Jump to content

plants

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by plants

  1. καλησπερα σε ολη την παρεα! θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω κι εγω arc και φοραει 2.3.3. διαβασα οτι υπαρχει ενημερωση για 2.3.4. παω να την κανω ειτε μεσω pc ειτε μεσω OTA αλλα μου λεει οτι εχω ηδη το πιο προσφατο λογισμικο. επειδη το τηλ το αγορασα απο ενα μαγαζι μεταχειρισμενο και δεν ξερω απο που προερχετε, μηπως φταιει αυτο και δεν γινετε? μηπως ειναι παραεισαγωγης και φταιει αυτο? σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
  2. Καλησπερα σε ολους! διαβασα σε προηγουμενο ποστ πως μπορουμε να αυξησουμε την ενταση του ηχειου κ των ακουστηκων! ηθαλα να ρωτησω αν αυξανεται μονο η ενταση του ηχου σε μια συνομιλια, η αυξανεται και η ενταση του ηχου κουδουνισμου?
  3. Καλημερα σε ολους! εχω μια απορια κ ηθελα να την μοιραστω μαζι σας. επειδη μετα απο αρκετο (δυστηχως) καιρο καταφερα να ξαναεχω android κινητο, το market πλεον εμφανιζει και τις εφαρμογες που ειναι με πληρωμη??
  4. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.:rolleyes: ηχους κλησης για να βαζω διαφορετικους σε καθε επαφη πως γινεται?? διοτι δεν το βρισκω και παιδευομαι απο το πρωι.:(
  5. θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να αλλαξω πληκτρολογιο στα μηνυματα? διοτι εβαλα το htc ime mod αλλα δεν μπορω να βρω επιλογη στις ρυθμισεις για να το επιλεξω να γραφω με αυτο. γινεται?:O ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. plants

    Motorola DEFY

    Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω. απο την στιγμη που φλασαρα την φιλανδικη 2.2 το μαρκετ δεν μου δουλευει σωστα. δηλαδη ανοιγει κανονικα αλλα οταν παω να κατεβασω οτιδηποτε μολις αρχιζει να κατεβαζει μετα απο ενα δευτερολεπτο σταματαει και δεν κατεβαζει τιποτα. ξερει κανεις κατι? δεν μπορω να κατεβασω τιποτα:mad:
  7. plants

    Motorola DEFY

    εχω μια απορια. πως γινεται ορισμενες εφαρμογες που δεν μετακινουνται στην sd ( δοκιμασα με το app2sd ) λογω δυνατοτητας τους, οταν δοκιμασα με το titanium backup μεταφερθηκαν κανονικα? η συσκευη ειναι root.
  8. φιλε μου να σε ρωτησω κατι? περασα κι εγω το ιδιο firmware (3.4.2.131) και ειναι οπως τα λες! γρηγοροτερο απο σφαιρα και 2.2 Froyo! το θεμα ειναι πως το φλασαρισα με τον τροπο που περιγραφετε εδω μεσα. Τωρα δεν θα μπορω λογικα να κανω downgrade ετσι δεν ειναι? πειραζει αυτο η ειναι καλυτερα με αυτο το firmware?
  9. plants

    Motorola DEFY

    ζηταω την βοηθεια σας sos! εκανα root το τηλ και μεχρι εκει ολα οκ. περασα μεσα ενα προγραμμα uninstaller for root users αλλα καταλαθος πρεπει να εσβησα κατι του συστηματος διοτι ναι μεν αναβει κανονικα αλλα οταν παω να το ξεκλειδωσω δεν μπαινει στο μενου αλλα μου λεει υπηρξε μια αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης google.process.gapps. σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει:cry::cry:
  10. plants

    Motorola DEFY

    φιλε μου εαν πας ρυθμισεις/ηχος και εικονα , εκει θα δεις ενα μενου λυχνια ειδοποιησης και εαν το επιλεξεις θα δουλευει το φωτακι αναλογα το συμβαν!:wink:
  11. plants

