Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

1) Class 4 αρκεί. Προτιμώ 16GB class 4, παρά 8GB class 6.

2)Τί τους θέλεις τους κωδικούς αν μπαίνεις από το σπίτι σου?

Αν δεν τρέχει η εφαρμογή Phone Portal, δεν μπορεί να μπει κανένας.

Εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς κωδικούς.

1) Το Motorola Defy όμως υποστηρίζει High Capacity SD ;

2) Το θέμα δεν είναι άν εγώ μπορεί να μπαίνω από το σπίτι μου, είναι γιατί δεν δουλεύει η εφαρμογή όταν την "ασφαλίζεις" .

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει πάρει κανείς την συσκευή από το http://www.open247.gr? Η εξυπηρέτηση ήταν καλή? Το android είναι ελληνικό?

γνωρίζουμε κατι??

γνωρίζουμε κατι??

Επικοινώνησε μαζι τους να σου πουνε.

Πάντως Ελληνικής Αντιπροσωπείας υπαρχει απο €319 σε αλλα μαγαζια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

@Stavros_P

Ερώτηση: με ποιον browser το δοκιμάζεις?

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

αυτο μου το εκανε καθως κ διαφορα αλλα κουλα οσον αφορα της κλησεις τους ηχους κλησεις τα εικονιδια τους κ τον χρονο επαναφορας μετα το τελος της κλησης οσο ειχα την 2,34 μολις εβαλα 2,51 κ μετα 2,2 τελος ελπιζω να εχεις την 2,34 ακομα αν την εχεις αναβαθμισετο σε 2,51 εγω το εκανα μεσα απο το σαιτ της μοτορολα

Εκανα την αναβαθμιση σε 2,51 και παλι κανενα αποτελεσμα.Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι οταν εχω τσεκαρισμενη την επιλογη της σιγασης του ηχου εισερχομενης κλησης με διπλο πατημα της οθονης, τοτε μονο παρουσιαζεται το προβλημα.Δεν γνωριζω αν καποιοι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα αλλα ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να εχει τετοιο προβλημα το hardware και να μετανοιωνω για την επιλογη αγορας που οικονομικα δεν ειναι και τοσο ευκαταφρονητη.Οσο για την σκεψη να το παω στο service για το συγκεκριμενο προβλημα ουτε λογος! Δεν μου αρεσει καθολου να αρχισουν τα "ψαξιξαματα" σε ολοκαινουρια συσκευη ποσο μαλλον οταν προκειται για το touch! Επιπλεον αξιζει να αναφερω οτι οι αποθηκευμενες επαφες στην ταχεια κληση χανονται καθε λιγο και λιγακι και γνωριζω οτι αυτο συμβαινει και σε αλλους πολλους στο forum.Για το τελευταιο η απαντηση που πηρα απο την εταιρεια ειναι οτι αυτο θα διορθωθει με την επικειμενη αναβαθμιση σε 2,2 :blink: Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι δηλαδη... Οσο για το προβλημα συνδεσης με ορισμενα modem WI Fi καλυτερα να μην αναφερθω αλλο...Αν τα γνωριζα ολα αυτα σιγουρα δεν θα επελεγα αυτη την συσκευη! Για τους υποψηφιους αγοραστες ας τα λαβουν αυτα σοβαρα υποψη τους λοιπον.... Εγω ειμαι δυσαρεστημενος....

γνωρίζουμε κατι??

To έχει πάρει φίλος αν διαβάσεις τις αρχικές σελίδες και ήταν ευχαριστήμένος και το παρέλαβε άμεσα. Κι εγώ για το open σκεφτόμουν μιας και βγαίνει μόνο 309€ με τα μεταφορικά. Πήρα στο κατάστημα και ρώτησα, δεν είναι ελληνικής εισαγωγής και δεν έχει Ελληνικά μέσα οπότε θέλει πέρασμα firmware με τη διαδικασία που αναφέρετε στο γειτονικό topic mod και υπάρχει σε μαύρο χρώμα. Πήρα και τη moto εκεί θέλεις 22€ για να σου περάσουν Ελληνικά ενώ από εγγύηση hardware καλύπτεται κανονικά

Edited by bomber21

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ξαφνικα δεν μπορω να στειλω μηνυματα, ενω δεχομαι κανονικοτατα. Οπου και αν προσπαθω να στειλω μου βγαζει αποτυχια. Κανεις που να γνωριζει κατι;

@Stavros_P

Ερώτηση: με ποιον browser το δοκιμάζεις?

