Jump to content

ka1te2rini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ka1te2rini

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ka1te2rini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να ρωτήσω, μόνο με την εφαρμογή αυτή κέρδισες αυτονομία 16 ώρες?
  2. περιπου τα ιδια
  3. πως και αντέχει εγώ το έχω τώρα 15 μέρες τώρα και όταν το "πειράζω¨" ζήτημα να αντέχει 1,5 μέρα και όταν κάνω απλή χρήση το πολύ 2,5 μέρες.Αν αυτό είναι αντοχή τότε οκ.
  4. ισχύει ότι με 3g έχεις καλύτερο σήμα με συνέπεια καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας, είμαι στο δίκτυο της vodafone, εγώ δοκίμασα το 2g και είχε καλύτερο απο το 3g σήμα.
  5. παω στις ρυθμισεις και επιλεγω εφαρμογες κάνω λάθος?
  6. μπήκα το άνοιξα αλλα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι η κατάργηση
  7. να εμφανίζονται για να μπορώ να της ανοίξω
  8. υπάρχουν στο μενού εφαρμογών και φαίνονται μόνο εκεί αλλά δεν μπορώ να της μεταφερω και στο μάρκετ φαίνονται ότι εχουν κατέβει.
  9. sorry όλο απορίες είμαι, "κατεβάζω" εφαρμογές και δεν της βρίσκω πουθενά ούτε στο μενού, ούτε στις ρυθμίσεις και στην διαχείρηση δεδομένων ούτε εφαρμογές ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε ούτε ούτε μια βοήθεια παιδιά , τι πρέπει να κάνω? :lol:
  10. διάβασα το ελληνικό αλλά δεν λέει κάτο σχετικό για την περίπτωση αυτή.
  11. sorry όλο απορίες είμαι, "κατεβάζω" εφαρμογές και δεν της βρίσκω πουθενά ούτε στο μενού, ούτε στις ρυθμίσεις και στην διαχείρηση δεδομένων ούτε εφαρμογές ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε ούτε ούτε μια βοήθεια παιδιά , τι πρέπει να κάνω? :lol:
  12. πως μπορώ να κάνω διακοπή της εφαρμογής που κατεβάζω? ευχαριστώ
  13. καλήμερα εκεί που όλα ήταν οκ με το wifi, το κλέινω και το ανοίγω μετά από ωρα στο ίδιο router και γενικά τώρα δεν ανοίγει με τιποτα, εκανα απεναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων άλλα πάλι τίποτα υπάρχει πρόβλημα? αν είναι να το στείλω πίσω.
  14. καλήμερα εκεί που όλα ήταν οκ με το wifi, το κλέινω και το ανοίγω μετά από ωρα στο ίδιο router και γενικά τώρα δεν ανοίγει με τιποτα, εκανα απεναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων άλλα πάλι τίποτα υπάρχει πρόβλημα? αν είναι να το στείλω πίσω.
  15. να ρωτήσω και κάτι άλλο που παρέλειψα, τελείως να βγει η δόνηση από το κινητό, δηλαδή όταν ξεκλειδώνεις την οθόνη με την επαφή και όταν χειρίζεσαι την κάτω επιφάνεια που έχει τα 4 εικονίδια και είναι στάνταρ . Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...