    Motorola DEFY

    Καλησπερα! εχω μια απορια: βαζω τραγουδια μεσα στο κινητο , αλλα την ωρα που παω να τα ανοιξω με τον player αλλα μου τα βγαζει με κανονικα ονοματα (οπως ειναι γραμμενα) και αλλα με κινεζικα (ολα με συμβολα). στην καρτα μνημης ομως οταν παω φαινονται ολα οκ. κατεβασα απο το μαρκετ το powerAMP μηπως λεω φταιει ο player ο δικος του αλλα και παλι (οχι ομως ολα οπως πριν) φαινονται κινεζικα... εχει τυχη σε κανεναν? τι να κανω?:(
  12. plants

    Motorola DEFY

    Προσφατα εγινα κατοχος του κινητου, το οποιο και μου αρεσει παρα πολυ! πανω στο ψαξιμο ομως ανακαλυψα ενα σοβαρο σφαλμα του τηλεφωνου: εβαλα επαφες του τηλ ως ταχειες κλησεις δηλαδη να παταω π.χ το 7 συνεχεια και να περνει κατευθειαν το σπιτι μου! οταν ομως εσβησα και ανοιξα την συσκευη, ολες οι ταχειες κλησεις ειχαν σβηστει απο την μνημη του τηλ. τις ξαναπερασα μηπως ειχα κανει λαθος αλλα και παλι τα ιδια με το που το εσβησα. πηρα λοιπον την motorola και τους ειπα αν ξερουν κατι, και δεν γνωριζαν τιποτα και πως ειμαι ο πρωτος που τους το αναφερει. μου ειπαν θα το κοιταξουν και θα με ξαναπαρουν. με πηραν λοιπον σημερα και μου ειπαν οτι τελικα το προβλημα το ειδαν σε αλλες 20 περιπου συσκευες τους και πως θα το φτιαξουν και εμεις ειτε μεσω wifi ειτε μεσω pc, θα πρεπει να κανουμε αναβαθμηση οταν βγει. μου ειπαν οτι θα ερθει μηνυμα στην συσκευη μεσω δικτυου. Υ.Γ απλα το αναφερω για οποιους εχουν το προβλημα αυτο να μην νομιζουν οτι φταιει η συσκευη τους.
  13. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! εβαλα στο κινητο το συστημα πλοηγησης navigon και δουλευει αψογοτατα! η απορια μου ειναι οτι στον χαρτη επανω δεν υπαρχουν (η εγω δεν ξερω το τροπο) τα + - ωστε να μπορω να κανω zoom στο χαρτη:( ξερει κανεις κατι? ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
  14. plants

    Motorola DEFY

    Παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε! εχω 2 αποριες και θα ηθελα την βοηθεια σας! 1: βαζω στο τηλ μου τις επαφες που θελω για ταχεια κληση και μεχρι εκει ολα καλα! οταν ομως κλεινω και ξανανοιγω το τηλ και παω να δοκιμασω να κανω κληση μεσω ταχειας κλησης, δεν υπαρχει καμια αντιστοιχια επαφων και πρεπει να τις ξαναπερασω απο την αρχη:mad:. και αυτο συμβαινει παντα. πηρα και την motorola αλλα δεν ηξεραν κατι για αυτο. 2: εαν κανω στην συσκευη root, τι πραγματικα θα κερδισω σε σχεση με οπως ειναι τωρα?
  15. Καλησπερα σε ολους! το προβλημα εχει ως εξης: μπαινω youtube απο το κινητο με το δικο μου δικτυο αλλα οταν διαλεγω ενα βιντεο να δω, δεν το φορτωνει και λεει οτι η συνδεση ειναι αδυνατη χωρις ομως να εχει αποσυνδεθει απο το δικτυο. δοκιμασα και με αλλα δικτυα και με μερικα ειδα κανονικα τα βιντεο και με αλλα παλι κολλουσε...:( καθε βοηθεια πολυτιμη.
×
×
  • Create New...