Δοκίμασα και με αυτούς που προτείνει η Motorola αλλά και με αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με όλους.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Οταν συνδεεται η συσκευη με τον υπολογιστη ή αποσυνδεεται το κινητο κανει εναν ηχο κατα την συνδεση/αποσυνδεση. Ψαχνω να βρω εαν απενεργοποιειται και δεν μπορω να το βρω. Υπαρχει αραγε αυτη η δυνατοτητα;

Σιγουρα η Motorola εχει βρει αξιους δικηγορους υπερασπιστες απ'οτι φαινεται! Μου κανει τρομερη εντυπωση το παθος να υπερασπιζεστε ορισμενοι με τετοιο παθος μια εταιρεια που κερδιζει δισεκατομυρια απο τους καταναλωτες πουλωντας τους ελλατωματικα προιοντα! Τωρα για το αν μου φερθηκαν οπως θα επρεπε το αφηνω στην κριση των αμεροληπτων αναγνωστων! Εγω δεν αγορασα συσκευη για να την στελνω στα service ακομα δεν την εβγαλα απο το πακετο! Αλλοιμονο αν αυτο θεωρειται τοσο φυσιολογικο! Να δω αν συνεβαινε σε εσενα αν θα τα ελεγες τοσο "ομορφα"...

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την τεχνολογία,έχουμε αγοράσει κατά καιρούς κάποιο προιόν το οποίο έχει κάποιο πρόβλημα.Κανένας δε θέλει να του τύχει,αλλά τυχαίνει.Υπάρχουν ελαττωματικές καρφίτσες μέχρι ελαττωματικά υποβρύχια.Από τη στιγμή που η συσκευή σου έχει εγγύηση,θα το πας στο σέρβις και θα στο φτιάξουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Δηλαδή προτιμάς να μείνεις με μια προβληματική συσκευή;;;

Μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα για το γεγονός αυτό στο off topic θέμα του Motorola DEFY.Άφησα και το αρχικό ποστ εδώ σε αυτό το θέμα να είναι ορατό...

Αυτά.Στο θέμα μας,κύριοι.

Edited by bomber21

Καλησπέρα παίδες,

Ναι είμαι και εγώ τις τελευταίες 4 μέρες κάτοχος του DEFY:D....

Μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις πώς μερικές φορές μικροφωνίζει ακούγοντας την φωνή μου στην συνομιλία με κάποιον άλλον ευτυχώς όχι πολύ έντονα , είτε μιλάω κατευθείαν απο την συσκευή ή απο τα hands free που είχε η συσκευή μαζί της...Πέρα απο αυτό ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει τρόπος να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη..... ¨οσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις δέν έχει κάτι για αυτό...

Υ.Γ Αυτό το θέλω γιατί το βράδυ απενεργοποιώ την συσκευή και το πρωί πρέπει να ξυπνίσω :p

Ευχαριστώ έκ των προτέρων.

Πέρα απο αυτό ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει τρόπος να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη..... ¨οσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις δέν έχει κάτι για αυτό...

Υ.Γ Αυτό το θέλω γιατί το βράδυ απενεργοποιώ την συσκευή και το πρωί πρέπει να ξυπνίσω :p

Ευχαριστώ έκ των προτέρων.

Σε βολεύει να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης;

@kokkinolemis

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το μικροφωνισμο ακομα και οταν ξεκιναγα μια κληση πριν απαντησει ο αποδεκτης ακουγα την φωνη μου καθως και κατα την διαρκεια της και απο οτι ακουσα εχει παρατηρηθει απο πολλους το συγκεκριμενο προβλημα.

Επειδη με ενοχλουσε αρκετα και μονο η ιδεα οτι ειναι ελλατωματικη η συσκευη το γυρισα την επομενη μερα στο καταστημα της wind που το αγορασα και ακολουθησε ενας παραξενος διαλογος στον οποιο ισχυριζοντουσαν οτι φταει η cosmote (επειδη δεν εχω συνδεση wind). Το σκηνικο που ακολουθησε ηταν για γελια.Αλλαζαμε την καρτες απο wind σε cosmote και οι υπαλληλοι κοντευανε να με βγαλουνε τρελο και οτι και καλα ακουγοτανε η φωνη μου στο ηχειο μονο οταν εβαζα καρτα cosmote.

Τελος παντων δεχτηκανε να στειλουνε την συσκευη με αιτηση να αντικατασταθει στον ελενγχο της wind και μου ειπανε οτι θα παρει το πολυ 7 εργασιμες μπορει και λιγοτερες. Δεν εχει περασει το χρονικο πλαισιο που μου δωσανε και ετσι περιμενω ακομα αν και δεν νομιζω οτι θα εχει αισιο τελος η ιστορια.

Οι 2/2 αγορες που εχω κανει σε smartphone τον τελευταιο χρονο μου εχουν βγει ελλατωματικες.

Γκαντεμια?

Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν καποιος ξερει αν ολες οι συσκευες που ειχαν κυκλοφορησει αρχικα ειχαν ελλατωμα στο ακουστικο, απο πια ημερομηνια και μετα ηρθε νεα παρτιδα defy συσκευων(αν εχει ερθει) οι οποιες δεν εχουν ελλατωματα και πως μπορω να αποφυγω το να μου δωσουν καινουργια συσκευη και να ειναι ελλατωματικη...

Edited by evademe

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω.

απο την στιγμη που φλασαρα την φιλανδικη 2.2 το μαρκετ δεν μου δουλευει σωστα.

δηλαδη ανοιγει κανονικα αλλα οταν παω να κατεβασω οτιδηποτε μολις αρχιζει να

κατεβαζει μετα απο ενα δευτερολεπτο σταματαει και δεν κατεβαζει τιποτα.

ξερει κανεις κατι?

δεν μπορω να κατεβασω τιποτα:mad:

@kokkinolemis

Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν καποιος ξερει αν ολες οι συσκευες που ειχαν κυκλοφορησει αρχικα ειχαν ελλατωμα στο ακουστικο, απο πια ημερομηνια και μετα ηρθε νεα παρτιδα defy συσκευων(αν εχει ερθει) οι οποιες δεν εχουν ελλατωματα και πως μπορω να αποφυγω το να μου δωσουν καινουργια συσκευη και να ειναι ελλατωματικη...

Εγω αδερφε ειχα παρει defy ελληνικο την δευτερη μερα διαθεσης του στην Ελλαδα και δεν εχω κανενα προβλημα με το ακουστικο ουτε και με οτιδηποτε αλλο.

Οποτε δεν νομιζω να ισχυει οτι ολα της πρωτης παρτιδας ειχαν το συγκεκριμενο προβλημα και αυτα που ηρθαν αργοτερα ειναι ενταξει.

Απο την στιγμη που υπαρχει το προβλημα σε σενα και το πηγες στο μαγαζι την επομενη μερα που το αγορασες να επιμεινεις να γινει αντικατασταση και μην ακους τιποτα απ αυτα που λενε.Απο οποιο δικτυο και να μιλας το τηλεφωνο πρεπει να λειτουργει σωστα μην τρελλαθουμε τωρα...

Σε βολεύει να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης;

Για να σου πώ την αλήθεια αυτό κάνω μέχρι τώρα... Απλώς ήθελα να ξέρω άν υπάρχη η δυνατότητα αυτή(το να είναι τελείως απενεργοποιημένη η συσκευή), ίσως και με κάποια εφαρμογή....

@kokkinolemis

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το μικροφωνισμο ακομα και οταν ξεκιναγα μια κληση πριν απαντησει ο αποδεκτης ακουγα την φωνη μου καθως και κατα την διαρκεια της και απο οτι ακουσα εχει παρατηρηθει απο πολλους το συγκεκριμενο προβλημα.

