Jump to content

moure

Members
  • Δημοσιεύσεις

    339
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by moure

  1. moure

    Sony Xperia 5 II

    Εγώ δεν κλείνω ποτέ τα δεδομένα.
  2. moure

    Sony Xperia 5 II

    Τι να πω,με το mate 20 pro δεν είχα κανένα θέμα,τώρα μετά από λίγα λεπτά ομιλίας ή μου λένε ότι δεν με ακούνε και αναγκάζομαι να διακόψω την κλήση ή πέφτει η γραμμή.
  3. moure

    Sony Xperia 5 II

    Με τις κλήσεις έχει κανείς θέμα? Εμένα μετά από 3-4 λεπτά συνομιλίας σταματάνε να με ακούνε όσο καλό σήμα και να εχω και πρέπει να ξανακαλεσω.
  4. moure

    Sony Xperia 5 II

    Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος,οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές,καλύτερες από το mate 20 pro,η σελφι κάμερα όντως δεν είναι καλή αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα.Αυτο που με χαλάει και θεωρώ ότι είναι σοβαρό μειονέκτημα είναι η απουσία face unlock και το ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει σωστά.
  5. moure

    Sony Xperia 5 II

    Από Amazon UK. 5 Νοέμβρη έλεγε και σε μένα ότι θα ήταν διαθέσιμη, έκανα παραγγελία 29 Οκτωβρίου με express delivery και προς μεγάλη μου έκπληξη ήρθε χθες.
  6. moure

    Sony Xperia 5 II

    Ήρθε σήμερα η rugged armor της spigen, μόλις έρθει και το τζαμακι θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το κινητό.
  7. moure

    Sony Xperia 5 II

    Ωραίο αλλά δεν είναι θήκες,είναι απλά skins που βελτιωνουν το κράτημα και προστατεύουν από απλές γρατσουνιές αλλά δεν προσφέρουν καμία προστασία από πτώσεις.
  8. Παιδιά με τα βήματα και το health τι γίνεται.Παλιοτερα που ειχα το huawei band μέτραγε το band,μέτραγε και το κινητό και γινόταν ένας αχταρμάς με τα βήματα?Εχει λυθεί αυτό?
  9. moure

    Huawei Mate 20 Pro

    Πήρα σήμερα το tempered glass της spigen και επιτέλους βρήκα ένα γυαλάκι που να μην χάνω πατήματα και να είναι case friendly.
  10. moure

    Huawei Mate 20 Pro

    Εμένα σήμερα άρχισε τα κουλά.Ξυπναω το πρωί και μου έχει το εικονίδιο ότι λείπει η σιμ και φυσικά δεν είχα καθόλου σήμα.Μετα από τρεις επανεκκινήσεις έσβησε το εικονίδιο και το κινητό λειτουργούσε κανονικά.Πριν από λίγο ξανά τα ίδια,έκανα επαναφορά τις ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε.Σαν να μην μας τα λέει καλά...
  11. moure

    Huawei Mate 20 Pro

    Το πήρα και εγώ από πλαίσιο σήμερα,τελευταίο κομμάτι ήταν.Βoe οθόνη και το κινητό είναι πανέμορφο και πολύ πιο μαζεμένο από το mate 10 pro που είχα.
  12. Έχω το 11αρι εδώ και καμία βδομάδα και θα επιβεβαιώσω και εγώ που κάνω browsing σε landscape ότι πολλές φορές το χέρι εμποδίζει την κάμερα και δεν ξεκλειδώνει.
  13. moure

    Huawei Mate 20 Pro

    Όταν αγοράζεις το mate 20 pro από ένα κατάστημα έχει ζελατίνα η οθόνη αλλά αυτά που δίνει το σέρβις ως καινούργια δεν έχουν?
  14. Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όταν κάνω μια κλήση και μιλάω με μια αυτοματοποιημενη υπηρεσία και μου λέει πχ πατήστε το 1 για να μιλήσετε με το λογιστήριο όταν πατάω το 1 δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω η να κάνω επαναφορά.?
  15. Με την Spigen rugged armor και με tempered glass που πιάνει όλη την οθόνη εγώ είχα πρόβλημα.Ειναι πολύ εφαρμοστή η θήκη και σηκώνει το γυαλακι.
  16. Εγώ το πήρα στα 799 με το δώρο και είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό,όποτε στα 623 που παίζει τώρα πάρτε το με κλειστά μάτια.
  17. Από εδώ http://nillkin.org/smartphones-accessories/huawei-phones-accessories/huawei-mate-10-pro-accessories/nillkin-huawei-mate-10-pro-h-pro
  18. Το τοποθέτησα πριν από λίγο και δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. Σε μερικά σημεία στις άκρες της οθόνης πρέπει να ασκήσεις πίεση και δεν αρκεί ένα κανονικό πάτημα. Παρήγγειλα ήδη μια nillkin.
  19. Έβαλα σήμερα το tempered glass της ultimate shield γιατί η εργοστασιακή ζελατίνα είχε ήδη κάποιες γρατσουνιές. Περιμένω και την rugged armor και μετά το κινητό θα είναι πλήρως προστατευμένο. Αυτό τον συνδυασμό φοράω πια στα κινητά μου και ακόμα και μετά από 1 χρόνο και μετά από πτώσεις το κινητό είναι σαν καινούριο.
  20. Πάντως το σήμα του gsm αλλά και στο WiFi είναι σε άλλο επίπεδο. Στο δωμάτιο μου με iPad Air 2 και galaxy s7 δεν είχα καθόλου σήμα ενώ με το mate έχω 2 γραμμές και μπορώ να σερφάρω κανονικά.
×
×
  • Create New...