Jump to content

Tabletistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    241
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tabletistas

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το cardboard δεν με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια. Θέλω κάτι που να φοριέται και τα χέρια να είναι ελεύθερα. Τις κινέζικες περιπτώσεις τις έχω υπ'όψιν μου αν και δεν έχω διαβάσει ιδιαιτέρως θετικά σχόλια. Ένα από αυτά το δοκίμασα πρόσφατα από ένα φίλο. Ήταν το Colorcross / Neje / Archos. Εκτός του ότι φαίνεται και το αισθάνεσαι πόσο "φθηνή" κατασκευή είναι, το μεγαλύτερο πρόβλημα μου ήταν η άνεση και το FOV. Αντί για αφρό έχει ένα σούπερ σκληρό πλαστικό και σε κάνα πεντάλεπτο βαριά αρχίζει και πονάει το πρόσωπο. Το FOV δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε περιορισμένο. Προφανώς επειδή χρησιμοποιεί μικρότερους φακούς από το GearVR και το Homido. O φίλος μου πάντως το ψιλοκατακρεούργησε αφαιρώντας το πλαστικό του και κόλλησε δικό του αφρό. Φαίνεται άθλιο αλλά τουλάχιστον δεν πονάει το πρόσωπο. Αν και δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, λέω να ρισκάρω και να το χτυπήσω. Τα σχόλια είναι σίγουρα θετικότερα. Και η τιμή του αντέχεται. Ίσως το GearVR να είναι το σημείο αναφοράς, αλλά έχει πολύ αλμυρή τιμή συν το ότι χρειάζεται και το Note4 όπως ανέφερες. Αν τελικά το παραγγείλω, θα γράψω εντυπώσεις.
  2. Ψήνομαι εδώ και καιρό να χτυπήσω το GearVR της Samsung και έπεσα πάνω στο Homido VR Headset. Υπάρχει και ελληνικό site, homido.gr. To έχει δει / αγοράσει κανένας? Θα με ενδιέφερε να μάθω αν λέει τίποτα γιατί η τιμή του δεν συγκρίνεται με το GearVR. Δεν έχει touch pad αλλά νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό αν όλα τα υπόλοιπα ήταν οκ :)
  3. Και οι μονοπύρηνοι 1.2Ghz μια χαρά τα παίζουν τα mkv 3d SBS.
  4. Μια χαρά μου φαίνεται. Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα.
  5. Mε 8GB μόνο, είναι ακριβό. Υπάρχουν λύσεις με περισσότερη μνήμη και οικονομικότερες.
  6. Αξίζει τον κόπο μόνο αν θέλεις απαραιτήτως GPS. Αλλιώς μακριά.
  7. Aσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Τα logitech δουλεύουν απ'όσο ξέρω.
  8. Ο flash o 11 δεν δουλεύει στο C91 και όλως παραδόξως χρησιμοποιεί τον 10.2. Οδηγίες για εγκατάσταση και σωστή χρήση του εδώ. Για ραδιόφωνο κατέβασε το Greek Radios και Tune In Radio από το Play Store. Ότι είναι συμβατό με Android από ιντερνετικό ραδιόφωνο θα το βρεις σε αυτές τις 2 εφαρμογές.
  9. Πιο γρήγορο λογικά θα είναι. Σε τι θα μας χρησιμεύσει με βάση τις απαιτήσεις των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών δεν ξέρω. Αλλά είμαι περίεργος να δω τι μπαταρία θα έχει το Μ11(στα αλήθεια και όχι τις μούφες που γράφουνε στα κουτιά) και τι θα τρώει ο διπύρηνος του.
  10. Bγήκε τον Ιούλιο που μας έρχεται :) "List Price: $409.99 Our Price: $299.99 You save $110.00! Availability:: Usually Ships in 6 to 8 Weeks Product Code: MERI4702"
  11. 1. Φόρμαρε μια microsd card. 2. Aντέγραψε στην κάρτα το "zt-update", που προκύπτει από την αποσυμπίεση της rom που κατέβασες. 3. Βάλε την microsd στο C91. 4. Έχοντας πατημένο το πλήκτρο της κάμερας(από πάνω) πάτα το power, μέχρι να αρχίσει το κόλπο. 5. Ασε τα πλήκτρα και άραξε, τελειώνει γρήγορα. 6. Άνοιξε tablet, θέλει μερικά λεπτά μέχρι να μπουτάρει. 7. Τσέκαρε αν βελτιώθηκε η κατάσταση.
