DuAl_SuN Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μόλις την τετάρτη 5/1 έγινα κάτοχος ενός motorola defy. Το συναρμολόγησα όλα καλά το έβαλα να φορτίσει και η φόρτιση ξεκίνησε απο το 70%.Το άφησα να φορτίζει περίπου 8 ώρες και μετά το άνοιξα. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση σε 5 ώρες μου ζήτησε να το ξανά φορτίσω, λέω οκ θα το έσκισα στο νετ με το wifi. Πάλι φόρτιση κανονική και πάλι το ίδιο χωρίς καθόλου χρήση. Σημειωτέων ότι στο πίσω μέρος είναι ζεστό. δεν ξέρω αν έχει κανένα βραχυκύκλωμα και χάνει την μπαταριά αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να κρατάει τόσο λίγο. Αν κάποιος έχει να προτείνει καμιά ρύθμιση για να δοκιμάσω την μπαταρία πριν το στείλω πίσω παρακαλω να με βοηθήσει! Την πρώτη φορά που το φόρτισα μου άντεξε περίπου 35-36 ώρες με αρκετό "παίξιμο". Την δεύτερη φορά 46 ώρες και την τρίτη πάλι 36. Από τότε που κατέβασα το APN on/off widget είμαι σταθερά στις 50-55 ώρες. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka1te2rini Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Την πρώτη φορά που το φόρτισα μου άντεξε περίπου 35-36 ώρες με αρκετό "παίξιμο". Την δεύτερη φορά 46 ώρες και την τρίτη πάλι 36. Από τότε που κατέβασα το APN on/off widget είμαι σταθερά στις 50-55 ώρες. Να ρωτήσω, μόνο με την εφαρμογή αυτή κέρδισες αυτονομία 16 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Να ρωτήσω, μόνο με την εφαρμογή αυτή κέρδισες αυτονομία 16 ώρες? απ΄ότι καταλαβαίνω με την εφαρμογή αυτή γυρνάει το κινητό σε gsm από 3G και σταματαει καθε αποστολή δεδομένων; οπότε είναι λογικό σε 2G να εξοικονομείς αρκετές ώρες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Να ρωτήσω, μόνο με την εφαρμογή αυτή κέρδισες αυτονομία 16 ώρες? Ναι. ουσιαστικά "κλείνει" την μεταφορά δεδομένων του κινητού. Την ίδια αυτονομία είχα κερδίσει αν απενεργοποιήσω Ρυθμίσεις->Διαχείρηση Δεδομένων->Παράδοση δεδομένων την επιλογή "Όλα τα δεδομένα κινητής". Ουσιαστικά με αρκετή χρήση ως τηλέφωνο και συνολικά 2-3 ώρες νετ / 2-3 ώρες μουσική μου βγάζει 55-60 ώρες . Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Στο xda βγηκε standalone εφαρμογη για το fm ραδιο! Μπορεις να ακουσεις κ στο μεγαφωνο :) Ειναι απο το Droid 2 που εχει το ιδιο hardware με το defy http://www.mediafire.com/?3bre8o9lt0zm4so Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos198011 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα μήπως ξέρει κανένας κάποιο app για να ελληνικούς σταθμούς μέσω ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojoshulk Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο widget που να μας ειδοποιεί ότι έχουμε μήνυμα? Το notification εκεί πάνω χάνεται ώρες ώρες :S! Επίσης πως μπορούμε να περάσουμε δικούς μας ήχους για ειδοποίηση μηνύματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιο widget που να μας ειδοποιεί ότι έχουμε μήνυμα? Το notification εκεί πάνω χάνεται ώρες ώρες :S! Επίσης πως μπορούμε να περάσουμε δικούς μας ήχους για ειδοποίηση μηνύματος? κοιταξε, μπορεις αν θες να περασεις το handcent sms που ειναι εναλλακτικη εφαρμογη της μαμισιας "Μηνύματα". Εχει και widget και μπορεις να διαλέξεις οποιον ηχο θες για sms, ακομη κ διαφορετικο για καθε επαφη. Ακομη μπορεις να ορισεις να αναβοσβηνει το ledaκι οταν εχεις μηνυμα σε οτι χρωμα θες :). Δοκιμασε την δεν χανεις τπτ. Edited January 7, 2011 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ακομη μπορεις να ορισεις να αναβοσβηνει το ledaκι οταν εχεις μηνυμα σε οτι χρωμα θες :). Αυτό πως γίνεται; εμένα πράσινο μου αναβοσβήνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βρε παιδια θα τρελαθω με αυτο το κινητο!!! Μου εγραψε 10% μπαταρια.Το εκλεισα για να βαλω αλλη sim και τωρα που το ξανανοιξα μου λεει 50%:blink::blink::wacko: Υποψην εχει να μπει στο φορτηστη απο προχθες το απογευμα!!:ninja::confused: ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? Αυτό πως γίνεται; εμένα πράσινο μου αναβοσβήνει! Οχι εχει περισσοτερα! Εγω εχω βαλει διαφορετικο LED για επαφες πχ μωβ, κιτρινο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Βρε παιδια θα τρελαθω με αυτο το κινητο!!! Μου εγραψε 10% μπαταρια.Το εκλεισα για να βαλω αλλη sim και τωρα που το ξανανοιξα μου λεει 50%:blink::blink::wacko: Υποψην εχει να μπει στο φορτηστη απο προχθες το απογευμα!!:ninja::confused: ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? Οχι εχει περισσοτερα! Εγω εχω βαλει διαφορετικο LED για επαφες πχ μωβ, κιτρινο.. καλησπερα αυτο δεν ειναι κ πολυ περιεργο το εχω δει κ σε αλλα κινητα η συσκευες οταν ζοριζεις την μπαταρια του με τον εναν η τον αλλο τροπο να πεφτει κ μολις το αφησεις να ανεβαινει λιγο παραπανω απο οσο ηταν. Ειναι οπως οταν σου σβησει την ωρα που το σκιζεις κ μολις το αφησεις λιγο ξανα αναβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ευχαριστώ πολύ, όταν λες ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος πιο είναι ο σωστός; για να μαθαίνουμε! οι μπαταριες λιθιου ερχονται ηδη μερικα φορτισμενες, επειδη αντεχουν καλυτερα στο χρονο (ακομα και στο ραφι ενος καταστηματος)... οι μελετες τους, τους εχουν δειξει πως με ενα φορτιο 40-50% δεν φθειρονται οσο γρηγορα οσο το να ειναι αδειες η γεματες τελειως.. εγω, το αδειαζω κιολας πρωτα αυτη τη μισο-φορτιση και μετα κανω την πρωτη πληρη φορτιση.. για τα πρωτα δεδομενα υπαρχουν site στο ιντερνετ που τα λενε.. το 2ο ειναι δικη μου πατεντα αρα οχι απαραιτητα καλο... Καλησπέρα μήπως ξέρει κανένας κάποιο app για να ελληνικούς σταθμούς μέσω ίντερνετ; εμενα μου αρεσει το TuneIn radio. πατας local radio και αμεσως βγαζει τους ελληνικους σταθμους.. δεν εχει φυσικα Rds ή αποθηκευση κομματιου, αλλα εχει : - χρονοδιακοπτη υπνου - μπορει να χρησιμοποιηθει σαν ξυπνητηρι Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Οχι εχει περισσοτερα! Εγω εχω βαλει διαφορετικο LED για επαφες πχ μωβ, κιτρινο.. Πως το έκανες; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojoshulk Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Πως το έκανες; :) Ανοίγεις HancentSMS και πας στις ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις ειδοποίησης -> ρυθμίσεις ειδοποίησης (παραμετροποίηση των ρυθμίσεων) -> ρυθμίσεις LED και διαλέγεις. Αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη εγώ λαμπάκι δεν βλέπω:lol:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Για να δοκιμάσειs το led πάτησε δομική ειδοποίησης κ σβήσε την οθόνη.μόνο με σβήστη οθόνη ανάβει το led. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ανοίγεις HancentSMS .... Έτσι εξηγείται!! (δεν έχω το hancentsm :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojoshulk Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 @demolition22 ναι ναι έχεις δίκιο! Αν δεν είχαμε κ εσένα εδώ θα είμασταν χαμένοι:p! @BabisT κατέβασε το, μου αρέσει πολύ!!! Όσοι έχουν κάνει overclock τους έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα?! Εγώ αν το βάλω στο 1GHz (με το milestone overclock) και τρέξω απαιτητική εφαρμογή (παιχνίδι gameloft) μου σβήνει... Το έχω κανονικά τώρα και μια χαρά τα τρέχει παρόλαυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 το κινητάκι το είδα επιτέλους χθες στο saturn το είχε δείγμα αλλά κανονική συσκευή και ανοιχτό και έπαιξα αρκετή ώρα μαζί του. Μου φάνηκε απίστευτα γρήγορο και η οθόνη πραγματικά εκπληκτική και ήταν στο αυτοματη οταν το πήγα χειροκινητα στο φουλ τυφλώθηκα. Τα αρχικά widget ήταν κάπως περιεργα πχ τα on-off δε χωραγαν τα γραμματα στο κουτακι και έβγαιναν εκτός κι ηταν κάπως βλακεία σε σχέση με τα htc που έχω επίσης δει και ειναι κομψά και όμορφα έπασχε το κινητό. δυστυχώς δεν είχε κάρτα μνήμης και έτσι δε με άφηνε ουτε φωτο να βγαζω ούτε να δω στο gallery να δοκιμάσω και λίγο ζουμ-ξεζουμ. Έδειχνε αρκετά στιβαρή συσκεύη και επίσης με χάλασε λίγο αυτό το μαύρο backgroundστο μενού, συνηθισμενος από xperia που τα μενου βγαινουν σε σελίδες κι εχει πίσω θεμα μου φανηκε κάπως εψαξα να δω αν αλλαζει αλλά δε βρηκα κατι, αλλάζει κάπως αλήθεια αυτό; γενικά πολύ καλή συσκευή αλλά για 389€ που ζηταει ειναι πολλά, με τιμούλα στα 280-300€ θα ηταν μια χαρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 @Pan82 Αν το πάρεις από εξωτερικό παίζουν οι τιμές που λες. Ένας φίλος το πήρε 210,έτσι είπε τουλάχιστον. Το δικό μου έκανε 280 από Γαλλία. Δεν το μετανιώνω στιγμή. Στο Google μπορείς να βρεις δείγματα από φωτογραφίες,διάβασε κ κανένα review να ψηθείς!! Το κινητό γίνεται πολύ πολύ πιο γρήγορο αν αλλάξεις το home. Εγώ εχω adw και πάει σφαίρα. Όσο για τα widgets αλλάζουν κ αυτα,μιλάμε για android,μπορείς να Το φέρεις στα μέτρα σου ανά πάσα στιγμή! Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Όσοι έχουν κάνει overclock τους έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα?! Εγώ αν το βάλω στο 1GHz (με το milestone overclock) και τρέξω απαιτητική εφαρμογή (παιχνίδι gameloft) μου σβήνει... Το έχω κανονικά τώρα και μια χαρά τα τρέχει παρόλαυτα! Δεν είναι όλοι οι επεξεργαστές ίδιοι. Κάποιοι μπορεί να πάνε 1.1-1.2 GHz, κάποιοι μπορεί να σκαλώνουν στα 900MHz, άλλοι μπορεί να θέλουν απλά πιο πολύ ρεύμα. Τί vsel του βάζεις στο 1GHz? Δοκίμασε με 56. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στα fps θα είναι πολύ μικρή για να φανεί με το μάτι. Θα μου αρκούσαν και τα 800MHz αλλά για ψυχολογικούς λόγους ( :p ) το δουλεύω στα 900MHz / 50 vsel και συνεχίζει να έχει καλύτερη αυτονομία από stock. [ATTACH]18038[/ATTACH] H εφαρμογή είναι αυτή. Edited January 8, 2011 by Erebos Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojoshulk Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Εγώ το πήρα με 210€ demolition, από Ισπανία αλλά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό! Η φάση είναι η εξής: Εκεί το έχουν, ή τουλάχιστον το είχαν, μόνο με σύνδεση vodafone. Ένας φίλος που μένει εκεί μου το βρήκε, αγόρασε κωδικό για να το ξεκλειδώσω και τώρα που πήγε η αδερφή μου μου το έφερε. Ναι ήμουν τυχερός και δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα αλλά σοβαρά τόσο το πήρα:worry:! Eberos με Milestone overclock το είχα κάνει, αλλά έχω κατεβάσει την εφαρμογή που λές! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, σου έχει 3 επιλογές για Vsel και MHz... το πότε θα χρησιμοποιεί τη κάθε μία ρυθμίζεται αυτόματα? Στο 1Ghz με 52Vsel ήμουν! Από τότε που μου έκλεισε δεν δοκίμασα κάτι παραπάνω (72Vsel που σου δίνει το πρόγραμμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Erebos με Milestone overclock το είχα κάνει, αλλά έχω κατεβάσει την εφαρμογή που λές! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, σου έχει 3 επιλογές για Vsel και MHz... το πότε θα χρησιμοποιεί τη κάθε μία ρυθμίζεται αυτόματα? Ναι, αυτόματα. Το 1ο step είναι για το idle/standby, η ενδιάμεση για ελαφριές εφαρμογές/εργασίες/sync/κλπ. και η 3η είναι η max. Φαντάσου 0-50-100%. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 το κινητάκι το είδα επιτέλους χθες στο saturn το είχε δείγμα αλλά κανονική συσκευή και ανοιχτό και έπαιξα αρκετή ώρα μαζί του. Μου φάνηκε απίστευτα γρήγορο και η οθόνη πραγματικά εκπληκτική και ήταν στο αυτοματη οταν το πήγα χειροκινητα στο φουλ τυφλώθηκα. Τα αρχικά widget ήταν κάπως περιεργα πχ τα on-off δε χωραγαν τα γραμματα στο κουτακι και έβγαιναν εκτός κι ηταν κάπως βλακεία σε σχέση με τα htc που έχω επίσης δει και ειναι κομψά και όμορφα έπασχε το κινητό. δυστυχώς δεν είχε κάρτα μνήμης και έτσι δε με άφηνε ουτε φωτο να βγαζω ούτε να δω στο gallery να δοκιμάσω και λίγο ζουμ-ξεζουμ. Έδειχνε αρκετά στιβαρή συσκεύη και επίσης με χάλασε λίγο αυτό το μαύρο backgroundστο μενού, συνηθισμενος από xperia που τα μενου βγαινουν σε σελίδες κι εχει πίσω θεμα μου φανηκε κάπως εψαξα να δω αν αλλαζει αλλά δε βρηκα κατι, αλλάζει κάπως αλήθεια αυτό; γενικά πολύ καλή συσκευή αλλά για 389€ που ζηταει ειναι πολλά, με τιμούλα στα 280-300€ θα ηταν μια χαρα Σορρυ κι όλας αλλά αν είναι πολλά τα 389 ευρώ για αυτό το κινητό τότε τα 240 euro για το Χ10 mini ή τα 499 ευρο για το desire τι είναι δηλαδή ?? Έλεος . Επειδή έχει ο ξαδερφός μου το Desire όπως και ένα φίλος το x10 mini και τα έχω δουλέψει αρκετά κανένα από τα δύο δεν δικαιολογεί την τιμή του σε σχέση με τα 390 ευρώ του Motorola. Για να μην μιλήσω για το Wildfire sta 280 eyro ή το HTC Legend στα 330 ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Σορρυ κι όλας αλλά αν είναι πολλά τα 389 ευρώ για αυτό το κινητό τότε τα 240 euro για το Χ10 mini ή τα 499 ευρο για το desire τι είναι δηλαδή ?? Έλεος . Επειδή έχει ο ξαδερφός μου το Desire όπως και ένα φίλος το x10 mini και τα έχω δουλέψει αρκετά κανένα από τα δύο δεν δικαιολογεί την τιμή του σε σχέση με τα 390 ευρώ του Motorola. Για να μην μιλήσω για το Wildfire sta 280 eyro ή το HTC Legend στα 330 ... καλημερα αν κ δεν βλαπτει λιγο πιεση για πτωση τιμης εγω θεωρω οτι αν αυτο το κινητο ειχε βγει εξαρχης με 2,2 απλα σε αυτα τα λεφτα δεν θα μπορουσε να το συναγωνιστη τιποτα. Aυτα τα thread τυπου ποσο κανει κ ειναι ακριβο θα υπηρχαν για αλλα κινητα με μετρο συγκρισης το defy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Οι τιμες 389 και 399 παιζουν μονο στα καταστηματα της αγορας (γερμανος, κοσμοτε κ.τ.λ).Αυτη τη στιγμη στο skroutz η τιμη εκκινησης ειναι στα 330 ενω οπως αναφερε και καποιος φιλος στο open247 το κινητο παιζει στα 325 μαζι με μεταφορικα. Μεσα στα χριστουγεννα στο amazon.uk επαιζε στις 250 λιρες αν και νομιζω οτι τωρα εχει ακριβινει.Τελος οποιος "νιωθει" απο ebay με λιγο ψαξιμο θα το βρει αρκετα φθηνοτερα (περιπου στα 230-250).Δε συνιστω την αγορα του απο αμερικανικο ebay γιατι το ρισκο του τελωνειου ειναι μεγαλο. Οπως και να χει τα κινητο στα χρηματα αυτα νομιζω οτι αξιζει ως και το τελευταιο ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts