαταρία) ΚΑΙ gps. Με τη διαφορά ότι υπάρχουν πλήθος αναφορές ότι το gps δεν δουλεύει. Η πρότασή μου είναι να αγοράσεις ένα καλό μηχάνημα (σαν το Τ7) που να έχει bluetooth και να αγοράσεις και ένα ποιοτικό bluetooth gps. Εγώ έχω πάρει από το ebay ένα copilot για 12 ευρώ και πιάνει και μέσα στο σπίτι μου. Σημείωσε ότι δεν θα βρεις τέτοιας ποιότητας gps σε καμμία ταμπλέτα όσο ακριβή και να είναι. Φίλε σε ευχαριστώ για την πληροφορία αυτή ακριβώς την γνώμη έχω και εγώ αλά ο υιός μου με έφαγε θα τον βάλω να διαβάσει το μήνυμα σου για να καταλάβει ότι κάνει λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Βγάζει αναβαθμίσεις αλλά οι σελίδες της είναι στα κινέζικα οπότε δε βγάζεις άκρη. Αλλά υπάρχουν σε πολλά topic οδηγίες αναλυτικά για το πως κανείς αναβάθμιση. Ποιο μοντέλο έχεις? Το ainol novo 7 mars. Βασικα θα με ενδιεφερε αν πχ σε λιγο καιρο εβγαζε android 5, κι οχι για μικροαναβαθμισεις. Θα ηταν χρησιμο αν μεσα στην υπαρχουσα rom, ειχε κατι σαν software update που να συνδεεται στον server της ainol και να κανει ευκολα και αυτοματα την οποια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τι γινεται με το http://www.hyundai-digital.cn; Εδώ και μέρες εξαφανίστηκε. Ούτε ειδοποίηση για συντήρηση και θα επανέλθουμε soon ουτε τπτ. Βάρεσε κανόνι ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismar87 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τι γινεται με το http://www.hyundai-digital.cn; Εδώ και μέρες εξαφανίστηκε. Ούτε ειδοποίηση για συντήρηση και θα επανέλθουμε soon ουτε τπτ. Βάρεσε κανόνι ή κάτι άλλο; και γω αυτο εχω παρατηρησει και θελω πληροφοριες για το Τ10 και θα θελα το tablet που θα παρω να εχει επισημο site για υποστηριξη,updates.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το ainol novo 7 mars. Βασικα θα με ενδιεφερε αν πχ σε λιγο καιρο εβγαζε android 5, κι οχι για μικροαναβαθμισεις. Θα ηταν χρησιμο αν μεσα στην υπαρχουσα rom, ειχε κατι σαν software update που να συνδεεται στον server της ainol και να κανει ευκολα και αυτοματα την οποια αναβαθμιση. Δυστυχώς έτσι επίσημα αυτό που εννοείς όχι. Μέσα από τη συσκευή γίνονται οι οποίες αναβαθμίσεις μέσω του recovery ουσιαστικα και μετά φόβου. Τώρα επειδή τα κινέζικα ανακυκλώνονται συχνά πέρα από κάποια μοντέλα που ίσως ασχοληθούν ανεξάρτητοι προγραμματιστες δύσκολο για μεγάλες αναβαθμίσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts