Jump to content

smarnel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About smarnel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

smarnel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. smarnel

    Motorola DEFY

    σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου... αφού μίλησα με Forthnet και κάναμε ότι δοκιμή και ρύθμιση μπορούσε να γίνει χωρίς να μπορεί να βρεθεί που είναι το πρόβλημα,το πήγα στο service και μου το αντικατέστησαν με ένα Thomson TG585 V8 με το τελευταίο firmware 8.2.7.7 που δίνει η Forthnet. σε δοκιμές που κάνω εδώ και μερικές μέρες με 2 laptop και το Defy,προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς..! οπότε θέλω να πιστεύω ότι το προηγούμενο router είχε προβληματικό wifi απλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δούλευα μόνο το laptop μου περιστασιακά... :)
  2. smarnel

    Motorola DEFY

    δοκίμασε το Circle Battery Widget...εμένα μου φαίνεται πολύ καλό..!
  3. smarnel

    Motorola DEFY

    ευχαριστώ μαν..! εγώ έχω το τελευταίο αλλά και πάλι δεν... έβαλα διάφορα firmware μπας και δω καμιά διαφορά αλλά τίποτα...τελικά έβαλα το δικό του το πήγα στη forthnet,το έλεγξαν και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα... το σύνδεσα πάλι σπίτι και μια απ'τα ίδια... με τα πολλά βρήκα το εξής,όταν ανοίγω το laptop με wifi και ανοίγω παράλληλα και το Defy παίζουν και τα δύο μια χαρά..!αν αποσυνδέσω το laptop ή το βάλω με καλώδιο τότε δεν έχω data στο κινητό ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο ρούτερ..! πρωτόγνωρο πρόβλημα για μένα...αύριο θα μιλήσω πάλι με forthnet μπας και έχουν ακούσει τίποτα ανάλογο...
  4. smarnel

    Motorola DEFY

    τι να σου πω...δεν έχω αλλάξει κάτι στο setup του router...όπως το πήρα σεταρισμένο από την Forthnet είναι...ούτε καν voice δεν έχει επάνω...και το firewall disabled έχω βάλει... μόνο αν κάνω κάποιο factory reset στο router και μετά να δοκιμάσω πάλι αν και δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάποια διαφορά,πιο πολύ για τον φόβο των Ιουδαίων..! επ'ευκαιρία μπορείς να δεις ποιό firmware έχει το δικό Thomson..?
  5. smarnel

    Motorola DEFY

    νεότερα από το θέμα wifi... στο Thomson TG585 V7 802.11 B/G με το τελευταίο firmware 8.2.7.7 συνδέεται μεν αλλά ή κατεβάζει πάρα πολύ αργά (μερικά KB το λεπτό) ή δεν έχει πρόσβαση στο internet ενώ κάνει και αποσυνδέσεις...επίσης πολλές φορές βλέπω το SSID του αλλά φαίνεται σαν να είναι εκτός εμβέλειας...δοκίμασα διάφορα setup με security και χωρίς,διάφορα κανάλια manual και αυτόματα αλλά φως δεν βλέπω... σε Baudtec του ΟΤΕ (γείτονα) συνδέεται και παίζει μια χαρά... μπορεί να βοηθήσει κανείς..?
  6. smarnel

    Motorola DEFY

    καλά,αυτό δεν έχει ξανασυμβεί...σήμερα που αποφάσισα να συνδεθώ με το Defy στο σπιτικό wifi,άρχισε τις μπαρούφες το ρουτεράκι..! και το laptop τα ίδια κάνει στο wifi..! παραλίγο να το κακολογήσω άδικα το κακόμοιρο το κινητό..! :rolleyes:
  7. smarnel

    Motorola DEFY

    ακόμα κατεβάζει..!απ'το δικό μου wifi!!! κάτι δεν κάνω σωστά...απ'το laptop με wifi παίζει μια χαρά...
  8. smarnel

    Motorola DEFY

    ok,συνδέομαι κανονικά στο internet είτε μέσω κινητής είτε μέσω wi-fi... μπαίνω android market,τσεκάρω δύο εφαρμογές σύνολο 4ΜΒ και κατεβάζει από wi-fi με ταχύτητες PSTN..! έτσι πάει γενικά το market ή κάνω κάτι λάθος..? :lost:
  9. smarnel

    Motorola DEFY

    πώς θα μάθουμε ποιά χώρα όμως..? :O στο καρτελάκι γράφει SM,RETAIL,LICLIN,MB525 DACH...
  10. smarnel

    Motorola DEFY

    καλησπέρα,μόλις το πήρα κι εγώ και αφού το φόρτισα πάτησα το power on..! το κινητό είναι εισαγωγής,όταν άνοιξε βγήκε το λευκό logo της Motorola,μετά το logo Android,είχε γλώσσα Γαλλικά Καναδά,και τα στοιχεία που βλέπω στο About Phone είναι ακριβώς αυτά που γράφεις παραπάνω..!δηλαδή ήρθε κατ'ευθείαν με το αναβαθμισμένο firmware 2.51.1... τώρα πως γίνεται να είναι εισαγωγής,σφραγισμένο και χωρίς Motoblur δεν γνωρίζω...απ'το καρτελάκι δεν μπορώ να καταλάβω και από ποιά χώρα είναι..! τα manual που έχει μέσα είναι Γερμανικά,Γαλλικά,Ιταλικά και μία πρόχειρη κόπια Ελληνικών...
  11. smarnel

    Motorola DEFY

    OK,thanks..! απλά επειδή διάβασα ότι από εξωτερικό δεν έχουν Ελληνικό μενού φοβήθηκα μήπως τα Defy από Ελλάδα δεν έχουν το Αγγλικό μενού..! έχουν αλλάξει και την ROM,έχουν βγάλει το Motoblur,και ποιός ξέρει τι άλλο... γι'αυτό είπα καλού-κακού να ρωτήσω..! ;)
  12. smarnel

    Motorola DEFY

    καλησπέρα,νέος κι εγώ στο φόρουμ και ψάχνομαι να αγοράσω ένα Defy..! απ'ότι διάβασα στις 59 σελίδες του θέματος τα Defy από Ελλάδα έχουν ελληνικό μενού και τα Defy από Αγγλία,Γαλλία,Γερμανία κτλ. έχουν Αγγλικό μενού... η ερώτησή μου είναι αν μπορώ σε ένα Ελληνικό Defy να έχω Αγγλικό μενού και Ελληνικά sms,swype... ευχαριστώ..!
×
×
  • Create New...