vasiliou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Τελικά το aoson m19 ειναι ακόμα το μονο 9,7" που τα κανει ΟΛΑ εκει στην τιμη 280$ ή εχει βγει κανα πιο καινούριο;;; Επίσης το Μ19 απέναντι σε ενα hp touchpad 16gb ποια η γνώμη σας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Τελικά το aoson m19 ειναι ακόμα το μονο 9,7" που τα κανει ΟΛΑ εκει στην τιμη 280$ ή εχει βγει κανα πιο καινούριο;;; Επίσης το Μ19 απέναντι σε ενα hp touchpad 16gb ποια η γνώμη σας;;; Δεν τα κάνει όλα ή μάλλον δεν τα έχει όλα για να είμαι πιο ακριβής. Την έλλειψη bluetooth την θεωρώ σημαντική και αδικαιολόγητη, ενώ και ένσωματωμένο GPS δεν θα με χαλούσε καθόλου. Σε σχέση με το touchpad το Μ19 υπερέχει λόγω συνδεσιμότητας και του έτοιμου android που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Δεν τα κάνει όλα ή μάλλον δεν τα έχει όλα για να είμαι πιο ακριβής. Την έλλειψη bluetooth την θεωρώ σημαντική και αδικαιολόγητη, ενώ και ένσωματωμένο GPS δεν θα με χαλούσε καθόλου. Σε σχέση με το touchpad το Μ19 υπερέχει λόγω συνδεσιμότητας και του έτοιμου android που έχει. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση , Το οτι μπαίνει με hdmi + με ενα ποντίκι μπορείς να σερφαρεις στην tv ειναι μεγάλο προσόν που εχει σε σχεσει με το Hp! Ναι Gps θα το ήθελα και εγω , αλλα δεν βλεπω και κάποιο αντίστοιχο 9,7 να εχει σε αυτη την τιμή! Το Bluetooth δε ξερω που θα μου χρησίμευε?? Για κάποιο πληκτρολόγιο ή ακουστικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση , Το οτι μπαίνει με hdmi + με ενα ποντίκι μπορείς να σερφαρεις στην tv ειναι μεγάλο προσόν που εχει σε σχεσει με το Hp! Ναι Gps θα το ήθελα και εγω , αλλα δεν βλεπω και κάποιο αντίστοιχο 9,7 να εχει σε αυτη την τιμή! Το Bluetooth δε ξερω που θα μου χρησίμευε?? Για κάποιο πληκτρολόγιο ή ακουστικό;;; To BT θα χρησίμευε κυρίως για GPS με έναν εξωτερικό BT δέκτη και για μεταφορά αρχείων όπου και όταν χρειαζόταν. Tablets 9.7 ιντσών με GPS υπάρχουν 2 και το ένα σκέφτομαι να το χτυπήσω κάποια στιγμή να δω τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Με usb αν βάλουμε εναν ανταπτορα ΒΤ δε θα τον βλέπει ε;;; Ποια ειναι τα 2 μοντελα που υποστηρίζουν και ειναι καλα κατα την γνώμη σου; Edited February 12, 2012 by vasiliou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Με usb αν βάλουμε εναν ανταπτορα ΒΤ δε θα τον βλέπει ε;;; Ποια ειναι τα 2 μοντελα που υποστηρίζουν και ειναι καλα κατα την γνώμη σου; USB BT αντάπτορα δεν αναγνωρίζει, το δοκίμασα. Ίσως με την αναβάθμιση του σε ICS. Tα 2 μοντέλα που έχουν GPS , είναι το ZPad P200 και Herotab S1 αλλά δεν έχω ιδέα αν και πόσο καλά είναι προς το παρόν. Πάντως, καλοβλέπω το δεύτερο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Τελικά μου φαίνετε θα χτυπήσω ένα Ainol NOVO Aurora 7'' Ήθελα να το πάρω από το merimobiles αλλά έχει μόνο με τα 8GB εγώ λέω να πάρω με τα 16GB και το έχει μόνο το pandawill , θα το διακινδυνεύσω μου φαίνετε . Edited February 16, 2012 by katrisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά , Μόλις το τσίμπησα από pandawill με EMS όταν το παραλάβω ( ελπίζω σύντομα ) θα σας πω εντυπώσεις . http://www.pandawill.com/media/catalog/product/cache/1/image/309d7dc39e373b178fdbbfcc3c9523fd/s/k/sku20272.jpg :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Dear Customer, We are sorry to inform you that your Ainol Aurora shipment will be delayed. Most of the Ainol Aurora that we received have to be replaced as they did not pass the Quality Control check due to inconsistencies with the screen colors/white spots. The Ainol Factory will recticfy the issue and should be able to supply to us the Aurora Model by the end of Next week. We offer a free 8GB memory card due to the inconvenience if you accept to wait, we understand that some of you may not be able to wait in this case the free 8GB memory card can be applied to any other product in stock or we can refund your order We sincerely apologize for the inconvenience, please advise us with your decision Thank you Philip Merimobiles Service Team Manager Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Dear Customer, We are sorry to inform you that your Ainol Aurora shipment will be delayed. Most of the Ainol Aurora that we received have to be replaced as they did not pass the Quality Control check due to inconsistencies with the screen colors/white spots. The Ainol Factory will recticfy the issue and should be able to supply to us the Aurora Model by the end of Next week. We offer a free 8GB memory card due to the inconvenience if you accept to wait, we understand that some of you may not be able to wait in this case the free 8GB memory card can be applied to any other product in stock or we can refund your order We sincerely apologize for the inconvenience, please advise us with your decision Thank you Philip Merimobiles Service Team Manager Πότε έκανες την παραγγελία; Γιατί εγώ την έκανα 3/2/12 και δεν μου ήρθε τέτοιο email...! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Προς το παρόν το μόνο mail που έλαβα είναι η επιβεβαίωση της παραγγελίας . και ελπίζω να μην λάβω ………:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Προς το παρόν το μόνο mail που έλαβα είναι η επιβεβαίωση της παραγγελίας . και ελπίζω να μην λάβω ………:cry: Την παραγγελία την έχω κάνει εδώ και 10 - 12 μέρες Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 κάποιος που έχει tablet στις 7" μπορεί να μου πει αν βολεύει το μέγεθος για browsing γενικότερα και ανάγνωση pdf κ.α; εννοώ αν χρειάζεσαι scroll όλη την ωρα για να δεις ένα site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 κάποιος που έχει tablet στις 7" μπορεί να μου πει αν βολεύει το μέγεθος για browsing γενικότερα και ανάγνωση pdf κ.α; εννοώ αν χρειάζεσαι scroll όλη την ωρα για να δεις ένα site... Oριακά και αν έχεις πολλή υπομονή και καλή όραση. Γενικά το 7ιντσο δεν ενδείκνυται για pdf και σερφάρισμα, τουλάχιστον για πολλή ώρα. Το scroll και το zoom in & out είναι οι καλύτεροι φίλοι του 7ιντσου tablet :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 κάποιος που έχει tablet στις 7" μπορεί να μου πει αν βολεύει το μέγεθος για browsing γενικότερα και ανάγνωση pdf κ.α; εννοώ αν χρειάζεσαι scroll όλη την ωρα για να δεις ένα site... Προσωπικά το browsing γίνεται μια χαρά.... στα βιβλία πάλι ΟΚ (το γυρνάς στο πλάι αν είναι και διαβάζεις καλύτερα) .... Όλα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους... Μέγεθος - βάρος vs Μεγαλύτερη οθόνη ... Το θέμα είναι ΠΟΤΕ το χρειάζεσαι? Αν είσαι σπίτι ΟΚ... πάρε ένα 9,7'' ή 10,1'' .... αν είσαι on the go τότε ένα 7'' ... και το 8'' καλό είναι αλλά είναι 4:3 και εγώ προτιμώ 16:9.... Αν μπορείς παίρνεις δύο φθηνά ένα 7'' και ένα 9.7'' και απλά αλλάζεις την καρτούλα SD με τα βιβλία από το ένα στο άλλο... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ευχαριστώ παίδες, βασικά δεν το θέλω για κάτι ιδιαίτερο το tablet, πέρα απο browsing, pdf ,ίσως κάποιο streaming, στο σπίτι.οχι καθημερινή μετακίνηση πουθενά. ίσως και να μου είναι άχρηστο κάτι τετοιο, απλά έχω μπει στο τρυπάκι αγοράς τωρα και κοιτάω να δω τι επιλογές υπάρχουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 κάποιος που έχει tablet στις 7" μπορεί να μου πει αν βολεύει το μέγεθος για browsing γενικότερα και ανάγνωση pdf κ.α; εννοώ αν χρειάζεσαι scroll όλη την ωρα για να δεις ένα site... Καλημέρα Πρόσεξε το βάρος αν πας σε 9,7” ή 10” γιατί φαντάσου ότι θα το κρατάς με το ένα χέρι ενώ με το άλλο θα πληκτρολογείς ,θα κάνεις scroll στης σελίδες , zoom in – zoom out ……. Εγώ πάντως ένα 10” που έχω είναι κουραστικό να το κρατάς ώρα . όλα αυτά βέβαια είναι πάντα σχετικά .:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 motorola xoom στο Media Markt στα 400 €! Ρώτησα και στο αντίστοιχο θέμα. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Αξίζει η αγορά του?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 motorola xoom στο Media Markt στα 400 €! Ρώτησα και στο αντίστοιχο θέμα. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Αξίζει η αγορά του?