  12. Aνάλογα με το μοντέλο που έχεις τσέκαρε στο www.zenithink.com/Edownloads.php και κατέβασε την πιο πρόσφατη αν είναι διαφορετική από την δική σου. Custom roms δεν έχω εντοπίσει ακόμη κυρίως γιατί η Zenithink τις κάνει upgrade συχνά. Το ρουτάρισμα(αν δεν το έχει ήδη) δεν ξέρω πως θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Το skype είναι θέμα Zenithink, Skype, hardware και software μαζί. Όταν λες κρασσάρει η οθόνη τι εννοείς ακριβώς? Συνήθως οι εφαρμογές κρασάρουν και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό. Συμπερασματικά και σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει από χρήστες του εξωτερικού, όλα τα προβλήματα οφείλονται στο ICS ακόμη. Πολλοί επέλεξαν να βάλουν την 2.3.4 και όλα λειτουργούσαν OK συμπεριλαμβανομένου και του Skype, μέχρι τουλάχιστον να γίνει full optimized το ICS από την Zenithink.
  13. Dεν βρήκα κάτι. Τσέκαρε όμως αν είναι ήδη ρουταρισμένο, δεν θυμάμαι να σου πω. Κατέβασε τον Root Explorer, τρέξτο και πάτα το Mount R/O. Αν αλλάξει σε Mount R/W είναι ρουταρισμένο. Έχε υπόψιν σου πάντως ότι το να απεγκαταστήσεις/διαγράψεις εφαρμογές από το root μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Δεν νομίζω να μπρικάρεται πάντως, κρίνοντας από τον τρόπο φλασαρίσματος αλλά δεν το εγγυώμαι κιόλας αφού δεν το έχω πειράξει τόσο το C91 ακόμη.
  14. Mε wifi ανοιχτό και τα ίδια settings μου έδωσε συνεχή αναπαραγωγή στο youtube 8 ώρες και 15 λεπτά. Μου αρέσει ότι είναι ελαφρύτερο από το Μ19, η κεντραρισμένη μπροστά κάμερα του και φυσικά το ενσωματωμένο bluetooth του. Το Play store του δεν είναι full αλλά διορθώνεται πανεύκολα με το Onda Vi610 market fix και εμφανίζει τα πάντα.
  15. Bάλε το AutoKill. Πολύ καλή εφαρμογή για σκότωμα apps. Aφού το εγκαταστήσεις και πριν τρέξεις κάτι άλλο ανοιξε την και θα σου δείξει ποιες εφαρμογές είναι φορτωμένες στην μνήμη ήδη. Ο μόνος τρόπος να ξεφορτώσεις το μηχάνημα από την default σαββούρα που φορτώνει είναι να είναι ρουταρισμένο για να μπορέσεις να απεγκαταστήσεις/διαγράψεις τις άχρηστες εφαρμογές. Για browser δοκίμασε τον xScope. Καμία σχέση με τους άλλους!
  16. Έτσι όπως τα έγραψες, ακόμα και να ήθελε κάποιος να σου πει οτιδήποτε, από που να άρχιζε και που να τέλειωνε? Είναι παντελώς ασαφές και αόριστο αυτό που ζητάς. Οπότε : 1. Googlάρεις το tablet σου και βρίσκεις ότι υπάρχει στα ελληνικά forums και το διαβάζεις. 2. Αν αυτά που διάβασες δεν καλύπτουν σε αυτό που ψάχνεις, το ρωτάς όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται σε αυτό ή και άλλα forums.
  17. Mία πολύ σύντομη και πολύ σημαντική πληροφορία για το Sanei N90 και μέχρι να του κάνω το πλήρες review, η οποία με κούφανε και με κούρασε εξαιρετικά!!!! Η μπαταρία του. Εχθές του έβαλα στις 5:45μμ να παίζει MP4 ταινία με τον ενσωματωμένο player στα default settings, την φωτεινότητα από τα settings τέρμα κάτω(όπως είχα κάνει και με το Μ19 - αφού η φωτεινότητα είναι αρκετή για παρακολούθηση ταινίας εντός σπιτιού), ήχος στα 75% και το wifi κλειστό. Το ρημάδι με ξενύχτησε κανονικά!!! Παρακαλούσα να σβήσει να πάω για ύπνο!! Τελικά μου έκανε την χάρη και έσβησε στις 3:55πμ μετά από 10 ώρες και 10 λεπτά. Έβγαλα και φωτογραφία η οποία ελπίζω να είναι καλή και να φαίνεται η εν λόγω διάρκεια. Στο Αntutu Tester, έδωσε σκορ μπαταρίας 604, τρίτο κάτω από Xoom και Iconia A500.
