Jump to content

Panos28FG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos28FG

  1. καλημερα εχω το Μ8 με CID-T-MOB102, με αριθμό λογισμικού 2.23.112.3. Εχω τη συσκευη ρουταρισμένη με sunshine και επομένως εχω s-off και unlock bootloader.Πως μπορώ να κάνω τα μελλοντικά update. Ειναι απαραίτητο το supercid.Ευχαριστώ.
  2. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως εγκαθιστούμε ΟΤΑ update με S-off και unlock bootloader. Πάντως μη γνωρίζοντας άλλα android κινητά, δεν βρίσκω καμία διαφορά με iphone, ούτε λόγο να γυρίσει κάποιος σε iphone. Το android έχει προχωρήσει τόσο πολύ,που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το ιοs.
  3. καλημερα μετα απο χρονια με iphone, εκανα μια αποπειρα σε htc m8 και μεχρι στιγμής δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε apple. To m8 ειναι Τ-ΜΟΒ102. Είμαι σε στοκ εκδοση 4.4.3 και εκανα ροuτ με το sunshine και εχω εγκαταστήσει custom recovery. διαβασα ότι για να παρω στο μελλον OTA πρέπει να γυρίσω στοκ recovery. δεν βρισκω όμως πουθενά στοκ recovery για Τ-ΜΟΒ102. μπορει κάποιος να μου στείλει κάποιο λινκ ή να μου πει εάν υπάρχει άλλος τρόπος για ΟΤΑ στο μέλλον. Ευχαριστώ
  4. Στην έκδοση 4.0.4 υπήρχε η επιλογη HDMI zoom. Στην 4.2.2 δεν υπάρχει. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να την ενεργοποιήσουμε.?
  5. Λύση για GPS. Tην δοκίμασα και βρήκε την πρώτη φορά 8 δορυφόρους σε 3,5 λεπτά και έπειτα το sygik κλείδωσε σε 20 δευτερολεπτα. http://www.slatedroid.com/topic/74089-how-configure-the-gps-for-a-quick-fix/
  6. Γύρισα στην cleanrom και με τη ρύθμιση hyperfreq πιανει στο antutu γύρω στο 17100. Μιλάμε πάντα για το Τ7
  7. Δυστυχώς στο an Tutu με την beta βγάζει γύρω στα 12500
  8. Rootarismeno το εχω με Root with Restore by Bin4ry και συγκεκριμενα αυτη την εκδοση Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18.
  9. Καλησπερα εχω βαλει την τελευταια μπετα 4.2.2 σε Τ7. Πως μπορώ να βάλω τον governor σε Hyperfreq στο 360 battery, γιατι είναι όλα σε κινεζικα. Σε ευχαριστω
  10. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/116942-easypix-smartpad-ep800-ultra Πήγα στον κωτσόβολο και το δοκίμασα με antutu και έβγαλε σκορ 14724.Έχει gpu mali-400m και αναλυση έβγαλε 728χ976 . Ξέρει κάποιος εάν αξίζει?
  11. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/116942-easypix-smartpad-ep800-ultra Πήγα στον κωτσόβολο και το δοκίμασα με antutu και έβγαλε σκορ 14724.Έχει gpu mali-400m και αναλυση έβγαλε 728χ976 . Ξέρει κάποιος εάν αξίζει?
  12. φιλε μου κ εγω το πηρα απο expansys και συμφερει...οταν ερθει στην ελλαδα θα το χρυσοπληρωσεις. επιπλεον εκανα μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε vodafone με την επιλογη να μην παρω επιδοτηση για νεο κινητο αλλα να εχω μειωμενο παγιο. μεσα σε ενα χρονο δηλαδη θα εχω βγαλει τα χρηματα μου απο το μειωμενο παγιο και θα ηταν σαν να ειχα παρει επιδοτηση περιπου.
  13. τι παιχνιδια εχετε περασει στο touch pro 2 σας? βλεπω οτι δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αυτο το τομεα και θα ηθελα οσοι εχετε περασει καποια παιχνιδια να τα αναφερετε ωστε να κανουμε μια λιστα που και που, οπου θα παρουσιαζονται τα καλυτερα παιχνιδια.
  14. το κινητο δεν εχει ραδιοφωνο? στο preview που εχει το myphorum δείχνει ότι εχει, ενω εγω δεν μπορω να το βρω με τιποτα.
  15. θα καταντησω κουραστικος με τις τοσες ερωτησεις μου αλλα τι να κανω, που εχω κολλησει με το κινητο και θελω να εκμεταλλευομαι ολες τις δυνατοτητες του. στο ζουμι τωρα.... μηπως ξερει κανενας πως γινεται στο music να φαινεται ο δισκος του τραγουδιστη που ακουμε και οχι αυτη η μεγαλη νοτα?:dance:
  16. ευχαριστώ miky...όπως θέλω να ευχαριστησω όλη την παρέα του φορουμ που βοηθάει τους νεους χρηστες της htc
  17. παντως παιδια το θεμα με τη φωτογραφικη μηχανη ειναι λιγο περιεργο...δηλαδη ενω βγαζει ικανοποιητικες φωτογραφιες, οταν θελησεις να τις περασεις στις επαφες σου αυτες φαινονται θολες,ιδιαιτερα εκει που τοποθετεις τις πιο συχνες σου επαφες (σημ. people). καμια λυση για τη θολουρα αυτη? και μια δευτερη ερωτηση, κατεβασα το AEKMAPS, και όλα ωραία, αλλά πως βάζουμε τόνους όταν γραφουμε με μικρά γραμματα?
  18. thank you my friend αναλογως πως πληρωσες φιλε μου...και που μενεις... περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις εγω εχω παθει τη πλακα μου, αν κ εχω ενα θεματακι με τη φωτογραφικη
  19. Μολις το πήρα στα χέρια μου...κ τα εχω παιξει. κορυφαίο κινητό. η καλυτερη επιλογη που μπορουσα να κανω μετα το ομνια που ειχα. τωρα θα το πειραξω λιγο ακομη και μετα θα το αφησω να φορτωσει. μεχρι και ο αδερφος μου που ειναι φανατικος με το i phone του οταν το ειδε τα ψιλοεπαιξε. υ.γ. το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι η φωτογραφικη του μηχανη δεν ειναι και η καλυτερη που εχω δει. υστερει σε σχεση με το ομνια που ειχα. κανενα προγραμμα για να κλεισουμε το 3g απο το κινητο?
  20. απο αυριο γίνομαι κ εγω κατοχος ενος htc touch pro 2 από expansys :lol:...ελπιζω να έχω κανει καλή επιλογή:D . και δεν περνούν οι ωρες... Υ.Γ. κανενα καλο παιχνιδακι παιζει για το touch pro 2?
×
×
  • Create New...