Jump to content

rizla7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    969
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rizla7

  1. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το EMUI Desktop μέσω HDMI; Οχι wireless projection αλλά μέσω HDMI. Λειτουργεί κανονικά;
  2. για live tv/streaming 720p υπάρχει διαφορά από ADSL24 σε vdsl50 σε θέματα buffering και ροής ή παίζει ρόλο η πηγή? Mi box με BK Links build (joker,sport365, US channels). Υπάρχουσα 24αρα κλειδώνει στα 14-15mbps. Αξίζει η μετάβαση σε 50αρα σύνδεση μονο για το streaming?
  3. Σ' ευχαριστώ. Επειδή είναι Express, εννοούσα μήπως θεωρείται δεδομένο οτι θα έχει τελωνείο.
  4. QFE Γνωρίζει κανείς για SF Express από Geekbuying?
  5. Σε ερώτηση μου προς το e-shop πάντως, απάντησαν(από Τμήμα Πωλήσεων): Σας ενημερώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε αν είναι Global Edition αφού αυτό εξαρτάται από τις παραλαβές από τους προμηθευτές, η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει την BAND 20/800MhZ για 4G/LTE. Δεν γνωρίζω τι ισχύει. απλά το αναφέρω..
  6. επειδή η αξία ήταν 350$, οπότε θα έσκαγε καλό τελωνείο, έλεγα μη μένει καμιά εκκρεμότητα και τρέχω μελλοντικά για χρωστούμενα πουθενά. τελικά έβγαλε τώρα κλείσιμο από αεροδρόμιο, οπότε τυχερός ήμουν.
  7. Δέμα από banggood(Vanuatu Post), κολλημένο από 18/11, φάνηκε τώρα στο αεροδρόμιο. Έχοντας μιλήσει με το μαγαζί, έχει γίνει ήδη refund το ποσό και είχαν αναφέρει οτι μπορώ να μην το παραλάβω, αν και όποτε έρθει, και θα επιστραφεί πίσω σε αυτούς. ΑΝ περάσει τελωνείο και ΔΕΝ παραλάβω τελικά, γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει καμία εκκρεμμότητα λόγω του κόστους εκτελωνισμού που θα βγεί; ή δεν ασχολούμαστε καθόλου και γυρνάει πίσω;
  8. Σε ευχαριστώ..θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία. μιλάω για άμεση αγορά από Αμερική..θα μαι τον άλλο μήνα και ψάχνω να δω αν συμφέρει η αγορά. αγορά αμερικάνικου από εδώ..σαφώς και θα περάσει τελωνεία κτλ..
  9. Σε ευχαριστώ Αλεξ. Για το θέμα της εγγύησης,η οποία φαντάζομαι δεν είναι global, γίνεται να πάρεις extended(από Ευρώπη) που θα ισχύει κανονικά εδώ;
  10. Γνωρίζει κανένας αν παίζει καμιά προσφορά Αμερική αυτή τη περίοδο;
  11. Καθόλου κακό να αλλάζει γνώμη κάποιος...απλά καλώς ή κακώς ορισμένοι έχουμε συμμετάσχει σε συζητήσεις εδω μέσα σε παρόμοια θέματα και βλέπουμε στην εξέλιξη των πραγμάτων όλα αυτά τα χρόνια, τι και πως γραφόταν και τι γράφεται τώρα... Καλή συνέχεια...on topic.
×
×
  • Create New...