  18. Αν δεν υπάρχει κάποια επιλογή ενεργοποίησης από το Display στα Settings ή κάποια ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή όπως το HDMI Switch που έχουν τα Zenithink, τότε είναι θέμα τηλεόρασης ή καλωδίου. Δοκίμασε να το συνδέσεις σε όλες τις θύρες HDMI της τηλεόρασης σου και αν δεν δουλέψει δοκίμασε σε άλλη τηλεόραση και αν είναι δυνατόν με 2 διαφορετικά HDMI καλώδια. Δεν ενεργοποιείται γιατί απλά υπάρχει το bluetooth profile(και drivers) ενσωματωμένο στην rom που φοράει. Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να συνδέσεις ένα USB bluetooth dongle.
  19. Off Topic Starts - H μεταφορά του θέματος εντός του συγκεκρμένου από τον mod είναι λανθασμένη. Η πλειονότητα των tabs βασίζεται στον Allwinner και μία από τις πρώτες εφαρμογές που αναζητείται είναι το skype. Η τελευταία έκδοση του, την οποία θα κατεβάσει ο χρήστης ενός Allwinner δεν θα λειτουργεί σωστά και αν απευθυνθεί στο εν λόγω sub forum για βοήθεια, δύσκολα θα βρει την απάντηση θαμμενη μέσα εδώ, οπότε ή θα φύγει ή θα ανοίξει νέο θέμα. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική για να έχει το δικό της thread, μέχρι τουλάχιστον να διορθωθεί το εν λόγω πρόβλημα ή ακόμη και να εμπλουτιστεί με άλλες αναφορές μελών για εκδόσεις skype για άλλα επίσης δημοφιλή tablets που παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Off Topic Ends.
  20. Φυσικά και το δικαιούστε αλλά μόλις εχθές το έπιασα στα χέρια μου για κάνα 5λεπτο :) Η πρώτη πρώτη μου εντύπωση είναι ότι το μηχάνημα λέει κανονικά και επειδή ήμουν πολύ περίεργος αρχικά για το βάρος του, το ζύγισα και μου βγήκε 587 γραμμάρια. 25γρ. πιο ελαφρύ από το Μ19. Και περιμένω από chinagrabber σε καμια βδομάδα και ένα 7ιντσο με μπρος πίσω κάμερα και πολύ ιδιαίτερο σχήμα, και ένα android tv box και έναν 2D σε 3D converter, οπότε θα έχω πολύ δουλειά!!!!
  21. To γνωστό πρόβλημα με τις κάθετες ροζ ή πράσινες γραμμές στην εικόνα του PC κατά την συνομιλία μέσω skype φαίνεται να διορθώνεται για τα tablets που χρησιμοποιούν επεξεργαστή Allwinner A10 με την χρήση της έκδοσης 2.5.0.160 του skype. H συγκεκριμένη έκδοση λειτούργησε σωστά στο LY-F1 και στο Sanei N90 που δοκίμασα.
  22. Να περιμένεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται να τρέχει στο 1.5Ghz. To πιθανότερο είναι ότι θα είναι στα 1.008Ghz το οποίο και πάλι είναι overclocked αφού η μέγιστη συχνότητα ρολογιού στους Cortex A8 είναι 800Μhz. To σύνηθες είναι ότι η ταχύτητα που αναγράφεται στους επεξεργαστές των tablets είναι το άθροισμα της CPU και GPU. Κατά τ'άλλα το μηχάνημα πιστεύω ότι θα πετάει γεινκώς, κρίνοντας από την εμπειρία μου με άλλα tablets με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Για το market δεν γνωρίζω, αλλά και αν δεν το υποστηρίζει πλήρως ενδεχομένως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο market fix άλλου tablet με τον ίδιο επεξεργαστή.
  23. To flytouch 6 υπερέχει/διαφέρει στην μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη και στο GPS. Αν ειδικά το GPS σε ενδιαφέρει άμεσα τότε είναι μονόδρομος στην τιμή του είτε από μέσα είτε απ'έξω. Έχει resistive οθόνη που είναι μεγάλο μειονέκτημα την σήμερον ημέρα, οπότε τα 2 πρώτα που ανέφερα είναι σαφώς καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου.
  24. To Ziio 10" δεν θα το έπιαρνα με τίποτα. Πολύ παλιό ήδη, με resistive οθόνη, δεν πρόκειται να πάρει ICS και πάρα πολύ ακριβό για αυτό που είναι. Το NovaPad 100 C124 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αλλά δεν το βλέπω να παίρνει ICS λόγω Telechips επεξεργαστή ενώ μία καλή επιλογή επίσης είναι το playTAB e10 από το e-tablet με Allwinner επεξεργαστή και ICS.
×
×
  • Create New...