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Στο αντίστοιχο θέμα αρκεί. Δεν ενδείκνυται να επαναλαμβανόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Dear Customer, We are sorry to inform you that your Ainol Aurora shipment will be delayed. Most of the Ainol Aurora that we received have to be replaced as they did not pass the Quality Control check due to inconsistencies with the screen colors/white spots. The Ainol Factory will recticfy the issue and should be able to supply to us the Aurora Model by the end of Next week. We offer a free 8GB memory card due to the inconvenience if you accept to wait, we understand that some of you may not be able to wait in this case the free 8GB memory card can be applied to any other product in stock or we can refund your order We sincerely apologize for the inconvenience, please advise us with your decision Thank you Philip Merimobiles Service Team Manager Το ίδιο στείλανε και σε μενα όταν παρείγγειλα 2 ly-f1. Τελικά ήρθε μόνο το ενα και περιμένω ακόμα το δεύτερο. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NDls Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παίδες καλημέρα σε όλους.Θέλω να κάνω μία ερώτηση και απευθύνομαι στήν σχετική εμπειρία που έχετε.Δέν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να κάνω το πόστ,αν όχι ζητώ συγνώμη από τον moderator. :) Έχω παραγγείλει από Κίνα ένα τάμπλετ , από DHgate , στίς 10/01/2012 πληρωμένο μέσω Paypal και αποστολή με China Post Air Mail. Μου επιβεβαίωσαν την αποστολή και μου έδωσαν και αριθμό τράκ RAxxxxxxxxxCN ο οποίος τσεκαρισμένος επιβεβαιώνει οτι υπήρξε κίνηση και μάλιστα, θεωρητικά το πακέτο στίς 20/01 έφυγε από Κίνα ( 2012 departure from outward office of exchange GREECE 2012-01-20 ). Σε επικοινωνία μου με τόν πωλητή, αυτός μου επιβεβαίωσε οτι εστάλη κανονικά και ότι έφυγε από Κίνα στις 20/01 και να περιμένω με υπομονή,έως σήμερα όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Η αναζήτηση των Ελτά δέν δίνει αποτέλεσμα. Τώρα το DHgate υποτίθεται οτι κρατά τα χρήματα και τα ελευθερώνει στόν πωλητή με την ολοκλήρωση-παραλαβή της παραγγελίας, γι'αυτό έχει και δικό του Refund & Dispute , όπως και το Paypal. Πιστεύετε οτι πρέπει να περιμένω κι'άλλο η να ξεκινήσω θέμα και να ζητήσω Refund ??? Οποιαδήποτε σχετική εμπειρία και πιθανή βοήθεια εκτιμάται δεόντως.:confused::cry::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Το ίδιο στείλανε και σε μενα όταν παρείγγειλα 2 ly-f1. Τελικά ήρθε μόνο το ενα και περιμένω ακόμα το δεύτερο. Περιμένω και εγώ το ly-f1. Αν και έχω διαβάσει αρκετά reviews και έχω δει βιντεάκια στο youtube, γράψε μας αν θέλεις και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής που έχεις παρατηρήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Πιστευω πως πρεπει να περιμενεις μιας και η αποστολη μπορει να περασει η να αγγιξει τον μηνα+ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παίδες καλημέρα σε όλους.Θέλω να κάνω μία ερώτηση και απευθύνομαι στήν σχετική εμπειρία που έχετε.Δέν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να κάνω το πόστ,αν όχι ζητώ συγνώμη από τον moderator. :) Έχω παραγγείλει από Κίνα ένα τάμπλετ , από DHgate , στίς 10/01/2012 πληρωμένο μέσω Paypal και αποστολή με China Post Air Mail. Μου επιβεβαίωσαν την αποστολή και μου έδωσαν και αριθμό τράκ RAxxxxxxxxxCN ο οποίος τσεκαρισμένος επιβεβαιώνει οτι υπήρξε κίνηση και μάλιστα, θεωρητικά το πακέτο στίς 20/01 έφυγε από Κίνα ( 2012 departure from outward office of exchange GREECE 2012-01-20 ). Σε επικοινωνία μου με τόν πωλητή, αυτός μου επιβεβαίωσε οτι εστάλη κανονικά και ότι έφυγε από Κίνα στις 20/01 και να περιμένω με υπομονή,έως σήμερα όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Η αναζήτηση των Ελτά δέν δίνει αποτέλεσμα. Τώρα το DHgate υποτίθεται οτι κρατά τα χρήματα και τα ελευθερώνει στόν πωλητή με την ολοκλήρωση-παραλαβή της παραγγελίας, γι'αυτό έχει και δικό του Refund & Dispute , όπως και το Paypal. Πιστεύετε οτι πρέπει να περιμένω κι'άλλο η να ξεκινήσω θέμα και να ζητήσω Refund ??? Οποιαδήποτε σχετική εμπειρία και πιθανή βοήθεια εκτιμάται δεόντως.:confused::cry::confused: οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω πρεπει να περιμενεις..κανουν αρκετο καιρο να εμφανιστουν στο ελληνικο ταχυδρομειο,βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Περιμένω και εγώ το ly-f1. Αν και έχω διαβάσει αρκετά reviews και έχω δει βιντεάκια στο youtube, γράψε μας αν θέλεις και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής που έχεις παρατηρήσει! Έχω φτιάξει δικό του thread. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328448 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts