Jump to content

evademe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evademe

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

evademe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω μια ερωτηση. Οταν με το καλο βγει η 2.2 για να γινει το upgrade σε rooted συσκευη πρεπει πρωτα να την κανεις unroot η μπορεις να περασεις το upgrade κατευθειαν? Και επισης αν ξερει κανεις αν με την αναβαθμιση θα γινει reset το κινητο σε προγραμματα, ρυθμισεις κτλ.
  2. evademe

    Motorola DEFY

    Εκανα backup με το titanium τα περισσοτερα apps και ρυθμισεις και flashara την 2.51 γιατι ειχα προβλημα με το να το κανω unroot.Αν και δεν νομιζω οτι θα μου λεγανε τιποτα για το συγκεκριμενο προβλημα και να το ειχα παει χωρις να το επαναφερω. Τους το πηγα σβηστο και δεν νομιζω καν οτι το ενεργοποιησανε.
  3. evademe

    Motorola DEFY

    Το πηγα σημερα στο service στην αργυροπουλη και μεσα σε μιση ωρα μου το ειχανε επισκευασει. Πολυ καλο και εξυπηρετικο service. Το "προβλημα" του μικροφωνισμου βεβαια παραμενει και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οφειλετε σε θεμα software. Ετσι και αλλιως το εχω συνηθισει πλεον.
  4. evademe

    Motorola DEFY

    τελικα δεν την γλιτωσα απο το γνωστο προβλημα και το ακουστικο απο σημερα σταματησε να λειτουργει. θελω να ρωτησω αν πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν το παω στο service διοτι το εχω κανει root και εχω και setvsel. τι προτεινετε? αν ειναι να μην μου το αντικαταστησουνε και απλα να το επισκευασουνε θα προτιμουσα να μην χασω τις ρυθμισεις αν δεν το ελεγχουνε και ισχυει η εγγυηση.αν καποιος εχει εμπειρια απο το service της αργυρουπολης η γνωμη του ειναι ευπροσδεκτη.
  5. 22/300 38/700 58/1100 και treshold στο 77% οι δικιες μου ρυθμισεις. Πολυ καλυτερο perfomance, η διαρκεια της μπαταριας διαρκει περισσοτερο και λειτουργει αψογα Νομιζω οτι πρεπει να πηγαινει και πιο χαμηλα αλλα δεν θελω να το ρισκαρω πολυ. Παντως γενικα οι τιμες που βλεπω απο αλλους χρηστες στο forum αυτο εχουν αρκετα μεγαλα vsels για τις συγκεκριμενες συχνοτητες. Αν το εχω καταλαβει σωστα με το να χαμηλωσεις το vsel κερδιζεις σε μπαταρια. Υπαρχει καποιο πλεονεκτημα στο performance η καπου αλλου με το να ειχες υψηλοτερο vsel ?
  6. evademe

    Motorola DEFY

    Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει το δικτυο διοτι δεν υπαρχει καθολου καθηστερηση οταν ακουγεται η φωνη, επισης η ηχω ξεκιναει με το που πατησεις το κουμπι για να καλεσεις ακομα και αν ο παραληπτης δεν εχει αποδεχτει την κληση. Δηλαδη κατα την διαρκεια του dial tone αμα μιλησεις ακους την φωνη σου. υποψιαζομαι προβλημα στο dialer application της motorola.
  7. evademe

    Motorola DEFY

    Δεν εχει σχεση το voice quality εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες και παραμενει. Καθως και εχω δοκιμασει και σε 3g και σε 2g να κανω κληση. Αμα εμφανιζεται στους μισους και στους αλλους μισους οχι, τι να πω μαλλον προκειται για προβλημα. Επισης απο οτι εχω παρατηρησει ειναι πιο εντονο σε ανοιχτους χωρους. Παντως υπηρχε και στην πρωτη συσκευη που ειχα και σε αυτη που μου δωσανε οταν μου την αντικαταστησανε. Ελπιζω να ειναι προβλημα software και να λυθει με καποιο update. Σε κλησεις μεσω του skype application δεν εμφανιζεται.
  8. evademe

    Motorola DEFY

    Το καινουργιο defy που μου δωσανε ως αντικατασταση απο το καταστημα που το αγορασα για το προβλημα του μικροφωνισμου μολις εφτασε και εχει ακριβως το ιδιο "προβλημα" με την ηχώ. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει με αυτο το θεμα... Αν γνωριζει καποιος τι φταει και αν μπορει να διορθωθει να μας διαφωτησει παρακαλω.
  9. evademe

    Motorola DEFY

    @erebos Το θεμα δεν ειναι ειναι να κανουμε πατεντες για να λειτουργει σωστα... Και το προβλημα δεν παρουσιαζεται οταν "γκαριζεις' απλα αν μιλησεις λιγο πιο δυνατα στα ορια του φυσιολογικου. Τελικα ο μικροφωνισμος ειναι χαρακτηριστικο ολων των defy η ειναι ελλατωμα? Και στο forum των XDA δεν εβγαλα ακρη...
  10. evademe

    Motorola DEFY

    @kokkinolemis Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το μικροφωνισμο ακομα και οταν ξεκιναγα μια κληση πριν απαντησει ο αποδεκτης ακουγα την φωνη μου καθως και κατα την διαρκεια της και απο οτι ακουσα εχει παρατηρηθει απο πολλους το συγκεκριμενο προβλημα. Επειδη με ενοχλουσε αρκετα και μονο η ιδεα οτι ειναι ελλατωματικη η συσκευη το γυρισα την επομενη μερα στο καταστημα της wind που το αγορασα και ακολουθησε ενας παραξενος διαλογος στον οποιο ισχυριζοντουσαν οτι φταει η cosmote (επειδη δεν εχω συνδεση wind). Το σκηνικο που ακολουθησε ηταν για γελια.Αλλαζαμε την καρτες απο wind σε cosmote και οι υπαλληλοι κοντευανε να με βγαλουνε τρελο και οτι και καλα ακουγοτανε η φωνη μου στο ηχειο μονο οταν εβαζα καρτα cosmote. Τελος παντων δεχτηκανε να στειλουνε την συσκευη με αιτηση να αντικατασταθει στον ελενγχο της wind και μου ειπανε οτι θα παρει το πολυ 7 εργασιμες μπορει και λιγοτερες. Δεν εχει περασει το χρονικο πλαισιο που μου δωσανε και ετσι περιμενω ακομα αν και δεν νομιζω οτι θα εχει αισιο τελος η ιστορια. Οι 2/2 αγορες που εχω κανει σε smartphone τον τελευταιο χρονο μου εχουν βγει ελλατωματικες. Γκαντεμια? Θα ηθελα να ρωτησω επισης αν καποιος ξερει αν ολες οι συσκευες που ειχαν κυκλοφορησει αρχικα ειχαν ελλατωμα στο ακουστικο, απο πια ημερομηνια και μετα ηρθε νεα παρτιδα defy συσκευων(αν εχει ερθει) οι οποιες δεν εχουν ελλατωματα και πως μπορω να αποφυγω το να μου δωσουν καινουργια συσκευη και να ειναι ελλατωματικη...
  11. evademe

    Motorola DEFY

    Erebos, αν εχεις το κινητο δοκιμασε σε παρακαλω να μιλησεις απο το αριστερο αυτι για να ειναι το μικροφωνο πιο κοντα και λιγο δυνατα. Μαλλον ειναι ελλατωμα της συσκευης. Λετε να δοκιμασω κανω hard reset?
  12. evademe

    Motorola DEFY

    Απο καταστημα της Wind στην αγια παρασκευη. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προβλημα η οχι. Απλα αν πλησιασω το ακουστικο πιο κοντα στο στομα ακουω την φωνη μου αλλα ο αλλος με ακουει μια χαρα. Αυτο γινετε με το που πατησω το dial ακομα και αν ο αλλος δεν εχει σηκωσει το τηλεφωνο. Δεν θελω να μπλεξω με τα service αν δεν ειναι οντως ελλατωματικο γιατι ξερω οτι ειναι ταλαιπωρια.
  13. evademe

    Motorola DEFY

    Για τον μικροφωνισμο που μου συμβαινει οπως εγραψα παραπανω παρατηρησα οτι συμβαινει οταν εχω το τηλεφωνο στο αριστερο αυτι και επειδη το μικροφωνο δεν ειναι κεντρικα αλλα προς την δεξια πλευρα του κινητου πλησιαζει πιο κοντα στο στομα. Ειναι αρκετα ενοχλητικο. Ισως φταει το Moto's CrystalTalk. Εχει κανεις καμια ιδεα?
  14. evademe

    Motorola DEFY

    Αγόρασα μόλις χθές το Defy και παρατηρώ ότι οτάν μιλάω στο τηλέφωνο ορισμένες φορές ακούω την φωνή μου. Δεν ξερω αν συντονίζεται το γυαλί με την ομιλία μου η αν είναι πρόβλημα του κινητού γιατι πολλές φορες σταματάει αν αλλάξω την θέση του κινητού στο αυτί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  15. Η SE δηλαδη οταν χριζει ενα καταστημα service point δεν εχει ιδεα για το γινετε εκει περα?Δεν πρεπει να τηρει καποιες προυποθεσεις? Η απλα τα service points τα εχουνε για να συλλεγουνε τα κινητα και να τα μεταφερουνε στα κεντρικα για να μην αφηνουν το κοινο να εχει επικοινωνια? Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα.
×
×
  • Create New...