Επειδη με ενοχλουσε αρκετα και μονο η ιδεα οτι ειναι ελλατωματικη η συσκευη το γυρισα την επομενη μερα στο καταστημα της wind που το αγορασα και ακολουθησε ενας παραξενος διαλογος στον οποιο ισχυριζοντουσαν οτι φταει η cosmote (επειδη δεν εχω συνδεση wind). Το σκηνικο που ακολουθησε ηταν για γελια.Αλλαζαμε την καρτες απο wind σε cosmote και οι υπαλληλοι κοντευανε να με βγαλουνε τρελο και οτι και καλα ακουγοτανε η φωνη μου στο ηχειο μονο οταν εβαζα καρτα cosmote.

Τελος παντων δεχτηκανε να στειλουνε την συσκευη με αιτηση να αντικατασταθει στον ελενγχο της wind και μου ειπανε οτι θα παρει το πολυ 7 εργασιμες μπορει και λιγοτερες. Δεν εχει περασει το χρονικο πλαισιο που μου δωσανε και ετσι περιμενω ακομα αν και δεν νομιζω οτι θα εχει αισιο τελος η ιστορια.

Οι 2/2 αγορες που εχω κανει σε smartphone τον τελευταιο χρονο μου εχουν βγει ελλατωματικες.

Γκαντεμια?

Φίλε μου ένος λόγος που δέν το ψάχνω αυτό με το μικροφωνισμό είναι γιατί δέν θέλω να χαλαστώ με την όλη διαδικασία του service...Γιατί το έχω πάθει στο παρελθόν με ένα notbook με καμένο σκληρό για το οποιό με τρέχανε ένα μήνα και εγώ το ήθελα επιγόντος για μπορεσω να δουλέψω την πτυχιακή όταν ήμουν στην δουλεια....

Πιστεύω πως το έχουν σάν πολιτική οι περισσότερες εταιρίες που παρέχουν το service το να σου πριζουν τον μην πω...

Ελπίζω να βρείς την άκρη φίλε μου και ότι και να γίνει μήν χαλαστείς ;)

Πολύ χρήσιμο το φόρουμ, γενικά και ειδικά. Οι δικές μου ερωτήσεις προς τους ήδη κατόχους της συσκευής. Ο δέκτης στοwi-fi είναι αρκετά δυνατό όσον αφορά την ανίχνευση δικτύων και τη σύνδεσή του σε αυτά? Επίσης΄ρωτάω αν είναι ανετο το web browsing στο κινητό τόσο από άποψη ευκρίνειας οθόνης όσο και ταχύτητας της συσκευής. Ευχαριστώ

Πολύ χρήσιμο το φόρουμ, γενικά και ειδικά. Οι δικές μου ερωτήσεις προς τους ήδη κατόχους της συσκευής. Ο δέκτης στοwi-fi είναι αρκετά δυνατό όσον αφορά την ανίχνευση δικτύων και τη σύνδεσή του σε αυτά? Επίσης΄ρωτάω αν είναι ανετο το web browsing στο κινητό τόσο από άποψη ευκρίνειας οθόνης όσο και ταχύτητας της συσκευής. Ευχαριστώ

Προσωπικα φιλε μου εχω ενθουσιαστει με το wi-fi. Οτι βρισκει δικτυα βρισκει και συνδεεται (εννοειτε πως αμα ειναι ξεκλειδωτα) κανονικοτατα. Και στο θεμα του web browsing που αναφερεις ειναι αξιοπρεπεστατο και απο θεμα ταχυτητας και απο αποψη οθονης. Δεν εχω δουλεψει με υπερσυσκευες τυπου IPhone, Galaxy S, κτλ παρα πολυ, αλλα απο το λιγο που εχω δει δεν μου εκανε και η τρελη διαφορα. Ουτως ή αλλως δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω να μετρησω μεχρι και το τελευταιο νανοδευτερολεπτο για να δω την ταχυτητα. Και η οθονη του πολυ καλη (για μενα παντα).

ευχαριστώ μαν..!

εγώ έχω το τελευταίο αλλά και πάλι δεν...

έβαλα διάφορα firmware μπας και δω καμιά διαφορά αλλά τίποτα...τελικά έβαλα το δικό του το πήγα στη forthnet,το έλεγξαν και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα...

το σύνδεσα πάλι σπίτι και μια απ'τα ίδια...

με τα πολλά βρήκα το εξής,όταν ανοίγω το laptop με wifi και ανοίγω παράλληλα και το Defy παίζουν και τα δύο μια χαρά..!αν αποσυνδέσω το laptop ή το βάλω με καλώδιο τότε δεν έχω data στο κινητό ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο ρούτερ..!

πρωτόγνωρο πρόβλημα για μένα...αύριο θα μιλήσω πάλι με forthnet μπας και έχουν ακούσει τίποτα ανάλογο...

σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου...

αφού μίλησα με Forthnet και κάναμε ότι δοκιμή και ρύθμιση μπορούσε να γίνει χωρίς να μπορεί να βρεθεί που είναι το πρόβλημα,το πήγα στο service και μου το αντικατέστησαν με ένα Thomson TG585 V8 με το τελευταίο firmware 8.2.7.7 που δίνει η Forthnet.

σε δοκιμές που κάνω εδώ και μερικές μέρες με 2 laptop και το Defy,προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς..!

οπότε θέλω να πιστεύω ότι το προηγούμενο router είχε προβληματικό wifi απλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δούλευα μόνο το laptop μου περιστασιακά... :)

H ληψη WiFi ειναι καλυτερη απο ayτη του laptop μου, αλλα οχι καλυτερη απο την ληψη του Wildfire (εκανα σύγκριση).Γενικα ειναι σταθερο το wifi και εγω δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις.Μια χαρα η πλοηγηση στο νετ, βεβαια δεν ειναι να καθίσεις με τις ωρες, αλλα εχει οθονη παραπανω απο αξιοπρεπη.

Δεν εχω καποιο προβλημα στην ταχυτητα, κανενα lag :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Το είχα πει και πιο πριν, όσοι έχετε μικροφωνισμό (mic feedback), ΜΗΝ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ στο τηλέφωνο. :p

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11882143&postcount=6

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11886274&postcount=8

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11886876&postcount=9

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

@erebos

Το θεμα δεν ειναι ειναι να κανουμε πατεντες για να λειτουργει σωστα... Και το προβλημα δεν παρουσιαζεται οταν "γκαριζεις' απλα αν μιλησεις λιγο πιο δυνατα στα ορια του φυσιολογικου.

Τελικα ο μικροφωνισμος ειναι χαρακτηριστικο ολων των defy η ειναι ελλατωμα? Και στο forum των XDA δεν εβγαλα ακρη...

@erebos

Το θεμα δεν ειναι ειναι να κανουμε πατεντες για να λειτουργει σωστα... Και το προβλημα δεν παρουσιαζεται οταν "γκαριζεις' απλα αν μιλησεις λιγο πιο δυνατα στα ορια του φυσιολογικου.

Τελικα ο μικροφωνισμος ειναι χαρακτηριστικο ολων των defy η ειναι ελλατωμα? Και στο forum των XDA δεν εβγαλα ακρη...

Egω παντως δεν ακουω την φωνη μου, μια φορα μονο που μιλουσα μου ειπε ο συνομιλητης οτι ακουγε την φωνη του. Δεν το εχω συναντησει αλλη φορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

ευχαριστώ nobody4 και demolition22 για τις άμεσες απαντήσεις. O βασικός λόγος που σκεφτομαι να αφήσω το πιστό μου W910i για κάποιο android είναι το mobile web. Όταν ρώτησα για την οθόνη εννοούσα κατά πόσο κουράζει τα μάτια μετά από 60-90 λεπτά browsing και κατά πόσο είναι ευανάγνωστη στο φως της μέρας. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά

Είναι απλό, κάντε εγκατάσταση τα 2 apk

πώς κάνουμε την εγκατάσταση apk εφαρμογών στο κινητό?

OnePlus 5t

• The title was changed to Motorola DEFY