Jump to content

Jojoshulk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jojoshulk

  1. Νομίζω αυτό είναι θέμα hands-free, το οποίο χρησιμοποιώ συνέχεια! @Koulou Νομίζω στα καινούργια δεν υπάρχει πρόβλημα, και νομίζω όσοι το έχουν πάρει από Ελλάδα είναι κομπλέ σε αυτό το θέμα. Εγώ το είχα πάρει από Ισπανία με το που βγήκε οπότε μάλλον γι' αυτό! Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω φωτοτυπία απόδειξης για το service?
  2. Εμένα χτες μου χάλασε το ακουστικό μετά από 6 μήνες, τι άκυρο και αυτό πάλι :(...
  3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό με PC (μέσω Wi-fi πχ) και να μπορώ να λαμβάνω και να στέλνω μηνύματα από το pc? Ευχαριστώ :)!
  4. Ναι, αφού έχω την προηγούμενη έκδοση!
  5. Έχει κανένας πρόβλημα να κατεβάσει το setvsels από το market?! Μου λέει installation unsuccesful, παρόλο που το κατεβάζει κανονικά...
  6. :O:O:O.... Απλά ντρέπομαι:O! Ευχαριστώ πολύ!
  7. Για να βάλουμε στον Launcher Pro στο Dock (κάτω που έχει 4 επιλογές) shortcut του market ξέρει κανείς πως γίνεται?
  8. Το θέμα είναι να δουλέψει:rolleyes:!
  9. ΩΩΩ ευτυχώς γιατί ήμουν έτοιμος να πατήσω να γίνει η αναβάθμιση :lol:!
  10. @DuAl_SuN δοκίμασε το Websharring, είναι πολύ εύκολο!!!
  11. Αν κάνουμε αναβάθμιση στην 2.51 δεν θα μπορούμε να βάλουμε JIT?
  12. Εμένα το aura μου κολλάει :(! Έχει βάλει κανείς την 2.51???
  13. Στο Google maps μπορείς να δεις εικόνα από δορυφόρο, απλά γράφει και ονομασίες δρόμων.
  14. Πάντως και οι τιμές που δίνει το forum Μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους... Και εμένα τρώει κολλήματα που και που, αλλά η αυτονομία πραγματικά έχει διπλασιαστεί! Erebos βλέπω πως έχεις ανεβάσει λίγο την τιμή των ρευμάτων, μπορείς να μου πεις γιατί? Και κάτι άλλο για όσους έχουν βάλει HTC_IME υπάρχει κενό δεξιά του πληκτρολογίου?
  15. Πάω να κατεβάσω το αρχείο (.apk) και μου λέει: <Unknown> http://www.*****.com Cannot download, The content is not supported on this phone.
  16. Επαναλαμβάνω το ερώτημα μου... Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε αρχεία από forums?
  17. Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή... Υπάρχει τρόπος να κατεβάζω αρχεία που είναι σε post των forum?
  18. 'Ελεγα αν το είχε κάνει κάποιος άλλος αλλά μάλλον είμαι ο τυχερός :P! Ξαναστέλνω μετά τη δοκιμή! Edit: Ωραία η εγκατάσταση καλά... Δεν το βλέπω να δουλεύει όμως :(...
  19. Flash 10.1 έχει βάλει κανείς?
  20. Νομίζω πως έχει μπερδευτεί... Από τη στιγμή που το πήρες από ote θα είναι ελληνικό 100% αφού η cosmote έχει την αποκλειστικότητα του κινητού για 1 μήνα! Το κινητό σου έχει ελληνικά άρα είναι ελληνικό. Διάβασε το ποστ του Demolition22 από πάνω, Ελληνικό μενού=>όχι Motoblur. Επίσης όταν ανοίγεις το κινητό, σου λέει να φτιάξεις motoblur account, εσένα δεν σ ζήτησε οπότε μην σε απασχολεί!
  21. Σκέψου ότι μπορείς να κάνεις root και το κινητό να το έχεις σαν να μην έχεις κάνει! Για εμένα αυτό που αξίζει πολύ είναι να παίξεις λίγο με συχνότητες και ρεύματα! Συγκεκριμένα μιλάω για αυτό εδώ το ποστ που πραγματικά είναι πολύ καλό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446551#post3446551 Εκτός από αυτό, θα φτιάξεις την αρχική οθόνη όπως εσύ θέλεις, θα βρεις πολύ καλά παιχνίδια αν σε ενδιαφέρει, GPS και άλλα πολλά που θα τα δεις!
  22. Τσίμπα το φίλε, και εγώ σε αυτό το δίλημμα ήμουν, τσίμπησα το Defy και είναι απλά τέλειο, με το καλό!!! @Karx και εμένα το πρώτο android κινητό είναι αλλά το rootara από την πρώτη μέρα! Μπορείς να βρεις τα πάντα και το 90% των "αγορασμένων" εφαρμογών που έχω δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Θα δεις μετά το root θα αλλάξει πολύ το κινητό. Σέβομαι απόλυτα το ότι θες πρώτα να μάθεις το κινητό, στο λέω φιλικά έτσι?!
  23. Γιατί να μην κάνεις root? Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου και πατάς ένα κλικ! Για το LED εγώ και ανοιχτό που το φορτίζω δεν δείχνει κάτι!
  24. +1 αν το θέτεις έτσι έχεις απόλυτο δίκιο! Ώρες ώρες ξεχνάω την τιμή του στην ελλάδα!
  25. Γιατί να μην πάρει το Defy σαν GPS ρε παιδιά? Φίλε Glock_17 αν θες την δική μου άποψη το κινητό τα σπάει σαν GPS!!! Είχα κατεβάσει το sygic aura που είναι free για λίγες μέρες και τώρα έχω το Mobile Maps 10. Απλά να σου πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα στην οδήγηση, στο συστήνω ανεπιφύλακτα και εννοείται ότι δεν χρεώνεσαι καθόλου!
×
×
  • Create New...